Korostustuotteet · Lumene · Meikit · Meikkipohjat · Päivän meikki · Poskipunat · Varjostustuotteet

Täydellisen hehkuihon tuotteet

Heippis! Kiirettä pitää! Sen lisäksi, että olen yrittänyt päästä sinuiksi kokonaan uuden tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa, nyt on joku ihan killeri pr-tapahtumien suma. Avauduin messuilla kollegalle, että ei meinaa ehtiä kirjoittaa kun kaikki vapaa-aika kuluu niitä kirjoitusaiheita tapahtumista imiessä. En ole kuitenkaan halunnut jättää kiinnostavia tilaisuuksia väliin ja pääsettehän te nauttimaan sitten kivoista uutuuksista vähän myöhemmin, jos vain maltatte odottaa :) (ja Instaa @misspiggyspearls kannattaa seurata sillä välin tietty!)

Yksistä uutuuksista mun on nyt pakko päästä heti kirjoittamaan. Instassa julkaisin eilen pienen teaserin omaan makuuni aika lailla täydellisestä pohjameikistä. Ja milläs muulla se olisi tehty kuin Lumenen upouusilla Invisible Illumination -tuotteilla! Kiitos vielä lukijalle, joka näistä toivoi arviota, ja vinkkinä muille, että toivomuksia kannattaa esittää :)

thumb_pa190668_1024

Lumene julkaisi hiljattain niin uuden pakkausdesigninsa kuin valtavan määrän uutuustuotteita. Mä pidän aina silmät auki tuotteille, joilla iholle saa terveen hehkun ja tässä niitä on kokonaista neljä kappaletta! Kuvassa vasemmalla on roosa-persikan sävyinen poskipuna, oikealla bronzer ja keskellä kaksi korostustuotetta. Nestemäiset tuotteet on pakattu kauniisiin lasisiin pipettipulloihin, joista niitä voi annostella helposti tarvittavan tipan. Oikeasti, näistä kaikista riittää yksi tippa! Varsinkin bronzeria yliannostelin ensimmäisellä käyttökerralla, mutta onneksi mä olen täällä tekemässä virheet teidän puolesta :D

thumb_pa190681_1024

Vasemmalta oikealle Watercolor Blush / Instant Illuminizer Rosy Dawn / Instant Illuminizer Shimmering Dawn / Watercolor Bronzer. 

Kuva  vääristää hieman sävyjä, oikeasti poskipuna on heleämmän sävyinen.

thumb_pa210709_1024

Tein meikkipohjan myöskin Lumenen uutuudella eli Beauty Serum -sävyseerumilla. Ohuenohut, myöskin pipettipullossa oleva tuote on aivan mielettömän kosteuttava ja tuntuu kasvoilla tosi miellyttävältä. Puuteroin kasvojen T-alueen kevyesti mineraalipuuterilla ja levitin sen päälle ensin Bronzerin, sitten poskipunan ja kruunasin kokonaisuuden vaaleanpunahehkuisella Rosy Dawn -hehkutuotteella. Kuten näette, pohja on peittävyydeltään kevyt, eikä se peitä isompia ihovirheitä kuten näitä mun näppyjä. Mutta tiedättekö, mua ei haittaa! Mä en tiedä, olenko vihdoin 23 aknevuoden (tsiisus! :D) jälkeen tajunnut, että ahdistuminen ihon epätasaisuuksista ei auta yhtään mitään? Joka tapauksessa nautin siitä, että voin sportata kevyempiäkin pohjia ottamatta järkkyä stressiä jokaisen näpyn peittämisestä.

thumb_pa210712_1024

Tuotteet voi pakkausten mukaan levittää myös sormin, mutta itse levitin Sävyseerumin Beautyblenderillä ja muut tipat MACin skunkkisiveltimillä. Nimi skunkki tulee siitä, että siveltimissä on sekä aitoa että synteettistä karvaa ja väri on mustavalkoinen. Tuotteet levittyivät vaivatta puuterin päällekin ja ainoa, jonka kanssa saa olla vähän tarkkana on Bronzer. Mulla meinasi tulla sen kanssa vähän överit eli tosiaan uskokaa vaan, lähtekää liikkeellä sillä yhdellä tipalla ;).

Näissä kuvissa mulla on vaaleanpunaista Rosy Dawn -hohtovoidetta, mutta valkoinen kaverinsa on ihan yhtä helppokäyttöinen ja kaunis kun olen nyt sitä testaillut :)

thumb_pa210724_1024

Tässä vielä valmis meikki epämukavuusaluehuulien kanssa. En kokenut ollenkaan tarvitsevani Meteoriitteja tai muuta viimeistelypuuteria, koska meikki oli niin heleä ilmankin. Täytyy sanoa, että HYVÄ LUMENE! Nämä tuotteet ovat ihan mahtavia.

Jokos te olette kokeilleet näitä uutuuksia? Mikä kiinnostaa eniten?

