Clarins · Kilpailu · Lush · Zuii

Supersynttäriarvonta!

Se on kuulkaas nyt sellainen juttu, että Miss Piggy`s Pearls täyttää pian kolme vuotta! En ole aiempina vuosipäivinä tajunnut ollenkaan juhlistaa asiaa, enkä itse asiassa ole edes huomannut koko juttua ;) Joten ajattelin korvata asian nyt ihan superihanalla arvonnalla! Vaikka itse sanonkin :)

Lähestyin asiaa siltä kannalta, mitä minä haluaisin voittaa arvonnassa. Tiesin heti, että haluan arpoa nimenomaan omia suosikkituotteitani tai suosikkimerkkieni tuotteita. Otin yhteyttä kahden lempimerkkini edustajiin, ja ilokseni molemmissa lähdettiin innolla mukaan arvontaan. Ihanaa :)

Mutta pitemmittä puheitta:

Palkinto numero 1 sisältää Zuiin Diamond Sparkle Blushin eli jauhemaisen, ihanan hohtavan poskipunan persikkaisessa sävyssä Peach sekä Clarinsin Instant Light -huulikiillon hennon vaaleanpunaisessa sävyssä 1.

Sain valita Zuiilta teille arvottavan tuotteen ja otin tämän ihanan poskipunan siksi, että olen itse palanut halusta päästä kokeilemaan sitä. Voisin kuvitella, että tämä on ihan must juttu kevääseen :) Clarinsin huulikiiltoa/-rasvaa puolestaan olen hehkuttanut jo tarpeeksi (se pääsi mm. vuoden 2013 lempikosmetiikkatuotteideni joukkoon), joten se oli aika itsestäänselvä valinta :)

Palkinto numero 2 on Lushin ystävänpäiväksi ilmestynyt Neon Love -paketti, joka sisältää From Dusk ´til Dawn -hierontapalan, punaisen muotoiltavan Fun -saippuan, Turkish Delight Shower Smoothien ja Neon Love -saippuan.

Blogiani pidempään seuranneille ei myöskään varmaan ole jäänyt epäselväksi ihastukseni kaikkeen hyvältä tuoksuvaan, mistä Lush on mielestäni yksi parhaista esimerkeistä. Käytän merkin tuotteita päivittäin, ja pidän huumaavan ihania saippuoita ja hierontapaloja myös esillä ympäri asuntoa ja nuuhkaisen niitä ohi kävellessäni :) Lush tuo minulle niin paljon hyvää mieltä, että harva merkki pystyy siihen.

Mitäs pidätte? :)

Sitten vielä ohjeet osallistumiselle:

– Jätä kommenttikenttään kysymys minulle (kiitos loistavasta ideasta Nonnu :). Voit kysyä mitä vain, tosin pidätän oikeuden olla vastaamatta, jos nyt oikein henkilökohtaisiksi heittäydytte ;) Jos haluat, voit lisäksi tietysti jättää muita terveisiä tai postaustoiveita.
– Olethan Miss Piggy`s Pearlsin virallinen lukija joko Bloggerin, Facebookin tai Bloglovinin kautta. Kerrothan, mitä kautta seuraat blogia. Mä en osaa itse edes käyttää Bloglovinia, mutta ehkä olisi aika opetella ;)
– Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi.
Voittajia arvotaan siis kaksi, toiselle palkinto numero 1 ja toiselle numero 2. Mikäli toinen palkinnoista olisi mieleisempi, voit mainita asiasta. Arvon ensin palkinnon numero yksi, mutta mikäli ensimmäinen onnenmyyrä on toivonut mieluummin palkintoa numero 2, hänen toivettaan kunnioitettakoon :) Tai toisaalta, mikäli ensimmäinen onnenmyyrä ei ole esittänyt toivetta, mutta toinen arpaonni-ihminen on toivonut palkintoa numero 1, tätä toivetta kunnioitettakoon :)
Palkinnot postitetaan vain Suomen sisällä.
– Aikaa osallistua on 5.3.2014 klo 17 saakka, julkistan voittajat blogin syntymäpäivänä 6.3.

Onnea arvontaan, toivottavasti nämä palkinnot ovat teistä yhtä ihania kuin minusta! <3

Zuiin poskipunan lahjoitti arvontaan Miraz ja Lush-paketin Lush. Clarinsin huulikiillon olen ostanut itse.

