Kilpailu · Limited Edition · MAC · MAC Limited Edition

Miss Piggy`s Pearls 5 vuotta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä tiedän, että blogin synttärit eivät ole iso asia kenelläkään muulle, kuin blogin pitäjälle. Mä en kuitenkaan voi lakata hämmästelemästä, että kirjoitin elämäni ensimmäisen postauksen VIISI VUOTTA sitten! Oikeesti! Ja niin kuin naureskelin jo Instassa, mulla oli alussa huimat kaksi lukijaa (vai kolmeko niitä oli?), jotka olivat tietty mun sisko ja kaveri. Vieläkin on jotenkin utopistinen ajatus, että blogiani lukevat jotkut ihmiset, jotka eivät tee sitä supporttina (kaverit/perhe) tai tirkistelytarkoituksessa (tällä tarkoitan lähinnä äitini harvinaisia vierailuja, joista saan aina kuulla sävyyn ”oletko nyt ihan varma, että… tai ”mitäpä jos..”. Muahahaaaa!), vaan oikeasta kiinnostuksesta. Kiitos ihan miljuunasti!! Myös te tirkistelijät :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten aina, tänäkin vuonna mulla oli pieni tenkkapoo siitä, millaisen arvonnan järkkäisin synttäreiden kunniaksi. Nykyään tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että arvontoja ei ole vain yksi vaan moooooonta ja sen tyyppistä juttua mäkin ensin mietin. Jotenkin kuitenkin tuntui kivemmalta hankkia yksi mahtava (omasta mielestäni) palkinto ja herutella sitä sitten senkin edestä :D

Viime vuonna arvoin limited edition MACiä ja koskapa tunnuitte arvonnasta tykkäävän, jatkan samalla linjalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACiltä ilmestyi eilen lauantaina uusi kokoelma Flamingo Park, joka oli kirkkaine väreineen sellainen, josta olisin voinut ostaa KAIKEN. Siis uskomattoman upeita sävyjä! Mentiin Rössön kanssa eilen Stockalle, joten tässä olisi nyt sitten palkintona sekä bloggaajan että kosmetiikkanörtin mielestä kokoelman helmet: Beauty Powder Pearl Blossom ja huulipuna Flocking Fabulous.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ihan vähän kirpaisee, koska tiedättekö, että en itsekään omista yhtään Beauty Powderia!? Teille kuitenkin vain parasta eli viimeistelypuuteri, jota voi kevyellä kädellä käyttää koko kasvoille tai sen laajoille alueille tai sitten poskipunan tapaan. En tietty voi näitä palkintoja swatchata, mutta jos kiinnostuitte, niin Googlesta löytyy. Trust me, tää on ihana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palkintoa valitessani en lähtenyt niinkään siitä, että haluan kaksi toisiinsa sopivaa tuotetta (vaikka miksei sopisivatkin), vaan siitä, että haluan parhaan puuterimaisen tuotteen ja parhaan huulipunan. Huulipunissa oli jonkin verran ihan mattaisia tai muuten vähän vaikeampia sävyjä, joten päädyin tähän universaalin kauniiseen Flocking Fabulous -sävyyn, johon se Rössökin taisi muuten vähän ihastua :)

Koska mä olin välillä suu hymyssä, välillä melkein tippa linssissä viime vuonna lukiessani teidän ihania vastauksianne, laitan arvontaan osallistumisen ehdoksi samat jutut kuin viime vuonna. Ihan koska, teidän jutut <3

Eli arvontaan osallistut näin:

– Jätä minulle kommenttiboksiin postaustoive eli kerro, mistä haluaisit lukea Miss Piggy`s Pearlsissa. Vaihtoehtoisesti voit kertoa, mikä postaus on ollut hyödyllinen/kiva/jäänyt mieleen tai onko jokin juttu blogissani muuttunut sinulle mieluisempaan suuntaan? Voit tietysti myös kysyä minulta jotakin. Kaikki muutkin terveiset ja palaute ovat tervetulleita :)
– Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain minulle
– Osallistumisen edellytys ei ole blogini seuraaminen minkään tietyn kanavan kautta, mutta ilahdun toki, jos seuraat Miss Piggy`s Pearlsia Bloglovinissa, Facebookissa tai Instagramissa (linkit näihin blogin sivupalkissa).
– Osallistumisaikaa on puolisentoista viikkoa eli ke 16.3.2016 klo 18 saakka
– Postitan palkinnon Suomeen

MPP_fiveyears

Onnea arvontaan tyypit <3

162 vastausta artikkeliin “Miss Piggy`s Pearls 5 vuotta!

 1. Hmm postaustoiveita ei näin äkkiseltään tule mieleen mutta..postaus joka on jäänyt mieleen.eikä hyvällä…murrrr, postaus jossa esittelit Rocky Horror Picture Show-luomiväripaletin…murrr, niin katkeransuloista. Melkein haluisin vihata sua sen paletin takia, mutta enhän mie voi kun oot muuten niin hyvä bloggaaja ;)

  Ja en seuraa sun blogia mitään kautta, koska olen vanhanaikainen ihminen. Mielellään käyttäisin vaan kirjotuskonetta ja sulkakynää. Eli seuraan sua ihan omien kirjanmerkkien kautta.

  Tykkää

 2. Kerta kaikkiaan ihana palkinto! Kaikki Mac aiheiset jutut kiinnostavat ja monet muutkin! Seuraan bloglovinin kautta.

  Tykkää

 3. Heip! Aloin juuri seuraamaan blogiasi Bloggerin kautta. Minä toivoisin postausaiheeksi vertailua tai vinkkejä oikeasti toimivista peiteaineista tummille silmänalusille. Niitä vastaan taistelu on epätoivoista :)
  Ihanat sävyt noissa arvonnan tuotteissa!

  Tykkää

 4. Ohhoh!

  Meikkimunien homehtumiseen tutustuin blogisi kautta ja aloin pelätä omien meikkien ja meikkitarvikkeiden homehtumista. Tavaraa lensi roskiin… :D Tämä oli siis ehkä kaikista hyödyllisin postaus.

  Seuraan blogia purkkimafian blogien uusien postausten kautta, joten en näy ”seurantakanavissa”.

  Tykkää

 5. <3

  Mä haluaisin lukea viidesta sun TOP5 -suosikkituoksusta, yllättäen. :)

  Seuraan blogiasi kaikkien mahdollisten kanavien kautta, of course!

