Blogitapahtumat · Huulipunat · Ihonhoito · Limited Edition · Lush · Palajutut · Suihkutuotteet · Uutuuksia

Snow Fairy!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos olen viime ja edellisvuonna otsikoinut Lushin joulutuotteiden lanseerauksia koskevat postaukset ”Jos innostukseen voisi kuolla” ja ”Syksyn odotetuin lanseeraus”, niin paremmaksi on paha enää laittaa :D Jos joku ei tiennyt, niin RAKASTAN tätä karkin tuoksuista, pinkkiä ja kimaltavaa suihkugeeliä. En kyllästy tähän näköjään ikinä <3

10736174_928884213807861_273058718_n

Kaksi vuotta sitten Kissis ikuisti hetken, jossa avauduin Lushin pr-vastaava Sannille siitä, miten olisi EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ saada valikoimaan uusia Snow Fairyn tuoksuisia tuotteita. Taisin ehdottaa tuoksukynttilää, huulirasvaa ja vartalovoidetta, näin alkajaisiksi. Tämä on omasta mielestäni yksi hauskimmista kuvista, mitä musta on otettu, ja kuvastaa hyvin asian vakavaa luonnetta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lushilla oli ilmeisesti kuultu toiveeni, koska yksi tämän joulun uutuuksista oli Snow Fairyn tuoksuinen suihkussa käytettävä vartalonhoitoaine..!!!! (!!!!!) Mähän korvaan näillä kätevillä ja nopeilla tuotteilla tavalliset vartalovoiteet lähes täysin, rakastan eniten Lushin Ro` s Argan -vartalonhoitoaineen tuntua ja hoitavuutta, ja nyt tällainen tuote on tehty lempituoksussani! Ehkä parasta ikinä!

Vähänkö nauratti, kun eilen Snow Fairy Body Conditioneria kassalle kiikuttaessani eräs Lushin myyjistä sanoi mulle, että ”eikö olekin ihanaa, kun on tullut uusia Snow Fairy -tuotteita”. Ajattelin, että jes, joku ajattelee samoin kuin minä, mutta sitten myyjä jatkoi, että ”se susta ja Sannista otettu kuva on niin hyvä” :´D Muahahahaha!! Aion muuten laittaa sen tänne joka vuosi niin kauan kuin näistä iltamista kirjoitan, ettäs tiedätte! :D

Ylemmässä kuvassa näkyy toinen SF-uutuus eli Fun, joka on muotoiltava saippua :) Voisin kuvitella tämän olevan tulevan joulun hittilahja perheen pienimmille tuoksutykkäreille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taas kerran ihan itketti, etten omista kylpyammetta! Tuon berliininmunkin näköisen kylpypommin (Never Mind The Ballistics) käyttämisen jälkeen voisin oikeasti kaatua tyytyväisenä arkkuuni! Ja huom! palasaippuoita käyttävät sitrusdiggarit, tuo värikäs Shooting Stars tuoksuu JUMALAISELTA <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lushin tilaisuuksissa päästään yleensä tekemään kaikkea jännää ja niin nytkin, nimittäin teimme yhdessä Buche de Noel -tuoreputsaria kasvoille! Ei tuotos ehkä ihan kauneuskilpailuissa pärjäisi, mutta tekeminen oli ihan älyttömän hauskaa, ja olen tätä putsaria tyytyväisenä käyttänyt aiempinakin vuosina, joten mielelläni otin omatekemää putsaria kotiin nytkin :) Vinkiksi muuten polttareita, synttäreitä tai illanistujaisia varten, että Lushilta voi varata tällaisen iltaman kavereiden kanssa, jossa voi valitusta teemasta riippuen valmistaa vaikka tuorekasvonaamiota tai kylpypommin! Mulla alkoi heti silmät kiilua kun mietin iltaa, jossa ei tehtäisi mitään muuta kuin PALJON kaikkea kosmetiikkaa! Niin ja juotaisiin kahvia! Kuin siistiä se olisi! Vitsi mun pitäisi kyllä vaihtaa alaa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vilautan teille omasta mielestäni kaikkein ihanimmat jutut, tai no okei, sen mitä sain ja lisäksi raaskin ostaa. Aivan satavarmasti ”joudun” vielä hankkimaan vähintään SF-suihkugeeliä ja lisää Body Conditioneria. Mulla oli kuvaa ottaessani saamani hoitoainepurkki* jo käytön jäljiltä kylppärissä, mutta kuvassa näkyvä minipurkki pinkkiä voidetta on tätä vartalonhoitoainetta. Niin kuin myöskin tuo sininen, viilentävä minttuinen Christingle. Käyttöhän menee niin, että vartalo pestään suihkugeelillä normaalisti, kostealle iholle levitetään vartalonhoitoainetta, se huuhdellaan kevyesti pois (ei hierota) ja lopuksi kroppa taputellaan pyyhkeellä kuivaksi (taaskaan ei saa hieroa, soosoo). Iho jää kosteutetuksi ja hyvän tuoksuiseksi <3

