Joulukalenteri

Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2017

//edit. TIETOJA PÄIVITETTY 9.11.2017! :)

Kyllä! Syyskuussa on jo syytä alkaa odottaa joulua :D Nimittäin kosmetiikkafirmat julkaisevat kilvan tietoja joulukalentereitaan, ja kaikki lapsenmieliset kosmefriikit purevat kynsiään miettiessään, minkä kalenterin kaikista ihanista valitsisivat! Mä ajattelin tuttuun tapaan yrittää auttaa teitä vähän valinnan tekemisessä. Edellisten vuosien listaukseni ovat olleet niin suosittuja, että toivottavasti tämäkin postaus tavoittaa tämän vaikean päätöksen kanssa painivat tyypit :D

Vuoden 2016 kalenteripostaukseni voit tsekata tästä ja vuoden 2015 tästä.

Mutta sitten siihen tärkeimpään eli tämän vuoden kalentereihin! Joistain postauksen kalentereista ei ole vielä kaikkia hinta- ja saatavuustietoja olemassa, mutta päivittelen tätä postausta sitä mukaa kun tietoa saan! :)

1. L’ Occitane


Aloitetaan tutulla ja turvallisella Loksulla! Tämä on kalenteri, joka mulla on ollut jo kahtena viime vuotena. Kalenterissa on ollut merkin bestsellereitä ja se onkin sekä mahtava tapa tutustua L´ Occitaneen että merkin jo tuntevalle ihana keino saada lisää hyväksi havaittuja tuotteita minikoossa.

Hinta: 49,50 €

Saatavuus: L´ Occitanen verkkokaupassa 8.10. ja myymälöissä 18.10. Stockmannille se on jo tullut ja elevenille ja Sokokselle kalenterin pitäisi myöskin tulla.

Ihon- ja vartalonhoidosta sekä tuoksuista pitävälle.

2. Lookfantastic

Kuva täältä.

The kalenteri. Tästä jättiläiskalenterista ei voi olla pitämättä. Kalenteri on täynnä arvokkaita, kiinnostavia ja loistavia tuotteita ja uskallan sanoa, että tähän ei voi pettyä! Itselläni oli LF kalenteri toissavuonna, ja kyllä se oli sekä silloin että viime vuonna aivan ässä. Sisältää myös merkkejä, joita ei Suomesta saa.

Hinta: 100 €

Saatavuus: Kalenterin voi ennakkotilata täältä.

Kansainvälisiä suosikkituotteita himoitsevalle.

3. Kiehl’s

Jes!! Ihonhoitomerkki Kiehl’ sin kalenteri on tänä vuonna tietääkseni ensimmäistä kertaa Suomessa! En ole aikoihin itse kokeillut merkiltä uusia tuotteita, mutta olen käyttänyt muutamaa niin loistavaa tuotetta Kiehl`siltä, että odotan muiltakin tuotteilta paljon :)

Hinta: Suositushinta 69 €

Saatavuus: Stockmann

Laadukkaan ihonhoidon ystävälle.

4. Lumene

Kuva Lumene

Oooooh! Tästä hypin kattoon, kun kuulin! Meidän oma Lumenekin lähti mukaan kalenterihypeen, ihan mieletöntä! Kalenteri sisältää sekä ihonhoitoa että meikkejä, joten ihanan monipuolinen kokonaisuus on tulossa. Tämä kyllä tekisi kauheasti mieli hankkia. Tykkään Lumenesta tosi tosi paljon, ja kyllähän se nyt kiinnostaa, että millaisen setin he ovat meille keränneet <3

Hinta: 89,90 €

Saatavuus: Stockmann.

Kotimaisen kannattajalle ja taatun Lumene-laadun arvostajalle.

5. Essie

 

Kuva täältä.

No oooooh tästäkin! :D Olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut Essien kynsilakkoihin ihan urakalla ja tullut siihen tulokseen, että niiden pysyvyys kynsilläni on vaan kaikista kokeilemistani lakoista paras. Plus tietty värivalikoima on huikea, ja ihania kausikokoelmia tulee usein. Essien joulukalenterissa on 7 normaalikokoista lakkaa, 13 minilakkaa ja 4 ”yllätystä”. Ja kelatkaa, 5 sävyä on eksklusiivisesti suunniteltu kalenteria varten! Wow <3

Hinta: 69,30 € (elevenillä)

Saatavuus: eleveniltä.

Kynsiin panostajalle.