  Tykkää

 6. Top shelf -tuotteet, ensimmäiset tai rakkaimmat meikit ikinä, meikkikokoelma ja -säilytys, oudot laittautumiseen liittyvät tavat tai rituaalit, meikki-makeover täysin eri tyyliseksi

  Tykkää

 7. Hei! Kaikki mac-aiheiset postaukset ovat kiinnostaneet ja kiinnostavat. Se, missä sinulle tehtiin mac-tuotteilla heleyttävä meikki ja jonka toteutit jälkikäteen itse, oli yksi kiinnostavimmista.Tosin, on vaikea eritellä parasta postausta, ihan ymmärettävää, koska olet kiinnostava ja mukaansatempaava kirjoittaja. Siksikin tirkistelen kaikki postauksesi kirjanmerkkien kautta. Muuten, Flamingo kokoelmasta otin itsekin selvää ja sehän on kevääksi superi ja niin ihana. Minulla on se sävy Flamingo nyt huulipunista ja olen tykännyt.

  Tykkää

 8. Onnea isosti! <3

  Eniten mieleen ovat jääneet jutut sinusta ja siskostasi. Ilahdun aina lämpimistä sisarussuhteista, ja niistä on todella kiva lukea. Lisää siskoa! :)

  Tykkää

 9. Toivepostausta mulla ei välttämättä ole, mutta tunnustusta annan siitä, että oot täysin siepannut mun mielenkiinnon sun jutuillasi ? olisi kiva jos osaisin analysoida miksi ne on niin hyviä mutta mun analysointilahjat on vähän vajaat. Ilmeisesti sun huumorintaju ja persoona puskee jutuista läpi, eikä esimerkiksi kosmetiikkavertausjutut ole pelkkää kliinistä sanahelinää ☺jutuissa on jalat maassa-meininkiä, ei itsensä ylentämistä tai alentamista, aitoa innostumista ja mielenkiintoa kosmetiikasta sekä annat sopivasti ”tietoa” privaattielämästäsi mutta ei liikaa jne jne. Huhhuh, tulipa kehuttua ? juttuja luen bloglovinin kautta enkä omista yhtään mac-tuotetta (vielä), joten katotaan jos onni on myötä ? ja ennen kaikkea: onnea 5 vuotiaalle ?

  Tykkää

 10. En tiennyt aiemmin, että Mac- sarja olisi hullaannuttanut jonkun näin :-) Itse en ole koskaan testannut kyseisiä tuotteita joten en tiedä mitä menetän! Noh, postaustoive: Saisit tehtäväksesi koota kesäkuun livboksin. Mitä tuotteita boksi pitäisi sisällään. Tietenkin niin, että se olisi ihan oikeasti mahdollinen toteuttaa hintojen ym. suhteen. Mikä olisi täydellinen boksi? Tiettyniin vielä et mahdollisimman moni siitä tykkäisi…

  Tykkää

 11. Mitään erityistä postaustoivetta ei tule mieleen, jatka vain samaan malliin kuin ennenkin :D Jostain syystä ehkä eniten on jäänyt mieleen Vichyn Normaderm -postaus vaikken itse edes oikein kohderyhmään kuulu :D

  Tykkää

 12. Huh! Mielettömät punat! Mieleen blogistasi on parhaiten jäänyt koira- ja siskokuulumiset. :) Teidän maanantaijoulukalenterit on ihania! Postaustoiveena erilaiset vinkit ja niksit sekä HG- ja TOP-listat. Onnea vielä paljon uhkaikäiselle blogille!

  Tykkää

 13. Onnea ja kiitos ihanasta blogista.Koirakuulumiset kiinnostaa ja Mac-jutut,niistä olisi kiva lukea lisää;).

  Tykkää

 14. Paljon onnea! :)

  Mielenkiinnolla seuraan blogiasi. Olen saanut hyviä vinkkejä ja ideoita testaukseen. Tuotearvostelut ovat lemppareitani!
  Pitkäaikaisimmat lempparituotteesi olisi kiva kuulla!

  Tykkää

 15. Tykkään ns. peruspostauksista (tuotesuosituksia, loppuneita, koirajutuista…).
  Meikkimunien homehtumisjuttu pysähdytti, just kun melkein lämpenin sellaselle (omat sormet voittaa jatkossakin meikkimunat…).

  Tykkää

 16. Onnittelut 5-vuotiaalle! En mä osaa nimetä mitään tiettyä suosikkipostaustyyppiä, koska luen kaikka koirajutuista meikkihommeleihin. Oon silleen helppo ettei mulla ole edes erityisiä postaustoiveita, jatka vaan samaan malliin:)

  Tykkää

 17. Parhaiten mieleen jäi korostustuotteita käsittelevä postaus kun käsittelit hiukan tarkemmin tuota blendaus tekniikkaa! Toivoisin lisää postauksia koirista, ne ovat aina ihastuttavia :)

  Tykkää

 18. Mun suosikkipostaukset vaihtelee ihan perusmeikkijutuista koirakuulumisiin. Täältä lähetteleekin koiraterveisiä ranskisneiti Elli! Mac-tuotteisiin en ole vielä tutustunut… Blogia seurailen Bloglovinin kautta.

  Tykkää

 19. Ihana palkinto ! Olen löytänyt tosi hyviä postauksia, mitään ihmeempiä toiveita ei ole, mutta sulla samanväriset silmät kun mulla ja niitä ei kauheen monella ole. Mulla vaan pienet roikkuvien luomien alla … Mutta kiinnostaa aina mitä sävyjä käytät

  Tykkää

 20. Onnea 5 vuotiaalle!
  Mä tykkään lukea ihan kaikesta, koirista kosmetiikkaan :) mutta vaikka hiushommeleista voisin jotain juttua toivoa :) hennoille hiuksille vinkkejä ei saa koskaan liikaa :)

  Tykkää

 21. Mä tykkään ylipäätään sun blogista, sen tyylistä sekä susta persoonana. Sen perusteella siis mitä blogista on saanut kuvan. Erityisiä toiveita ei sen kummemmin ole, kosmepuolen lisäksi kun tykkään lukea myös reissuista ja kaikesta muustakin.

  Onnea 5-vuotiaalle blogille :)

  Tykkää

 22. Ahh, niin kaunis tuo Beauty powder! <3_<3

  Nyt kun äänetön toiveeni Juicy Shakeristä on toteutunut, niin kiinnostaisi ehkä lukea jonkinmoista pohdintaa kosmetiikasta ja kestävästä kehityksestä tai kosmetiikkaharrastuksen suhteesta ilmastonmuutokseen. Tää on ihan vain sellainen juttu, mikä on itseäni pohdituttanut viime aikoina. Lähinnä olen käynyt sisäistä keskustelua itseni kanssa siitä, miten näin materialistisen harrastuksen ja huolen ympäristön voinnista välille voisi löytää hyvän tasapainon.