(Zuiilta lähetettiin ihan yllärinä myös minulle sama poskipuna (whiiiiii), ja olen tietysti käyttänyt kuvaa ottaessani omaa kappalettani. Palkinto numero 2 lähetetään voittajalle suoraan Lushilta ja kuvan olen ottanut Lushin sivuilta.)

55 vastausta artikkeliin “Supersynttäriarvonta!

 1. Jos et voisi ostaa saippuaa Lushilta, mistä ostaisit sitä? Aika kökkö kysymys, mut en nyt muutakaan keksiny :Dhopeapupu@gmail.com

  Tykkää

 2. Kysymys: Saisit kunnian kehitellä Lushin kanssa tuotesarjan, minkälainen se olisi? Olisiko se pelkkä kosmetiikkasarja, vai sisältäisikö se myös saippuoita tmv.?Liityin juuri lukijaksi ja luen nimellä Mimosa. Seuraan bloggerin kautta :)Palkinto 2 houkuttaa eniten (koska Lush <3) ja sähköposti on minna_kurki@suomi24.fi

  Tykkää

 3. Kysymys: Kosmetiikkahistoriasi sellainen juttu, mikä tänäpäivänä aiheuttaa vähän kylmiä väreitä ja mitä ihmettä -ajattelua : DJa paljon onnea! Tykkään blogistasi ihan hulluna, oot jotenkin niin symppiksen oloinen (: Ja Lushin paketille olisi käyttöä, huulijuttuja ja persikkaisia sävyjä en osaa käyttää.Seuraan Bloggerin kautta, annalie.blogi(at)gmail.com

  Tykkää

 4. Ensimmäinen kommentti häipyi jonnekin blogi-avaruuteen. Uusi yritys siis. Ja onnea onnea! :)Kysymys oli: millainen on sinun ideoima kevätmeikki? Mitä tuotteita ja missä sävyissä?Palkinto numero yksi on toiveena koska Zuii kiinnostaa paljon. Niin ja Bloglovinin kautta ainakin seuraan blogiasi. Terkuin,leben / meikki_monsteri@luukku.com

  Tykkää

 5. Kosmetiikkajutut on tosi kivoja, mutta täytyy sanoa, että salaa odotan koiriin liittyviä postauksia tai edes pientä kuvaa postauksien loppuun (ne on niin ihania!)… Näin ollen kysymys liittyykin koiriin :) Millä perusteella päädyit juuri noihin rotuihin vai oliko valinta alusta asti selvä?Niin ja paljon onnea 3-vuotiaalle blogille! Jos arpaonni suosii, niin Lushin paketti olisi itselle mieluisampi. Blogia seuraan Bloggerin kautta.emmi.tolonen(at)netti.fi

  Tykkää

 6. Ihana arvonta! Kolme vuotta on kunnioitettava ikä blogille :) Minuakin kiinnostaisi nähdä postauksia koiristasi. Myös sellaiset päiväni kuvina- ja käsilaukkuni sisältö-tyyppiset tirkistelypostaukset ovat kivoja :D Palkinnoista valitsisin ennemmin Lushin paketin. Clarinsin kiilto minulta jo itseltäni löytyy enkä niin välitä hohtavista poskipunista, joten vähän hukkaan menisi ykköspalkinto minulla.Seuraan blogiasi Bloggerin kautta, saatan kyllä olla Bloglovinissa klikannut sen supporttina suosikikseni mutta en juurikaan siellä käy.rokkikaisuli (a)gmail.com

  Tykkää

 7. Onnea blogille! Lempikarkkisi? Haluaisin nähdä päivä kanssasi tyylisen postauksen!Luen blogiasi Bloggerin ja FB:n kautta.Mulle käy kumpi paketti tahansa!hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 8. Synttärionnittelut! Kysymys kuuluu: mikä on bravuurisi keittiössä?Luen blogiasi Bloglovinin kautta. Ykköspaketti kiinnostaisi enemmän. :)twicecoloured (at) gmail.com

  Tykkää

 9. Mitä arvostat ihmisessä kaikkein eniten? Luen Blogiasi Bloglovinin ja Bloggerin kautta :) Kakkospaketti kiinnostaisi ehkä enemmän, Lush <3inthispartoftown@gmail.com

  Tykkää

 10. Mahtavat palkinnot! :)Kysymykseni sinulle ovat:1.Mistä haaveilet? 2.Inhokkiruokasi?3.Tähän astisen elämäsi parhaimmat hetket (kerro 3 asiaa)4.Miten päädyit näihin kahteen koirarotuun jotka sinulla on?Luen blogiasi Googlen kautta :) nonnula(at)gmail.com

