Dream Team · Hiukset · Ihonhoito · Meikit · Mun lempparit

Kosmetiikan Dream Team 2016

Jahas! Hyvää vuotta 2017 kaikille! Toivon mukaan siitä tulee paras ikinä! ^_^

Taas on aika miettiä ja rankata vuoden 2016 parhaat kauneustuotteet tänne blogiin! Kyse on siis joko vuoden aikana ilmestyneistä uutuuksista tai sellaisista tuotteista, jonka minä löysin vasta tänä vuonna, jos tuote on lanseerattu jo aiemmin. Tuotteet eivät ole tässä paremmuusjärjestyksessä, paitsi tietty jokavuotinen MVP eli koripallotermejä käyttääkseni most valuable player :D Tämä onkin sarjassaan neljäs vuoden parhaat postaukseni, olen aiemmin tehnyt Dream Team postauksen jo vuosina 2013, 2014 ja 2015. Linkkien takaa löytyy postaus ko. tuotteesta ja meikkituotteiden kohdalla yleensä myös meikkikuvia :)

1. Lumene Invisible Illumination Instant Illuminazer*

thumb_pa190669_1024

Nämä on niin ihania! <3 Vaaleanpunahohtoista Rosy Dawnia käytän meikkivoiteen päällä tuomaan valoa ja valkoista Shimmering Duskia sekoitan meikkivoiteeseen (pitäisikin tehdä postaus näistä miksauksista, harvoin nimittäin käytän kerrallaan vain yhtä tuotetta! :).

2. Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä vahinkokokeilu osoittautui ihan ässäksi! Aivan älyttömän kaunis ja kuulas lopputulos ja todella luonnollinen. Tykkään! Loistava myöskin meikkipussissa jos meikki pitää freesata vaikka töiden ja iltamenojen välissä :) Mulla on sävy 07 Capacious Chamois, joka sopii ihon sävylleni just eikä melkein.

3. MAC Good Luck Trolls Beauty Powder Play It Proper

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joo tiedän, tämä on limited edition -tuote. Mutta otin sen silti mukaan listaukseen, koska MACiltä näitä kauneuspuutereita tulee tosi usein kokoelmissa, joten tämän tyyppisen tuotteen pystyy nappaamaan myöhemminkin itselleen. Tämä on siis niin kuin meteoriitit kiinteässä muodossa. Hienovarainen hehku ja blurraus kasvoille ja tätä voi huoletta sutia koko naamalle. Käytän joko tätä tai meteoriittihelmiä joka päivä, ja tämä MACin tuote on 2-3 kertaa edullisempi kuin Guerlainin kiinteä meteoriittipuuteri (jota tietty mun silti tekisi mieli kokeilla). Suosittelen lämpimästi ainakin kaltaisilleni ihohifistelijöille <3

4. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nestemäinen mattahuulipuna, joka tutustutti mut jälleen ruskeansävyisiin huulipuniin. Aivan ihana puna, joka sopii mun mielestä kaiken kanssa :D Näin talvella tämä ei ole ihan paras mahdollinen puna, koska erittäin hyvästä koostumuksesta huolimatta kuivattaa väistämättä pikkuisen, mutta kevät-kesä-syksy-akselilla tämä on ihan ässä. Olen hankkinut näitä punia myös sävyissä Lolita II ja Noble. Sephorasta saa :)

5. Urban Decay Lipstick Gubby

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää ysäriä, vaaleat helmiäishuulet. Niin juntin kuuloista, mutta niin siistiä oikeasti :D Gubby on ollut mulla superkovassa käytössä ostamisestaan lähtien. Ihana piste iin päälle tumman silmämeikin kanssa ja kaunis nude lopputulos vähämeikkisten silmien parina. Metallized-koostumus ei kuivata huulia tai jätä repaleista lopputulosta.

6. Snow Fairy Body Conditioner
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, Snow Fairy. Snow Fairy on ollut jo back in the days mun Dream Teamin MVP, mutta tänä vuonna nostan valokeilaan uutuuden eli suihkussa käytettävän vartalovoiteen. Olen tämän tyyppisten tuotteiden suurkuluttaja, ihan koska normaali kropan rasvaaminen on muka niin työlästä, joten innostuin tietty! Ensin suihkussa Snow Fairy -suihkugeeliä ja päälle tätä vartalonhoitoainetta ja avot, karkkituoksukin pysyy iholla pidempään ja iho jää pehmoiseksi. Hyvällä tuurilla saat omasi vielä Lushin alesta!

