Clarins · Kilpailu · V 10 Plus

Satasen arvonta

Ette usko, miten innoissani olin eilen, kun huomasin Blogger-lukijamäärän näyttävän pyöreää sataa! En meinaa vieläkään uskoa, että blogiani oikeasti lukee muutkin kuin kaverini ja siskoni ;) Haluan kiittää ja kumartaa teitä upeita lukijoita, että olette mukana tässä mun rakkaassa harrastuksessa. Kiitos! Tätä lisää!

Kolmenumeroisen lukijamäärän saavutuksen kunniaksi on luvassa lupaamani arvonta. Toivottavasti jaksatte osallistua, vaikka juurihan vasta edellinen arvonta loppui, ja nyt joulukuussa monet muutkin blogit pullistelevat arvontoja. Itse olen varsinainen osallistujafriikki, rakastan sitä pientä jännitystä kun miettii, että jospa minä voittaisin… Toivon, että olette samanlaisia :)

Palkinto on tällä kertaa kaksiosainen. Siihen kuuluu kaunis Clarinsin luomiväripaletti Enchanted sekä V 10 Plus Water Based Peeling kasvojen kuorinta-aine (joka muuten on meikäläisellä aktiivikäytössä, postauksen voi lukea täältä).

Ihola Oy lahjoitti ystävällisesti kuorinta-aineen arvottavakseni, luomiväripaletin olen ostanut itse.

Tällä kertaa arvontaan voit osallistua:
– kertomalla kauanko olet lukenut Miss Piggy`s Pearlsia ja mikä on ollut mieleenpainuvin/paras/hauskin postaus
– jättämällä kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi ja
– olemalla Miss Piggy`s Pearlsin lukija Bloggerissa tai Facebookissa
– Edit. Niin arvonnan päättymisaika voisi olla aika oleellinen =). Eli osallistua voi sunnuntaihin 15.12.2013 klo 18.00 saakka. 

Onnea arvontaan ja kiitos kun olette siellä <3

81 vastausta artikkeliin “Satasen arvonta

 1. Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran. Haluan nostaa mieleenpainuvaksi jutuksi aika tuoreen jutun. Sen missä olit siskosi ja isäsi kanssa Tallinnassa. Läheisyys ja hauskuus vaan tuli postauksessa esiin.Olin vissiin se sadas lukija :)pkurunmaki at gmail.com

  Tykkää

 2. Oon lukenut luultavasti siitä asti kun susta oli kuva Karkkipäivää blogissa kun olit meikattavana. Jotenkin eksyin tänne ja tajusin että oho tuohan on sama tyyppi. Muistan vielä miettineeni että ompas persoonallisen nätti ja kauriinsilmäinen ihminen :D Parhaita postauksia ovat olleet kaikki ihonhoito postaukset. Tuntuu että tavallaan tämä blogi on tyrkkinyt minua enemmän luonnonkosmetiikan suuntaan. shadowcapture@hotmail.com

  Tykkää

 3. Onnea satasesta! Valitettavasti en muista kauanko olen blogiasi lukenut, olen huono muistamaan sellaisia. :/ Olen kuitenkin tuossa lukijapaneelissa aika loppupäässä, eli varmaankin melko aikaisin olen mukaan tullut. :)Postauksistasi mieleen on jäänyt erityisesti tämä: http://misspiggyspearls.blogspot.fi/2013/04/demohaameikki-mufe-academyssa.html sillä kuvissa ollut meikki oli omasta mielestäni ihana, joskin sai paljon tylytystä ja aiheutti keskustelua.meikkileikkeja(at)hotmail.com

  Tykkää

  1. Mä muistan Marianne, että oot ollut mukana lähes alusta asti! Silloin oli niin vähän lukijoita, että muistan tosi hyvin jokaisen liittyneen <3

   Tykkää

 4. Paljon onnea 100+ lukijasta! :)Mä en muista kauan olen lukenut blogiasi. Kesästä tai kesän lopusta asti ehkä?Koska mä tykkään tatuoinneista niin sun ihanat ponit ovat jääneet mieleen! Samoin kohauttelin kulmiani sille poskipunan aplikaattorille :Dduvessa.oobd[at]gmail.com

