Benefit · Bliss · Bobbi Brown · Huulipunat · Ihon hoito · Käsivoiteet · Korostustuotteet · Kosteusvoiteet · MUFE · NARS · Poskipunat · Reissut · Soap&Glory

Kosmetiikkatuliaisia Thaimaasta

No niin, vihdoin ehdin postata Thaimaan kosmetiikkahankinnoista, joista on jo vähän ehditty kysellä :) Tässä siis Thaimaa-kasa, miltäs näyttää? Katsotaanpa puteleita vähän tarkemmin.

Ihonhoitotuotteita ostin muutaman. Soap&Glorya olin halunnut kokeilla jo jonkin aikaa, ja nyt siihen tarjoutui tilaisuus, kun bongasin merkin tuotteita huahinilaisesta (kirjoitetaanko se noin?) Bootsista. Ostin monen kehuman Hand Food -käsivoiteen, joka ensi tuntumalta vaikuttaa oikein kelpo tuotteelta.

Lisäksi ostin For Daily Youth -kosteusvoiteen, koska päivävoiteeni loppui reissulla kesken ja halusin iholle tehokosteutta. Nimestään huolimatta voide ei siis ole liftaava vaan aivan superkosteuttava. Ja lisäksi helposti levittyvä ja hyvän tuoksuinen. Olen ihan rakastunut! Olen ostopäivästä lähtien käyttänyt sitä joka päivä ja odotan jo, että joku tuttu lähtee reissuun ja voi diilata tätä mulle lisää. Suosittelen!

Blissin Fabulous Every Day Eye Cream oli heräteostos bangkokilaisessa Siam Paragon -kosmetiikkataivaassa. Saatoin ostaa sieltä sen verran paljon kamaa, että sain 200 bahtin voucherin. Pitihän se tietenkin johonkin käyttää ja marssin Blissin osastolle, kun Suomesta en ole koskaan raaskinut merkin tuotteita ostaa. Nykyistä silmänympärysvoidetta on vielä vähän jäljellä, joten tämä on vielä korkkaamatta.

Hohtotuotteet, what can I say. Rakastan! Puuterimuotoinen tuote on Bobbi Brownin Holiday -kokoelman helmi Shimmer Brick Compact. Sävyjä voi käyttää sekä kasvojen korostukseen että luomille ja rennolla kädellä yhdessä tai erikseen. Ihastelin tätä palettia Bobbin liikkeessä, jolloin ystävällinen myyjä lupasi laittaa sitä kasvoilleni. Meikkaajan käsittelyn jälkeen oli niin kiva katsoa peiliin, että ei paljon tarvinnut ostamista enää miettiä! Bobbin pistehän avattiin hiljattain Helsingin keskustan Stockmannillekin, ja myös tämä kokoelma löytyy sieltä (ellei ole jo myyty loppuun?). Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan, mä ainakin olen tästä ostoksesta NIIN onnellinen!

Menin Narsin pisteelle kaverin asialla, mutta niinpä vain poistuin sieltä kassissa jotain itsellenikin. Petyin kevään Ranskan reissulla kulttiposkipuna Orgasmin hileiseen koostumukseen, ja jätin sen Sephoran hyllylle, vaikka sävystä ja poskipunan hohteesta tykkäsinkin kovasti. Nyt sitten huomasin tämän voidemaisen Illuminatorin sävyssä Orgasm ja nappasin sen lyhyen tuumaustauon jälkeen mukaan. Testailut ovat vielä kesken, mutta vaikuttaa erittäin lupaavalta ;)

Benefitin Bathina Silky Glimmering Body Balm oli tuote, jonka myötä tutustuin alun perin koko merkkiin joskus vuosia sitten! Luin Bathinasta muistaakseni InStyle-lehdestä, ja kävin kuolaamassa sitä seuraavalla ulkomaan reissulla. En kuitenkaan silloin tai myöhemminkään ole raaskinut sitä ostaa, ennen kuin nyt. Me happy! Bathinaa siis levitetään sääriin tai vaikka käsivarsiin kauniin hohtavan lopputuloksen aikaan saamiseksi. Okei, hamekauteen on vielä aiiiiiika pitkä aika, mutta nytpä mulla on yksi syy lisää odottaa kevättä. Hahaa!

Noh, Bobbi Brownin täti laittoi mulle Shimmer Brickin lisäksi vähän muitakin tuotteita, muun muassa huulikiiltoa. Mähän en, kuten voitte kuvasta päätellä, käytä huulikiiltoja. Ei lisättävää.

Make Up For Everin Aqua Rougen sävy 16 on kummitellut mielessäni siitä asti, kun sisko osti tämän ihan randomilla Ranskan reissultamme. Tämä superkestävä tuote on liioittelematta upein huulituote, jonka olen siskolla koskaan nähnyt. Muistan, kun olimme viime kesänä menossa yksiin juhliin, ja siskon nähdessäni suu loksahti ihan kirjaimellisesti auki. Vau! Hänellä oli tätä myös omissa häissään, ja kesti muuten kun tauti. Niinpä kun huomasin MUFEn hintojen olevan Thaimaassa selvästi halvemmat kuin Suomessa (kun taas esim. Bobbi Brown ja MAC olivat lähes Suomen hinnoissa), ei tarvinnut kauan ostosta miettiä. Toivon mukaan Aqua Rouge näyttää mulla edes puoliksi yhtä hyvältä kuin siskolla :)

MUFEn Aqua Shadow -luomivärikynä mulla oli jo ennestään nudena (28 E) ja vaaleanpunaisena (24 E). Nude kynä on mulla käytössä useammin kuin mikään muu luomiväri, ja en tulisi toimeen ilman sitä. Nyt mulla on sitten tätä loistavaksi havaittua tuotetta myös persikkaisessa sävyssä 26 E :)

Benefitiltä ostin myös puikkomaisen peitevoiteen Fake Up, jonka luvataan peiton lisäksi kosteuttavan ihoa. Ostin sen sävyssä Light, joten vähän aikaa täytyy odotella rusketuksen hälvenemistä ennen käyttöön ottoa. Odotan tältä paljon ;)

Viimeisenä yhteiskuvasta unohtunut villi kortti, nimittäin ihana pinkki poskipuna paikalliselta ennestään mulle tuntemattomalta merkiltä In2It. Pigmenttisyys vakuutti ja sävy on ihana, hohtava pinkki.