  Tykkää

  1. Onnea 5-vuotiaalle!
   Mua kiinnostaa eniten uutuustuotteiden testaukset ja arvostelut, ja lisäksi erilaiset vinkit, miten tuotteita voi käyttää eri tavoin ja eri tarkoituksiin.

   Tykkää

  2. Todella todella hyvä toive. Ja tärkeä asia! Katson, jos uskallan avata sanaisen arkkuni (tästä vaikeasta) asiasta :)

   Kävitkö hakemassa Shakerin? :)

   Tykkää

 23. Mulla on jäänyt mieleen postaukset sun koirista, koska olen itse koiraihminen ja sun koirat on tosi söpöjä :) ja koska olen myös huulipuna-friikki, pidän kaikista huulipunien esittely postauksista, varsinkin koska pidän samanlaisista sävyistä :D

  Tykkää

 24. Suosikkeja on kosmetiikka yleisesti; uudet jutut ja tyhjentyneet :) Tykkään myös matkailujutuista! Blogissa on nii hyvä fiilis ja tosi kivasti vastailet kommenteihin. Yks mun suosikkiblogeista ♡
  Onnea 5-vuotiaalle!

  Tykkää

 25. Minua kiinnostaa kaikki uutuus meikkejä koskevat postaukset, näin pysyy matkassa mitä uutuuksia voi kaupasta käydä etsimässä.

  Tykkää

 26. Onnea onnea ??ja kiitos monipuolisesta blogistasi. Tuote-esittelyt ja vertailut kiinnostavat kovasti koska ne helpottavat kosmetiikkahankinnoissa ja väreistä saa alkumakuja? sinulta löytyy aiheita laidasta laitaan ja kirjoittelet kivan luontevasti. Ainoa mitä voin toivoa on että jatkat samalla tavalla ja tyylillä. Ihania tuotteita arvonnassa?

  Tykkää

 27. Hei! Onnittelut blogin syntymäpäivänä <3 Useamman vuoden olen jo tätä "anonyymisti" lukenut. Toivoisin enemmän vaihe-vaiheelta meikkitutoriaaleja, sillä esimerkiksi kulmakarvojen muotoilu on itselle vaikeaa. Mukavaa kevään jatkoa!

  Tykkää

  1. No hei KENELLEPÄ ei olisi! :D Päivittäin tuskailen omien kulmieni kanssa. Toki voisin avata asiaa tarkemmin, saattaisin saada teiltäkin hyviä vinkkejä!

   Tykkää

 28. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Mä tykkäisin niinkin simppeleistä postauksista kuin viisi parasta esim. nudea huulipunaa, korostustuotetta, kasvonaamiota ym. näin esimerkkeinä. Toisten kaikkien aikojen suosikkeja on aina mielenkiintoista lukea. Niin ja mä tykkään lukea sun koirista! :D

  Tykkää

 29. Erityisesti kaikki Mac postaukset kiinnostavat sekä uudet meikkijutut muiltakin merkeiltä ja tyhjentyneet tuotteet :) ei ole erityisiä postaustoiveita. Onnea 5- vuotiaalle blogille!
  Seurailen bloglovinin ja facebookin kautta :)

  Tykkää

 30. Onnea kuluneesta viidestä vuodesta! Kun luen MPP:n vanhoja postauksia, niin kirjoitustyylisi on ihanasti kehittynyt vuosien kuluessa, mutta sama into ja intohimo pursuaa niissä edelleen. Tästä blogista tulee aina hyvälle mielelle. Meillä on lisäksi aika samantyyppinen meikkimaku, monet sun suosikit on myös itsellä meikkipussin vakkariasukkaita. Uskallankin siis aika hyvin luottaa sun suosituksiin kun teen ostopäätöksiä, kiitos siis rahojeni kuluttamisesta :D Voisinko toivoa että postausten kuvat olisivat hieman pienempiä? Koneeni näyttö on niin pieni, että joskus muuten selkeitä kuvia on hieman vaikea hahmottaa, kun ne täyttävät koko ruudun.

  Ai niin, piti vielä sanoa että mun lempparipostaukset viime ajalta ovat ehdottomasti pääsiäismunajutut. Kiitos kun teet tärkeää taustatutkimusta tällä alalla, jatka raportointia h-hetkeen asti.

  Tykkää

  1. Kiitos kun sanoit tuosta kuvien koosta! Millä laitteella luet yleensä blogiani, ihan läppärillä? Yritän tasapainotella sen välillä, että kuvat näyttäisivät hyvällä laitteesta riippumatta, mutta hyvä tietää, että ainakin sinusta ne ovat liian isoja.

   Hih, kiva kuulla, että pääsiäisnamit ovat tärkeä asia muillekin :D Raportointi jatkuu!

   Tykkää

 31. Mac kiinnostaa ja ponit kiinnostaa! Olen itse vähän huono huulimeikkien kanssa niin mielelläni lukisin juttuja ihanista punista :)

  Tykkää

 32. Oi mikä ihana palkinto! Minua kiinnostavat aina erityisesti tuoksu- ja huulimeikkipostaukset. Eli siis ehkäpä jonkinlaiset top5 molemmista? ;)

  Onnea 5-vuotiaalle blogille, itse olen seikkaillut tiiviisti mukana vuoden verran :) Nykyään suosikkiblogejani, joten jatka samaan malliin!

  Tykkää

 33. Postaustoivetta ei tule mieleen, mutta mieleen on erityisesti jäänyt sinun matkahaalintasi. ne on mukavaa luettavaa ja aina tulee itsellekkin matkakuume.

  Tykkää

 34. Onnea viisivuotiaalle! Olisi mielenkiintoista jos tekisit nyt uudelleen jonkun viiden vuoden takaisen meikkilookin. Ja mielelläni lueskelen myös koirien kuulumisia :)

  Tykkää

 35. Olen tykännyt erityisen paljon postauksia, joissa esittelet ulkomailta tekemiäsi löytöjä! Kaikki mahdolliset ostospostaukset kiinnostavat myös noin yleisesti. Seuraan blogiasi päivittäin Purkkimafian etusivun kautta. :)

  Tykkää

 36. Koira-aiheisia kuulumisia olisi kiva lukea pitkästä aikaa, vaikkeivat kosmetiikkaan millään liity. Oikeastaan kaikenlaisia postauksia taidan tykätä lukea, paitsi ruokareseptejä :D Eli suurella mielenkiinnolla tulee kyllä aina postauksesi luettua. Olisi kiva lukea postaus, mitkä tuotteet omistaisit, jos jokaista kategoriaa saisi omistaa vain yhden. Esim yksi ripsiväri, yksi meikkivoide jne… Tai että nostaa jokaisesta kategoriasta yhden suosikin. Loppuneiden postauksia tykkään lukea myös. Olisi kiinnostava nähdä kuinka paljon sinulla on kosmetiikkaa :) En seuraa blogia minkään kanavan kautta, mutta joka päivä avaan kirjanmerkkieni kautta, ellei mitään dramaattista aikataulujeni suhteen ole tapahtunut.

