Huulipunat · Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Meikkijuttuja

Melkein mokasin (MAC Goodluck Trolls)

Vihdoin viimein (ja muutaman puhelinsoiton ja erittäin lukuisten viestittelyn jälkeen) kuulin, että MACin uusi odotettu Goodluck Trolls oli tullut Stockmannille! Yritän aina kuin mahdollista mennä itse paikan päälle, vaikka MACiähän toki saa myös Stockmannin verkkokaupasta. Tällä kertaa oli varsinainen onnenpotku, että pääsin näkemään tuotteet livenä. Nimittäin hylkäsin kaksi ostettavaksi suunnittelemaani tuotetta mutta sen sijaan ostin kaksi juttua, joita en kuunapäivänä olisi netin tarjoaman tiedon perusteella ostanut. Odottakaahan kun mouhaan vähän lisää :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alunperin suunnittelin hankkimani Trolleista kullertavan Beauty Powder Glow Ridan sekä iiiihanalta näyttävän trollisiveltimen (187 Duo Fibre Face Brush).  Mulle on tullut viime aikoina enemmän kuin selväksi, että omistan hohtotuotteita ihan simona (tosin onneksi pari LE-MACiä on juuri kotiutunut hyvään kotiin Ilonalle ;) mutta en omista yhtäkään kiinteää Beauty Powderia! Niin kuin meteoriitteja, mutta kiinteässä muodossa. Arvelin jo valmiiksi Glow Ridan olevan liian hohtava (lähes) koko kasvoilla käytettäväksi ja niinhän se oli. Tosi nätti tuote ja sävy, mutta ei, omistin vastaavia jo ennestään.

Myyjän kanssa pähkäiltiin yhdessä asiaa ja tultiin tulokseen, että toinen heleyttävistä puutereista, vaaleanpunahehkuinen Play It Proper, oli paljon hienovaraisempi hohdoltaan. Nyt päästään siihen kohtaan, missä melkein mokasin. Swatchailin nimittäin tuotetta ja mietin, että äh kyllä tästäkin aikamoinen hohto tulee. Mulla ei kuitenkaan ole myöskään vaaleanpunaiseen vivahtavia korostustuotteita, joten ajattelin, että ostetaan poies :D Mietin kuitenkin, että näinköhän tein hyvät kaupat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotona sitten swatchailin Play It Properia samoin kuin Stockalla eli pyörittämällä sormen päätä muutaman kerran reippaasti puuterin pinnalla. Tässä kohtaa välähti. Laitanko mä korostustuotteita kasvoille pyörittämällä sormenpään täyteen tuotetta ja hieromalla sitä intensiivisesti SORMELLA. No en! Vaan kevyesti siveltimellä. Miksi ihmeessä mä sitten arvioin tuotteesta tulevaa hohtoa sillä tavalla :D Taas kerran, tuli vähän tyhmä olo. Ylempänä olevassa kuvassa puuteria on pyöräytetty aika ronskisti, mutta siveltimellä levitettynä tuotteen jättämä hento kuulto on just sitä, mitä hain! Ei varsinaisesti näytä siltä kuin olisit käyttänyt korostustuotetta, kasvot vaan näyttävät normaalia freesimmiltä. Tähän hätään mulla ei vielä ole meikkikuvaa, mutta sellainen aivan varmasti tulee myöhemmin. Mun eilen julkaisemasta uusi tukka -kuvasta Instassa voi katsoa, miltä iho näytti meikin oltua kasvoilla 14 tuntia, jolloin kyllä jo kiilsi myöskin t-alue ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten päivän toinen yllättäjä, nimittäin huulipuna Dance Off, Pants Off. Jossakin kauneusbloggaajien ketjussa naureskeltiin sävyn olevan kuin ”Seppälän halpispuna 90-luvulta” ja mä olin ihan samaa mieltä :D Yksikään huulipuna ei kuvien perusteella kiinnostanut mua. Mutta annahan olla, kun MACillä näin tämän ysärihuulipuna livenä, johan alkoi kiinnostaa! Olen sitä mieltä, että vaikka rakastan pinkkejä huulipunia, fuksia ei pue mua ollenkaan. Tässä punassa fuksiaa on kuitenkin pinkin seassa vain ripaus, ja kermainen koostumus (vaikka onkin Frost!) on viimeistelty viileällä hohteella, ja nämä yhdessä muodostivat niin jännän yhdistelmän, että kiinnostuin! En kuitenkaan kokeilematta olisi ikinä uskaltanut tätä(kään) ostaa, mutta kokeilun jälkeen lähti Dance Off, Pants Off Beauty Powderin kaveriksi :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarinan opetus:
– Jos voit, niin osta meikit mieluummin livenä kuin netistä (jos tämä ei ole mahdollista, niin unohda tämä kohta).
– Voit yhtä hyvin mennä vikaan myös paikan päällä swatchaillessasi, jos teet sen niin kuin minä eli väärin. :D

