Deodorantit · Dior · Diptyque · Hamstraus · Jo Malone · MAC · Maybelline · Meikkisiveltimet · Naamiot · Primerit · Reissut · Sephora · Shoppailut · Soap&Glory · Too Faced · Tuoksut · Vartalotuotteet · Victoria`s Secret

Thaimaan kosmeshoppailut

Pääsin jälleen irti Bangkokin lukemattomissa kosmetiikkaputiikeissa ja tavarataloissa. Olipa Bankkariin tullut viime reissuni jälkeen Sephorakin! Ajattelin tehdä oman postauksensa hyvistä ostospaikoista ja muista shoppailuvinkeistä, mutta keskitytään nyt ensin saaliiseen :) Mietin, että NYT muistan kertoa myös hinnat, kun ne varmaan osaa kiinnostavat, mutta niinhän mä olen jo unohtanut osan, eikä oikeita kuitteja löydy mistään. Oh well ;)

Sephoran omia tuotteita ostin yhden pienen kookossuihkuvoiteen, jotta voin testata tuoksun ennen mahdollista ison tuubin ostamista :) Tykkään Sepon suihkuvoiteiden koostumuksesta ihan simona, ja tuoksuvaihtoehtoja on miljoona. Ostin lisää dödöpyyhkeitä, jotka muuten ovat aivan älyttömän hyviä! Suosittelen lämpimästi nappaamaan mukaan, jos käytte liikkeessä! Otin myös kokeiluun kätevän minideodorantin, jolta odotan dödöpyyhkeisiin ihastuneena paljon. Uutena liikkeeseen oli tullut kangaskasvonaamioita, jollaisen ostin tietenkin. Versio on antioxidant & energizing :) Dödöjuttujen hintoja en muista, mutta suihkuvoide maksoi 60 senttiä ja naamio 2,50 €.

Iiiiih! Olin koko kesän ja syksyn odottanut kuumeisesti päästäkseni sellaiseen MACin myymälään, jossa mahdollisesti myydään merkin hammasharjasiveltimiä. Myyjäpoika katsoi ehkä vähän kieroon, kun tuuletin kovaäänisesti hänen ilmoitettuaan, että kyllä vaan näitä löytyy. Ostin itselleni kolmesta koosta pienen ja keskikokoisen eli virallisilta nimiltään siveltimet Linear 1 ja Oval 3. Isonkin (Oval 6) olisin varmasti ostanut, mutta se on kuulemma loppu joka paikasta, ja lisää tulee vasta keväällä. Pieni hammasharja maksoi noin 31 euroa ja iso nelisenkymppiä. Jotenkin mukaan tarttui myös siveltimien putsari, ja minipullon meikinpuhdistusöljyä sain kylkiäiseksi (miksei Suomessa saa tällaisia, kysynpä vaan!).

Soap & Glory -taivaasta selvisin yllättäen vain tämän pienen Sugar Crush -vartalovoin (n. 3 €) kanssa. Baby Lips Berry Bomb (n. 1,70 €) piti ostaa ihan mielenkiinnosta, kun se näytti niin jännältä ;) Too Facedin Glitter Glue -silmämeikin pohjustajan (n. 27 €) ostin loppuneen Artdecon tuotteen tilalle. Katsotaan, pelittääkö tämä Artdecon tavoin sekä glitteristen että voidemaisten luomivärien kanssa. Victoria`s Secretin suihkuvaahdon (n. 10 €) ja Diorin ripsivärin pohjustajan (ääk en muista hintaa) ostin lentokentältä.

Olen hehkuttanut moneen otteeseen rakkauttani Diptyquen tuoksuihin ja tuoksukynttilöihin. Tuoksujen hinta on vielä inhimillinen, mutta merkin tuoksukynttilät maksavat kirjaimellisesti maltaita. En kuitenkaan välittänyt tällä kertaa hinnasta, vaan ostin maailman ihanimman kynttiläsetin, johon kuuluu mustaviinimarjalta tuoksuva Baies (tuoksuu muuten melkein samalta kuin yksi mun all time favourite hajuvesi L´Ombre dans l´Eau), viikunapuulta tuoksuva Figuier (muistuttaa Philosykos-tuoksua, joka on sekin ihana) ja ruusuinen Roses. Hymyilyttää aina, kun katson näitä, siis ihania <3 Hintaa setillä oli noin 75 €.