6. eleven

Noni. Tässä tulee Lumenen lisäksi toinen tämän vuoden jymyjuttu. Nimittäin kosmetiikan verkkokauppa eleven on myöskin koonnut ensi kertaa joulukalenterin! Kalenteri on kuulemani mukaan aivan jäätävän hillittömän kokoinen ja arvatkaapa, mikä sen arvo on? Yli 500 € (tähän sininen emoji, jolla on suu auki ja kädet kasvoilla!). Että jeppistä vaan, vähänkö tämäkin houkuttaisi..!

Hinta: 145 €

Saatavuus: eleveniltä NYT.

Trendimerkeistä pitävälle kosmetiikkafriikille.

7. Diptyque

Kuva täältä.

Diptyque on ehdoton tuoksumaailman suosikkimerkkini, ja olen kohkannut blogissakin tuoksusta, jota käyttäessäni tunnen olevani eniten oma itseni. Merkin tuoksut ovat kiinnostavia, jännittäviä ja ihan jotain muuta kuin perustavaratalotuoksut, jos nyt näin voi yleistää. Jos bongaatte, tuoksuttakaa. Diptyqueta kun aloin joitain vuosia sitten käyttää, olen muuttunut entistäkin kriittisemmäksi tuoksuja kohtaan. Näiden jälkeen ei vaan enää pysty nappaamaan geneeristä tuoksua, jollaisia on 13 tusinassa. Jos tämän kalenterin joskus saisin käsiini, niin voisin kuolla onnellisena :D Kalenterissa on 16 tuoksukynttilää (ovat muuten järjettömän laadukkaita!), 7 Eau de Toilettea ja 2 vartalonhoitotuotetta.

Hinta: 300 £

Saatavuus: Selfridgesiltä, päivä ei tiedossa

Laatua arvostavalle tuoksutyypille.

Noh, mitä sanoo raati!? Minkä te näistä ottaisitte vai oletteko jo kenties jollain odotuslistalla? Vai onko teillä kenties mielessä jokin ihan muu kalenteri? Oi että, miten ihanaa näitä onkaan fiilistellä <3 <3

Postaus sisältää affiliatelinkkejä. L´ Occitanen kalenteri saatu blogin kautta. 

40 vastausta artikkeliin “Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2017

 1. Mä olin jo tullut siihen tulokseen (tai no ainakin melkein…) että en tilaa kosmetiikkakalenteria kun kaapit on jo täynnä eril. kosm.tuotteita. LF:n sivuilla olen kuitenkin käynyt muutaman kerran, mutta itsehillintä on pitänyt enkä ole tilannut kalenteria. ;) Mutta nyt sinä tulet ja kerrot että Lumenelta tulee kalenteri!!! Iiik! Kerro täällä jos saat lisää infoa kalenterin sisällöstä tms.

  Tykkää

  1. Sen verran tosiaan tiedän, että kalenterissa on sekä meikkejä että ihonhoitoa ja osa tuotteista on täysikokoisia ja osa minejä :) Kieltämättä Lumene kyllä kiinnostaa muakin tosi paljon! :D

   Tykkää

 2. Oho! Jännä tuo Lumene. Mä haaveilen Molton Brownin ökykalliista joulukalenterista ja kieltämättä myös Charlotte Tilburystä en kieltäytyisi.. Mut en kyllä mitenkään raaski noin paljoa joulukalenteriin sijoittaa. Pitää tutkailla parin viikon päästä NYC:in valikoimat, kun sinne suuntaan. Muussa tapauksessa voisin ekaa kertaa elämässäni hankkia ihan The Body Shopin joulukalenterin :)

  Tykkää

  1. No oih, isossa ompussa on varmaan mielettömät valikoimat…. <3 Mulla on ollut Bodari tosi monena vuonna ja se on kyllä hyvä varsinkin "ensikertalaiselle" :)

   Tykkää

  1. No NII-IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mäkin haluaisin ne, mutta tässä muutto-sisustus-hässäkässä ei taida jäädä rahaa yhteenkään kalenteriin :P

   Tykkää

 3. Elevenin odotuslistalla ollaan, mutta vielä pohdiskelen ostanko vaiko en. Tullut tässä viime aikoina löystettyä kukkaron nyörejä alennusmyynneillä, että olisi syytä/järkevää vähän kiristellä tai jopa laittaa narut umpparille🙈🤔😂

  Tykkää

  1. Sama täällä!! Odotuslistalla kyllä, mutta hitsi kun ei olisi YHTÄÄN vartsua :P Tulisi nyt verotuspäätös, että vähän tietäisi paremmin, voiko tuhlailla ;)

   Tykkää

 4. ÄÄÄÄÄÄKKKKK, en oo kuullukkaa et Lumenekin :) Nä postaukset on yhtä tuskaa ku valinnanvaraa ois vaikka muille jakaa ja on tsäänssit saada vaan yks kalenteri noilla hinnoilla :( Toiveissa on joko LF:n kalenteri tai Elevenin…