  Onnea blogille ja pitkää ikää!

  Tykkää

 37. Toivepostauksena vois olla esimerkiksi vaik top5 (luvun voit ite määrittää) meikki-/ihonhoitotuotteet. Siis sellaiset, mitä suosittelisit tyyliin jokaiselle, jos kuvitellaan ettei ihotyypillä tai ihonvärillä tms ole mitään merkitystä ;) Tietysti koirista on kiva lukea! Esim. mitä harrastat koirien kanssa, näyttelyitä kai ainakin? Miten on mennyt näytelmät jne. Mä tykkään sun blogista ihan superisti siksi, koska koirat ja meikit on tyyliin parhaimpia asioita maailmassa ;D

  Tykkää

 38. Muistan kun nähtiin eka kertaa Stockan kellon alla, sinusta huokui välittömästi iloisuus ja lämpö – siksi onkin aivan mahtavaa että jo 5 vuotta tulee täyteen ja olet saanut tänä aikana ihmisiä iloiseksi ja ajattelemaan. ? you deserve this hun! ? + tuo arvonta… OMG, girl. ?

  Tykkää

  1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos <3 Aina sitä vähän jännittää uusien ihmisten tapaamista, niin ihana kuulla, etten huonoa ensivaikutelmaa antanut :)

   Tykkää

 39. Onnea Miss Piggy’s Pearls! Taisin aikanaan eksyä blogiisi googlettamalla Dior Lash maximizerin, kun olin saanut sellaisen testerin. Blogista parhaiten on jäänyt mieleen kaikki koirajutut, olen suuri eläinten ystävä ja eläimistä on aina kiva lukea <3 Myös tyhjentyneistä ja loppuneista tuotteista on ollut kiva lukea kun samalla teet arvion tuotteesta oliko se hyvä vai ei. Toiveena lisää koiria ja My Little Poneja :D

  Tykkää

 40. Mac-aiheiset postukset kiinnostaa aina, samoin kuin uutuusarvostelut ylipäätään. Parhaiten mieleen jäänyt juttu oi homeinen meikkimuna.

  Tykkää

 41. Etpä huikeaa palkintoa ole hankkinut! Nyt on siis ihan pakko yrittää, josko onni suosisi mua ♥

  No mä kun oon tällai koiraihminen, kuten tiedät :D, niin haukuista on aina ihanaa lukea juttua. Eipä sillä, tietysti kosmetiikka ihan yhtä lailla innostaa, mutta sun haukut, eihän niistä pääse yli eikä ympäri. Liian ihania!
  Postaustoiveina kosmetiikansaralla voisin kuitenkin mainita, ultimate lemppareimmat tuotteet. Eli mitä ilmat et oikeasti voi elää. Mun mielestä niitä on tosi mielenkiintoista lukea :) Ja meikkikuvat on aina kans jees :)

  Tykkää

 42. Meikkijutuissa tämä blogi on parhaimmillaan. Mieleen jäi myös karkkikauppapostaus ja suklaamunaostoksille on päästävä. Seuraan bloglovinin kautta ja tämä on yksi lemppari kosmetiikkablogeistani. Sun innostukseen ja kirjoitustyylin jää koukkuun ja siksipä blogisi lukemiseen täytyy varata aikaa koska samalla on pakko lukea yksi jos toinenkin postaus aiheesta tai aiheenvierestä.

  Tykkää

 43. Onnea viidestä vuodesta!!
  Tää oli yksi ensimmäisistä blogeista joita aloin seurailla ja kiinnostuin juurikin monipuolisen sisällön takia eli valitsemasi linja on musta just hyvä ; keep it coming as it comes…
  Ruokavalio juttuja ei oo hetkeen ollut, jos sit niitä vaikka toivoisin.

  Tykkää

 44. Postaustoiveena on ehdottomasti jonkinsorttinen hiushistoria! Eli mitä kaikkea olet kerennyt hiuksillesi tehdä elämäsi aikana, onko väri muuttunut paljon ja onko pituus vaihdellut :)

  Tykkää

 45. musta olisi mahtavaa nähdä postaus, missä sulla olisi testattuna huulilla kaikki sun huulimeikit. musta ne mitä oon sellasia nähny on ollu tosi hyviä :)

  Tykkää

 46. Onnittelut 5-vuotiaalle! Mielestäni blogisi on onnistunut hienosti säilyttämään yllätyksellisyyden ja monipuolisuuden. Toivotaan, että edessä olisi vähintään 5 vuotta lisää juttuja kosmetiikasta ja koiruuksista.

  Tykkää

 47. Tykkään loppuneiden tuotteiden arvioinneista ja muutenkin tuotearvioista. Osaat jotenkin selkeästi kertoa mikä oli tuotteessa hyvää ja mikä huonoa eikä tuu tuputtamisen fiilistä :) Mieleen on jääny erityisesti arviot itseruskettavista. Tykkään monipuolisesta tarjonnasta :) ja koirakuvia voi laittaa enemmän :D

  Tykkää

 48. Onnea ihana MPP! <3 Voi kuinka herkun palkinnon oot pistänyt kehiin, ihan rupes kuola valumaan suupielistä :P

  Tykkään MPP:stä, koska sisältön on monipuolinen. Kosmetiikkaa laidasta laitaan ja välillä vähän muutakin. Viime vuodelta jäi mieleen suuri luomivärinpohjustajavertailu – se oli tosi mielenkiintoinen! Samaan aihepiiriin jäi myös mieleen Nyx vs. Dior vertailu, jonka lopputuloksena totesin, että ei – en kokeile Nyxin ripsivärinpohjustajaa vaan satsaan joskus sitten siihen sun suosikkiin Dioriin, kun vaan raaskin.

