Huulipunat · LivBox · Lumene · Meikit · Päivän meikki · Rajauskynät

Kissarajaus ja vampyyrin huulet

Sain inspiraation tehdä meikkiin jotain sellaista, mitä en tee ikinä. Nimittäin rajaukset ihan kuulkaa linerilla ja vielä siipimuodossa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasi kyllä selvästi, miten vaikea oli tehdä jotain sellaista, johon ei ollut minkäänlaista rutiinia! Lisäksi viimeksi kun olen vastaavaa tehnyt, mun luomet ovat olleet vähemmän laskeutuvat eli joo, siitä on kauan :D Tein homman vielä vaikeimman kautta niin, että käytin vain vaaleaa luomiväriä, jolloin tietysti pienimmätkin rajauksen harha-askelet näkyvät selvästi. Tumma luomiväri olisi antanut paljon enemmän anteeksi. Hassua oli myös se, miten meikki näytti livenä mun mielestä hyvältä, mutta kuvista bongasin virheitä toisensa jälkeen. Armottomia nämä kasvokuvat! Yläluomen sisäosaan eli ”vesirajaan” olisi pitänyt ehdottomasti tehdä musta rajaus, ettei vaaleanpunaista olisi pilkottanut mustaksi väritetyn osan ja silmän välistä. Oh well, ensi kerralla ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun nyt kokeilulinjalla oltiin, niin halusin nähdä, miten erilainen huulipuna muuttaisi meikin yleisilmettä. Ja muuttihan se! Heti vähän dramaattisempi fiilis ja iltamenoihin sopiva meikki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä yksi juttu, johon kiinnitin huomiota. Mulla on meinaan tosi pullea silmä :D Tässä kuvassakin näyttää, että olisin tehnyt vain ohuet viivat linerilla, mutta kyllä ne oikeasti olivat paljon leveämmät ulkonurkkia kohti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy ehdottomasti treenailla nestemäisen rajauksen tekoa useamminkin, silmät saa näkymään ihan eri tavalla skarppeina kuin kynällä rajaamalla. Linerina mulla oli LivBoxista tullut Lumenen uusi True Mystic Precise Tip Eyeliner ja huulipunina (yllättäen) vaalea MACin Creme Cup ja dramaattinen (I finally haz it, blogin kautta, terkuin monen kuukauden pakkomielle :D) Lumenen True Passion Lip Color Varjojen tanssi (näitä syksyllä lanseerattuja ihania punia olen ruotinut täällä).

Käytättekö te nestemäistä/geelimäistä rajausta usein? Ja totteleeko käsi aivojen käskyjä hyvin? :D

27 vastausta artikkeliin “Kissarajaus ja vampyyrin huulet

 1. Nestemäistä tulee käytettyä muutamana päivänä viikossa. Haasteita tuottaa eripari luomet! Toinen on raskaampi, joten se epäonnistuu usein :/ Ei auta vaikka kuinka katsoo tutoriaaleja :) Toinen silmä onnistuu lähes joka kerta.
  Kynällä tulee tehtyä silloin kun on kiire, koska siinä on suurempi onnistumis prosentti..
  Voih, kuinka kauniilta tuo Varjojen tanssi näyttää <3

  Tykkää

  1. Jep, eripariluomet täälläkin :P Ja kaiken maailman uusia kurttujakin siellä oli :´D

   Tuo on kyllä todella kaunis huulipunasävy <3

   Tykkää

 2. Geeli linerilla tulee tehtyä, suunnilleen kerran viikossa. Ensin piirrän siiven (liian kauan käytössä olleella…) tussilla, ja sitten täytän sen geelillä ja siveltimellä. Aika hyvin se menee nykyään, alle 10 min, mutta ei silti tule tehtyä ihan normi aamuina. Ja toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin ja näytät tosi kauniilta viimeisessä kuvassa!!