  Tykkää

  1. Onko sulla aiemmin ollut esim. LF:n kalenteria? Lupaan, että se kyllä TODELLA riittää yksistään, se on ollut niin huikea, että oksat pois! <3

   Tykkää

 5. The Body Shopin kalentereita odotan, tosin miulla se on ollut jo ainakin kahtena vuotena peräkkäin, joten jos siellä on taas samoja juttuja, niin skippaan :D

  Zoella Beautyn 12. päivän kalenteria kuolaan, siellä on ainakin yhdessä luukussa niin herkullinen tuote :’D

  Essie olisi myös kiva, mutta parina vuonna sisältö on ollut aika nääh ja Essietä en ostele muutenkaan kaupoista.

  Tykkää

  1. Jep, mullakin on ollut viime vuosina TBS:ia, niin sen varmaan skippaan tänä vuonna. Mä taas oikeastaan en muita lakkoja ostakaan kuin Essietä! Se on jotenkin niin varma valinta. Ei tarvitse miettiä, onko hyvä koostumus, pysyvyys tai sivellin :)

   Tykkää

 6. Elevenin kalenteri olisi hieno, mutta vaan vähän peijakkaan hintainen.. (no, onhan se viiden huntin arvoinenkin! ehkä kadun tätä sitten joulukuussa :D) :) En tiennytkään että Lumeneltakin tulee kalenteri!! Tähän se sama sininen emoji. Vautsi! Essien kalenteri houkuttelis kans <3

  Tykkää

  1. Peijakkaan hintainen kuvaa hyvin :D Mä tässä kamppailen, onko mulla varmaa hankkia mitään näistä. Hitsin muutto on tullut kalliiksi!! :P

   Tykkää

 7. Voi ei, tätä postausta ei olisi pitänyt lukea, tuli ihan jäätävä joulukalenterihimo, vaikka olin jo päättänyt että tänä vuonna en kosmekalenteria osta.. Helmikuussa koittaa hoitovapaan alku eli kosmeshoppailut sais pikkuhiljaa alkaa jäämään. Mutta mutta.. kyllähän tuo elevenin kalenteri houkuttelis niin maan pirusti.. Ja Essie olis kyllä myös ihana!

  Tykkää

  1. Mutta jospa veronpalautusrahoilla? :D No ei vaan, ymmärrän hyvin. Itselläkin muuttoon ja uusiin kalusteisiin kulunut niin sievoinen summa, että taitaa mullakin jäädä kalenterit ostamatta.

   Tykkää

 8. Ooh Lumene!! Ajattelin tänä vuonna ostaa vain Essencen kosmetiikkakalenterin kun muun tyyppisiä kalentereita tulee kuitenkin hamstrattua, mutta Lumene on kyllä tosi paha. Haaveilin sellaisesta jo viime vuonna ja ehdotinkin Lumenelle sellaisen tekoa. Eli on ehkä pakko sortua :D Kiinnostaisi, ovatko tuotteet täysikokoisia. Muuten en halua tietää mitään sisällöistä. :) Tuo Eleven on myös todella houkutteleva. Voihan valinnanvaikeus!

  Tykkää

  1. Oho, suako saadaan Lumenen kalenterista kiittää! :D <3 Kuulemma osa tuotteista on täysikokoisia ja osa minejä. Minäkään en halua spoilaantua!! Essence olisi ihanan edullinen, mutta niitä tuli ainakin viime vuonna myyntiin niin vähän, että en usko saavani sitä käsiini.

   Tykkää

 9. Oijoi Lumenen kalenteri kyllä kiinnostaisi! Varmaan tänä vuonna hankin tuon Lumenen kalenterin 😃 The Body Shopin kalenteris vielä mietin, kun viimeksi ostin sen jättikokoisen, niin ei ollukaan ihan semmonen kuin odotin. Ehkä semmosen pienen voisi hankkia

  Tykkää

 10. Huuuuuuuu, MISSÄ RITUALS?? Niiden kalenteri jäi mua viime vuonna ihan täysillä harmittamaan, mutta nyt kun kävin stalkkaamassa sisällöt (kaks vaihtoehtoa), en sit kumminkaan ostanut. Tutkimattomat ovat purkkinarkin tiet.

