Clinique · Meikit

Woaah mikä meikkivoide!

Sain viikko sitten kaveriltani valokuvan naistenlehden sivusta ja kysymyksen, että olenko kokeillut kuvassa olevaa meikkivoidetta. Läimäytin itseäni poskelle kun muistin, että tsiisus, mullahan on tuo meikkivoide edelleen korkkaamattomana meikkihyllyssä. Ajattelin, että ääh, ei tämä varmaan hyvä ole, mutta kokeillaan nyt kuitenkin kun kaveri pyysi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyllä olin suu auki meikkaustuokion jälkeen, tämähän näyttää hitsin hyvältä! Kuulas ja tasainen iho, ja vielä tosi nopeasti. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa arvaatteko, mikä meikkivoide oli kyseessä! Cliniquen puikkomallinen Chubby in the Nude Foundation Stick. Mun kasvoille laitettiin tätä taannoin pr-tapahtumassa ja hyvältä näytti, mutta olin himmaillut käyttöönottoa ajatellen, että tämä ei ole riittävän peittävä näppyläiselle iholleni. Nyt kuitenkin ihoni on ollut paremmassa kunnossa, ja lisäksi otin käyttöön yhden kikkakolmosen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhmettelin meikkivoidetta levittäessäni, että miten ihmeessä tästä puikosta ei tule mitään. Kyllähän sieltä tuli, mutta sävy on niin just eikä melkein kasvojeni ihon kanssa mätsäävä, ettei sitä meinannut huomata :D. Käyttö oli tosi helppoa, senkun suti vain menemään ja häivytti Beautyblenderillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyllähän Chubby in the Nude ON kevyt meikkivoide, mutta reippaalla peitevoiteen käytöllä (itse käytin vaaleaa ja valoaheijastavaa Benefitin Erase Pastea) ja irtopuuterin vaihtamisella mineraalipuuteriin (Jane Iredalen Puristepohja) peittävyyttä sai juuri sopivasti lisää. Lopputulos säilyi kuitenkin kauniin heleänä ja iho kuulaan näköisenä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poskipäille sudin vielä hieman Mary-Lou Manizeria ja ihastuin lopputulokseen niin paljon, että otin ex tempore nämä kuvat ja hehkutin uutta meikkivoidettani Instaa myöten :)

Mitäs te sanotte? Tykkäättekö enemmän peittävistä vai kevyistä meikkivoiteista? :)

Tuote saatu blogin kautta. 

14 vastausta artikkeliin “Woaah mikä meikkivoide!

 1. Mulla pitää ehdottomasti olla peittävä meikkivoide. On naama sen verran värikäs muuten, että kyllä se pitää saada siedettävämmän näköiseksi, jotta kehtaa astua kotiovesta ulos;)

  Tykkää

   1. Minä ymmärsin että ei riittänyt? Kun siis tarvitsi lisäpeitoksi peitevoidetta ja mineraalipuuterin? Itse en nimittäin jaksa kikkailla monien tuotteiden kanssa vaan koska tahdon peittoa, niin käytän peittävää meikkivoidetta ( Estee Lauderin Double Wear Superstay aivan paras ) tai jos haluan kevyempää niin sitten se saa olla kevyttä enkä ala tekemään siitä raskaampaa. Mutta joo, näytät nätiltä tuon meikin kanssa 😊, tosi kiva kuulto!

    Tykkää

   2. En muista, että mulle olisi ikinä ”riittänyt” pelkkä ohut pohja, aina mä käytän peitevoidetta kun noita punoituksia ja näppyjä nyt melkein aina on! Totta kai joskus ei ole niin väliksi tai on kiire, mutta jos teen pohjan, josta tykkään, niin siihen kuuluu ilman muuta myös peitevoiteen käyttö. Mielestäni se ei tee pohjaa yhtään sen raskaamman näköiseksi, jos levittää peitevoidetta vain sitä tarvitseviin kohtiin :)

    Jos mulla on iho tarpeeksi pahassa kunnossa, niin silloin mikään ohut meikkivoide ei riitä, vaikka lätkisin kaveriksi kaikki mahdolliset peiteaineet ja puuterit. Silloin valitsen suosiolla peittävimmät omistamani vaihtoehdot, ja vielä niitäkin joudun monesti fiksaamaan peitevoiteen kanssa. Mä luulen, että sulla on aika paljon paremmassa kunnossa iho kuin mulla :)

    Tykkää

 2. Kevyistä ja tää puikko on ihana, soveltuu mun iholle paljon enemmän kuin huokosiin uppoava MUFE, josta ei tullut mun kaveria, tästä tuli. Kannan tätä käsilaukussa meikkipussissa ja korjailen meikkiä päivänmittaan tällä, jos tarvii. :D

  Tykkää

  1. Hei joo, mäkin otan tämän meikkipussiin jos on iltameno tiedossa! Mä en ole MUFEa kokeillutkaan, mutta muistaakseni joku muukin sanoi tuota samaa :P

   Tykkää

 3. Taas olet loihtinut kuulan hehkun kasvoille. Näyttää kivalta. Itselläni on kovin kuiva ja rypistynytkin iho, etten osaa sille löytää sopivia tuotteita. Nyyh :)

  Tykkää

  1. Kiitos! Sun kannattaa aloittaa omalle iholle sopivien hoitotuotteiden etsinnästä, meikkivoidekin näyttää paremmalta kun iho on sopivasti hoidettu :) Esim. Stockmannilla neuvotaan tosi hyvin tuotteiden valinnassa jos apu kelpaa :)

   Tykkää

 4. Ostin omani heti kun tämä ilmestyi Suomeen ja olen tykännyt. Ja käytän aivan kuten sinäkin, tosin mineraalipuuterini on Laura Gellerin.

  Tykkää

 5. Nykyisellään käytän kevyitä enimmäkseen, mutta pidätän oikeuden muuttaa kantaani :) Tulin ostaneeksi toisen putkilon Estee Lauderin EE-voidetta, kun sain tarjouksesta, vaikka ehdottomasti haluan kokeilla taas jotain uutta… Mutta tuo vastaa nopeiden aamujen tarpeeseen minulla – se on sen verran kevyttä, että voin lotrata sitä aurinkosuojaksi asti (spf 30) ja on samalla hoitovoide. Näyttää kyllä hyvältä sulla tuo Cliniquen stick :) Itse en ole kokeillut.

  Olen muuten odottanut että joku vihdoin (! :D… En mä ollenkaan ole hätänen) antaisi arvionsa ja perusteellisen esittelyn Lumenen uusista Invisible Illumination -tuotteista – tässä asiayhteydessä tulee mainita erityisesti se meikkiseerumi mikä lie nimeltään, jonka pitäisi sopia ’kaikille’ sävynsä puolesta. No joo, olen kerran hyvin pikaisesti käynyt kädelle swatchaamassa, ja kyllä kiinnostaa :) Ei se varmaan kyllä mitään peitä, jos joku sellaista kaipaa ;)

  Tykkää

 6. Oh, toi viimenen sivukuva on upee!! Muistissa vieläki ysäriltä ne puikkomeikkivoiteet, niin tää näyttää kyllä aika lupaavalta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s