Tuotteet saatu blogin kautta. 

16 vastausta artikkeliin “Täydellisen hehkuihon tuotteet

 1. Mä tiesin <3_<3 Mulla on toi seerumimeikkipohaj ja se on ihana :) Ei vaan ehkä mun iholla kestävin, mutta annan sen anteeksi. Haha! Aika paljon sanottu :D

  Tykkää

 2. Uusi meikkivoide on ihana! Ainut ongelmani on pohjustus. Vanha suosikkiprimerini (Cliniquen superprimer) tai geelipohjainen kosteusvoiteeni (Lumenelta) eivät kumpikaan sovi tämän alle. Silikoniset pohjustajat sopii tosi hyvin, mutta niitä ei voi läiskiä koko naamalle. Hakusessa on nyt siis sekä uusi kosteusvoide että koko nassun primer.. Mitä itse käytit tämän alla?

  Niin ja onhan minulla myös tuo rosy dawn sekä uudesta ihonhoitolinjasta kosteuttava geelinaamio. Näitä olen testannut vasta pari kertaa, mutta vaikuttavat hyviltä :)

  Tykkää

  1. Mä pohjustin koko kasvot Rimmelin Insta-primerilla, hitsi en nyt muista sen oikeaa nimeä… Yleensä laitan ”silikoniprimeria” nenän alueelle ja muualle heleyttävää/kosteuttavaa tuotetta.

   Mulle on tuo Lumenen uusi ihonhoito vielä kokeilematta, just tuo geelinaamio kiinnostaisi tosi paljon :)

   Tykkää

 3. Äh, mulla on ostolakko ennen ens kuun Pariisin-matkaa. Tarvisin noita illuminizereita, ja tuo seerumipohjakin kuulostaa hyvältä… Ei pitäisi varmaan avata yhtäkään blogia enää tän vuoden puolella kun alan aina tarvita kaikkea.

  Tykkää

 4. Juuri nyt naamalla on Beauty Serum yksinään. Tämä jättää tosi kauniin pinnan, mutta vähän uskallan ehkä haastaa tuota ”universal color” väitettä, sillä tämä tuntuisi olevan itselleni ihan pikkiriikkisen liian tumma. Tai sitten sitä täytyy annostella vähemmän. :D Kokeilin Sokoksella eilen käteen Rosy dawnia ja se jätti uskomattoman kauniin pinnan heti levityksen jälkeen. Harmi vain, että ihan pari minuuttia myöhemmin kaikki kuulto oli hävinnyt ja käsi näytti siltä, kuin siihen ei olisi koskaan mitään levitettykään. Onko se siis jotenkin tosi huonoa kestoltaan vai teinköhän vain jotakin väärin? :o

  Tykkää

  1. Hmm, mielenkiintoista! Mä en ole huomannut tuota noiden hehkutuotteiden osalta! Ehkä ne vaativat meikkipohjan alleen? Itse levitän ne vasta muuten valmiin meikin päälle :)

   Ja joo, uskon, että ”universal color” voi aivan hyvin olla vaaleimmille meikäläisille liian tumma…

   Tykkää

 5. Jei! Kiitos Salla :) Onpa mahtava hehku. Ja muuten, sopii kyllä epämukavuushuulet tuohon loistavasti, mun mielestä.

  Mä en ole vielä näistä mitään lunastanut itselleni. Mutta low and behold, Lumene alkaa pukata olemassaolevia tuotteita uudessa ulkoasussa: eilen bongasin cittarin hyllystä sinne juuri asetellut uudet pakkaukset blur- ja nude glow -meikkivoiteista – ja niin, cc-voide oli myös. Ja se ’taivastelun’ aihe on se, että nyt on uusia sävyjä – en tutkinut koko sävyvalikoimaa, mutta vaaleampia sävyjä on ainakin tullut lisää, joten kannattaa tsekata ne. Ostin cc-voiteesta sävyn ultra light :)

  En ole vielä tutkinut, onko koostumus muuttunut, mutta vähän näytti siltä, että vanhat sävyt joita vertasin uusiin vastaaviin (omistan 0-sävyt) ei olis olleet ihan identtisiä..? Tai sitten kuvittelin vaan. Mutta esim. Blurista oli uutena 00 ja oliskohan ollut myös 0,5 :) Ja tuo ’vaalea pää’ on eri pohjasävyillä. Vähänkö olin innoissani… :)

  Tykkää

  1. Joo!! Olen kuullut samaa noista sävyistä, vaaleat kaverini ovat ihan innoissaan :) Tosi hyvä juttu, ja sopii loistavasti suomalaisen sarjan tuotteisiin, että tehdään kanssa tuotteista suomalaisille sopivia. Lumenen meikkivoiteet ovat kyllä ehdottomasti omasta mielestäni päivittäistuotteiden parhaita. CC:stä en luovu ikinä <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s