  Onnea, onnea vielä kerran ja KIITOS ihanasta blogista :)

  Tykkää

 49. Mä tykkään erityisesti niistä postauksista, mitä olet kuluttanut loppuun ja niiden arvioinneista. Satunnaiset koira postaukset nostaa myös hymyn huulille :) Hyvää synttäriä blogille!

  Tykkää

 50. Onnea :)
  Minulla ei ole mitään tiettyjä toiveita postausten suhteen, pidän vaihtelevasta sisällöstä.
  Blogisi on jäänyt mieleen hyväntuulisuudestaan, mutta silti mielenpainuvin postaus on kuitenkin Kiittämätön bloggaaja, se oli ajatuksia herättävä.

  Tykkää

 51. onnea ja mahtava palkinto!
  KOirakuulumiset ja Mac-jutut kiinnostaa,niitä lisää;).
  Iso kiitos ihanasta blogista.

  Tykkää

 52. Onnea jee! :)

  Ensimmäisenä tuli mieleen postaukset tuoksupuikoista, joihin minäkin rakastuin! Muiden hajuvesien käyttö on jäänyt lähes kokonaan pois. Ne puikot on parhaita! Viime aikoina olen myös lukenut vanhoja hiusaiheisia postauksia, kun olen löytänyt suoravärien ihmeelliseen maailmaan.

  Kiitos blogista!

  Tykkää

 53. Heips! Mulla olisi kysymys: Mitä teet kun on hirveä räkätauti ja tarvii kuiteskin meikata ihmisten ilmoille,(siis sit kun on jo ei tarttuvaa)ja juuri kun olet levittänyt meikkipohjan ja puuterit ym. Ja sitten on pakko niistää,ja kaikki työ mennyt hukkaan? .. Niin, että kaikkea sitä kysytäänkin..:-)
  Terveisin nimimerkki allergisen nuhan uhri!

  Tykkää

  1. Hätä ei ole tämän näköinen! Sun pitää vain opetella oikea niistämistekniikka. Siis ihan oikeasti :D Älä paina nenäliinaa ihan kiinni nenään ainakaan kovaa, jolloin nenäliina (ja räkä, yäk) monesti pilaavat nenän päällisen meikin. Kun nenäliinan ja nenän välissä on niistäessä vähän ilmaa, meikki pilaantuu paljon vähemmän :D

   Tykkää

 54. Kääks, niin kiva palkinto, että osallistun ehdottomasti!

  Sun postauksia on helppo lukea, lähellä tavallista ihmistä ja jalat maan pinnalla, mutta silti asiaa ja hyviä juttuja :)

  Tykkää

 55. Onnea ja menestystä Salla&MPP!

  Punaisuuden peittoa oli hyvä juttu. Olisi kiva saada vinkkejä tuotteista, jotka voisivat sopia atooppiselle iholle. Tähän mennessä olen löytänyt vain yhden kasvorasvan ja meikkivoiteen, jotka sopivat helposti kutiavalle iholle.

  Tykkää

 56. Paljon onnea viisivuotiaalle blogille! Vitsit miten ihanan palkinnon olet hommannut <3 Postaustoiveena olisi sun ihonhoitorutiini ja suosikkituotteet. Kiva että kirjoitat blogia vähän kieli poskessa, pidä tyylistäsi kiinni :)

  Tykkää

 57. Ihan parhaita postauksia ovat olleet nämä ”sivellin keskellä kämmentä”- jutut :) Tykkään kovasti sinun maanläheisestä tyylistä kirjoittaa ja arvostella tuotteita, aina välillä parit koirajutut piristävät ^_^

  Onnea viisivuotiaalle, olen säännöllinen vierailija jo useamman vuoden ajalta mutta säälittävän laiska kommentoija, anteeksi!

  Tykkää

  1. Aaaa!! Ja pakko nyt tähän vielä kommentoida että nuo suklaa- ja karkkijutut ovat olleet SUPERkiinnostavia! ^_^ Oi nam.

   Tykkää

 58. Bb:n homehtumisesta kertova postaus jäänyt eniten mieleen ja uusi muna hommattu välittömästi.? Olisi kiva saada postausta jossa esittelet kaikki Mac meikit mitä omistat!:)

  Tykkää

 59. Postaustoivetta enosaa esittää, mutta punaisuuden peitosta kertova postaus oli hyvä ja havainnollistava. Seuraan purkkimafian etusivun kautta, jos kuva tai otsikko vaikuttaa kiinnostavalta.

  Tykkää

 60. Oi, ihania meikkejä arvonnassa!
  Mulle on jäänyt sun postauksista mieleen mm. erilaiset haalinnat ja kuukauden loppuneet arvosteluineen. Tälläisiä postauksia tykkäisin lueskella jatkossakin :) Onnea vielä blogisynttärisankarille!
  ps. instagramissa myös seurailen :)

  Tykkää

 61. Tää on ehkä vähän random toive, mutta kun olet Tukholmassa risteillyt viime aikoina ja itsekin olis tarkotus sinne suunnata huhtikuussa, niin joku postaus siitä, miten siellä kannattaa liikkua ja missä käydä :)

  Tykkää

 62. MAC:ia en olekaan koskaan kokeillut, vaikka on kyllä pitänyt niin kokeillaampas nyt onnea tässä arvonnassa. Mä tykkäisin lukea sun ihonhoitorutiineista ja samalla myöskin siitä, käytitkö nuorena omalle ihollesi aivan vääränlaisia tuotteita niinkuin ainakin minä ja melko moni muukin tuntemani henkilö sekä bloggaaja on tietämättömyyttään tehnyt.

  Tykkää

  1. Kyllä käytin! Olen aihetta sivunnutkin jossain, mutta ihonhoitorutiineista mun on pitänytkin pitkästä aikaa kirjoittaa, joten kirjoittelenpa siinä yhteydessä siitäkin :)

   Tykkää

  1. Mutkuu emmää käy juhlissa :´D Ei mutta vakavasti sanottuna, kiitos toiveesta ja olen itsekin samaa mieltä! Yritän ryhdistäytyä :)

   Tykkää

 63. Mä ihastuin kuuluisiin Guerlainin helmiin sun kautta! :D monia muitakin hyödyllisiä juttuja on ollut tän noin vuoden seuraamisajan aikana. Paljon onnea blogille <3!