  Tykkää

 5. Ihana arvonta! Onnea 100 lukijasta! Muistaakseni olen lukenut sun blogia kesästä asti? Mä en ikinä unohda sun huultenrajauskynien määrää meikkipussissa. :D :D :D hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 6. Onnittelut 100 lukijasta! Mahtavaa, että näin moni on jo löytänyt sun blogin pariin :) Oon seurannut blogiasi vajaan vuoden ajan, google-tilin sain luotua vasta vähän aikaa sitten. Parhaiten mieleen on jäänyt juttu, jossa kerroit, että teille tulee uusi hauvavauva. En ole vieläkään päässyt yli niiden kuvien aiheuttamasta koirakuumeesta :D emmi.tolonen (at)netti.fi

  Tykkää

 7. Oon lukenut blogiasi viime kesästä asti. Siskon polttarit ja häihin liittyvät jutut on jotenkin jäänyt mieleen :)kuorotipu (at) hotmail . com

  Tykkää

 8. Olen lukenut blogiasi ehkä kuukauden :D Siksi en nyt pysty nostamaan mitään juttua muita korkeammalle, anteeksi :(milla.lehtimaki@wippies.fi

  Tykkää

 9. Olen lukenut varmaan joskus alkuvuodesta asti. My little ponyt kiinnitti tietysti heti huomion ja tykästyin sun tuotearviointeihin, joissa oli näytetty se tuotteen koostumuskin! Eli yleisesti ne tuotearvioinnit, en osaa eritellä yhtä tiettyä. sähköpostiosoite: dazzlingglowblog@gmail.com ja olen lukija oikeastaan kahteen kertaan, tällä tunnuksella sekä MariaGlow nimellä, johon olen yrittänyt siirtyä, mutta ei vaan millään pysty kaikki blogeja siirtää sinne kun sitä vähemmän käyttää :D

  Tykkää

  1. Ounou Maria, arvonta siis aloitettiin liian aikaisin :D Onneksi nyt on jo pari lukijaa sadan päälle, niin ei tunnu ihan petturilta ;)

   Tykkää

 10. Oi, onnea muru satasen rajapyykistä <3 olen liittynyt tänä syksynä lukijoihisi, mieleen ovat jääneet koirat, My Little Ponyt, Thaimaa, Riri-huulipuna ja monet muut jutut :) blogisi on yksi lemppareitani :) nonnula(at)gmail.com

  Tykkää

 11. Paljon onnea satasen rajapyykistä! Aikaisin viime keväänä aloin lukea sun blogia. :BMieleenpainuvimpia on olleet My Little Ponyt,sun ihana tatuointi sekä laadukkaat tuotearviot! Eyeshadowandflame(a)gmail.com

  Tykkää

 12. Voi, tuo paletti olisi niiiiin ihana! <3Musta on ollut mielenkiintoista lukea sun kosmetologikäynneistä ja viimeisin mieleen jäänyt kirjoitus on ollut Thaimaan reissupostaus. Myös koirapostaukset ovat luonnollisesti lähellä sydäntäni :) Olen lukenut blogiasi varmaan ainakin viime keväästä? En muista tarkkaan.mitenniinliikaa ät gmail.com

  Tykkää

 13. Ei mitään mielikuvaa kauanko olen ollut lukijanasi. JOkin hämärä mielikuva, että saatan olla tullut tänne ensi kertaa googlettamalla jostain jostain kynsilakkamerkistä, ehkä Butter Londonista jotain.. Luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut ovat minulle niitä. parhaita.Mukana arvonnassa.teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  Tykkää

 14. Onnea sadasta lukijasta! Seuraan blogiasi bloggerin kautta ja olen lukenut sitä vasta vähän aikaa (toisen blogin kautta muistaakseni ”eksyin” tänne). My little pony-muki/kirppis ja koru-postaukset.abackman66 at hotmail.com

  Tykkää

 15. Onnea satasesta! Löysin blogisi vasta tänä vuonna. Ponit <3Jos arpaonni suosii minua, niin Enchantedin voi arpoa toiselle, koska se minulta jo löytyy. :)pieninutturapaa gmail.com

  Tykkää

 16. Olen lukenut blogiasi loppukesästä lähtien. Matkajuttuja kosmetiikkaostoineen on kiva lukea! Laadukkaat palkinnot :)water.lily(at)pp.inet.fi

  Tykkää

 17. Ooh, mikä paletti! :) Ensimmäisenä tuli mieleen se tatuointipostaus, se oli niin ihanan henkilökohtainen. Ja tykkään tatuoinneista, omistanhan niitä itsekin :) Riri-postaukset ja Thaimaa! :) Ja olen lukenut nyt varmaan n. puolen vuoden ajan. Onnea satasesta! :) inthispartoftown@gmail.com

  Tykkää

 18. Mä en ikinä muista miten pitkään olen mitäkin blogia seurannut. Eli en siis yhtään tiedä. Enkä tylsästi osaa nimetä mitään tiettyä postausta joka erityisesti nousisi muiden ylitse. Tykkään yleensä sun kaikista postauksista. :-) Sun blogissa on sellainen yleinen hyvä fiilis aina. IMHO.pakolliset ät gmail.comNiin ja ihan huippu palkinto!