Lila Sleepy* on vartalovoidetta, joka tuoksui niin hyvälle, että en voinut vastustaa. Mukana on laventelia, jota yleensä kartan, mutta tässä sitä ei edes huomannut lämpimän mantelin tuoksun alta. Ihana rauhoittava tuoksu illalla käytettäväksi. Sugar Plum Fairy -huulirasva tuoksuu Comforter-suihkugeelille eli mustaherukalle, ja väri on kaunis punavioletti. Instassani olikin jo kuva siitä mun huulilla. Candy Cane Roulade oli myöskin pakko-ostos minttudiggarille, se on nimittäin palamuodossa oleva suihkusaippua, mutta ilman saippuamaista nahkeaa jälkitunnetta ja aivan ihanan kosteuttava!

Huhhuh taas, mitä kaikkea tuoksuvaa ihanaa! Kuka on yhtä innoissaan (taas) näistä kuin minä?! <3

Ps Joo mä tiedän, ettei postauksia saisi julkaista näin oudosti monen päivän tauon jälkeen kahta päivässä (eikä ainakaan näin myöhään illalla kun kukaan ei enää ole koneella), mutta kun mä EN VAAN MALTA ODOTTAA :D

*Saatu blogin kautta.

20 vastausta artikkeliin “Snow Fairy!!!

 1. Hahahahaha nauran taas tota kuvaa:D Ja melkein yhtä paljon tota tuoreputsaripökälettä. Oli kivaa ja niin paljon kaikkea ihanaa nuuskuteltavaa!

  Tykkää

 2. Pakko päästä kyllä Lushiin pyörähtää mahdollisimman pian!! :) Salla mihin jäi meikkivoide postaus josta vihjasit instassa? ;) eihän se vain oo menny multa ohi…

  Tykkää

 3. Ooh, mitä ihanuuksia! 😻 Mä rakastan noita vartalonhoitoaineita, joten tuota Snow Fairyn tuoksuista on pakko ostaa kokeiluun! Aiemmin mulla on ollut juuri tuota Christingleä ja ainakin kahta muutakin. 😊 Ihana innostus kuului kyllä läpi tästä postauksesta!

  Tykkää

  1. No äläpä! Helpoin tapa pitää kroppa kosteutettuna :) Mun lempparit on tähän asti olleet tuo Ro `s Argan ja Santen kookos (tosi hyvä hinta-laatusuhde muuten!), mutta ennustan Snow Fairyn kyllä vievän tämän skaban :)

   Tykkää

 4. Moikka! Nää oli kyllä niin kaunista katottavaa eilen! :) Itse nappasin mukaani kaksi vaaleanpunaista tuotetta eli juurikin ne Snow fairyn hajuset saippuan ja voiteen :D en voinut vastustaa kiusausta! Lisäksi mun piti ostaa muutama juttu ja loppu summa alko kutosella. Ups. Täytyy testailla nyt noita ja shoppailla lisää I love me messujen aikana, kun pyörin Helsingissä :D kun haluaisi vain testata kaikkea! Terveisin toinen #lushaddict

  Tykkää

 5. Voi vitsit, että tästä postauksesta tuli hyvälle tuulelle!

  Häpeäkseni joudun myöntämään, että mä en oo koskaan edes tuoksutellut tuota Snow Fairya! Todellinen aukko sivistyksessä.. Sen sijaan oon tämän vuoden aikana rakastunut The Comforteriin, siis ehkä täydellisin suihkugeelin johon oon koskaan törmännyt! Tänä jouluna kuitenkin lupaan pyhästi tutustua myös SF:ään. Itseasiassa pikkupullo Comforteria loppui juuri viime viikolla ja koska sitä on ihan pakko saada lisää, niin taidan tilata samalla kertaa myös tuota Snow Fairya pullollisen :) Ja ehkä myös tuon Shooting Stars – palasaippua, koska karambola ja lime <3 <3

  Tykkää

  1. Iiiik! No NYT sitten! Meillä näyttäisi olevan samoja tuoksusuosikkeja nuo sitrukset ja mustaherukka, joten uskallan veikata, että olisit SF:n fani myös :)

   Tykkää

 6. Mä en ole ihan varma tykkäänkö Snow Fairysta, mutta arvaa kun sain karkintuoksuista kimalletta lapselle mukaan…! Äidillä on oikeaa keijupölyä, iih! :D Ihanaa oli tavata. <3

  Tykkää

  1. Awwwwwww! Kyllä äiti mahtoi olla suosittu kun toi keijupölyä <3

   Kiitos samoin oli tosi mukava tavata! Ja onnea uudelle alulle :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s