  Tykkää

 64. Voi eiiii, mä en omista (vielä!!) yhtään Mac tuotetta!! Mutta jos nyt…;) Parhaimpia postauksia on erilaiset tuote-esittelyt, tuntuu että meillä on melko samanlainen maku. Sun blogissa on myös kiva, että et kirjota niin vakavalla naamalla, vaan myös huumoria on mukana! Ja Mac sekä lush fiilistelyt on ihan mahtavia vaikka en snow fairystä välitä… (shiit, tota ei varmaan olis kannattanu mainita… Ettei olisi pieniä puolueellisia poisjättöjä…;) Ja blogviniä yms en omista, mutta instassa ainakin seurailen:)

  Tykkää

 65. Tykkään blogista ainakin siitä, että esittelet aina sellaisia tuotteita mitä en ole koskaan käyttänyt ja olen saanut paljon hyviä tuotevinkkejä. :) Minullakaan ei ole vielä yhtään MAC:in tuotetta ja varsinkin huulipunat kovasti kiinnostaa!

  Tykkää

 66. Lempparijutut on mm. MAC tuotteiden esittelypostaukset. Muutenkin mielenkiintoisimmat postaukset ovat tietyn tuotteen esittely, sekä erilaiset dupe postaukset ovat toiveissani!
  p.s ihan sika ihana arvonta!!!!!!

  Tykkää

 67. Paljon onnea! :) Mua aina kiinnostaa lukea kaikkia tuotearvosteluja ja tilityksiä loppuun käytetyistä tuotteista. Tykkään kovasti sun tavasta kirjoittaa ja blogin personallisuudesta, erityisesti toi banneri on ihana! Toivepostauksena voisin heittää jotain meikkikokoelman esittelyä, olis hauska nähdä. :D

  Tykkää

 68. Ei nyt tule mieleen mitään postaustoiveita eikä muutakaan välkkyä, mutta pidän tyylistäsi pitää blogia ihan kaikkinensa :)
  Onnittelut!

  Tykkää

 69. Viisi vuotta onkin pitkä aika blogimaailmassa, onnea siis! :) Haluan kiittää, että osaat kirjoittaa monelle lukijalle. On pienemmälle ja isommalle budjetille tuote-esittelyjä. Siitä tulikin mieleen, että voisitko tehdä (mahdollisesti jotain viikottaista sarjaa), jossa olisi aina vertailtu halvemman ja kalliimman hintaluokan tuotteita? :)

  Tykkää

 70. Onneksi olkoon!
  Tykkäsin kovasti postauksesta sinun joulukalenterista! Sain niin hyvät vinkit esim. verkkokaupoista. Kiitos. :)
  Arvonnassa mukana.

  Tykkää

 71. Onnea! Luin blogiasi jo kauan ennen Purkkimafiaa. Luen todella paljon kosmetiikkablogeja, mutta käytän selailuun vain kirjanmerkkejäni ja bloggaajien sivupalkin lukulinkkejä (mitä ovatkaan :D)

  Postaustoivetta en keksi, sillä sinulla on aina niin monenlaista luettavaa tarjolla muutenkin. Muiston voin kertoa :D Musta oli niin symppistä, kun puolustelit Laveran Basics-käsivoiteen tuoksua, kun joku toinen ei pitänyt siitä. Mä meinaan taas rakastan sitä koko Laveran Basic-sarjaa ihan älyttömästi vain sen ”sitruunapiirakkatuoksun” takia ;)

  Tykkää

 72. Hyvää blogsynttäriä! Luen blogiasi säännöllisesti, mutta en kllä ehi ihan jokaista postausta katsomaan. =) Jos voisi toivoa, niin sellainen normi päivä kuvien kanssa olisi hauska postaus. Jos sellainen on jo täällä blogin syövereissä, niin hihkaise =)

  Tykkää

 73. Onnittelut!!
  tykkään havainnollisista tuote-esittelyistä eli meikeistä kasvoilla eli ei ole vaan pelkkien purkkien esittelyä. (ihanat silmät sulla muuten.)
  tykkään blogistasi sellaisena kuin se on mutta en panisi pahakseni koirien vilahtelua kuvissa vähän useamminkin. :)

  Tykkää

 74. Mulla ei mitään yksittäisiä postaustoiveita ole, tykkään sun kirjotustyylistä vaan niin paljon että luen varmaan mitä vaan ilolla :D Ihanan pirtsakkaa mutta kuitenkin tarpeeksi realistista meininkiä täällä!

  Tykkää

 75. Minä tykkään tässä(kin) blogissa roskapostauksista, siis loppuneiden tuotteiden esittelystä. Joissakin blogeissa syy seurata blogia ei ole niinkään postaukset, vaan fiilis, joka blogista välittyy. En ole rehellisesti sanottuna kovinkaan kiinnostunut värikosmetiikasta enkä selektiivisistä tuotteista ja moni postaus ei ole sisällöltään mun kiinnostuksenkohteiden mukaista, mutta tykkään lukea sellaisetkin postaukset, koska tästä blogista yksinkertaisesti huokuu sellainen hyvä fiilis :) Ja tykkään myös siitä, että kosmetiikan lisäksi blogissa käsitellään myös muita juttuja.

  Tykkää

 76. Paljon onnea! Itse tykkään just sun mac-postauksista, ihana ja intohimoinen suhtautumisesi kosmetiikkaan näkyy aina teksteissäsi ;; ja possujen ystävänä sanon että blogisi nimi on erinomainen! en seuraa blogiasi minkään kanavan kautta, luen vain muutamaa joten nimet säilyy muistissa hyvin. Tulen siis aina tänne päivittelemään ja tarkistelemaan kurkistelemaan uusien postausten toivossa.

  Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, samalla kun mac-hulluuteni alkoi esiintymään (tästä on kenties puolisen vuotta). Kuinka ennen pärjäsinkään vaan soar-liplinerillä! Nyt on valtaisat mac-ostoslistat joita toteuttelen pikkuhiljaa, tosin muunmuassa mpp vaikuttaa siihen, että kun saan ostettua jonkun haaveilemani tuotteen niin lisää himotuksia tulee tilalle höhö.. Niin ihana toi flamingo park kokoelma, pitääkin käydä swatchailemassa noita macin pisteellä ;; ja varoa beauty powderin houkutusta, jos sattuisikin niin että voittaisin sen tästä!

  Tykkää

 77. Onnea 5v blogille!

  Mä tykkään erityisesti kuukauden loppuneet- jutuista.
  Samoin tuote-esittelyt jostain ”ei joka blogissa” olevista tuotteista on hyviä.

  Ah,tuo Flamingo Park. Harmillisesti asun kaukana enkä ehtinyt Stockan verkkokaupastakaan näitä ihanuuksia napata. Arpaonnea kaikille!

