Huulipunat · Meikit · Päivän meikki · Urban Decay

Lisää ysäriä: Hohtavat vaaleat huulet

Tein sen jo kerran, eli ostin vahvasti ysäri-Seppälän viboja antavan huulipunan MACiltä. No nyt sitten menin vielä astetta ysärimmäksi eli ostin vaalean, hohtavan huulipunan! Ensin mä miellyn ruskeisiin (matta)puniin ja nyt sitten nämä. Ei siis koskaan saa sanoa ei koskaan ;)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAVälttelin Sokosta näiden uusien Urban Decayn Vice-punien lanseerauksen aikaan. Tiesin, että lankeaisin ja niinhän siinä kävi kun maanantaina maksimoin ajankäyttöni ja vietin tyhjän kymmenminuuttisen UD:n pisteellä. Mua kiinnosti nimenomaan jännä Metallized-koostumus joten päädyin swatchaamaan ne kaikki ja totesin, että voisin ottaa niistä minkä vain.

Ensimmäisenä tietenkin haistoin testeriä, koska huulipunissa joskus oleva muovailuvahamainen tuoksu on mulle ehdoton ei. Huh, ei pelkoa siitä UD:n punissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHylsy on hyvin UD:n tyyliin sopiva, hieman rouhea mutta tyylikäs. Ihanaa vaihtelua MACin mustiin hylsyihin verrattuna ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinkä sävyn sitten valitsin? Tämä kaveri on Gubby, metallisen hohtava vaalea persikkainen pinkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMulle tulee Gubbysta mieleen ihan ysärin teiniajat, jolloin käytin juuri tällaisia TODELLA vaaleita punia. Yksi lempparini oli oikeastaan ihan vastaava sävy, mutta varmuudella voin sanoa, että laatu ei ollut ihan samalla tasolla ;) Toinen lempipunani oli vaaleanharmaa puna. Kyllä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERATällainen huulipuna vaatii mielestäni silmiin edes sen ripsarin, josta luistin koko kesän, mutta nyt syksyn tullen olen taas tarttunut maskaraan. Iholle on myös hyvä saada vähän lämpöä aurinkopuuterilla, etteivät kasvot ole ihan sävy sävyyn huulipunan kanssa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Miltäs Gubby näyttää? Voisitteko käyttää tällaista ysärisävyä? :D

10 vastausta artikkeliin “Lisää ysäriä: Hohtavat vaaleat huulet

 1. Mä lähdin just Gubbya UD-pisteelle silloin lanseerauksen jälkeen katselemaan, kun se näytti niin hyvältä Temptalian swatcheissa. Sulle se sopii tosi hyvin, mutta itse koin näyttäväni jotenkin liian tyhjäpäiseltä blondilta (:D) sen kanssa. Gubbyn sijaan mukaan tarttuikin silloin Bobby dazzle ja se on kevyesti käytettynä ihana ja helppo! Harmittaa vaan, ettei Whip sävyä ole Suomessa, se kiinnostaisi kanssa. :(

  Tykkää

  1. Hahahaaaa :D Mut miks ei voisi näyttää tyhjäpäiseltä blondilta, sittenhän jengi vaan yllättyy positiivisesti kun ei olekaan sellainen ;D

   Tykkää

 2. Hei, mullakin oli nuorena joku tuollainen huulikiilto, mutta ehkä vielä asteen vaaleampi ja kimaltavampi :DD Mutta tuohan on oikeasti hieno puna! Sivistyneempi versio, kelpais mullekin :3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s