Kulmat

Microblading hennoille ja vaaleille kulmille

Joku saattaa muistaa, että kävin viime kesänä pariin otteeseen laminoimassa kulmani. Metodi ei lopulta ollut itselleni se optimaalisin, mutta näin hetken, miltä tuntuu, kun on oikeasti näkyvät kulmat. Paluu entiseen alkoi ärsyttää niin paljon, että päätin vihdoin kokeilla microbladingia, mistä useammalla kaverilla oli jo hyviä kokemuksia.

Sekä Myy että Kissis olivat saaneet loistavan lopputuloksen helsinkiläisellä BrowRiinalla. Molemmilla oli jo takana vuosivahvistus, Myyllä useampi, joten olin myös nähnyt, että Riinan tekemä microblading ei lähde heti pois, muutu kuluessaan punaiseksi tai muuta epämiellyttävää.

Kuvat puhuvat tässä puolestaan, eli tässä Riinan ottamat ennen ja jälkeen -kuvat kulmistani.

Aika jäätävä ero, vai mitä?!

Kuvat on otettu ensimmäisellä käyntikerralla, ja microbladingiin kuuluu vahvistuskäynti, koska pigmenttiä lähtee väistämättä ensilaiton jälkeen. Et siis saa täydellisiä kulmia heti, vaan niitä täytyy kärsivällisesti suojella kastumiselta ja rasvailla useita kertoja päivässä, kunnes iho on kuoriutunut. Pigmenttiä lähtee epätasaisesti ja kulmat tummuvat aluksi niin, että ovat pari päivää laiton jälkeen tooooosi tummat.

Tämä paranemisvaihe oli karu, kuten kuvasta näkyy 😄 Sitä ei tule yhtään ikävä! Vahvistuksen jälkeen edessä on tietysti uusi paraneminen ja minun tapauksessani vielä kolmas, koska olin niin neuroottisen tarkka lopputuloksesta, että kävin vielä kolmannen kerran parin puuttuvan karvan takia haha. Tuo ensimmäinen kerran jälkeinen tilanne oli kyllä pahin ja muut menivät jo siedettävästi.

Mutta vaivannäkö kannattaa omasta mielestäni ehdottomasti! Ja olen kyllä saanut kulmistani niin paljon kehuja, että moni tuntuu olevan samaa mieltä. Yllä olevassa kuvassa kulmani ovat nyt ilman meikkiä. Lähtötilannehan mulla oli se, että kulmia ei näkynyt meikittä juuri ollenkaan, vaikka siellä vaaleita haituvia olikin.

Tältä näytti, kun meikkasin kulmia kevyesti kulmakynällä ja -geelillä. On ihan parasta, että kulmien muotoa ei tarvitse hahmotella joka päivä uudelleen vaan riittää, kun sitä vahvistaa hiukan. Kevyessä arkimeikissä en tee niille mitään!

Suosittelen Riinaa lämmöllä, hän on mieletön taikuri! Hän myös noudattaa tarkkaa hygieniaa ja on ollut FFP2-maski päällä jo kauan ennen, kuin sitä suositeltiin. Plussaa myös siitä, että Riina kertoo todella tarkkaan paranemisvaiheet ja hoito-ohjeet (jotka saa myös kirjallisesti). Hän myös kuuntelee tarkkaan asiakkaan toiveita ja tekee jokaiselle yksilölliset niiden ja asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan. Ja tarkka, se Riina tosiaan on! 😊

Maksoin microbladingista 359 e, joka on kyllä paljon rahaa, mutta mielestäni ehdottomasti sen arvoista. Uusintakäynti on sitten vuoden päästä.

Mitäs sanotte, onko hintansa väärti? Onkos teillä muilla microblading-kulmia? 😊 Kannattaa tsekata Riinan @browriina-tili Instagramissa, sieltä näkee toinen toistaan uskomattomampia muodonmuutoksia!

6 vastausta artikkeliin “Microblading hennoille ja vaaleille kulmille

 1. Mielettömän kivat! Minä odotan että mun ripsientekijä kouluttautuu ja otan hänellä sitten microbladingit. Siis menee niin hermot värjäillä pari kertaa viikossa ja piirtää aina kulmat päähän. Minusta microblading on sullakin paremman näköinen kuin laminointi. On varmasti kiva kun on kulmat päässä :)

  Tykkää

 2. Nää on niin täydelliset <3 Mun tekis kauheesti mieli ottaa mutta ei oikein olisi varaa ja toisekseen jännitän vähän, riehaantuuko mun keloiditaipumus näistä. Ois niin ihanaa, kun olisi aina täydelliset kulmat, nythän mun on ihan olemattomat ja myös muodottomat.

  Tykkää

  1. Kiitos ❤️ Hitsi toi keloiditaipumus on kyllä hankala… kun ei sitä voi mitenkään ”testata”, että tuleeko sitä microbladingista 😫 Ja muodottomat ja olemattomat on munkin omat kulmat, siksi tää onkin ollut mulle niin kiva juttu ❤️

   Tykkää

 3. Mä laitoin kans tänä talvena, kun seuraamani paikallinen microblading-taituri teki hyvän tarjouksen. Niin paras sijoitus, vaikka aiemmin ynnäilin montako kulmakynää sillä muutamalla satasella saa. On vaan niin huippua kun on kulmakarvat, kun nousee sängystä. En ole näitä meikannut ollenkaan, mutta oon miettinyt että ehkä jos oikeasti tulisi meikattua vähän juhlavammin niin ehkä aavistuksen värittelisin. Ainut mitä en ajatellut on että se väri tietty jää sit meikkipohjan alle jos ei ole tarkkana eli reteät sutimiset pitää unohtaa ja sit pyyhkiä kulmat näkyviin. Eli jos ennen piti meikata kulmat niin nyt pitää epämeikata ne kun meikkaa. En siis todellakaan valita tästä vaiheesta. En ynnäile enää kulmakynien hintoja, ever.

  Tykkää

  1. Hahahaa parempi olla laskematta niitä kulmakynien hintoja 😄 Itse en ainakaan millään valtakunnan tuotteilla saanut yhtä hyvää lopputulosta kuin microbladingilla. Tosi kiva kuulla, että säkin oot ollut noin tyytyväinen ❤️

   Mä sudin meikkipohjan reteästi ja sit epämeikkaan (hahhaha) kulmat miselliveteen kostutetulla pumpulipuikolla. Arkena ei tartte muuta, juhliin voi sitten vähän meikkailla lisää 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s