  Tykkää

  1. Voi kiitos <3 Mäkin koen helpompana tehdä rajauksen siveltimellä ja tokihan muuten voisin tuosta tussistakin ottaa väriä siveltimeen. En ole viitsinyt ostaa uutta geelilineria vanhan tilalle, kun käytän tällaista rajausta niin naurettavan harvoin. Ehkä voisi nyt kuitenkin tsempata sen käytössä ja ostaa :)

   Tykkää

 3. Mun tulee tehtyä rajaus melkein joka kerta, kun meikkaan. Yleensä käytän voidemaista rajausväriä (L’orealin Gel Intenza on huippu), mutta nyt ostin tussin pitkästä aikaa ja diggaan kyllä, siihen tartun etenkin kiireaamuina! Uusin villitys mulla on semmonen ohuenohut raja ripsen tyveen ilman siipeä, radikaalia meikäläisen yleiselle mitä paksumpi rajaus sen parempi-tyylille :D

  Tykkää

  1. Haha! Se on niin siitä kiinni, mihin silmä on tottunut! Skarpit rajaukset mulla näyttää omaan silmään suorastaan kapinalliselta :´D

   Tykkää

 4. ”Hassua oli myös se, miten meikki näytti livenä mun mielestä hyvältä, mutta kuvista bongasin virheitä toisensa jälkeen.”

  Niin totta! Livenä meikki saattaa näyttää tosi nätiltä, mutta sitten kuvissa huomaa ties mitä korjattavaa. Suorastaan raivostuttavaa :D Yritän tuudittautua siihen luuloon, että itse huomaa kaikki ”virheet” parhaiten..

  Tykkää

  1. No TODELLA raivostuttavaa!!! Mulla käy niin melkein aina, mutta nyt ihan järkytyin, kun olevinaan livenä meikki oli tosi kiva ja mulla oli hyvä fiilis siinä. Mutta oot ihan oikeassa siinä, että omaan silmään ne virheet näyttää pahimmilta. Toivottavasti :D

   Tykkää

 5. Mulla on kuulunut hännällinen kissarajaus aikojen alusta asti meikkirutiineihin (90-luvun alusta alkaen) joten vedän sen täydellisesti (hah!) vaikka pimeässä vessassa vasemmalla kädellä :D iän kertyessä ryppyiset silmänurkat tuottaa jonkun verran vaikeuksia mutta ratkaisin senkin ongelman nostamalla häntiä ylemmäs :) nuorempana ihmettelin (=nauroin) vanhempien naisten mm. sinisiä luomivärejä, olivat jämähtäneet siis nuoruusaikojensa meikkitrendeihin. No nyt olen jämähtänyt itse samaan meikkiin mitä käytin 20 vuotta sitten! :D Nauti vielä kun sulla on suuret ja rypyttömät silmät, ko. meikki on todella kaunis sulla :)

  Tykkää

  1. Muhahahahahahhaaa, mahtavaa!! Mitäpä sitä turhaan korjata sellaista, mikä ei ole rikki :´D

   Ja olet oikeassa, pitää nauttia vielä kun voi ;)

   Tykkää

 6. Mun mielestä nää rajaukset on onnistuneet, älä oo niin kriittinen ;) Mutta tunnistan tuosta kyllä itseäni, että ne pitäisi olla just eikä melkeen ja vielä tuo, että ei niitä kissarajauksia enää voi tehdä samalla tavalla kuin 15 vuotta sitten :’D Silloin tein rajauksen dippilinerilla päivittäin, nykyään lähinnä erikoistilaisuuksiin Sensain rajauskynällä, mikä onkin ihan huippu lajissaan :)

  Tykkää

  1. Joo muuten, tuota Sensaita kehutaan kovasti! Mä oon kuitenkin tykännyt aina eniten siveltimen kanssa tehdä rajauksia, joten ehkä ostan jonkun hyvän geelilinerin kuitenkin :)

   Joo, kumma mitä kaikkia ylläreitä sitä ilmestyykään kasvoihin ajan myötä :D

   Tykkää

 7. Lisää harjoitusta vaan, siitä se lähtee :) Mäkin teen vähän liian harvoin noita siipirajauksia, mutta kyllä niiden makuun pääsee kun vaan tekee ja tekee! Go Salla!

  Tykkää

  1. Se on just noin, harjoitus tekee mestarin! Ja nyt aion kyllä harjoitella, haluan hommaan edes jonkinlaisen rutiinin, enkä tällaista hakemista joka kerta! Kiitos kannustuksesta ihana <3

   Tykkää

 8. Näyttää tosi hyvältä! :) Kivaa vaihtelua! Itselläni tulee tosi harvoin käytettyä kissarajauksia, siis ehkä kerran vuodessa. En vain osaa tehdä niitä. Viime aikoina olen alkanut tosin tehdä utuista kissamaista siipeä mustalla luomivärillä ihan arkenakin, mutta linerilla tehtyjä tosiaan ihan poikkeustapauksissa.

