Diego Dalla Palma · Kilpailu

Arvonta: Voita kesän herkuin huulipuna

Mulla oli oikeasti tarkoituksena tuoda pieni tuliainen Ranskan matkalta ja laittaa tänne blogiin arvottavaksi. Mulle kävi kuitenkin niin vanhanaikaisesti, että kun en heti (ensimmäisenä reissupäivänä) kyseisen liikkeen bongattuani tehnyt ostoksia, ei samaa liikettä tullut vastaan enää toista kertaa :( Enpäs paljasta mikä tämä hieno ideani olisi ollut, koska tuleehan niitä matkoja jatkossakin.. ;)

Sen sijaan ostin lauantaisen kosmetologikäynnin yhteydessä arvottavaksi tuotteen, josta olen itse saanut niin blogissa kuin livenäkin todella paljon kehuja.

Kyseessä on Diegon The Lipstick sävyssä 56. Itse olen (kosmetologini Cindyn lailla) ihan rakastanut tähän sävyyn, ja kun näin miten hyvältä puna näytti myös siskoni huulilla, päätin, että hyvä pitää laittaa kiertämään :)

Swatch tehty tietysti omalla punalla, ei arvontakappaleella ;)

Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommenttiboksiin jonkin palautteen minulle. Mistä olet tykännyt? Mitä saisi olla vähemmän? Mistä aiheesta haluaisit lukea? Sana on vapaa :)

Jos nimimerkistäsi ei pääse klikkaamaan blogiisi tai muun yhteystiedon äärelle, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi. Jos et halua julkaista sähköpostiosoitettasi, voit laittaa sen myös blogini sähköpostiosoitteeseen.

Kommentoimalla osallistut arvontaan yhdellä arvalla, olemalla/liittymällä lukijaksi Bloggerin kautta saat toisen arvan. Muistathan ilmoittaa arpojesi määrän kommentissasi :)

Osallistumisaikaa on puolitoista viikkoa eli pe 31.5. klo 21 saakka.

Uutta omistajaa odottelee hän ;)

Ilmoitan onnelliselle voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Ps Tällä hetkellä on auki pari muutakin ihanaa arvontaa, nimittäin Juillella ja Jennillä, kipin kapin osallistumaan :)

33 vastausta artikkeliin “Arvonta: Voita kesän herkuin huulipuna

 1. No mä tietysti osallistun, kahdella arvalla! :)Mä olen aivan erityisen ihastunut meikkikuviisi ja lisäksi rakastan ihonhoitojuttuja, koska niinkuin joskus aikaisemminkin sanoin niin ne käyvät niin hyvin yksiin omien mieltymysten kanssa. Mac-jutut ovat pelottavia, koska mä olen ihmeen kaupalla säästynyt Mac-manialta, ja pelkään saavani tartunnan! :D

  Tykkää

  1. Juille-ihanuus, mulla on juuri valmistella sun edellisen toiveen mukaiset postaukset ;) Toisen julkaisen jo tällä viikolla! Eli ihanhoitojuttua pukkaa :)Hihhih, MAC-mania on ERITTÄIN tarttuvaa ;)

   Tykkää

 2. Aivan ihana väri! Minä osallistun kanssa kahdella arvalla :)Mä tykkään lukea tuotearvosteluja. Varsinkin tuotteista minkä harkintaa olen ajatellut (kuten esim. Kicksin se BB-sivellin). Meikkikuvat on aina plussaa, ne tulee kanssa katsottua läpi ideoiden toivossa :D

  Tykkää

 3. Hei jee, Diegoo! Ekaks syvälliset jutut. Tieks, että oot mun frendi ja mä oon siitä niin älyttömän iloinen. Olen onnekas, että oon löytänyt sut. Sen haluan sulle kertoa. <3 Sit jos ajatellaan pinnallisemmin, niin nykyään jos alan epäillä jonkun sävyn sopivuutta naamariini, mietin mitä Salla sanois. Ja Sallahan usein sanois joo, ainakin mun ajatuksissa ja todennäköisesti muutenkin, joten olen päässyt kaikesta epäröinnistä sun avulla eroon. Kiitos! :D Oot superihana!