  Tykkää

 11. Mua oikeastaan kiinnostaisi tietää kosmetiikkahistoriastasi, eli koska olet hurahtanut? Ja mikä on muun perheen suhtautuminen asiaan? En tiedä onko aiheesta olemassa jo postaus. Vaikka olenkin blogia seurannut säännöllisesti kait vuoden verran, niin kaikkia vanhoja postauksia ei ole tullut luettua. Vastaus kiinnostaa, koska itsestä tuntuu monesti, että olen syntynyt kiinnostuksen kohteitteni kanssa väärään perheeseen :D Äiti ja kaksi siskoa yleensä tyytyvät pyörittelemään silmiään mun intoiluille, isästä ja veljestä puhumattakaan..Palkinnoista ykkönen olisi mielenkiintoisempi. Mulla ei oo Lushista kokemusta kuin muutaman tuotteen osalta, mut koska suihkutuotteita tulee hamstrattua tarpeeksi muilta merkeiltä, niin olen pyrkinyt välttämään etten niihinkin hurahda :D kuorotipu (at) hotmail .com

  Tykkää

 12. Joko se kolme vuotta meni?? Onnea kolmivuotiaalle!Alusta asti blogiasi lukeneena tuntuu, että aika on hurahtanut hirmuista vauhtia. Olen lukenut alun perin Google Readerin kautta, kunnes se lopetettiin; nyt minulla on Tiny RSS -viritys, jonka mies on minulle mahdollistanut.Ihanat lahjat! Kumpikin käy, mutta Lushilla on erityissija mielessäni…Kysymykseni sinulle: Jos et kirjoittaisi pääasiassa kosmetiikasta, mikä olisi silloin ensisijainen kiinnostuksesi ja postaustesi kohde?

  Tykkää

 13. Paljon onnea 3-vuotiaalle! Lushin paketti kiinnostaa enemmän mutta toinenkin käy, sillä olen poskipunan suurkuluttaja. Luen blogiasi bloggerin kautta.Minua kiinnostaa se, miten ihmeessä ehdit (ja myös muutkin bloggaajat) kirjoittaa ja lukea toisten kirjoittamia blogeja? Minun aikani ei riitä kirjoittamaan blogia, ei minulla varmasti ole kirjoittajan lahjojakaa, mutta ihanaa että muut kirjoittavat ja me kirjoittamattomat saamme lukea ja ihastella.

  Tykkää

 14. Uu onneksi olkoon blogille^^Kysymys: Millainen olisi sun unelmatalo. Kuvaile kuinka iso/pieni, värit, sisustus jne ;)Mua kiinnostaisi palkinto nro 2 eniten^^ Bloggerin kautta luen!cadiis @ wippies.fi

  Tykkää

 15. Oi miten ihana arvonta! Onnea kolmivuotiaalle, sähän olet jo ihan konkari! :-)Bloggerin kautta luen ja jos saisi valita, ykköspalkinto olisi enemmän mieleen.Olen itse vielä vähän matkatunnelmissa ja olen tykännyt myös sun matkapostauksista, joten kysymyskin liittyy reissaamiseen: mikä on sun lempparikaupunkisi tai -matkakohteesi?mylittlebookofbeauty(at)gmail.com

  Tykkää

 16. Ihan mieletön arvonta-onnea kolmivuotiaalle!Mun kysymys koskee MACia-jos saisit valita vain yhden (tiedän,julmaa) tuotten,minkä valitsisit? Palkinto nro 1 kiinnostaa suuresti! Seuraan bloggerin kautta :)Eyeshadowandflame(a)gmail.com

  Tykkää

 17. Kiva arvonta, synttärionnittelut!Jos onni potkaisee niin palkinto numero uno olisi mun valinta.Vähän Ilonaa mukaillen; jos saisit loppuelämäsi ajan käyttää vain yhtä huulipunasävyä niin mikä se olisi? Jos osaat sanoa merkinkin niin kerro sekin. ;-)Bloggerin kautta lueskelen ja sp on pakolliset ät gmail.com

  Tykkää

 18. Seuraan blogia FB:n kautta, en niin jaksa tuolla Bloggerissa käydä. :) Palkinnoista nro yksi olisi ehkä enempi mieleinen, toisaalta mulle käy kyllä kumpikin. Ja kysymys: mitä tuotetta suosittelisit Lushilta yli kaikkien muiden? Sähköposti reettamakela@icloud.com (toivoisin, että sähköpostiosoite ei näkyisi julkaistavassa kommentissa). :)