  Tykkää

 78. En ikävä kyllä osaa nimetä yhtä parasta postausta, koska luen niin paljon blogeja, etten ole varma kuka on julkaissut mitäkin! Mutta tykkään kovasti blogisi tunnelmasta – ja ihanista koiristasi! En seuraa blogiasi virallisesti missään, koska selaan omien kirjanmerkkien kautta. Muutama vuosi tässä on tullut seurailtua :)

  Onnea blogillesi! :)

  Tykkää

 79. Tykkään kyllä ihan kaikista sun postauksista joten jatka vaan samaan malliin! Jotenkin ihana että sun persoona ja huumorintaju välittyy kirjoituksista. Eniten mieleen on jäänyt sun snow fairy hehkutus, en ollut ennen kuullutkaan siitä mutta sun kuivailujen jälkeen tuli pakottava tarve saada sitä :D Postaustoiveista ekana tulee mieleen top5 luettelot esim hajuvesistä.

  Tykkää

 80. Tykkään lukea uutuustuotteista, joista ei ole vielä puhuttu taviksille! :) Esittelyt ja arviot on kivoja aina.

  Tykkää

 81. Olen koukussa blogiisi.Luen sitä kuin jatkokertomusta.Tykkään myös siitä, että välillä kirjoitat muustakin kuin meikkijutuista.
  Onnea viisivuotiaalle!

  Tykkää

 82. Hyvää synttäriä MPP! Sun hiuselämä on ollut kiinnostavaa seurattavaa (ne värit <3), niistä ehdottomasti lisää! Seurailen ihan vaan purkkimafian kautta, eli en mitään virallista reittiä, mutta seurannut olen jo pitkään. Tykkään sun tyylistä! :)

  Tykkää

 83. Kiitos ihanasta blogista, joka on herättynyt minussa ensimmäisen kerran 44 vuoteen sellaisen olon, että haluan meikata <3. Myös Mac-innostuksesi on tarttunut, eli laadukkaita tuotteita on itsellä jo kiva perusvarasto koossa. Luen jatkossa mielelläni Mac-postauksia.

  Tykkää

 84. Mun on varmaan pakko poistaa itelleni toi puna <3 <3 :-D

  Ja voin ylpeänä sanoo, että meitsi on seurannut MPP:tä ihan alusta saakka! Mulle tuli mieleen postaus muumimukeista… ja sit hauvat on aina ihunii <3 Mä kyl luen kaikki postaukset, et tavallaan aika sama :-D

  Tykkää

 85. Highlighter- ja huulimeikkipostaukset tulee ekana mieleen, kun mietin mitkä on mulle mieluisimpia postauksia sun blogissa. Tykkään myös siitä, että blogisi on ”taviksempi” (en tarkoita tätä missään mielessä negatiivisena!) eikä suosituimpien blogien tyyliin joka toinen postaus ole joku mainos- tai yhteistyöpostaus. Siispä onnittelut blogille! Bloglovinissa olen seurannut jo pitkään :-)

  Tykkää

 86. Hiusjutut on ollu erityisen kivoja samoin kuin Macit ja huulituotteet. Pidän kirjoitustyylistäsi paljon :) Ja Facebookin kautta olen jo jonkin aikaa seurannut, sitä ennen olit puhelimen kirjanmerkki :D

  Tykkää

 87. Minä seuraan blogiasi, koska koirat, loppuneet, uutuudet ja Thaimaa. Ja koska sulla on sisko. Mulla ei ole. Koirat on ja Thaimaassa kävin tänä talvena sun innoittamana. Outo viesti tästä tulee! Yks syy on että seuraan myös Lindan blogia juillesia ja täältä huudellaan sinne ja sieltä tänne.
  Onnea 5-v ja rapsutuksia koirille..ja hali sille siskollesi myös. Jatka samaan malliin..
  Yleisluontoinen toivomus kaikille blogaajille, kuka testasi huolella dermalocigan tuotteet meille taviksille? Oon niin in love niihin ja haluaisin kuulla muidenkin ajatuksia.

  Tykkää

  1. Sisko <3 :) Eikun ihan paras viesti! Ja joo, Juillesia luen hartaudella ja varmaankin päinvastoin. Ollaan kavereita "siviilissäkin" :)

   Tykkää

 88. En ole ihan varma onko tällainen joskus ollut, kun olen vasta kuukauden verran ehtinyt blogiasi seurata. Mutta siis kiinnostaisi nähdä sellainen kattava esittely kaikista sun omistamista mäcin tuotteista :)

  Tykkää

 89. Paljon onnea 5-vuotiaalle! Erilaisten kevään/kesän uutuustuotteiden/-kokoelmien esittelyt kiinnostavat, vaikka ne usein aiheuttavatkin aikamoisen loven lompakkoon…? Seuraan Bloglovinin kautta.

  Tykkää

 90. Onnea 5-vuotiaalle blogille! Täällä on ihana silloin tällöin piipahtaa. Eniten tykkään lukea tuotearvosteluja, missä kerrotaan enemmän tuotteiden ominaisuuksista. Myös eri merkkien vastaavanlaisten tuotteiden vertailupostaukset ovat mahtavia!

  Tykkää

 91. Olen seuraillut blogiasi nyt noin vuoden verran ja oken tykännyt kovasti. aina innolla odotan uusia postauksia :) mitään yksittäistä lempparia ei jutuissa ole. kosmetiikka kiinnostaa ja olen juttujesi kautta löytänyt itsellenikin monta ihanaa asiaa..ja tyhjän lompakon :D

  Tykkää

 92. Aloin sun blogia seuraamaan vähän sen jälkeen kun Purkkimafia oli perustettu ja portaaliin eksyin. Sun blogissa tykkään positiivisesta hengestä ja ”kyllä koirat voi ostaa joululahjoja”-asenteesta :D itse teen ihan samaa…
  Parhaiten mieleen on jäänyt sun ja Rössön maanantaijoulukalenterit mikä on ihan superhyvä idea! Oon ajatellut lainata konseptia ja tehdä poikaystävälle ensi joulukuussa maanantaijoulukalenterin.
  Ja mistä haluaisin jatkossa lukea? Uutuustuotteet (etenkin tuoksut<3<3) ja 'roskapostaukset'kiehtoo :)
  Kiitos Salla kivasta blogista!

  Tykkää

 93. Kosmetiikkapostausten lisäksi koira-aiheiset postaukset on ihania! Vaikka ei ehkä täysin blogisi aihealueeseen liitykään (?) niin koirajutut luen myös aina mielenkiinnolla. Ihanat haukkuset! :) Ihonhoito-jutut on myös suuressa huudossa täällä.

