Lifestyle

Tappoviikko

Kuulin pari päivää sitten, että ihana, Australiaan vuosia sitten muuttanut ystäväni on nyt käymässä Suomessa. Me ei olla nähty kolmeen vuoteen, joten aloitettiin tänään kiivas Face-viestittely, että saataisiinko aikataulut synkronoitua niin, että ehdittäisiin nyt nähdä. Kaveri on Suomessa kaksi viikkoa, joista olen olen toisen Kroatiassa. Siinä samalla kun yritettiin sopia sopivaa päivää, tajusin, että mulla on tulossa aivan perkeleellinen killeriviikko! :D Lähden lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lentokentälle ja kohti Kroatiaa, mutta se kaikki, mitä mulla on ohjelmassa ennen sitä. Ihan alkoi hengästyttää mun aikataulu!

Mulla on tietenkin ihan normaali työviikko ensi viikolla. Sen ohella olen huomenna Suomen sisäisellä työmatkalla aamusta iltaan eli erittäin pitkä päivä ja aikainen herätys, puhumattakaan kuluttavasta työpäivästä on tiedossa. Toki töissä oman mausteensa tuo myös se, että olen seuraavan viikon lomalla. Meillä kukaan ei tee sun töitä silloin kun olet poissa eli hommat pitää saada siihen vaiheeseen, että voi oikeasti olla poissa.

Mulla on syksyllä tiedossa pieni sydämeen liittyvä toimenpide, johon joudun rytmihäiriöiden takia. HUS järjestää toimenpiteeseen tuleville etukäteen infotilaisuuden, jossa käydään läpi toimenpidettä, toipumista ja muuta siihen liittyvää. Tämä tilaisuus on tietenkin ensi viikolla. Sen lisäksi mulla on toinen, eri asiaan liittyvä lääkärikäynti.

Sain annettua koirille matokuurin vasta tällä viikolla, joten ensi viikolla olisi sitten rokotusten aika. Aikaa en tietenkään ole vielä varannut, mutta huomenna pitäisi saada sumplittua eläinlääkärille varaus ja toki mulle käy vain yksi päivä ja silloinkin ilta-aika. Toivottavasti onnistuu.

Olen tuskaillut bikinialueen karvojen poiston kanssa vuosia. Sheivaamisesta mulla ärtyy bikinialueen iho ihan älyttömästi ja olen ihan totaalisen kyllästynyt siihen sänkeen. Muiden bloggaajien kannustuksesta varasin itselleni ajan bikinialueen ja säärten sokerointiin (iik!), toki ensi viikolle.

Mun pikkusisko täyttää lauantaina 18!! Meillä on suunnitelmissa juhlistaa tätä vähän, sen verran kuin sisko kavereidensa ylioppilasjuhlilta ehtii. Tähän liittyy myös sellainen pieni lisä kuin tatuoinnin ottaminen.

Australian kaveri on pakko ehtiä nähdä!

Reissua varten pitää ehtiä jossain välissä pakata. Kävin eilen läpi kesävaatteitani ja naurunpyrskähdyksien saattelemana heivasin noin 75 % hellevaatteistani kirpparikasaan. Pieni kesävaateshoppailu tulisi siis todella tarpeeseen, mutta millä ajalla, kysynpä vaan.

Blogia olisi kiva ehtiä päivittää, kun Kroatiassa en usko sille kauheasti aikaa liikenevän.

Että sellainen viikko, tai siis kuusi päivää, tulossa, wish me luck :D Käykö teillekin välillä näin, että KAIKKI sattuu samalle viikolle?! Mulla on viime aikoina ollut sellainen motto, että yksi päivä kerrallaan. Tällä mentaliteetilla aion hoitaa myös ensi viikon :)

Kuvat ovat eiliseltä, kun käytiin koirien kaverin Urkki-staffin pihalla leikkimässä :)

10 vastausta artikkeliin “Tappoviikko

 1. Tsemppiä <3! Mulla on ollut tavanomaista kiireisempi kevät, töissä on aina keväisin megakiire ja me ostettiin miehen kanssa ensiasunto uudiskohteesta, joten sitä on juostu pankeissa ja iltamyöhällä luettu kaikkia tärkeitä uuteen kotiin ja lainaan liittyviä papereita :'D

  Tykkää

  1. Kiitos ja hei samoin sinne!! Asunnon vaihtamiseen ja muuttoon liittyy aina miljoona hoidettavaa asiaa, huh! Mutta lopputulos varmasti palkitsee :)

   Tykkää

 2. Peruna kerrallaan. Listaa voisi jatkaa ja jatkaa ja jatkaa… mutta….. voit kuoria vain perunan kerrallaan.😉

  Tykkää

  1. Kiitti! Hiki tulee mullekin kun mietin viikkoa kokonaisuutena. Siksi mulla onkin viime aikoina ollut tuo yksi päivä kerrallaan -asenne :)

   Tykkää

 3. Mulla käy aina just näin. Keskimäärin kaikki pitäisi aina hoitaa juurikin yhtä aikaa ja sitten välillä ei tapahdu yhtikäs mitään. Pääasiassa viime aikoina kylläkin tätä kaikki yhtä aikaa -osastoa.

  Että tsemppiä, kylsesiitsit. Sitten on sitä ihanampaa kun on lomalla eikä oikeesti pysty hoitamaan vaikka joku sattuisikin mieleen juolahtamaan.

  Tykkää

  1. Se on just näin. Mulla aina tuntuu kesäkuu olevan työvuoden kiireisin kuukausi. Kun pitäisi se maailma saada valmiiksi ennen lomaa… ;) Muut henkkoht jutut on sitten extraa hehee.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s