Meikit

Sephorasta voi tilata Suomeen!

Tämä on aplodien arvoinen asia: Ruotsin Sephora toimittaa tilaukset nyt myös Suomeen!! Tätä on odotettu 😄

Tähän mennessä ostokset on pitänyt tehdä ulkomaan reissuilla tai osata tehdä tilaus Puolan Sephoran sivuilta. PUOLAN kielellä! Ja hirmuiset postikulut pulittaen. Minä en siihen ole pystynyt. Nyt kun ulkomaille lähtökään ei ole vaihtoehto, hymyilin kuin hangonkeksi, kun viime viikolla kuulin tämän uutisen. Sephorasta saa kuin saakin nyt tilattua Suomeen!

Osoitehan on https://www.sephora.se ja toki näppäilin tilauksen heti menemään. Hieman hämmennystä herättivät postikulut, kun joillekin sivu heitti 49 kr ja joillekin kuulemma 85 kr. Testailujen jälkeen selvisi, että ilmeisesti raja kulkee 700 kruunussa ja sitä arvokkaampaan tilaukseen saa postarit 49 kruunulla eli vitosella. Ei paha todellakaan!

Kuten aina Sephorasta puhuttaessa ig viestiboksiini alkoi tulla viestejä, että mitäääääääää sieltä oikein kannattaa ostaa. Mä kirjoitin oman postauksensa aiheesta viime syksynä (vinkit edelleen ajankohtaisia!), kun monelle Sephoran kosmetiikkamaailma tuntuu ehkä liiankin laajalta ja sisältää itselle vieraita merkkejä.

Mä noudatin nyt omia vinkkejäni ja tilasin Laneigea ja Fenty Beautya. Alkuperäinen Laneigen Lip Sleeping Mask Berry (275 kr) on ollut suursuosikkini ja olin jo tutkaillut uusia greipin ja vaniljan tuoksuisia tuotteita. Nyt sitten tilasin greipin, vaikka pelkäsinkin vähän, että tuleeko tuoksusta mieleen lonkero 😄 Huh ei onneksi tullut! Toinen tilaamani Laneigen tuote oli vastaava tuote silmänympäryksille: Eye Sleeping Mask (410 kr). Mutta tiedättekö, se hämmensi! Luulin tilatessasi kuvan perusteella, että tuotetta levitetään pehmoisella tyynyllä silmänympäryksille, mutta levitin olikin kylmä ja metallinen! Ymmärrän tämän turvotusta laskevan funktion päivätuotteessa, mutta miksi levitämme yötuotteen tuollaisella applikaattorilla? Kyllä en ymmärrä! Tämä oli hienoinen pettymys, mutta katsotaan jos naamion laatu korvaisi pakkauksen puutteen 😉

Kolmas tilaamani tuote oli Fenty Beautyn Lip Bomb sävyssä Fussy (259 kr). Omistan ennestään saman kiillon alkuperäisessä Fenty Glow -sävyssä ja nyt kun sävyjä on vaikka mitä ihania, niin päädyin ostamaan tämän malvahtavan pinkin (hahaa) sävyisen Fussyn. Näissä on maailman ihanin överi-iso ja pehmeä applikaattori, kaunis lopputulos ja hyvä tuoksu. Ihan niin kuin huulikiiltoja kannattaisi just nyt hamstrata… Oh well.

Laneigen ja Fentyn lisäksi suosittelen Huda Beautyn huulituotteita aina ja kaikille, ja ihonhoidon puolelta kannattaa tsekata ainakin Wishful. Myynnissä on nyt myös ihania joulupakkauksia mm. Too Facedilta.

No, käsi ylös, kuka aikoo tilata?! ^_^ Eiko ollutkin ihan maltillinen ensitilaus mulla? 😅

9 vastausta artikkeliin “Sephorasta voi tilata Suomeen!

  1. Tästä höpöteltiinkin jo Instan puolella, mutta pakko hehkuttaa edelleen. SEPHORA TOIMITTAA SUOMEEN!!
    Munkin paketti tuli perille. Kyttäilin varmaan joka toinen tunti, missä paketti kulki. Eilen se saapui, just sopivasti rankan työpäivän päätteeksi. Fentyn huulikiiltosetti, vähän Marc Jacobsia ja Tartea😍👌🏼 Pitää myös tutustua muihin Fentyn tuotteisiin, puhumattakaan noihin muihin ihanii ei brändeihi. Paipai money🤭

    Tykkää

    1. Ahhahaahahaa JEEEEE!! 🤩 Odotettu piristys kyllä ja sopivasti tähän marraskuun harmauteen! Hmmm, Tarten valikoima multa jäikin tsekkaamatta…onneksi postarit on halvat, jos vaikka joutuu tekemään toisen tilauksen 😉

      Tykkää

  2. Saatoin melkeen tiristää kyyneleen, kun kuulin tästä <3 Tänä syksynä OLI tarkoitus lähteä Tukholmaan ja kun muut möllöttäisivät olusella, mä oisin möllöttänyt silmät soikeina Sephorassa :D

    Tykkää

  3. Hox hox! Myös Ranskan Sephorasta on näppärää tilata ja sieltä saa myös muutamaa brändiä (esim. Charlotte Tilbury), joita Ruotsin valikoimassa ei ole. Postikulutkin tippuivat vuoden alussa kolmesta kympistä reiluun 9 euroon!

    Tykkää

Jätä kommentti