Itseruskettajat · Vita Liberata

Liian hyvä itseruskettava ollakseen totta?

Postaus sisältää mainoslinkkejä (merkitty tähdellä).
Tuotteet saatu.

Tein alkukesästä vertailua eri itseruskettajien välillä ja kerroin, että olen ollut tosi tyytyväinen Laveran (vartalolle) ja Cliniquen (kasvoille) tuotteisiin. Vaikka olin lukenut *Vita Liberatasta eriiiiiittäin kiinnostavia arvioita blogeista, en ehkä olisi merkin tuotteita ostanut, ainakaan vielä tänä kesänä, niin tyytyväinen olen ollut nykyisiin purkkeihini. Kävi kuitenkin niin, että pääsin Kissiksen aveciksi LivBoxin ihanaan tilaisuuteen, josta saimme mukaamme Vita Liberatan tuotteita. Ja tottahan nyt ihan tieteen nimessä halusin heti testata niitä :)

Untinted Self-Tan Gel Light on nimensä mukaisesti väritöntä geelimäistä itseruskettajaa, joka on tarkoitettu kasvoille. Vita Liberatan edustaja kertoi, että kyseessä on asteittain päivettävä tuote, ja merkin ideologia on muutenkin pyrkiä mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. Allekirjoitan luonnollisuuden, mutta en lähtökohtaisesti pidä asteittain päivettävistä tuotteista. En vain jaksa nysvätä itseruskettajan kanssa joka jumalan päivä. Valitettavasti tämäkään tuote ei ollut poikkeus. Kasvoille näkyi hienoinen päivetys vasta kolmen-neljän käyttökerran jälkeen, eli tätä pitäisi käyttää ainakin viitenä päivänä peräkkäin haluamani lopputuloksen saavuttamiseksi. Ei kiitos! =)

Kevyestä lopputuloksesta pitäville voin kuitenkin suositella tuotetta koostumuksen ja tuoksun perusteella. Geeli imeytyi kasvoille hyvin, ja tuote ei tuoksunut lainkaan itseruskettavamaiselle. Täysin tuoksuton se ei ollut, mutta selkeä ”palaneen” haju puuttui.

Edit. yritin äsken etsiä tuotetta netistä, enkä löytänyt eli se on ilmeisesti lopetettu. 

*Tinted Self Tan Mousse Medium (pakkaus myöhemmin vaihtunut valkoiseen) oli sitävastoin uskomattoman positiivinen yllätys! Olin ajatellut, että Laveraan luonnollisempaa lopputulosta tuskin saan millään tuotteella, mutta tätä käytettyäni MISTÄÄN ei olisi voinut huomata, että olen ruskettanut itseni ilman aurinkoa. Saan itseruskettavat yleensä levitettyä (lähes) ilman rantuja, mutta Laverastakin jää yleensä vähän jotain pientä liikatummuutta ranteen ja kämmenen rajaan tai nilkan luiden ympärille. Tästä ei jäänyt mitään! Etsin ja etsin, enkä löytänyt yhtään pientäkään kohtaa, joka olisi paljastanut ihoni kauniin sävyn tulleen purkista.

Ja paras tulee tässä: tuote ei haissut MILLEKÄÄN!! Laverassa on omaan nenääni todella vahva ja melko epämiellyttävä tuoksu. Olen kuitenkin sietänyt sen kauniin lopputuloksen takia. Tämä Mousse ei oikeasti tuoksunut missään vaiheessa miltään. Ihan käsittämätöntä! Vita Liberatan edustaja kertoi etukäteen, että mahdollinen tuoksu riippuu tietysti myös jokaisen ihon pH-arvosta, joten asia selviää oikeasti vain kokeilemalla.

Moussemaisen itseruskettavan kanssa *levityskinnas on ihan ehdoton. Mousse tarttuu niin tiukasti kiinni ihoon ja kuivuu salamannopeasti, että ilman kinnasta sitä ei kyllä kannata edes yrittää käyttää. Mä en ollut aiemmin käyttänyt kinnasta, ja jotenkin ajattelin homman olevan sen kanssa hankalaa. Mutta kyllä ei ollut :)

Alhaalla Lavera ja ylhäällä Vita Liberata

 

Ylhäällä Lavera ja alhaalla Vita Liberata

Halusin tehdä pienen vertailun Laveran ja Vita Liberatan välillä. Kuten kuvista huomaa, tummuusaste on aika lailla sama, mutta sävy selkeästi ihan erilainen. Kummatkin ovat mielestäni ok, mutta kyllä Vita Liberatan sävy on omasta mielestäni ainakin omalla ihollani selvästi luonnollisempi. Tuomioni on siis se (ja uskoin, etten tule tätä ihan heti sanomaan), että Lavera kohtasi voittajansa!