Toinen ostosteni helmi oli ehdottomasti Jo Malonen minituoksuviisikko <3 Taidankin muuten tehdä niin, etten kirjoita niistä tässä muuta, vaan teen tuoksuista ihan oman postauksensa :) Setti maksoi n. 98 €.

Mutta! Sitten teitä varmasti vielä enemmän kiinnostavaan osuuteen, nimittäin toin vähän tuliaisia :) Arvon yhdelle onnekkaalle Victoria`s Secretin Pure Seduction Foaming Body Wash and Shave Gelin (oma ehdoton suosikkituotteeni sheivaamiseen), Sephoran Avocado Maskin, Soap & Gloryn Butter Yourself -vartalovoiteen ja Baby Lipsin sävyssä Pink Shock :)

Arvontaan osallistuaksesi olethan blogini lukija Bloggerin, Facebookin tai Bloglovinin kautta ja kerrothan kanavasi ja nimimerkkisi kommentissa. Kerro kommenttikentässä, mitä voisit kuvitella minun haluavan joulupukilta ja jätä vielä oma sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana arvonnassa :) Aikaa osallistua on ensi maanantaihin 8.12.2014 klo 18 saakka. Onnea arvontaan :)

70 vastausta artikkeliin “Thaimaan kosmeshoppailut

 1. Joo, Jo Malone -juttu, joooo! Tuossa setissä näyttää olevan ainakin kolme tuoksua omalta ostoslistaltani. Ovat myös juuri sopivan kokoisia, en saa koskaan käytettyä mitään 100 ml lekoja. Skippaan arvonnan (vaikka kiva onkin), piti vain tulla ihkuttamaan noita hajuvesiä. :)

  Tykkää

 2. Oi näitä on odotettu. <3 Love Spelliä tarttui haaviin omalla Friscon reissulla, taidettiin miltei samaan aikaan olla matkassa. Siellä hinnat oli niin, että osta 5kpl ja 30 dollaria ja osta 40 dollarilla saat 25 dollarin tuoksukynttilän ja osta 50 dollarilla saat myös meikkipussin. Jäin kynttilätasolle.Babylipsejäin ostin pari, mutta hitokseen maksoivat 4,79 dollaria tuubi. Mietin noita mustia, niitä oli vihreitäkin, vaihtavatko ne väriä vai mistä on kyse. Muutoin ostin joitain OPIN lakkoja (last season) 3kpl viime vuoden joululakkoja 9 dollaria. :) Mutta wau noille tuoksuille ja kynttilöille, mielettömän kauniita. Ja miten taas kuljin Sephoran ohi, kuten Barcelonassakin, ikinä en ole astunut sinne sisälle ja joka kerta harmittaa…Iloista tiistaita ja miten raaskit noita kynttilöitä poltella, tulee aina säästettyä ja sittenhän niistä katoaa tuoksu! ;)

  Tykkää

  1. Ja ilman muuta arvonnassa mukana. fb ja blogger, mutta täräytänpä itseni tuonne Blogloviniinkin seuraajaksi, sieltä helppo seurailla. Ja insta seuraaja tietty.

   Tykkää

  2. Hih, mä taidan olla siitä erikoinen kosmebloggaaja, että en tunne käsitettä ”en raaski käyttää” :D Heleposti raaskii, käyttökamaa! :D Ensi kerralla tsekkaat etukäteen Sephoran sijainnin, ja suunnittelet sen mukaan päivän ohjelmaan! ;)

   Tykkää

 3. Mitä kaikkea kivaa ootkaan löytänyt! :) Nuo Jo Malonet taitaa olla aikamoisia ihanuuksia, kun moni on niitä hehkuttanut. Mä en ole koskaan tuoksuttanut yhtäkään. Nyt on pakko skarpata ;) Kiva, että teet niistä oman jutun! Nuo kynttilätkin näyttää niin ihanilta… Mutta, arvonnassa tietysti myös mukana! Jotain kosmetiikkaa varmasti toivot, mutta varmasti myös jonkun kirjan? :) Nämä on mun arvaukseni. Katsotaan miten käy ;) Bloggerin kautta siis seurailen nimimerkillä MS.S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  Tykkää

 4. Ompas ihania ostoksia, kateellisena täällä kuolaan :D varsinkin noi hammasharjat!! Veikkaisin et haluaisit jonkin hyvän kirjan, herkkuja sen kanssa ja lämpimät villasukat jotta tarkenet täällä viimassa sen ihanan lämmön jälkeen :DDdioriinablogi@gmail.com

  Tykkää

 5. Tuo Sephoran kookospesuaine tuoksuu ihanalta! Ja Jo Malone on rakkautta! Ehkä tuhlaan osan veronpalautuksista sinne.Ja sä haluat joululahjaksi iiiiiison kasan Snow Fairyä :DMä stalkkaan sua Bloggerin ja FB:n kautta.

