Bliss · Clarisonic · EOS · Essence · Lumene · Luonnonkosmetiikka · L`Occitane · Madara · The Body Shop · Vita Liberata

Huhtikuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

Olisi taas aika ruotia loppuneet tuotteet, nyt siis vuorossa huhtikuussa loppuun käytetty kosmetiikka!

Vita Liberata Tinted Self Tan Mousse Medium (ehkä *, en ole varma)
Paras kokeilemani vartalon itseruskettava. Ihan törkyhyvä! Täällä postaus, jossa myös kuvia lopputuloksesta :)

L’ Occitane Violet Ultra Soft Cream*
Tykkään näistä Loksun Ultra Soft Creameista ihan älyttömästi! Koostumus on ihanan paksu kuitenkaan olematta tönkkö. Tämä Violet tuoksui orvokille <3 Kaikkein ihanin tuoksu näistä on Zesty Lime!

The Body Shop British Rose Shower Cream*
Puhtaan ruusun tuoksuinen suihkugeeli. Käytin mielelläni.

Bepanthen
Tätä pitää aina olla kaapissa! 

Clarisonic Refreshing Gel Cleanser
Kasvoharjan mukana tullut putsari. Ihan jees, mutta kumminkin jotenkin meh. En ostaisi, mutta kyllähän tämä Clarisonicin kanssa hoiti hommansa.

Lumene Kuulas Beauty Lift*
IHANA heleyttävä ”seerumi”, vaikka voidemaista tämä oli. Ikävä tuli, voisin ostaa lisää! Postaus täällä!

Madara Micellar Water
Perushyvä misellivesi, ei mitään erityisiä kiksejä tästä. Tykkään enemmän nyt käytössäni olevasta Melvitan versiosta :)

Jane Iredale Sugar & Butter Lip Exfoliator/Plumper*
Tämä oli ihana! Kynän toisessa päässä oli sokerilta tuoksuva kuorintapuikko ja toisessa kaunis sävyttävä huulivoide.

Bliss Fabulips*
Vaahtoava putsari huulille! Kyllä, luit oikein :D Kiva ja jännä tuote, joka toimi hyvin, mutta jota muistin valitettavan harvoin käyttää.

eos Blackberry Nectar*
Hoitavampi ja kosteuttavampi kuin perus-eosit, tämä oli ihana talveksi!

Make Up Store Micronized Compact Powder Chocolate
Käytin tätä kivipuuteria sen hyvän sävyn takia varjostuksiin. Hyvä tämä olikin ja kesti useamman vuoden! Suosittelen tsekkaamaan jos sulla on hakusessa hyvä varjostusväri, etkä pääse esimerkiksi legendaarisen Benefit Hoolan apajille :)

Lavera 2-in-1 Compact Foundation*
Postaus. Kiinteä meikkivoide, joka oli sekä peittävä että ihanan kosteuttava. Käytin paljon, mutta pentele kun tämä oli riittoisaa! Suosittelen luonnonkosmetiikan ystävälle, joka haluaa peittävän pohjan, joka myös hoitaa ja kosteuttaa :)

Essence Volume Stylist Mascara*
Essencen ripsarit on kehuttu maasta taivaisiin! Onko sitten kuitenkin niin, että se kehuttu on joku tietty ripsari, vai onko jonkun mielestä merkin ripsarit ihan kategorisesti loistavia? Nimittäin tämä Volume Stylist oli omissa ripsissäni ihan kamala! Massa oli niin kuivaa, etten saanut siitä oikein mitään irti ja harjakaan ei vakuuttanut. Nyt kertokaa, mikä ripsari Essenceltä on se the loistava, haluan kokeilla!

YSL Le Teint Touche Eclat
Ihanista ihanin valoa tuova meikkivoide <3 Käytin tätä niin mielelläni sekä yksin että blandaamassa peittävämpää meikkivoidetta. Nyt tuote on kuulemma uudistunut, oletteko kokeilleet uutta versiota? Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla :)

Vitsit, tästä kasasta jään taas kaipaamaan useampaa tuotetta! Niin paljon testattavaa ja niin vähän aikaa :´ D

*Saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Huhtikuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

 1. Essencen ripsiväreistä paras tähän mennessä käyttämistäni on Essence False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited (helppo muistaa;) ) . Muitakin olen kokeillut, mutta eivät ole tehneet unohtumatonta vaikutusta;)

  Tykkää

  1. Ai? YSL:llä on mun mielestä hyvät sävyt! Kolme eri sävyvaihtoehtoa löytyy jokaisesta tummuudesta :) Siitä en tosin tiedä, jos tarkoitit sitä, että ei ole ihan vaaleaa sävyä kun itse en niin vaaleaa tarvitse..?

   Tykkää

 2. Mulla on ilmeisesti tosta YSL:stä se uusi versio. En siis ole aiemmin testannut mutta talvella ostin, kun tarvitsin juuri kuulautta ja valoa tuovaa meikkivoidetta rutikuivalle iholle. Toki kosteutus alla tärkeä mutta mulla tuo jäänyt täysin käyttämättä, koska jämähtää kuiviin kohtiin jopa paljon pahemmin kuin moni mattaava meikkivoide. Pinta jää myös hyvin puuteriseksi. Olin todella ihmeissäni ja pettynyt, kun olin niin paljon hyvää tuosta lukenut. Ja mulla kuitenkin alla kosteuttava hoitoneste, seerumi ja kunnon voide vielä päällä eli pohja itsessään ei ollut laittohetkellä kuiva. Luin sitten tuosta koostumuksen muutoksestä jälkeenpäin ja harmitti todella maksaa tuosta vaikka tarjouksesta ostinkin. :( Eli omalla kokemuksella en kovin kuivalle iholle suosittelisi. Toisaalta en kovin rasvaisellekaan, koska silti kiiltoa pukkasi iltapäivästä. Jotenkin omituinen tuote.

  Tykkää

  1. Oho :o No nyt kiinnostaa vielä enemmän!! Mutta täytyy ilmeisesti ottaa näyte kotiin ensin, etten heti osta täysikokoista pulloa… Tosi harmi jos on koostumusta muutettu huonompaan suuntaan, koska alkuperäinen oli TODELLA hyvä!

   Tykkää

   1. Olis kyllä tosi kiinnostavaa kuulla sun arvio tuosta, kun olet sitä aikaisempaakin versiota testannut. Lähinnä mietin voiko koostumuksen muutos tosiaan olla niin suuri vai eikö se alkuperäinenkään tuote olisi sopinut mulle. Eihä aina kaikki kaikille käy mutta kyllä ihmetyttää, jos alkuperäistä hyvää tuotetta on kovin paljon muutettu vallan eri suuntaan. :-/

    Tykkää

  1. Auts! Mua kiinnostaa tää nyt entistä enemmän, koska niin moni on niitä kehunut! Tosin onkohan osasyy kehuihin sitten ollut se vain parin euron hinta? Itse en kyllä anna halvallekaan tuotteelle ”armoa”, jos tuote ei sitten toimi.

   Tykkää

   1. En anna minäkään. Tuhraavat yläluomeen, eivät tee todella runsasta ja näyttävää lopputulosta. Huonot harjat. Vastaavat hintaansa ja itse en mieleistä ripsaria halvoista vaan löydä :) jos hakee ok-ripsaria niin sitten kannattaa hankkia essenceä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s