  Tykkää

  1. Joo! Luomivärillä mäkin teen siipimäistä rajausta edes joskus, mutta se on jotenkin paljon helpompaa :D Oon muutenkin huomannut, että oon ihan vieraantunut silmien meikkaamisesta kun panostan melkein aina huuliin. Asian täytyy kyllä nyt vähän muuttua :)

   Tykkää

 9. Laajakulma pullistaa kuvan keskiosassa näkyvät asiat yleensä isoimmiksi kuin ne normalisti on :) Mun tuli ennen rajailtua silmiä useamminkin, nykyään tosi vähän. En vaan jaksa säätää niiden kanssa, kun silmät on niin eri paria, että rajaukset ei juuri koskaan onnistu :D

  Tykkää

 10. Klikkasin etusivulta heti lukemaan, kun näin tämän lookin sulla. Tykkään :)

  Nope geelirajauksille täällä päässä. Ja etenkin kissansilmärajauksille. Ei niin etten tykkää, vaan en ole jaksanut harjoitella. Tarttis oppia piirtämään poimun yli ja täyttämään vekki… Olen joskus siinä onnistunutkin, mutta rajauksista tuli aikas paksut, joten ei ihan arkikäyttöön ;) Ja ehkä aika on jo ajanut ohi kissarajauksista näillä silmillä.

  Paras rajausaine on vielä löytämättä. Tykkään mustalla luomivärillä tehdystä utuisemmasta rajauksesta, mutta en tykkää siitä, että että olen saanut sitä mikä kuuluisi jäädä ripsityveen myös silmiin ja silmien alle. Eli metodia pitäisi säätää. Ehkä kostealla siveltimellä. Myös sellainen on haussa millä saisi (ylä-)ripsien välit tehokkaasti väritettyä. Ja sellainen mikä pysyisi vesirajassa – eikä siirtyisi siis toiseen vesirajaan jos sitä haluaa vain toiseen. Sitähän sää kysyit? ;) Joo, mutta opettelija nyt tuli lausuneeksi toiveensa ääneen :) Viime viikkoina olen taiteillut Essencen mustalla kierrettävämekanismisella kynällä. Sillä ei kyllä pääse oikein ripsien väliin, liian paksu kärki.

  Tykkää

  1. Ahahahhahaaaaaa, vitsi miten hauska kommentti, hihittelin täällä yksinäni! Just TOTA mä kysyin :´D

   Luulen joo, että kostea sivellin auttaa tuossa luomivärirajaushommassa. Mä en ole koskaan kiinnittänyt huomiota ripsien välien värittämiseen, just tässä mietin, että pitäisi ehkä :D

   Kyselin muilta bloggaajilta ja vesirajassa pysyy kuulemma parhaiten MACin Technakohlit tai Lumenen Natural Coden Waterproof-kajal. Sopisi varmaan myös sinne ripsien väleihin? :)

   Tykkää

  2. :D No kun ajatus alkaa rönsyilemään…!

   Kiitos vinkeistä! Tuo Lumenen NC onkin helppo laittaa toimeen ekaksi, aloitan sillä :)

   Tykkää

 11. Upea look tuon tummemman huulipunan kanssa!! Vau vau vau vau vau! P.s. mikä meikkipohja sulla tuossa on, näyttää upealta!

  Tykkää

 12. En voisi olla ilman kissarajauksia, ne on vaan mun juttu :-) Kyllä joutuu silti usein sitä kärkeä korjailemaan pumpulipuikolla. Vaikka kuinkahan monta vuotta tässä on jo päivittäin tehty nestemäinen rajaus, aika monta :-D

  Tykkää

 13. Superkaunis meikki ❤️
  Mä teen rajauksen arkena melkein aina khol-kynällä ja taputtelen samansävyistä luomiväriä päälle niin pysyy hyvin (paitsi silmien sisänurkissa..). Nestemäisen kanssa olen vielä hyvin harrastelija…reeniä kehiin siis.
  Ihanat noi huulet, käyn heti testaamassa, toimisko sävy mullekin :-)

  Tykkää

  1. Joo, tuo kynä-luomiväriyhdistelmä on tosi toimiva ja luomivärillä pystyy vielä vähän peittämään, jos on tullut harhaviivoja ;)

   Kiitos, mä luulen, että tää sävy sopisi hyvin sullekin :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s