  Tykkää

 94. Ooh <3__<3 miten ihana arvonta!
  Minusta meikkaus jutut for dummies on ollut parasta viimeaikoina. Ja Kiitos kun olet saanut minut himoitsemaan benefittiä ;)
  Kiitos kun et esittele liv boxia. Ei jaksa joka blogista lukea.
  Hyviä blogisynttäreitä !

  Tykkää

 95. Synttärionnttelut! :) Hehkumeikkipostaus on erityisesti jäänyt mieleen. Tykkään lukea ihonhoidosta, joku naamio- tai seerumivertailu voisi olla kiva. Mutta meikkijututkin ovat kyllä aina yhtä kiinnostavia. :) Erityisesti mineraalimeikit kiinnostavat.

  Tykkää

 96. Olisi hauska jos tekisit postauksen missä esittelisit kerralla (tai ehkä parissa osassa) kaikki meikkisi vaikka kategorioittain, kuten poskipunat, korostustuotteet jne. En muista että tälläistä olisit aiemmin tehnyt.

  Tykkää

 97. Onnea viisivuotistaipaleesta <3

  Postaustoivetta laittaisin ehkä lemppareimmista tuotteista eri kategorioissa (kiinnostaa varsinkin lemppari-Macin poskipunat ja aurinkopuuterit), parhaimman tuoksuiset tuotteet yleensäkin ja haastamaan itsesi tekemään jotain ennen kokeilematonta meikkikikkaa. Ja tietenkin lemppari-youtube -videot on kivoja nähtäviä :) Paljon toivottavaa, hih.

  Tykkää

 98. Synttärionnittelut 5v. blogille!! Vaikka olenkin kosmetiikkaan pahasti hurahtanut, oli tämän vuoden paras vinkki ehdottomasti möhnämunat. Ne on vaan niiiiiin hyviä! :D Niin ja edelleen oon sitä mieltä, ettei koiruuksia voi näkyä liikaa blogissa… ;)

  Tykkää

 99. Tykkään tästä blogista koska olet persoonallisen kaunis ilman meikkiä ja meikillä ja jutut on innostuneita mutta silti vaikutat hyvältä maanläheiseltä tyypiltä. Postaus ehdotuksena tee täysin erityylinen meikki mistä ite pidät

  Tykkää

 100. Postaus, joka jäi kummittelemaan mieleen, oli ehdottomasti homeinen meikkimuna ??
  Erityisiä postaustoiveita ei ole, mutta samanlaisena meteoriittifanina täytyy sanoa, että (muun muassa) ko tuotteista on ihana lukea!

  Tykkää

 101. Mieleen jääneitä postauksia ovat olleet postaus, jossa kerrois sinun ja siskosi joulukalenteri perinteestä! Tätä täytyy ehdottaa ystävälle tai äidille! Myös hiusten värjäyspostaukset ovat jääneet mieleen ja ovat aiheuttaneet halun värjätä tukka jollain aivan ihanalla värillä! Vielä tosin rohkeutta kerään tähän!

  Tykkää

 102. Uuh mikä arvonta! Mä kävin stockalla mut himoitsemani long legged & fabulous -puna oli loppuunmyyty, joten ostin pari muuta himotislistalla ollutta punaa kevääksi (sweet & sour & see sheer). Kevät herättää kyllä kovia haluja uutuusmeikkien ostoon joka vuosi ??? Seuraan blogiasi instan kautta, lähes joka postauksen lukien. Mac kiinnostaa aina, esim juttu mac huulipunistasi tms voisi olla kiva! Myös tyyliin kesäsuosikit meikeissä / ihonhoidossa olisi ajankohtainen kevään kynnyksellä. Aurinkoista kevään odotusta sinulle!

  Tykkää

 103. Olen seurannut vasta pari vuotta, enkä ainakaan nyt äkkiseltään muista onko sinulla ollut ”mistä kaikki alkoi” postausta. Juuri tänään mietin omalta kohdaltani vaiheitani meikkaamisen aloittamisesta juuri loppusilausta vailla valmiiseen ”meikkikaappiin” päätymisen välillä. Seuraan bloglovinin ja instagramin kautta.

  Tykkää

 104. Tykkään lukea uusista lempparituotteista ja muista tuotevinkeistä! Varsinkin vuodenaikojen ja kausien vaihtuessa itse kaipaan jotain uudistusta meikkipussiin, joten olisi mukava kuulla, miten oma meikkipussisi sisältö vaihtelee kausittain :)

  Tykkää

 105. Hip hei ja hurraa, paljoooon onnneeeaaa vaaannn!!!
  Postaustoiveita: se Köpiksen matkalta ostettu meikkaukseen tarkoitettu metallipaletti, oletko käyttänyt? Mitä kahvimerkkiä suostut ostamaan Siwasta? Kahvimukisi.
  Mieluisimpia postauksia ovat ne, jotka eivät koske kosmetiikkaa, kuten kissakahvilan onnelliset kissat, Köpiksen matkat, siskojutut, koirajutut jne. Viimeksi ihastuin kun kirjoitit pääsiäskarkeista, ihana kun jaksat Innostua Isolla Iillä!
  Palkinto on aivan huippu, olenkin vielä Mac-neitsyt ! ?

  Tykkää

 106. Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Muistaakseni bongasin sinut kommentoimasta jonkun toisen blogiin… Sieltä sitten suosikkieni joukkoon päätyi sinä ja Juilles.

  Miksi aloitit bloggaamisen? Tunsitko muita jo ennestään tms.?

  Tykkää

 107. Tajusin tänään, että jotain on puuttunut kuukausia eli Bloglovin ei ole näyttänyt postauksiasi. Täytyy tehdä jotain. Koiria ja tietysti kosmetiikkajuttuja oli ikävä, joten kerro koirista. Ja täytyy kyllä itsekin lukea paljon taaksepäin.

  Tykkää

 108. Onnea 5 vuotiaalle! Postaustoiveena olisi videotutoriaali ainakin sun meikkipohjasta, miksei koko meikistä. En tosin tiedä onko sulla kuvauskalustoa? Ehkä Axl voisi lainata? ;)
  Ja olisi kiva jos joskus kokeilisit toteuttaa koko meikin luonnonkosmetiikalla, sillä itse tuntuu kovin vaikealta korvata tiettyjä synteettisen kosmetiikan tuotteita luonnonkosmetiikalla.

  Tykkää

 109. Mä tykkään kanssa lukea tuotteista, esim. loppuneet on mielenkiintoista luettavaa. Kosmetiikkakokoelmasi/ säilytys olisi mielenkiintoinen postaus! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s