  Tykkää

 6. Voi aapuuva, ihanat ostokset^^ ja arvontapalkinto myös.. *kuolaa*Mä veikkaisin, että toivoisit jotain My Little Pony -teemaista ;) ehkä uuden ponin tai mukin esim. Mulle ainakin kelpaisi, hih ;DSeuraan Bloggerin kautta nimella Catti. Sähköposti: cadiis @ wippies.fi

  Tykkää

 7. Oo, haluan heti kuulla lisää hammasharjoista!Sä toivot kaikkea hyväntuoksuista. Tuoksukynttilöitä, kosmetiikkaa ja jotain erikoiskahveja? Lisäksi pullokaupalla Snow Fairya (menee noihin hyväntuoksuisiin), MACia ja Guerlainin joulupalleroita.Ihana arvonta! Tykkään Facessa, seuraan Bloggerissa, luen nimellä Päivi.neitikameleontti(at)gmail.com

  Tykkää

 8. No mähän seuraan sua ihan kaikkialla! ;)Sua jäi varmasti kaivelemaan se iso MAC-harja, joten ehkä se… Ja varmaan lisäälisäälisää SnowFairyä?! :D inthispartoftown(ätt)gmail.com

  Tykkää

 9. Mä veikkaisin kanssa jotain MLP-teemaista, melkeinpä mitä vaan ehkä? :’D Ihana palkinto muuten ah!Luen Bloglovinin kautta nimellä Taika. taika.sariola (at) gmail.com

  Tykkää

 10. Ah noi sun ostokset <3_<3 Kaikkee ihanaa! <3Luen bloggerin kautta ja seurailen Instagramissa jne ;) Nimimerkkinä MariaGlow. Luulen, että sulle ainakin kelpais sellanen samanlainen My little pony muki kuin mulla ja sitten sinne mukin sisälle vois laittaa ainakin snow fairya ja ihan mitä tahansa hyväntuoksuista kosmetiikkaa. :)dazzlingglowblog@gmail.com

  Tykkää

 11. Pieni kateus iski Joe Malone -tuoksusetistä. :p Hitsi, noi sivellin-hammasharjat on jänskiä. :DMä vedän tähän vähän erilaisen veikkauksen joululahjatoiveesta… Toivot, että sun huolisyöpölle ei olisi enää hommia eli huolet poistuisivat. ;)Seuraan Bloggerin ja Bloglovinin kautta ja FB:n. You name it!hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 12. Hirrrveesti erilaisia kanavia mistä luen! :D Sä toivoisit joulupukilta ensi vuodelle terveyttä ja lisää lomapäiviä! <3 Jouluista iloa toivottaa P, Tha

  Tykkää

 13. FB:n kautta seuraan.Joulupukin kirjeeseen voisit listata lahjakortteja brunssille eri ravintoloihin/kahviloihin.water.lily@pp.inet.fi

  Tykkää

 14. Graah, noi Jo Malonet!! *kuolaa* MACin siveltimet on kyllä hassut, olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.Ihan ekana mieleen pamahti, että no Sallahan haluaa tietenkin Guerlainin puuterihelmet, mutta sitten muistin, että sullahan on jo. Mutta sitten tuumasin, että et varmasti sanoisi ei useammallekin puuterihelmipurkille. ;-)Bloggerin lukulistan kautta seurailen.pakolliset ät gmail.com

  Tykkää

 15. Sinun tilanteessasi toivoisin ainakin itse pikaista uusintamatkaa pois täältä harmauden keskeltä… :D Seuraan bloglovinin kautta nimimerkillä annanas. an.nna ( a ) hotmail com

  Tykkää

 16. Ihania ostoksia! Hirvee hinku itelläkin shoppailemaan ulkomaille :)Jos mä olisin sä, mä haluaisin jotain superhyvää kahvia, uuden ison mukin sille ja lisäksi jonkun ihanan MACin huulipunan uudeksi vuodeksi :)Kuorotipu ( at ) hotmail.comBlogger-tili on, mutta lähinnä facen kautta seuraan omalla nimellä.

