Diptyque · Dr. Hauschka · Joulukalenteri · Lumene

Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Jes!! Vuotuinen postaukseni kosmetiikkajoulukalentereista on sekä kovasti odotettu että superkiva tehdä! Ainoa riski on, että unohtuu iltatolkulla eri valmistajien kalentereiden syövereihin ja lopulta ostaa itselleen useamman kuin oli tarkoitus ^_^

Yksi iso muutos on muuten tapahtunut aikaisempiin vuosiin verrattuna! Ennen mulle oli tosi tärkeää, etten missään nimessä kurkannut kalenterien sisältöä. Tänä vuonna jostain syystä olen ottanut tavaksi silmäillä toisella silmällä sisältö. Oikeasti mä pidän toista silmää puoliksi kiinni :’ D En siis tuotteen tarkkuudella osaa sanoa, mitä missäkin kalenterissa on, vaan enemmänkin tsekkaan, että tuotteita on omaan makuuni tarpeeksi monipuolisesti tai kiinnostavilta merkeiltä. Ei siis tarvitse pelätä spoilaantumista, en paljasta sisältöä blogissa ;)

Kuvassa viime vuoden MACin kalenteri sisältöineen. Käy ihmeessä tsekkaamassa vertailukohdaksi myös vuosien 2019 ja 2017 joulukalenteripostaukset! :)

SEPHORA
Tämän vuoden kärkikahinoihin kiipesi Sephoran kalenteri, jota en ollut tajunnut laskea itselleni vaihtoehdoksi, ennen kuin Henna V linkkasi sen yhteiseen ryhmäämme. Joulukalenterikeskustelu käy siis kuumana joka puolella ;) Mutta siis vilkuilin Sephora Favourites -kalenterin sisältöä ja innostuin heti! Superkiinnostavia merkkejä löytyy mm. Huda Beauty, Sunday Riley ja Natasha Denona, ja muutenkin kalenteri vaikuttaa todella houkuttelevalta!

Täytyy tunnustaa, että tämä oli mulla eilen ostoskorissa, mutta 35 e postikulut saivat mut miettimään vielä kaksi kertaa… Aiemmin Puolan Sephoran postikulut ovat olleet noin 22 e, mikä oli vielä esim. kahteen pekkaan jaettuna poikkeustapauksissa ok, mutta apua 35 euroa..!! Lisäksi ostoskokemus saattaa olla harmaita hiuksia tuova, koska sivuilla ei voi valita englannin kieltä, vaan pitää arvailla menemään puolaksi :´ D

Mistä? Puolan Sephoran sivuilta.
Hinta? 499 zl eli noin 111 e. Lisäksi tulee postikulut noin 35 e.
Kuva: Puolan Sephora

CULT BEAUTY
Mun viime vuoden haave, joka meni tuolloin sivu suun. Bloggaajapiireissä on mietitty, että toimitetaankohan kalenteria Suomeen, koska kalenteri sisältää yhden merkin (Milk Makeup), jota Cult Beauty ei yksittäisinä tuotteina tänne toimita. Toinen epävarmuustekijä on se, että viime vuonna tämä myytiin loppuun saman päivän aikana. Hintaakin kyllä on. Itse en ole koskaan maksanut kalenterista näin paljon…mutta mutta. Upeita merkkejä piisaa, mm. Charlotte Tilbury, Glow Recipe, Drunk Elephant ja By Terry. Täältä saisi varmasti hc-kosmetiikkafanikin uutta kokeiltavaa :)

Mistä? Cult Beautysta, liity odotuslistalle täältä. edit. Tuli myyntiin 12.10., myi heti loppuun.
Hinta? 200 puntaa
Kuva: Cult Beauty

DIPTYQUE
Ranskalainen niche parfyymimerkki on ollut mulle rakas jo vuosia. Diptyquen kalenteri on ollut mun haavelistalla varmaan jokaisena jouluna, mutta hinta on aina tuntunut saavuttamattomalta. Mulla on ollut Diptyquen tuoksuja monia, mutta L´ Ombre dans l` eau on puhutellut eniten ja olen sen nimennytkin tuoksuksi, jota pitäessäni tuoksun itseltäni <3 Kalenterissa on tuoksuja, tuoksukynttilöitä ja pari muuta merkin tuotetta.