  Tykkää

 19. Varmaan vajaan vuoden olen blogiasi lukenut. Vaikea nostaa yhtä asiaa ylitse muiden koska tykkään blogistasi rehellisen ja huumorintajuisen, joskus itseironisenkin kirjoitustavan vuoksi.Se on jäänyt mieleen että meikkaat työmatkalla ;-)Ja Lushin tuotteet löysin blogisi kautta – kiitos siitä !susatar8@gmail.com

  Tykkää

  1. Jee, Lush on ihan parasta! :)Tosi mukava kuulla, että olet saanut rehellisen ja huumorintajuisen vaikutelman blogista. Aika mahtava kohteliaisuus itse asiassa, kiitos. Ja joo, ironia tulee aika luonnostaan ;)

   Tykkää

 20. Ihana kilpailu! Löysin tän blogin viilankantoluvan kautta jotenkin, ja oon säännöllisesti lukenut sun kaikki postaukset viime kesästä lähtien. Oon Facebookin kautta lukija ja miusta on ihanaa että linkität myös sinne uudet kirjoitukset. Mieleeni on elävästi jäänyt sun hypetykset Mylittleponyista, koirista, Lushista ja ennenkaikkea se sun uus tatuointi! Jopa vähän harmitti ettei siitä ollut kokonaiskuvaa ( ymmärrän kyllä, itsekkään en haluaisi omista tatuoinneista kuvaa internettiin ettei joskus joku kävele vastaan samanlainen tatska kädessä kun minulla) koska se oli niin taitavasti suunniteltu ja toteutettu vanhan kuvan päälle! Aivan uskomaton. :) Mahtavaa että jaksat kirjotella meille! Ei voi muuta sanoa kun että jatka samaa rataa! :)Paulapelkonen@hotmail.fi

  Tykkää

 21. Oi, mikä kilpailu!Oon ollut lukijana ihan Sinun alkutaipaleesi alusta :) Silloin kun tän perustit ja asiasta kerroit niin jäin koukkuun… <3 My little pony-postaukset on mun mieleen ja sitten myös kaikki ihana kosmetiika hömpät, sun kautta ihastuin mm. LUSH:n :) :)JEEEEEEE, suuret onnittelut ekasta satkusta!! :)<3: llä Meiju

  Tykkää

 22. Onnea satasesta (nythän se on jo ylikin, jee!). Kiva arvonta, jossa haluan ehdottomasti olla mukana :) Löysin blogisi hiljattain ja olen bloggerin kautta lukijana. Koska olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi enkä ehtinyt täällä vielä niin paljon seikkailemaan, mieleenpainuvimmat postauksesi ovat tähän mennessä Thaimaan tuliaiset ja se ”heleytyspostaus”. Näin joitain mainitakseni :) Taisinkin aikaisemmin kommentoida molempiin postauksiin jotain ;) s.posti: beauty.highlights.blog@gmail.comMinunkin kauneusblogissani on tulossa arvontaa lähiaikoina, joten laitan vielä blogistani tähän linkin, jospa uudet lukijat löytäisivät sen helpommin:http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tykkää

 23. Koitin jo eilen kommentoida kännykällä, mutta se ei ilmeisesti onnistunut. Höh. Paljon onnea satasesta ja ihan sairaan hieno arvonta! :) Olisinko mä ollut lukijana jo aika alusta saakka?katsykissa@hotmail.com

  Tykkää

 24. Aloitin lukemisen joskus tänä vuonna ja parhaiten on ehkä jäänyt mieleen kulmien kestopigmentointipostatukset.backinreverieÄgmailÖcom

  Tykkää

 25. Oon ollut blogin lukijana reilun vuoden ja eniten mieleen on varmaankin jäänyt kulmien kestopigmentointiin liittyneet postaukset. (:janika_saari@msn.com

  Tykkää

 26. Ei hajuakaan kauan olen lukenut ! :P Jostain syksystä asti kai… Mieleenpainuvin postaus oli ensimmäinen postauksesi koiravauva-Benistä! :D Vai oliko Ben nyt se isoveikka, hmm… Tarvitset selkeästi lisää koirapostauksia!aisinilandia@gmail.comLuen Bloggerin kautta, tykkään myös Fabo-sivusta.

