Aptekkikosmetiikka · BeautyBlender · Dermalogica · Dream Team · Goldwell · Guerlain · Hiukset · IDUN Minerals · Ihonhoito · IsaDora · Itseruskettajat · Jane Iredale · Kasvovedet · Korostustuotteet · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Meikkipohjat · Meikkisiveltimet · Mineraalipuuterit · Primerit · Ripset ja ripsarit · Seerumit · Terre d`Oc · Vita Liberata

Kosmetiikan Dream Team 2014

22 vastausta artikkeliin “Kosmetiikan Dream Team 2014

 1. Idunin pohja on kyllä ihana! Haikailen myös Dermalogican primerin perään, jotta olisi ensi kesäksi kunnon suoja kasvoille. Hinta vain on niin hirvittävä :/

  Tykkää

  1. Idun on ihana! :)Mäkin kauhistelin Skinperfectin hintaa, ja monta kuukautta kiristelin kukkaronnyörejä, kunnes Stockalta sain sen kantisalesta -20%. I love me -messuillakin kävin kysymässä hintaa, mutta alea ei ollut nimeksikään. Jäihän tuota hintaa silti paljon, mutta alen kanssa ei kuitenkaan ihan niin karseasti :P

   Tykkää

  1. Ahahahahahhaaa!! Mulle taas ei olis tullut mieleenkään käyttää mihinkään muualle kuin kasvoille :D Mutta totta kyllä, eihän siinä lue, että olisi nimenomaan kasvoille tarkoitettu! Joo, tuoksu <3

   Tykkää

 2. Näistä mun suosikkeja on BBlender, IDUNin pohja sekä ohimennen kuvassa vilahtava Biothermin SkinBest ;P Ja Goldwellin tuotteet on aina hyviä!Näistä kiinnostais kokeilla Janen ja Guerlainin suihkeita :)

  Tykkää

 3. Hei mahtavaa, että hiuksesi eivät enää kärsineet reissussa. :) Ja kiva kuulla, että oot kokenut valaistumisen. Lähtikö se kaikki tosiaan tuosta antamastani 60sec Treatmentistä? :O Siitä tulikin mieleeni… joulun alla tein raivausta varastoissani ja ihan kuin olisin nähnyt tuollaisen Ultara Volumen 60sec Treatmentin. Jos muistan oikein, niin voin antaa senkin sinulle. :)

  Tykkää

  1. Kuule kyllä Minnaseni, siitä Treatmentistä kaikki lähti!! Ihan parasta :) Pystyn nykyään olemaan ihan eri tavalla kriittinen hiustuotteiden suhteen, kun tiedän, että osa niistä sopii just eikä melkein omalle tukalleni. Niin kivaa, kokonainen uusi maailma avautui! Ja jos kätköistäsi toinen samanlainen löytyy, niin otan vastaan enemmän kuin mielelläni <3

   Tykkää

 4. Mä täällä nyökyttelin melkein jokaisen kohdalla että joo, tää on kyllä hyvä. :) Paitsi meteoriittien, kun niitähän mulla ei vieläkään ole. :’D

  Tykkää

 5. Meteoriitit, Beauty Blender, Idun Mineralsin pohja ja IsaDoran ripsiväri ovat minunkin suosikkejani. Ja tuon Biothermin CC-voiteen haluan vielä joku päivä ostaa.Ps. Ostin juuri toiset meteoriitit, mutta olen yhä edelleen katkera siitä, etten saanut noita Crazy Paris-palleroita. :’o

  Tykkää

  1. Hih, meillä on siis kummallakin hyvä maku ;) Ja kokeile ihmeessä Biothermia, luulen, että tykkäisit!Voi ei… anteeksi kun kierrän veistä haavassa, mutta Crazy Parisit olivat varmasti eniten käyttämäni kosmetiikkatuote viime vuonna. Ei montaa päivää mennyt, etten olisi niitä sutinut kasvoille. Onneksi ihan kaikki meteoriitit ovat ihania! Ostitko kausituotteen vai normaalista valikoimasta?

   Tykkää

 6. Mun pitäis kokeilla toi Dermalogican primeri. Ollu ties kuinka kauan oottamassa testausta, täysikokoinen vieläpä. o.O Oikeasti jonkun vuoden tjsp ollu koskematon. Hyvä kun mainostit, täytyy testata. On jäänyt, koska siinä on se ikääntyville markkinointi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s