  Tykkää

 19. Onnea syntttärisankarille. <3 Seuraan Bloggerin ja Facen kautta. :)Mikä oli ensimmäinen meikkimerkki jota nuorena käytit? Onko siitä ajasta jäänyt joku suosikki tai peräti inhokki. :)Kumpikin arvottava palkinto yhtä ihana annetan siis tämä arvonta kohtalon käsiin. :)

  Tykkää

 20. Olen seurannut blogiasi nyt pari kuukautta anonyymisti, mutta tämä arvonta antoi pontta lisätä ihastuttava blogisi bloggerin lukulistalleni :)Kysymys: Miten neuvoisit henkilöä, joka ei ole vielä koskaan käyttänyt poskipunaa, mutta on salaa ihastellut punaisia purnukoita? Mistä kannattaisi aloittaa? :)sähköposti: vivi_vanille@luukku.com

  Tykkää

 21. Ihanaa! Innostuin jo Fb:ssä, mutta nyt vasta pääsin kommentoimaan! Onnea onneaa Miss Piggys Pearls ja Salla <3 Toivon paljon lisää yhtä hyviä blogivuosia :)Haluaisin kysyä sulta, että tykkäätkö ennemmin kullasta vai hopeasta? Meikissä, koruissa yms. :)Molemmat palkinnot ovat ihan huikeita! katsykissa@hotmail.com

  Tykkää

 22. Onnea merkkipaalusta! Luen blogiasi bloglovinin kautta. Minkälaisen häämeikin tekisit, jos olisit menossa naimisiin ja tekisitkö meikin itse? 1.palkinto on ihana!am_kivuoti@hotmail.com

  Tykkää

 23. Onnea! :)Luen blogiasi facebookin ja bloggerin kautta.Palkinto nro. 1 on ihana.Kuka on sinun meikki-idolisi?anuroininen@hotmail.com

  Tykkää

 24. Meikkaatko paljon muitakin, kuin itseäsi?Ja bloggerin kautta olen lukijana ja molemmat palkinnot kelpaa!Sun blogi on kyllä todella kiva ja osaat kirjoittaa asioista aina niin mielenkiintoisesti! :)dazzlingglowblog@gmail.com

  Tykkää

 25. Mikä on lempi kosmetiikkatuote, jos saa valita vain yhden ?ja tosi vaikeeta sanoo kumpi on kivempi molemmat super ihania palkintoja !! <3sähk.post. tiiätkin jo ! :)

  Tykkää

 26. En tiedä miksi, mutta minulla tuli ensimmäisenä mieleen sellainen kysymys, että millä alalla olet töissä? :) Toisaalta, jos et tuohon halua vastata, kysyn, mikä on sinulle tärkein kosmetiikkatuote, jota ilman et voisi elää? Seuraan blogiasi bloggerin kautta! Jos saan valita, Lushin paketti houkuttelee enemmän :) S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  Tykkää

 27. Jos saisit lukea vain yhtä blogia – mikä se olisi? En tiedä minkä kautta luen, mut hitosti luen! On-ne-va MPP! <3t. Curtis Love

  Tykkää

 28. Kysymys: Kerro jokin unelmasi? Kun unelmasta alkaa puhua ääneen, sillä on tapana toteutua :-) Eli onko sulla vaikkapa tätä blogia ajatellen jokin unelma esim tuotteita joita haluaisit päästä kokeilemaan tai henkilö keneen haluaisit blogimaailmassa tutustua? Tai sitten jokin muu unelma jonka haluat jakaa lukijoillesi!Jopa se aika vaan hurahtaa! Alusta asti olen lukenut Bloggerin kautta, mutta nykyisin luen paljolti FBn kautta kun se on niin kätevää :)ONNEA MPP!!!!! :)galleriapapillon@gmail.com

  Tykkää

 29. Ihana arvonta! Olinkin jo kerran melkein kassalla ton huulikiillon kanssa mutta nuukuus voitti.Olen seurannut sun blogia vasta viime kesästä, mutta pääsit ihan kosmetiikkablogien kärkeen :POlen ostanut suosittelemiasi tuotteita ja haluaisinkin nyt tietää, että mitä mieltä olet ns. marketti- ja halpiskosmetiikasta esim. Rimmel ja vaikkapa H&M?Seuraan Facebookin kautta nimellä Emmi V. lucinella@hotmail.com

  Tykkää

 30. Onnea 3-vuotiaalle :) seuraan bloglovinin kautta nimellä Hanna ja ehkä bloggerissa samalla nimellä..Lemppari Disney hahmoista? :)lakkalaatikon.salat@gmail.com

