Guerlain · Ihonhoito · St.Tropez · Vita Liberata

Opas itseruskettavan valintaan: Vartalo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Listasin teille viime viikolla kivoja ja erilaisia kasvojen itseruskettajia täällä. Nyt olisi sitten vartalotuotteiden vuoro! Itse käytän kasvojen itseruskettavaa vuoden ympäri ihan sydäntalvea lukuun ottamatta, mutta vartalotuotteiden käyttöön aktivoidun vasta hamekelien koittaessa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Liberata Tinted Self Tan Mousse
Lois-ta-va!! Itseruskettava, jonka käytöstä ei jää kiinni :D Tasainen, luonnollinen päivetys onnistuu helposti kintaalla levittämällä. Mousse kuivuu iholle hetkessä, eikä haise pahalle. Jos olisi pakko valita vain yksi tuote, jota käyttää, valitsisin tämän. Lue (hehkutus)postaus täältä.

Guerlain Terracotta Sunless Tinted Self-Tanning Gel*
Voidemaisen tuotteen ystävän ykkösjuttu ja loistava myös kuivaihoiselle ja/tai laiskalle, koska tämä oikeasti myös kosteuttaa ihon. Kaunis lopputulos, tosin voide ei kuivahda iholle ihan yhtä nopeasti kuin mousse. Tykkään käyttää tätä silloin, kun tarvitsen väriä vain sääriin. Karttaväri on niin nätti, että tämän voi levittää hyvin aamullakin. Postaus täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Liberata Dry Oil Self Tan SPF50*
Tämän kevään uutuus eli kuivaöljymuodossa oleva itseruskettava! Tämä on monitoimituote, koska se on sekä itseruskettava, suojakertoimen sisältävä että kauniin ihon pinnan tuova. Minusta tämä kuulosti niin jännältä, että oli pakko saada tuote testiin mukaan. Tästä ei kuitenkaan harmi vaan tullut lemppariani. Olin ajatellut, että iho jäisi saman tuntuiseksi kuin kuivaöljystä yleensä eli syväkosteutetuksi. Tuntui kuitenkin, että öljyä oli aika vaikea saada levittymään iholle tasaisesti (kintaalla vielä vaikeampi) ja iho jotenkin ihan imaisi sen itseensä. Mulla ei tosiaan ole mikään kuiva iho, joten tämä yllätti! Suojakertoimen osalta käyttäisin tätä enintään ns. citysuojana, koska täyden suojan saadakseen tätä täytyisi levittää niin paljon. En myöskään tätä biitsille ottaisi, koska kämmenet ovat levittämisen jälkeen vähintäänkin näyttävän näköiset ja ne pitäisi päästä heti pesemään :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä lopputulos kahden levityskerran jälkeen. Lopputulos on mielestäni tosi kauniin sävyinen, mutta kuitenkin selkeästi tosi kevyt. Omaan makuuni saisi olla tummempi ;) Luonnossa ja liikkeessä eroa jalkojen välillä ei huomannut juuri ollenkaan.

Mä ajattelin tieteen nimissä kierrättää tämän Vita Liberatan uutuuden itseruskettaviin perehtyneelle kanssabloggaajalle, koska haluan kuulla, mitä mieltä hän on tästä! Tämän on pakko toimia paremmin jollain muulla, en suostu uskomaan, että Vita Liberatan tuote ei olisi jonkun mielestä hyvä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

St.Tropez Gradual Tan In Shower Tanning Lotion
No nyt. Mähän olen suihkussa käytettävien kosteusvoiteiden suurkuluttaja (postaukset mm. täällä ja täällä) ja itseruskettavia mielelläni käyttävä, joten tämä kuulosti ihan match made in heaven :D Homma menee niin, että vartalo pestään suihkusaippualla normaalisti ja sitten märälle iholle levitetään tätä. Voiteen annetaan vaikuttaa iholla 3 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan runsaalla vedellä pois ja iho taputellaan kuivaksi. Voide on todella helposti levittyvää ja riittoisaa. Etukäteen olin ihan rikki, että mitä ihmettä mä teen sen kolme minuuttia, kun vettäkään ei voi suihkusta valuttaa sitä aikaa. Olen kuitenkin keksinyt, että 3 minuuttia on täydellinen aika jalkojen kuorinnalle (jos on niin hyvä tasapaino, että voi sen yhdellä jalalla seisten tehdä haha). Niinpä mulla on nyt sitten todella pehmeät ja hyvin hoidetut jalat :D

In Shower Tanning Lotionia on tuota pientä odottelua lukuun ottamatta tosi kiva käyttää! Iho kuivuu nopeasti ihan normaalin tuntuiseksi ja sille ei jää edes sitä normaalia suihkussa käytettävän vartalovoiteen kosteutettua tuntua. Ihan kuin ei olisi laittanut mitään siis! Tämä on tosiaan asteittain ruskettava, mistä ominaisuudesta en normaalisti tykkää, mutta tälle annan sen anteeksi. Kolikon toisena puolena on se, että päivetykseen ei jää mitään rajoja. Tästä ei enää ruskettaminen helpommaksi muutu, ehdottomasti suosittelen jos olet tällaisen tuotteen ystävä! Ainoana iiärränä ei itselleni riittävä, mutta loistava toisen tuotteen ylläpitokaverina :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä vielä Vitan kuivaöljyn ja St.Tropezin In Showerin koostumukset! Kuivaöljy näyttää todella tummalta, mutta ei ole sitä onneksi iholle levitettynä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä oli mun itseruskettavien kokoelma! Toivottavasti saitte vinkkejä, jos toiveissa on hyvän tuotteen löytäminen. Tällä hetkellä sää on lähinnä lokakuinen, nimittäin itse lenkkeilen pipon, kaulahuivin ja hanskojen suojissa :D Toivottavasti kesä kumminkin löytää takaisin Suomeen pian!

*Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Opas itseruskettavan valintaan: Vartalo

    1. Kiitos! Tämä lakka on yksi omistakin kesälemppareista :) Kyseessä on apteekista saatavan, tosi edullisen Sensinity-merkin lakka!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s