7. St. Tropez Gradual Tan In Shower

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edelliseen kohtaan viitaten voitte kuvitella, että suihkuvartalovoiteiden ja itseruskettavien tuotteiden käyttäjänä hankin tietysti heti suihkussa käytettävän iiärrän kun sellaisesta kuulin! Näin talviaikana olen laistanut tämän(kin) itseruskettavan käytöstä ja käyttänyt kosteuttavampia in-showereita, mutta kevään tullen tartun ilman muuta taas tähän tuotteeseen. Yksinään ei riittäisi minulle, mutta tosi hyvä lisäapu mousse- tai voidemaisen itseruskettavan kaverina.

8. Rituals Almond Oil & Indian Rose

thumb_pb121093_1024

Tämä tuoksu oli rakkautta ensinuuhkaisulla täbyläisessä Ritualsissa marraskuussa :) Ritualsin Bed & Body Mistit ovat jo moneen kertaan testattuja ja tykättyjä, mutta tämä ihanan pehmeän suloinen tuoksu sai liinavaatteisiin suihkutteluunkin uutta fiilistä <3 Myös tuo tuoksutasseli on aika ihana <3

9. Eco by Sonya Face Tan Water*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, lisää itseruskettavia :D Tuote, jollaisen (merkki oli Biotherm) markkinoilta poistumista itkin katkerasti ja ilahduin ikihyviksi kuullessani uudesta sellaisesta ja vieläpä luonnonkosmetiikkana. Kyseessä on itseruskettava kasvovesi, jota annostellaan vanulapun kanssa kasvoveden tapaan. Maailman helpointa, ja päälle voi käyttää mitä tahansa kosteusvoidetta, eikä ihonhoitorutiinia tarvitse muuttaa vain sen takia, että on itseruskettavan tuotteen käytön aika :)

MVP Schwarzkopf Professional Osis + hiusten muotoilu*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoden 2016 MVP on Schwarzkopf Professional Osis+ -muotoilutuotteet. Tutustuin Osiksen hiusten pohjatukituotteisiin merkin pressitilaisuudessa viime talvena ja rehellisesti sanottuna olen sen jälkeen käyttänyt tosi vähän mitään muita tuotteita. Vaikka ehkä arvaatte, että valinnanvaraa kaapeissa kyllä olisi. Hiusten pesun jälkeen suihkutan Hairbodya, levitän pituuksiin ja latvoihin Uploadia ja lopuksi tyveen vielä Big Blastia. Sitten vaan annan kuivua. Ok, laiskahan mä olen kun en jaksa enää nykyisin föönata juuri koskaan, mutta kun näiden kanssa tukka on siisti ilmankin. Nykyisin föönaan hiukset oikeastaan vain juhliin tai jos muuten kalenterissa on jotain erityistä. Näiden Osis+-tuotteiden kanssa tukassa on ryhtiä, mutta silti kutrit pysyvät pehmeinä ja sileinä. Ihan kymppi valinta ainakin mun ohuelle ja hienolle hiuslaadulle.

Oletteko te miettineet vuoden 2016 parhaita kosmetiikkalöytöjä? Onko listalla mitään samaa mun kanssa? :)

*Saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Kosmetiikan Dream Team 2016

  1. En sen kummemmin ole miettinyt kosmetiikkalöytöjä viime vuodelta, mutta Ritualsiin ja tuohon St. Tropezin suihkussa käytettävään iiärrään olen myös ihastunut :) Sephoran läheisyydessä asumisen vuoksi myös monta uutta merkkiä tullut tutummaksi tänä vuonna, niistä suosikkeja varmaan Benefitin ja Narsin poskipunat ja tietty Hoola, Beccan highlighterit, Too Facedin Melted-huulipunat ja öö… sata muuta juttua :DD

    Tykkää

  2. Snow Fairyn body conditioner on niin parasta, mulla on toinen iso purkki jo menossa. Aluksi sain vaan Lushilla sen pienen purkin, mutta noh… :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s