  Tykkää

  1. Vau. Mikä kommentti. Piti ihan lukea moneen kertaan, että onko tää nyt varmasti tarkoitettu mulle. Kiitos kauniista samoista Penniliini <3Ihan parasta, ”mitä Salla sanois” :D :D Oot oikeassa, Salla sanoo todella usein joo!!Ai että tästä tuli hyvä mieli :))

   Tykkää

 4. Mun sävy, mun sävy! Tahdon! :DHuomasin, että en ole liittynyt lukijaksi, vaikka olen käynytkin kurkkimassa, kun nyt blogisi tiedän. Liityn lukijaksi heti tämän kommentin lähetyksen jälkeen. ;) Tykkään tuotearvosteluista eniten. Mitään en koskaan toivo vähemmäksi yhdessäkään blogissa, sillä jokainen blogi saa olla omanlaisensa ja jos bloggaaja kirjoittaa juttuja suurella <3, niin eihän niitä voi toivoa vähemmäksi. ;)

  Tykkää

  1. Olet oikeassa Minna tuosta blogien persoonallisuudesta. Mä kanssa tykkään, kun kaikissa blogeissa on omanlaisiaan juttuja ja tyyli :)

   Tykkää

 5. Kahdella arvalla mukana. Aivan mielettömän upean värinen huulipuna!! *pyyhkii kuolaa näytöltä* Mulla ei ole vielä kokemuksia tuosta diego dalla palmasta, joten senkin takia olisi huippua jos onnetar suosisi.Pidän blogissasi sinun persoonastasi. Toki pidän myös postausten aiheista kovasti, mutta jotenkin minua erityisesti miellyttää sinun tapasi ilmaista itseäsi ja miten sinun persoonasi jotenkin välittyy todella kivasti teksteistä. Tämä on jotenkin sellainen iloinen hyvänmielen blogi. :-)

  Tykkää

  1. Voi kiitos Mohn! Ihana kuulla, että blogi on välttynyt kliinistymiseltä. Toki sellainen tyyli voi sopia monellekin, mutta itse tykkään pitää pilkkeen silmäkulmassa ja olla oma huonoa läppää heittävä itseni :)Kyllä, tällä huulipunalla ei ole pelkoa seinäruusuksi jäämisestä ;)

   Tykkää

 6. Kaksi arpaa tänne näin! (Luen nimellä Enye.) Huh, tosi ihana huulipuna, ihan mun väriseni! Lisäksi olen kuullut Diegon kosmetiikasta todella paljon kehuja, mutta vielä ei ole tullut tutustuttua sen kummemmin. (Seinäjoelta ei taida sarjaa edes löytyä ollenkaan, hmm.) Mä olen uusi lukija, mutta mitä nyt blogiasi selailin muutaman sivullisen verran, kirjoitat hyviä tuotearvioita ja teet kivannäköisiä meikkejä. Lisäksi mä olen aina pitänyt blogeista, jotka kirjoittavat muustakin kuin vain purnukoista; eli omasta elämästään :) Sposti: kuusisto.liisa(at)gmail.com

  Tykkää

 7. Kaksi arpaa kiitos :)Mun mielestä sun blogissa esitellään kattavasti kosmetiikkaa vähän joka suunnalta: on Lumenea, DDP:aa, seleä ja markettia. Laidasta laitaan siis. Tykkään myös sun meikkijutuista kovin paljon :) ! Ja tuotearviot on hyviä. Kaikki on hyvää :)mitenniinliikaa ät gmail.com

  Tykkää

 8. Jee, kahdella arvalla mukana =D Ja siis, kuka ikinä onkaan se onnellinen, joka ton voittaa, niin väri on aivan mahtava!! (T: Se sisko, joka joutuu ostamaan ton punan ite, jos ei sitä tästä voita…)Mä tykkään myös noista kosmetiikkapostauksista, koska niistä saa niin paljon hyviä vinkkejä itelle. Mut vielä vois olla enemmän myös muita juttuja, esim. ponit, Riki, kahvi, ruoka =D Sulla on kuitenkin niin paljon sanottavaa (aaahhhhahahahahaaa) niin moneen asiaan <3

  Tykkää

  1. Ahhah, hyvä sisko :DTodellakin, NIIN paljon sanottavaa, mutta NIIN vähän aikaa! ;) Ponipostaus on valmisteilla, samoin koira-aiheinen postaus tiedät-kyllä-kenestä <3

   Tykkää

 9. Voi lääh, tuo puna ON upea! Mulla on aika vastaava sävy jo olemassa MACilta, mutta (hieman huonolla omallatunnolla) osallistun silti arvontaan. :)Tykkäsin sun blogista ihan ensivisiitistä alkaen. Meillä oli tosi paljon samoja juttuja, ihan nauratti oikein! Tunnut positiiviselta ja jokseenkin myös räiskyvältä persoonalta ja minä pidän sellaisesta :) Blogisi on monipuolinen ja tulen aina hyvälle tuulelle täällä piipahtaessa. Kahdella arvalla mukana. neitikameleontti @ gmail.com

  Tykkää

  1. Ajattele Päivi sillä tavalla, että et niinkään halua kokeilla tätä sävyä vaan DDP:n huulipunaa. Ihan testimielessä osallistut siis ;)Kiitos, mukava kuulla. Mulle blogin kirjoittaminen on sellaista hyvän mielen puuhaa, ja vastapainoa joskus karullekin arjelle. Ihanaa, että fiilis välittyy myös sinne ruudun taakse. Mä pidän myös sun blogista kovasti! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s