  Tykkää

 17. Ihania shoppailuja :) GFC:n kautta luen blogiasi. Voisin kuvitella sinun haluavan joululahjaksi ainakin Lookfantasticissa myytävän upean Elizabeth Ardenin kosmetiikkasetin :) Tuon kokonaisarvo on melkein 450€, mutta nyt LF myy sitä 50 punnalla. Tekisi mieli ostaa itselle joululahjaksi ;)noora.ruuhimaki@gmail.com

  Tykkää

 18. Ihana, että joku on päässyt nauttimaan auringosta kun täällä on näin pimeää ja synkkää muutenkin. Nuo ’hammasharjat’ kiinnostaa yhä, joten laitathan juttua niistä pian! Kuvittelisin, että ilmastonvaihdosten myötä kaipaisit joululahjaksi lahjakorttia kosmetologille syväkosteuttavaan ja puhdistavaan kasvohoitoon eikä lahjakortti hierojallekaan tekisi pahaa noiden lentomatkojen jälkeen… Seuraan sinua facebookin kautta ihan omalla nimelläni, kommentoin lyhyemmästi nimellä OutiS.outi.saariaho ät gmail.com

  Tykkää

 19. Oijoi, ihanalta näyttää! Seuraan blogiasi sekä bloggerin, että facen kautta.Voisin kuitella, että haluaisit lahjakortin vaikkapa MACin tuotteisiin :)viivi.haapaniemi ät gmail.com

  Tykkää

 20. Voi vitsi mitä ihanuuksia! Mitähän siitäkin tulis jos Suomessa ois Sephora… Apua. Seuraan sua Bloglovinin kautta ja voisin kuvitella että haluaisit joululahjaksi jotain vähän ”ylellisempää”, esim. toisen tuoksukynttiläsetin Diptyquelta tai vaikkapa eräitä puuterihelmiä… :-Dkykksir (at) gmail.com

  Tykkää

 21. A-pua,yllä on jo ehdoteltu kaikkea kivaa mutta varmaankin kevään MACit ennakkoon,suklaata,tuoksujuttuja ja ja ja. :)Bloggerin kautta luenTanjaPpikkunen78at gmail.com

  Tykkää

 22. Haluat varmaan joulupukilta lahjakortin kosmetiikkaliikkeeseen, jotta voit ostaa kaikkea, mitä et ole aiemmin raaskinut :Dminnalai4 (ät) gmail.com.Seuraan facebookin kautta!

  Tykkää

 23. Olen lukijasi ainakin Bloggerin kautta (Leben). Kuvittelen että voisit haluta joulupukilta Snow Fairya (sitähän ei voi varastoida liikaa?) sekä jonkun hauskan koira-aiheisen korun (muistanko väärin että joku ihanuus sinulla olikin jo… korvakorut?) Samaa tyyliä siis. :)Ihanaa joulun odotusta toivottaen,Leben

  Tykkää

 24. Lukija FB:n kautta ainakin (käytän niin vähän muita kanavia, etten muista, olenko muutakin kautta) Emmi V. Uskoisin, että haluaisit joulupukilta jotain ihanaa tuoksuvaa vartalovoidetta. Ja tietty vielä parempaa olisi, jos LUSH olisi sittenkin keksinyt uuden Snow Fairy-tuotteen sulta salaa ja saisit sen joulupukilta. Hahaa :PEmmi/ lucinella@hotmail.com

  Tykkää

 25. Voi kettu kuin ihania tulkkuja! Syväluotaava sivellinpostaus sitten, kiitos! Tulee ihan järkyt matkahimot kun kattoo näitä kaikkia juttuja ja aaaaa. Ehkä vielä joskus saan määki aikaseks… :) Kiitti vielä kun muistit muakin! Muisk!

  Tykkää

 26. uuuuuhhhh mitä ostoksia!Lahjaksi haluaisit koiranulkoiluttajan, joka toisi mukanaan Meteoriitteja! :Dwastinglifestyle at gmail piste com ja luen Bloglovinin sekä Facebookin kautta :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s