  Tykkää

 31. Onnea! =DKiva että Bloglovinkin nykyään hyväksytään arvonnassa, mä seuraan jo jokaisen noiden kautta! ;) Kysyisin että milloin käytät primeria (siis tarkoitan koko kasvojen pohjustusainetta) ja onko siitä todella paljon hyötyä ? Mä en ite ole juuri koskaan käyttänyt ja nyt sellaisen omistan. Tuntuu vaan työläältä laittaa joka aamu montaa eri ainetta, mutta ehkä kauneuden takia joutuu näkemään vaivaa.. :)Ensimmäinen lahjus olisi ehkä mieluisampi, mutta molemmat oikein ihania ja tervetulleita.niina.vainonen@gmail.com

  Tykkää

 32. Enkö mä ole vielä osallistunut?? Pitää korjata tilanne. :)Haha, mulle tulee hirveästi mieleen kysymyksiä, mutta ei sellaisia joita blogissa kysyisin! :D Sen sijaan esitän toiveen, että kertoimet mitä tykkäät Sensain kaksoispuhdistuksesta, kun tiedän sattumalta että kokeilet sitä juuri. :)Ja jos arpaonni tätä suosii, niin tiedät varmasti että Zuii saa aikaan sydämentykytyksiä täällä. ;)

  Tykkää

 33. Mitä ihmettä, minäkään en ollut vielä osallistunut, vaikka muistelin näin :oKysymykseni on, että kuinka paljon aikaa päivästä sinulla kuluu kosmetiikan ja bloggailun parissa. Entä miten kauan sinulla menee yhden keskipitkän postauksen kirjoittamiseen?Seuraan Googlen käyttäjäraadin kautta. Päivi/Neiti Kameleontti, neitikameleontti(at)gmail.comYkköspalkinto on ehkä hitusen ihanampi :)

  Tykkää

 34. Hei dude! Onnea merkkipaalun johdosta! Oot muuten ihan konkari näissä hommissa. Mulla on kestänyt tää vastaaminen kun oon miettinyt mitä mä kysyisin. :) Sit mä keksin kysyä, että mikä on sellainen ultimate-G1-poni, jonka haluaisit kokoelmiisi? Siis joku mitä sulla ei vielä oo. Joku mitä on tehty vaikka yks ever ja maksais tsiljardin, mut mikä ois sellainen ihan poniunelma ja paras koskaan?Bloggerin kautta kyttään ja oot hei mun kirjainmerkeissäkin. :D Mä tosta kakkospalkinnosta haaveilen, on meinaan ihan super! maalipurkilla(ä)gmail.com

  Tykkää

 35. Onnea!Seuraan blogiasi fb:n kautta. Päiväni kuvina/päivä kanssasi -tyyppinen postaus olisi kiva :)Ykköspalkinto kiinnostaa.water.lily(at)pp.inet.fi

  Tykkää

 36. Onnittelut !Seuraan blogia bloggerin kautta :)Oletko yhtä kiinnostunut vaatteista, laukuista, kengistä yms. , kuin kosmetikasta ?Molemmat palkinnot ovat aivan ihania, mutta erityisesti lushin paketti houkuttelee <3venla.brandt@gmail.com

  Tykkää

 37. Seuraan bloggerin kautta. Mikä on ollut huonoin kosmetiikkatuote, mitä olet kokeillut?Kumpikin palkinto käy, jos saa valita niin numero 2.teekoo81(ät)gmail.com

  Tykkää

 38. Jos saisit käyttää vain yhtä väriä (+ sen kaikkia sävyjä) meikeissäsi niin mikä se olisi?Seuraan bloglovinin kautta :)Molemmat palkinnot ovat kivoja joten ei väliä ^-^jansku410 (at) hotmail.com

  Tykkää

 39. Moikka!Mä en ole hirveän pitkään ehtiä vielä tutustua sun blogiin, mutta eiköhän asia korjaannu. ;) Luen Bloggerin ja Googlen kautta. Palkinnot ovat aivan ihanat, ehkä iiihan pikkasen enemmän ois käyttöä Lushin paketille. :)Sun Lush-tuotteiden top-3 ? :)mari_s_02@yahoo.com

  Tykkää

 40. Miten laitat hiuksesi juhliin? Mistä keksit blogille nimen?Olen lukija bloggerissa, ja palkinto 1 kiinnostaa enemmän mutta ei toisessakaan mitään vikaa ole. :)luumunkukka(at)luukku.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s