Ja kyllä se nyt niin on, että haluan ehdottomasti kokeilla Vita Liberatan tummempaa kamaa kasvoillekin! :)

Onko teillä kokemusta Vita Liberatasta? Tykkäättekö minun laillani kunnon näkyvästä lopputuloksesta vai liputatteko luonnollista ja hentoa sävyä? =)

15 vastausta artikkeliin “Liian hyvä itseruskettava ollakseen totta?

 1. Ai vitsi. Nää itseruskettavat on mulle niiiiin pitkällä laiskuusalueen ulkopuolella, että ei. Kertakaikkiaan ei. Kokeilen aina keväällä, unohdan ja sit se jää. Itseruskettavan käyttö on mulle samanlaisen elämäntapamuutoksen takana kuin herkuttomuus tai säännöllinen liikunta. Mutta hyvältä se näyttää, tosiaankin paremmalta kuin Lavera. :)

  Tykkää

 2. Mä liputan niin tummaa lopputulosta ku mahdollista! :D Sillonkun olin vielä itserusketuskoukussa, käytin aina tumminta mahdollista ja nimenomaan mousseja + kinnasta! Nyt on kyllä tosi kiva rusketus kropassa kesän jäljiltä vieläkin, voi ku tää pysyiski ikuisesti. <3

  Tykkää

  1. Todellakin! Mä haluaisin kokeilla sitä VL:n tumminta kroppamoussea ja kasvoille kanssa tummempaa versiota. Mulla on rusketuksesta jäljellä enää muisto vain :(

   Tykkää

 3. Mä en ota aurinkoa, enkä käytä myöskään itseruskettavia, lähinnä sen kaamean DHA:n löyhkän takia. En vaan voi sietää sitä. :( Mutta tuo kuulostaa tosiaan liiankin hyvältä ollakseen totta! :D Voisikohan sitä odottaa tulevan LivBoxissa, vai pitääkö viimeistään ensi kevääksi etsiä kaupasta… ;)

  Tykkää

  1. Mähän olen pessim…realistina sitä mieltä, että jos joku juttu kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on :D Mutta poikkeus vahvistaa näköjään tuonkin säännön! Mietin itse asiassa ihan samaa, mutta ainakaan vielä LivBox ei ole julkistanut, että Vita Liberata olisi uusi yhteistyökumppani. Olisi kyllä kiva jos olisi! :)

   Tykkää

  1. Vitsi, nyt mä en muistakaan, että oliko sulla tää ihan sama tuote? Muistan joka tapauksessa ihastelleeni sun reisi-swatcheja ;D

   Tykkää

 4. Nnko minkä hintaista? :o Itse ostin alennuksesta enkä tajunnut katsoa alkuperäistä hintaa :/ (koska luettuani että kestää 2-3viikkoa niin en jäänyt enempää ihmettelemään vaan ampaisin kassalle)
  Entä voiko sitä vaahtoa käyttää myös kasvoille? paketissa joo lukee body mutta en ole löytänyt mistään samaa ainetta kasvoille erikseen :o
  Kiitos jo etukäteen:)

  Tykkää

  1. Nuo vaahdot maksavat käsittääkseni kolmisenkymppiä, Phenomenal-vaahto sitten jopa 47 euroa, kun netistä googletin. Tiedätkö, mäkään en ole löytänyt Vita Liberatalta mieleistä tuotetta kasvoille! Toisin sanoen tarpeeksi tymäkkää kamaa ;) Nuo asteittain ruskettavat eivät ole mun juttu.

   En laittaisi vartalolle tarkoitettua moussea kasvoille, ihan sen koostumuksen takia. Kasvoja ei voi samalla lailla hieroa napakasti kuin vaikkapa käsivarsia, joten epätasaisuuden riski on. Enkä kyllä haluaisi tuolla kintaalla levittää kasvoille mitään. Sormin taas mousse voi myöskin levittyä epätasaisesti. Toki mikään ei estä kokeilemasta jos haluat, mutta ehkä kuitenkin voisi olla erillisen tuotteen oston paikka :)

   Tykkää

 5. Mulla on käytössä Vita Liberatan 2-3week Tan Mousse dark vartalolle ja saman sarjan Tinted Face Tan lotion kasvoille.Molempiin olen täysin ihastunut.Rusketus on täysin luonnollisen näköinen ja haju, tai siis hajuttomuus on ihan se paras asia näissä aineissa.Ei haise yhtään itseruskettajalta.Melko hintaviahan nuo ovat mutta se ettei löyhkää ällöltä on kyllä hintansa arvoista todellakin.Niin ja mielestäni tuolla kasvotuotteella saa kyllä jo heti kerrasta päivetystä hyvin aikaiseksi.Mutta valkoiset lakanat kannattaa ehkä jättää kasppiin pariksi ekapäiväksi.😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s