  Tykkää

 27. Onnea satasen ylitykselle! Blogiasi olen lukenut varmaankin vuoden verran, ja suosikiksi se on päätynytkin. Nettiostoksesi kiinnostaa kovasti, jos on pakko valita mieleenpainuvimpia juttuja. Ja reissujutut, of course!Tosin kaikki jutut on aina kiva lukea:)mussuha@gmail.com

  Tykkää

 28. Onnea satasesta! Blogiasi olen lukenut muistaakseni kesästä lähtien. Minäkin tykkään reissupostauksista (vähän kuin pääsisi matkalle itsekin) ja myös tatuointipostauksesi teki lähtemättömän vaikutuksen, tatuointisi on vaan ihan tajuttoman ihana! :-) Tykkään ylipäätään siitä, että postailet tosi monenlaisista aiheista.mylittlebookofbeauty(at)gmail.com

  Tykkää

 29. Onnea 103 lukijasta! :)Olen lukenut ehkä keväästä saakka..? (Huono muisti.) Parhaiten on mieleen jäänyt kulmien kestopigmentointipostaukset, voi kun sais itellekin ja noin hyvät (eli luonnolliset). sari piste susanna at hotmail piste com

  Tykkää

 30. Huh, mitä ihmettä, miksi löydän tämän blogin vasta nyt! Uusi lukija tässä aloittaa välittömästi lukumaratonin ja samalla osallistuu arvontaan. (:annalie.blogi(at)gmail.com

  Tykkää

 31. Vasta löysin tänne, ja ei kun samantien vaan arvontaan mukaan. Googlettelin thaimaan tuliaisista ja ostoksista…ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  Tykkää

 32. Mielestäni laitoin jo oman kommenttini 4. päivä. Täällä se ei kuitenkaan näy, joten kokeilen uudelleen. :)Olen lukenut blogiasi melkein vuoden verran ja yksi mieleenpainuvimmista jutuista oli MUFEn häämeikkidemo.smykki(at) gmail.com

  Tykkää

 33. Olen seurannut sinua viime keväästä, ensin olit suosikeissani ja nykyään seuraan sinua Facebookin kautta.Parhaiten on jäänyt mieleen mottosi Keep calm and carry on, joka sai toukokuussa väliin vielä f-alkuisen sanan. Huoneentaulu motostasi on ihana. beylakraal @ gmail.com

  Tykkää

 34. Olen myöskin aivan uusi lukija. Etsiskelin tänään blogilistalta kosmetiikka-aiheisia blogeja ja löysin tänne. Pitää lueskella enemmänkin ajan kanssa, nyt vasta muutaman postauksen ehdin lukemaan. Ja kyllä tulen seuraamaan jatkossakin, lisäsin blogin jo kirjanmerkkeihin.pip@netti.fi

  Tykkää

 35. Uusi yritys, kun edellinen kommentti ei tullu perille…Meitsi on ollu fani ihan alusta saakka :-D Ja tosi vaikee sanoo, mikä postaus ois jääny eniten mieleen, kun on niin paljon hyvii! Mä ehkä diggailen eniten reissu-/ruoka-/kahvipostauksista. Ja tietty niistä, missä on ihanat Mie-hauvelit <3

  Tykkää

 36. iPad ei toimi yhteistyössä mun kanssa, mutta vihdoin pääsin koneelle! :) Oon aikalailla alusta asti seurannut blogia. Mulla on jäänyt mieleen niinkin erikoinen postaus kun sellaisesta kahvimukipressopannusta. Muistaakseni oli Bodiumin ja ostit ehkä Köpiksestä. Oon vieläki kateellinen siitä joka kerta kun lähden autolla jonnekin ja pitäisi kahvimuki ottaa mukaan. =Dniina.vainonen(a)gmail.com

  Tykkää

 37. Olen tainnut lukea blogiasi säännöllisesti kesästä asti. Vai mitäköhän aikaa se olikaan kun oli siskosi häät tulossa… Blogi on Suosikit-kansiossa ja nyt seurailen FB:n kautta. :) Pidän sun rennosta tyylistä, jokaisesta postauksesta jää aina hyvä fiilis! Mieleenpainuvin postaus taitaa olla kun kerroit MLP-tatuoinnistasi. Se on todella upea! Mukavaa joulun odotusta! :)emilia80@gmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s