Diptyquen joulukalenterin tuo tänä vuonna hieman lähemmäksi se, että heidän verkkokauppansa kuljettaa nyt ensimmäistä kertaa myös Suomeen!! Kyllä, laitoin sähköpostia ja kysyin :) Pitäisikö…..

Mistä? Diptyque Parisin sivuilta, tilaa ennakkoon täältä.
Hinta? 350 e
Kuva: Diptyque Paris

DR. HAUSCHKA
Dr. Hauschkan kalenteria olen myös miettinyt monena vuonna. Markkinoilla on yllättävän vähän luonnonkosmetiikan kalentereita verrattuna siihen, kuin suosittua luonnoskosmetiikka nykyään on! Tiedustelinkin yhdeltä isolta luonnonkosmetiikan maahantuojalta, olisiko heidän merkeiltään (Esse, Patyka, Madara ym.) ollut tulossa kalenteria, mutta ikävä kyllä sain kieltävän vastauksen.

Hauschkan kalenteriakaan en löytänyt nyt netistä ostettavaksi, nimittäin ainakaan Brittien ja Saksan verkkokaupat eivät nimittäin toimita Suomeen.

edit. Muistelen aiempina vuosina nähneeni kalenteria ainakin Sokoksella, mutta maahantuojalta saamani viestin mukaan tänä vuonna sitä ei tule Suomeen myyntiin. Onpa tylsää! Mutta onneksi on lukijat!! Nimittäin eräs lukija kertoi, että Dr. Hauschkan kalenterin pystyy tilaamaan Kosmetikkaufhaus.de-verkkokaupasta noin 47 euron hintaan.

Mistä? Kosmetikkaufhaus.de
Hinta? 47 euroa
Kuva: Dr. Hauschka

SKIN CITY
Skin City oli itselleni viime vuoden yllättäjä! Itselläni mulla ei sitä ollut, mutta niin moni tuttu kehui sitä, että omakin kiinnostus heräsi! Tässä siis ihana vaihtoehto nimenomaan ihonhoidon ystävälle, meikkejä ei kalenterissa ole. Merkeistä mukana on paljon itselleni vieraita (katso koko lista täältä), mutta myös hyvin tuttuja kuten Paula` s Choice, Sensai, Clarins ja Dermalogica.

Mistä? Skin City, ke 14.10. klo 11
Hinta? 139 e
Kuva: Skin City

LUMENE
Lumenen kalenteri on ollut AINA kiva! Varsinkin nyt tuntuu, että merkin tuotteet ovat uudistuneet valtavasti ja markkinoille on tullut paljon tuotteita, joihin en ole minä ainakaan ehtinyt tutustua. Tämä on kyllä sellainen varma valinta, jonka kanssa ei oikein voi mennä pieleen! Ehkä sellainen wow-faktori puuttuu, mutta ei sitten toisaalta tule isoja pettymyksiäkään :)

Mistä? Lumenen verkkokaupasta ja melkein mistä vaan
Hinta? 89,90 e
Kuva: Lumene

Tässä oli mun mielestä tämän vuoden kuusi kiinnostavinta kosmetiikkajoulukalenteria! Pakko lisäksi mainita, että jos sulta puuttuu hyvät meikkisiveltimet, niin Stockmann mainosti heille tulevan Real Techniquesin sivellinkalenterin! Kiinnostava lisäys kalenterivalikoimaan :)

Mutta hei minkä kaltsun sä aiot ostaa? Tai oletko jo ostanut?!

Mitä ihaninta joulunodotusta kaikille <3

Tietoja päivitetty 12.10.2020.