Innostaako Trollit teitä? Oliko teillä muuten niitä lapsena? Mulla oli, mutta vain yksi ja sekin on hävinnyt :( <3

Ps Muistakaahan aika mahti arvonta täällä! :) Kiitos ihan älyttömästi teille, jotka olette jo kommentoineet. Olen saanut tosi hyviä ehdotuksia ja mielipiteitä, arvostan niitä!

13 vastausta artikkeliin “Melkein mokasin (MAC Goodluck Trolls)

 1. Mulla oli monta trollia, mutta ne on kaikki kai jo heitetty pois. Ja tuo Play it Proper on kaunis, se todellakin tuo sellaisen luonnollisen hehkun kasvoille :)

  Tykkää

 2. Haha, mä taas inhosin Trolleja :D :D Älkää polttako mua Trolli-roviolla, buahahaa! Huulipunalla on tosin lysti nimi ja toi hylsy on jotenkin niin ruman kaunis. Jään odottamaan meikkikuvia ^_^

  Tykkää

 3. Luin väsyneenä tätä ja hihittelin tuolle huulipunan nimelle. Ihmettelin pitkän ajan värivalintaasi kun lukihäriön takia viileä hohde muuttuikin vihreäksi hohteeksi…
  Täällä periferiassa kun asuu niin todellakin tajuaa tuon swatchailun tärkeyden! On tuskastuttavaa koittaa valita the huulipunaa näytön värimalleista.

  Tykkää

  1. Vihreä hohde, ahhah kiinnostavaa :D

   Kyllä. Vaikka väri näkyisikin todellisena, koostumuksesta on mahdoton saada kuvaa kokeilematta :P Onneksi on blogit, joista voi saada vähän apua :)

   Tykkää

 4. Mulla oli muksuna niitä pieniä trolleja, mutta mitenkään erityisen rakkaita ne ei valitettavasti ollu :P Eli Trolli-kokoelma ei oikein sykähdyttänyt suuntaan tai toiseen. Toi huulipuna on muuten ihan samanlaisen näköinen kuin se yksi Kubissin puna, jonka silloin sain kun ne lanseerattiin :D Se on pinkki vahvalla fuksia-vivahteella, niinkuin tuokin. Aika makee eli hyvä valinta (toi MAC)!

  Tykkää

 5. Mietin tässä, että miksei se sivellin sitten lähtenytkään mukaan? Onko se oikeasti niin huono, kuin Macin sivuilla arvioinneissa annetaan ymmärtää? :(

  Tykkää

  1. Joo, juuri tuosta syystä. Se oli ihan lärpäkkä, sellainen lelu verrattuna mulla olevaan normaalikokoelman versioon. Noloa mun mielestä valmistaa tuollaisia normaalista MAC-laadusta poikkeavia siveltimiä, varsinkin kun vakiovalikoiman siveltimet ovat niin sairaan hyviä! Kyllä olisi harmittanut, jos olisin tuon siveltimen ostanut verkosta :/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s