  Näistä houkuttais tuo Lumene ja eleven, koska Lumpan uudistus vaan toimii (sikahyviä kosteusvoiteita aavikkoiholle ja oon pöhkööntynyt myös siihen uuteen johonki meikkivoiteeseen, jonka nimeä en toki muista, mutta joka on tehnyt näytepussihyökkäyksen jokaisen naistenlehden välistä, VAU!, MAC-mania alkaa irroittaa otettaan) ja elevenin ihan vaan kiinnostuksesta, mutta molemmat tuntuvat nykyisessä budjetissa vähän arvokkailta – ottamatta lainkaan kantaa kokonaisarvoon tms. järkisyihin. Viime vuoden Lokki-Tanen raaskin vielä investoida, mutta sokko-ostojen kipuraja tuntuis mulla menevän tossa viiden kybän rajoilla. :)

  Tykkää

  1. No hei totta kai Rituals!! Mä fiksaannuin siihen, että se ei todnäk tule Suomen elevenille, enkä sitten alkanut selvitellä, mistä muualta sitä saisi! Täytyykin asap googlettaa!

   Mä oon samaa mieltä Lumenesta, tuotteet on uudistuksen jälkeen ihan ässähyviä. Ei vitsi muuten, kelaa jos MAC tekisi kalenterin….. kuolisin varmaan :D

   Tällä hetkellä näyttää, että kaikki nämä kalenterit on liian kalliita mun nykybudjetille (muutto, sisustus, yllättävän tyyristä), mutta toki nyt vielä odotan, mitä lopullinen verotuspäätös sanoo ;)

   Tykkää

   1. Itse yritin tilata kalenteria Ritualsin sivujen kautta, mutta sain perästä viestin että eivät voi niitä Suomeen toimittaa ;( Sisältävät Suomessa vaarallisiksi katsottuja tuotteita. Ymmärsin, että kyse oli erilaisista painekaasua sisältävistä tuotteista.
    Harmittaa, koska menin Ruotsin TBS:n lehdistötiedotteita lukemalla spoilaamaan itseltäni kaikki tämän joulun TBS-kalenterit. Ajattelin, että kerrankin otan jotain muuta.
    Jos saat jostain selville saako Ritualsia jostain muualta, niin huutelethan täällä? Myös tuo Kiehl’s kiinnostaa. Tai no oikestaan ihan kaikki! 😂

    Tykkää

 11. Mä olin jo päättänyt hankkia Lookfantasticin kalenterin, kunnes luin tuosta Lumenesta. Mutta nyt en enää tiedäkään mitä teen. Tallinkin lehdessä mainostettiin Lumenen kalenteria, mutta sen mukaan 89,90 on laivahinta. Maahinta taas 115e. Jos näin on niin ylittää kyllä kipurajan..

  Tykkää

  1. Huomasin saman ja olin vähän suu auki! Nimittäin tuo 89,90 € on mulle ilmoitettu ihan Lumenelta, ja luulisi, että heillä on oikea tieto. Ellei sitten ole käynyt joku fiba… Voi hyvin olla, että 100 € on monelle se rajapyykki/kipuraja!

   Tykkää

   1. Missä Tallinkin lehdessä? Näkeekö sen netistä jostain? Mille reitille sitä mainostetaan ja koska sitä myydään? Olen menossa laivalle marraskuussa niin kiinnostelee. :D

    Tykkää

   2. Mä näin valitettavasti vain kuvan kyseisen lehden sivusta, joten en osaa sanoa tarkemmin :( Luulisi, että Tallinkin sivuilta löytyy tietoa tax freen uutuuksista tai vähintään heille voi tosifani laittaa maililla kyselyn :)

    Tykkää

  2. Hei kyllä tuo 115 euroa on ihan tuulesta temmattu! Alempana lukija kommentoi ostaneensa Lumenen kalenterin ja vielä alennuksella <3

   Tykkää

 12. Ostin Lumenen kalenterin tänään sokokselta ja sai vielä -15% alen kun liittyi johonkin sokos-klubiin tekstarilla. Hintaa jäi 73€.

  Tykkää

 13. Haha, vähän myöhässä kommentoin koska sain tietää vasta nyt, että Lumenelta tulee joulukalenteri :D Löysin sun blogin Googlen kautta. Itseltä löytyy jo tuo Essien joulukalenteri (amazon.de:stä 50€, toimittavat myös Suomeen ilmaiseksi yli 39€:n tilaukset). Toivon, että saisin Lumenen joulukalenterin jotenkin tänne Itävaltaan

  Tykkää

  1. No oho, kyllä ei 50 € ole paljon..! :) Nyt pyydät jotakuta läheistä shoppaamaan Lumenen sulle ja lähettämään. Tietty postikulut on varmaan jo jonkin verran, kun nuo kalenterit ovat yleensä aika painavia <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s