Huulipunat · Kat Von D · Meikit

Tulipa tämäkin päivä nähtyä

Jos joku olisi sanonut mulle kuukausi sitten, että tulen ostamaan nestemäisen, pitkäkestoisen huulipunan, joka kaiken lisäksi on murretun ruskean sävyinen, olisin varmaan nauranut makeasti. En oikein itsekään tiedä, mitä tässä oikein tapahtui, mutta päätin haluta tällaisen huulipunan ja hommasin sen itselleni ihan ulkomailta asti :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juttu lähti liikkeellä niin kuin mun mielihalut yleensäkin, eli näin jonkun kaverin (tai bloggaajan) kuvassa jotain ihanaa. Kampaajani Tiina on tyylikäs ja kaunis nainen, puhumattakaan hänen meikkaaja-maskeeraajakoulutuksestaan, joten seuraan hänen meikkiostoksiaan kiinnostuksella. Tiina päivitti profiilikuvansa, ja mä en voinut kuin huokailla ääneen hänen huulillaan olevan huulipunan ihanuutta. Laitoin naiselle välittömästi kysymyksen, että MITÄ sulla oikein on huulilla, ja kuulemma se oli Kat Von D:n Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Lolita. Googlettelin sävyä ja mulle selvisi, että kyseessä oli tuotteen suosituin sävy, jota kuvailtiin sanoilla muted chestnut rose. Murrettu. Kastanjanruskea. Roosa. Tässä vaiheessa mun olisi pitänyt juosta karkuun ja kovaa, koska mähän en oikeasti tykkää mistään murretusta tai ruskeaan taittavasta. En myöskään koskaan käytä nestemäisiä huulipunia, koska mulla on kokemusta vain sellaisista, jotka kuivattavat huulia ihan hulluna ja pinta ”halkeilee” (crack) kun hymyilee. Sama koskee kestohuulipunia, mun huulet vaan ovat liian kuivat sellaiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kuitenkaan päässyt millään yli Tiinan profiilikuvasta, vaan kävin vähän väliä sitä katsomassa ja miettimässä, miten täydellinen joku huulipuna voi olla. Homma kulminoitui Whatsapp-viestiin tukholmalaiselle serkulleni, että ethän sä vaan ole kävelemässä Sephoran ohi tässä jonain päivänä. (ahahahhaaa!) Serkku vastasi olevansa juuri lähdössä sinne päin ja että mitä saisi olla. No Lolita kiitos :D Hintaa tällä kaunokaisella oli 215 kruunua.

Kun huulipunaa levittää aplikaattorilla, pinta on kiiltävän märkä. Jos se jäisi tällaiseksi, en varmaan olisi edes ajatellut haluavani tätä punaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun malttaa odottaa hetken, huulipuna kuivuu mattaiseksi stainiksi, eli näyttää siltä, että huulilla ei olisi mitään, että ihan tässä olen synnyinlahjana saanut tämän väriset huulet :D

Mutta nyt päästään siihen parhaaseen osaan. Nimittäin koostumukseen. Laitoin Lolitaa heti seuraavana päivänä töihin aamulla ennen kahdeksaa. Pääsin duuniin ja katsoin ensimmäistä kertaa levittämisen jälkeen peiliin. Ei, ei minkäänlaista rapisemista tai halkeilua! Tein töitä lounaasen asti ja lähdin syömään. Syömisen jälkeen kello oli 12, ja olin lounaan lisäksi juonut kolme kuppia kahvia ja lukemattomia huikkia vesipullosta. Huulet olivat vielä täydellisen punatut! Mutta eivät tipan tippaa kuivat. Olin aivan ällikällä lyöty ja pian mun työkaverikin googletti sopivaa Kat Von D -sävyä itselleen :D. Aivan täydellinen kuivien huulten mattapuna, joka kestää ihan uskomattoman kauan. Mä haluan näitä lisää!

Joskus kuuden tunnin päästä levityksestä huomasin, että huulten keskiosan kuivempiin kohtiin oli kerääntynyt aavistus punaa. Tein pikakuorinnan huulille talouspaperilla, lisäsin MACin huulipunan pohjustajaa ja uuden kerroksen Lolitaa. Toimii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä en vieläkään tiedä, sopiiko tämä sävy mulle vai ei. Luultavasti tavallisena huulipunana en käyttäisi, mutta tämän jälki on enemmänkin sellainen, kuin mulla olisi tämän sävyiset huulet oikeasti. Mattainen ja upea. Huokailen tässä samalla kirjoittaessa :D

Voin siis suositella superlämpimästi, mikäli sinulla on pääsy Sephoraan. Mutta kertokaa mulle, että minkä sävyinen poskipuna ja luomiväri tällaisen punan kanssa sopii?! En käytä tällaisia ikinä, niin ei ole rutiiinia :D

8 vastausta artikkeliin “Tulipa tämäkin päivä nähtyä

 1. Onpas todella vakuuttavaa jälkeä. Nyt ei kyllä ole Sephoraan asiaa ihan lähiaikoina, mutta pitääpä lisätä himiöintilistalle tämä.

  Tykkää

 2. Ooh, ihana! Voi kun näitä saisi joskus vielä Suomestakin. Omasta poskipunavalikoimastani valikoisin tälle kaveriksi MACin Plum Fooleryn :)

  Tykkää

  1. Siis tää on ihan käsittämätön! Oikeastaan vain paranee päivän mittaan, kun pinta muuttuu sen näköiseksi, että huulet vain olisivat näin upean väriset. Ihan paras löytö pitkään aikaan <3

   Mulla oli eilen tämän kaverina tosi paljon keltaiseen taittavaa persikkaista poskipunaa ja tuli aika makea kontrasti :)

   Tykkää

 3. Apua ihana sävy, pääsispä sephoraan D= ootko muuten tutustunut nyxin soft matte lip creameihin? Mulla on ollut vähän samanlainen tilanne kuin sulla, mut koen ne vaaleanpunaiset ja pinkit huulipunat vaikeina. Pehmeänmattaisella istanbulilla tulee kuitenkin kiva ja neutraali lopputulos mun makuun.

  Tykkää

  1. No sanos muuta, ostaisin ainakin pari lisää minäkin <3 Voi muuten olla ihan totta, että tietyille sävyille tällainen pehmeän mattainen koostumus tekee paremmin oikeutta. Mulla nimittäin on Nyxilta tuo tuote vaaleanpunaisena Tokyona ja se ei käyttäydy läheskään yhtä nätisti kuin tämä Lolita. Pitää selvittää asiaa ;)

   Tykkää

 4. Nää on ihan parhaita! Hipeilöin viime Sephoran reissulla tätä Lolitaa, mutta otin kuitenkin mukaani Double dare sävyn. Pakko tää Lolitakin on saada! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s