Näin yleisesti voisi todeta, että merkkikosmetiikan hinnat olivat Thaimaassa korkeammat kuin olin ajatellut. Tosin niinhän siellä menee kaiken kanssa, tuontikama nyt vain on aivan eri hintaluokassa kuin paikallinen tavara. Toisaalta sekä vaatteissa että kosmetiikassa saattaa tehdä löytöjä, mutta se vaatii aikamoista hintavertailua (bahtien kääntäminen euroiksi myyjän seistessä 10 cm päässä saattaa olla vaikeaa ;) tai tietoa siitä, mitkä tuontimerkit ovat yleisesti siellä edullisia.

Mitä muuten olette mieltä? Menikö överiksi vai oliko ostoskassini maltillinen? ;) Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Ps Muistakaa arvonta, osallistua voi sunnuntaihin asti täällä! :)

14 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkatuliaisia Thaimaasta

 1. Ihanat ostokset. Musta ei voi sanoa milloin menee överiksi, jokainen ostaa niin paljon kuin haluaa, omien varojensa mukaan. ;) Överi on niin laaja käsite. :D Tuon Mufen huulituotteen haluan nähdä sullakin in action! En tiedä onko noita Narsin Orgasmejakin erilaisia, kun mun versio ei ole kyllä yhtään hileinen koostumukseltaan. o_0

  Tykkää

  1. Niinpä. Ja yhtäkään ostosta en kadu, eli ei kai silloin mikään voi olla ihan turha :) Tuo Orgasmin koostumus on kyllä mysteeri. Suurin osa ei ole huomannut mitään hileisyyttä, mutta tiedän lisäkseni ainakin yhden henkilön, joka oli jättänyt Orgasmin siitä syystä kaupan hyllylle. Laitan Mufea heti, kun on fuksia fiilis :)

   Tykkää

 2. Samaa mieltä Jonnan kanssa, ihania ostoksia ja paljon kivoja, erilaisia juttuja! Överiksi menee ehkä sitten jos ostaa esim. monta erilaista poskipunaa tai vaikka monta eri kasvovoidetta. Tarkennetaan vielä, että ”monella” tarkoitan jo kolmea, neljää, viittä eri ”samaa tuotetta”, koska eihän esim. kaksi poskipunaa ole vielä paha ;) Täällä on tultu koettua kosmetiikkaöverit monta kertaa… Siinä muuten jollekin hyvä blogin nimi ”kosmetiikkaöverit”, haha.http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Hahaa! Totta, aika hyvä överin määritelmä :) Musta tuntui, että ostin ihan hirveästi (ja rahaakin meni), mutta kun katsoin blogista esim. Ranskan ostoksiani, niin sieltä ostin paljon enemmän. Ja kaikki tuotteet tulivat ”tarpeeseen” eli aktiiviseen käyttöön :)

   Tykkää

  1. Kiitos! Mä kyllä tykkään voide-O:sta! Olen nyt laittanut sitä meikkivoiteen alle kuultoa kaipaaviin kohtiin, ja lopputulos on tosi kiva. Seuraavaksi täytyy kokeilla O:ta meikkivoiteen päälle ja sitten viimeiseksi koko kasvoille (meikkivoiteen alle, ehdottomasti ;)

   Tykkää

  1. Hyvä hyvä! FDY on yksi parhaista kasvovoiteista pitkään aikaan, kosteuttaa korppukuivan ihon hetkessä, mutta imeytyy niin hyvin, että sopii loistavasti meikin alle. Ja käy myös yövoiteeksi jopa talvella, ainakin jos on kosteuttava seerumi/öljy pohjalla :)

   Tykkää

 3. Ooo mitä ihanuuksia-eikä yhtään kyllä liikaa! Tuo Soap&Gloryn kosteusvoide on ihana,ostin samaisen kesällä Edinburghista! Ja Hand Food vaan on <3!

  Tykkää

  1. Hihi kivaa! Soap&Glorya haluan lisää! Taikuissa oli joka paikassa tosi pieni valikoima sitä, pitää varmaan katsoa, mistä nettikaupasta saisi tilattua ;)

   Tykkää

 4. Hyvin maltillinen kasa ja kiitti vielä narssilaisesta! Tuli tosta Orgasmista mieleen, että oliko sulla sitä tiistaina poskilla vai mitä kun oli niin kaunis kuulto? Pakko muistaa. :)

  Tykkää

  1. Kiitos kiitos :) Hei apua, mitähän hittoa mulla oli (olisit silloin kysyny ;). Nyt on pakko sanoa, etten ole varma, mutta muistaakseni mulla oli silloin Lumenen primeria, Narsia ja vielä MUSin Lustia ;) Voin antaa sulle johonkin pieneen purkkiin Narsia seuraavan kerran kun nähdään, niin voit testata! Se on kyllä kiva :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s