15 vastausta artikkeliin “Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

 1. Real Techniquesin sisällön kurkkasin ja oli omaan makuun semmonen 6/10 :D

  Mie ostin The Body Shopin kalleimman, kun sain synttärilahjaksi peräti kaksi lahjakorttia, niin itselle jäi maksettavaa vain 19 € :D Lisäksi tilasin sen Lykon oman, joka on jo myyty loppuun (se edullisin),

  Tykkää

 2. Valitsin Goodieboxin kalenterin tänä vuonna, yritän olla spoilaantumatta. Lisäksi tietty teekalenteri ja toivottavasti sipsikalenteri! Itse en tykkää noista meikkilaukuista pussukoineen, epäekologista krääsää. Kuka muka käyttää niitä uudelleen ensi vuonna, kun silloin on taas monta uutta kalenteria ostettavana. :D Nykyään materiaali on yksi valintakriteereistä, pitää olla helposti kierrätettävissä. Tuon Hauschkan kalenterin saa kosmetikkaufhaus.de jollain 47 eurolla, sekin kiinnostelee, mutta tänä vuonna vain yksi kosmetiikkakalenteri, ellen sorru johonkin mahtavaan alennukseen.

  Tykkää

  1. Hei kiitos tosi paljon tuosta Kosmetikkaufhaus-vinkistä! :) Minkälaisen teekalenterin ostit? Mullakin on monena vuonna ollut, ne on kivoja! Sipsikalenterinkin oon bongannut, mutta ainakaan siinä linkissä ei ollut avattu sisältöä yhtään. Täytyy tsekata! :)

   Tykkää

   1. Eipä mitään, siellä on Baborinkin kalenteri halvemmalla kuin Suomessa. :) Tuli viime vuonna vähän ahnehdittua kalentereita, niin teekalenteri jäi odottamaan tätä vuotta, hehe. Se on Nordqvistin Muumikalenteri, hyvin samannäköinen näytti olevan tarjolla tänäkin vuonna mutta erivärisenä. :)

    Tykkää

   2. Hahahhahaaa, hyvinhän ne säilyy 😄 Mä aina hamstraan glögiä ja sitä jää seuraavaksi jouluksi 😆

    Tykkää

 3. Mä päädyin tilaamaan Yves Rocherin kalenterin, kun se tänä vuonna oli tosi edullinen ja kerrankin myös kivasti kalenterin muodossa. Aiempina vuosina kun on ollut niitä pussukoita. Oli silleen viel kiva, että mulla oli alekuponki 10e ja postikulutkin oli ilmaset. Synttärialekuponki tosin antoki 10 euron sijasta 50% alennuksen, niin maksoin siitä kalenterista toimitettuna 25 euroa ja kaupanpäällisetkin tuli :D
  Katoin youtubesta jonkun unboksausvideon ekat 10 luukkua ja totesin, että ihan käyttistuotteita tulossa :)

  Tykkää

 4. Mulle on tulossa Twistbe:n joulukalenteri.😍 Kallis, mutta oletettavasti monipuolinen ja pitäisi sopia myös herkkikselle.😊

  Tykkää

 5. Tilasin Biothermin (yllätyksenä äidille ), LookFantasticin (yllätyksenä tyttärelleni) ja itselleni Lykon Lyxen ja Skincityn kans 😁

  Tykkää

 6. Heippa, tiedätkö onko joku teidän ryhmästä pystynyt Puolasta tuon Sephoran kalenterin tilaamaan? Mä en jostain syystä pysty tilaamaan sitä Sephoran sivuilta, tai näköjään ihan sama mitä laitan ostoskoriin ja klikkailen eteenpäin niin saan vain ilmoituksen ettei tuotetta toimiteta valitsemaasi maahan :( Lisäksi muuten nyt toimitusehdoissa lukee että toimitus Suomeen olisi vaan 14 euroa eli toivottavasti tää olis vaan joku tilapäinen häiriö etten pääse tilaamaan :)

  Tykkää

  1. Hei hyvä kun kysyit! Henna juuri kertoi, että kalenteria ei sittenkään pystynyt tilaamaan Puolasta (vaikka siis muuten ollaan sieltä tilattu monesti!)!! 😫 Mutta Ranskan Sephorasta pystyi. Postikulut olivat kylläkin noin 30 euroa. Tuo 14 e olisi kyllä tosi edullinen!!

   Tykkää

   1. No hitsit, täytyykin sitten katsella myös Ranskan sivuja! Nuo 14 euron postarin olis kyllä niiiiiin paljon kivemmat kuin kolmekymppiä :)

    Tykkää

   2. Tuo 14 egeä on kyllä!! Aikaisemmin ne oli parinkympin luokkaa ja nyt kun mietin kalenteria, niin sen 35 e! On vaihtelua 😮

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s