Dream Team · Hiukset · Ihonhoito · Meikit · Mun lempparit

Kosmetiikan Dream Team 2015

Mä olen jo kahdesti tehnyt vuoden lopussa koonnin sen vuoden aikana löytämistäni parhaista tuotteista. Kyseessä ei välttämättä ole sen vuoden uutuuksia, vaan kriteeri on se, että minä olen tuotetta alkanut käyttää. En myöskään tee mitään kategorioita, yritin ensin, mutta ehkä tyyliin paras luonnonkosmetiikan keskipeittävä suojakertoimellinen kiinteä meikkivoide olisi vähän tekemällä tehty :D Sen sijaan mietin, että mitkä tuotteet ovat muuttaneet elämääni eniten (kyllä ;) vuonna 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.Make Up Eraser* (postaus)
Tämä oli varmaan ensimmäinen mieleeni tullut tuote listalla, sen oli ehdottomasti päästävä mukaan. Hassua, miten pieni kankaankappale voi toimia niin hyvin, mutta kyllä vaan tämä poistaa meikit pelkällä vedellä. Ihan mieletön apu niihin iltoihin, jolloin sana kaksoispuhdistus tuntuu vaikealta jo ajatuksenkin tasolla. Kyllä, näitä on ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2.Glamglow Powercleanse Daily Dual Cleanser (postaus)
Niihin iltoihin, jolloin kaksoispuhdistus on liikaa vaadittu, mutta jaksat kuitenkin kankaalla sohimisen sijaan levittää ja vaahdottaa yhtä tuotetta :D Tehokas putsari, joka tosiaan riittää yksinäänkin. Ei kuivata ihoa. Ihan ässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3.MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde (postaus)
Siveltimellä levitettävä kulmatuote, jolla saan tähänastisen kokeiluhistoriani luonnollisimmat kulmat. Kynä on nopeampi vaihtoehto, mutta lopputulos on omaan makuuni hieman liian puuterinen, ja alle levitetty meikkivoide vaikuttaa lopputulokseen. Fluidlinella saa aina hyvän jäljen ja sen käyttö on myös nopeampaa kuin voisi ajatella. Sävy on hyvä tällaisille ”tummille blondeille” :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.Schwarzkopf BC Repair Rescue Sealed Ends (postaus)
Käytin tätä voidemaista latvasuojaa ensin hiusten kuivauksen loppuvaiheessa suojaamaan latvoja ja meikkaamaan ne sileiksi. Toimi oikein hyvin, mutta taivas aukeni, kun vaihdoinkin järjestystä ja aloin levittää latvasuojaa ihan ensimmäiseksi märkään tukkaan. Takut aukesivat helposti, eikä tarvinnut tuskailla harjaamisen kanssa. Ostan varmasti lisää nykyisen loputtua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5.Lush Ro´s Argan (postaus)
Lemppari kosteusvoiteeni. Suihkussa käytettävä jumalaisen tuoksuinen kosteusvoide, jonka avulla olen saanut vartalonkin kosteuttamisen osaksi rutiinejani. Tavallista vartalovoidetta kuluu edelleen naurettavan vähän, mutta Ro`s Arganilla saan ihon pidettyä kunnossa tosi vähällä vaivalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6.Kjaer Weis Cream Foundation (postaus)
Kauniin pakkauksen sisältä löytyy luonnonkosmetiikan meikkivoide, jolla saa uskomattoman luonnollisen ja kauniin lopputuloksen. Tykkään kovasti. Plussaa vielä merkin täyttöpakkauksista, joista kiittävät sekä luonto että kukkaro :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7.Sabe Masson Le Soft Perfume (postaus)
Tuoksupuikot, jotka hurmasivat todenteolla. Uskomattoman kauniit pakkaukset ja ihania, erikoisia tuoksuja. Ruusuntuoksuisen Parisian Rhapsodyn olen jo käyttänyt loppuun, mutta onneksi kaapistani löytyy vielä kaksi muuta tuoksua :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8.The Balm Mary-Lou Manizer (postaus)
Tuorein suosikkini, joka ansaitsee kuitenkin paikan Dream Teamissä. Kaunista hohdetta, joka todella näkyy ja toimii ja vieläpä ilman glitteriä. Ennustan meille pitkää yhteistä tulevaisuutta :) Muistakaapa muuten osallistua arvontaan, jossa Mary-Loun voittaa yksi onnekas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MVP Urban Decay Naked 3 (postaus)
Kuten joka vuosi, Dream Teamissä täytyy olla yksi MVP eli most valuable player. Mietin hetken, mikä tuote on muuttanut elämääni eniten ja kyllä se on tämä ruusukullan ja roosan sävyisiä laadukkaita luomivärejä sisältävä paletti. Pärjäisin oikeastaan tällä yksinäänkin, niin monikäyttöinen Naked 3 on. Sävy-yhdistelmiä näistä saa vaikka kuinka ja pigmenttiä piisaa. Varsinkin vihreäsilmäiselle ihan must have -paletti, mutta uskon tämän sopivan kyllä ihan kaikille.

Tässä oli mun vuoden 2015 parhaat kosmetiikkalöydöt. Vuoden 2014 parhaat voit tsekata täältä ja vuoden 2013 täältä.

Mitenkäs teidän listat, onko mitään samaa? Kuluneen vuoden koonti jatkuu vielä ainakin kahdella postauksella, nimittäin aion esitellä vielä kertaalleen vuoden 2015 luetuimmat postaukseni. Lisäksi ruoditaan hieman mun rahankäyttöä kosmetiikan suhteen. Olen pitänyt ostospäiväkirjaa syyskuusta joulukuuhun ja on aika katsoa, mitä kaikkea on tullut hankittua. Vähän jännittää tämän julkaiseminen, muttaa härkää sarvista tai jotain sinnepäin ;)

Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille, mä otin aaton rennosti kotona koirien kanssa :)

*Saatu blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Kosmetiikan Dream Team 2015

  1. Eikä syyttä, se on ihan helmi! Ja suosittelen lämmöllä myös noita Saben tuoksuja, ne ovat ihanan erilaisia ja käteviä kantaa myös mukana :)

   Tykkää

 1. Sun aikaisemmista vuoden parhaat -postauksista on jo jotain päätynyt omaankin käyttöön, tästä listasta olen harkinnut tuota Weisin meikkipohjaa, mutta toistaiseksi olen onnistunut vastustamaan kiusausta. Kuukauden loppuneet -postaukset on olleet aina vaarallisia, niistä on moni tuote uinut omallekin listalle. Nämä vuoden parhaat-postaukset näyttää olevan toinen vaaran paikka.

  Tykkää

  1. Haha niinpä! Itsekin kahlaan toisten listat kiinnostavien juttujen varalta ja monta suosikkia olenkin toisten lemppareista löytänyt :) Monesti joku tuote jää pääkopan perukoille kiinnostelemaan ja sitten kun lukee jonkun tutun/luotettavana pitämänsä bloggaajan tykkäävän siitä, on hankinta jo ihan pakko tehdä :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s