Ihonhoito · Lumene · Seerumit · Uutuuksia

Kiinteyttävää hehkua eli Kuulas-tehotuotteet

Mulla on joku juttu ihonhoidon erikoistuotteisiin. Innostun aina eniten tehotuotteista kuten seerumeista ja naamioista, kun taas ihonhoidon kulmakivet, tavalliset kosteusvoiteet, eivät sykähdytä yhtä helposti. Luulen, että juju on siinä, että seerumeiden ja naamioiden kohdalla tulokset näkyvät nopeammin, oli sitten toiveena puhdistaa, kosteuttaa, kiinteyttää tai valaista. Lumenelta tulleesta, uusia Kuulas- ja Hehku-tuotteita sisältävästä pr-lähetyksestä iskin siis tietysti silmäni ensimmäisenä Beauty Lift Illuminating V-Shaping Serumiin ja Beauty Illuminating Ultra Firming Elixiriin.

Pahvipakkauksia avatessani into senkuin lisääntyi, vitsi miten kauniita pakkauksia ja ai että kuinka jännän näköinen tuo Ultra Firming Elixir on!

Kuulas-linja on tarkoitettu viivästyttämään ikääntymisen ensimerkkejä ja säilyttämään ihon kuulauden. Tehoaineena on puolukkauute, joka sisältää kversetiini-antioksidanttia. Toinen uutuuslinja eli Hehku puolestaan auttaa häivyttämään jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä mm. tyrniöljyn avulla eli on hieman varttuneemmalle iholle tarkoitettu kuin Kuulas.

Ultra Firming Elixir on punaista ja siinä kelluu punaisia palloja, jotka hajoavat hohtavaksi massaksi, kun tuotetta pumppaa kämmenselälle. Tuotteen idea on silottaa, kiinteyttää ja heleyttää ihoa.

Illuminating V-Shaping Serum on pikakaunistaja, joka kiinteyttää ja jättää ihon hehkuvaksi.

Seerumi on vaaleanpunaista, helmenhohtoista voidetta, joka tuottaa todellisen vau-efektin kasvoille levitettäessä. Tämä todella valaisee! Koostumus on yllättävän paksu seerumiksi. Punainen eliksiiri on selvästi ohuempaa ja se enemmänkin kirkastaa kasvot. Molemmista jää kevyesti liftaava fiilis ihoon, ja ihon pinta on käytön jälkeen napakka ja pehmeä. Tuoksumaailma on tuotteissa sama, sellainen tosi kevyt puhtaan raikas. Tuoksu häviää tosi nopeasti iholle levitettäessä.

Tässä vielä kuvademonstraatio seerumin valosta. Aika mahtavan näköinen, vai mitä :) Yritin tallentaa kameraan myös eliksiirin kirkastavuutta, mutta en saanut sitä valitettavasti näkyviin.

Kummankin tuotteen ohjeen mukaan niitä on tarkoitus käyttää aamuin illoin. Itse en kuitenkaan V-Shaping Serumia käyttäisi yöksi, koska ihan hukkaanhan tämä ihana valo yöllä menee. Ultra Firming Elixir on myöskin omasta mielestäni enemmän päiväkäyttöinen tuote, mutta kyllähän toki punaisia pallosia kasvoilleen levittelee ilolla illallakin :D Oikeastaan molempien tuotteiden käyttötarkoitukset ja lupaukset ovat aika samanlaiset, joten jään vähän kaipaamaan jotain selkeästi yöksi käytettävää tehotuotetta.

Aamuisin mulla on ollutkin iso ongelma siinä, kumman tuotteen valitsen päivävoiteen alle :) Kumpikin näistä maksaa 34,90 € ja omasta mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Kiinnostaako Lumenen uusi ihonhoito teitä? Oletteko valmiita maksamaan Lumenen ihonhoitotuotteista tämän verran?

Tuotteet saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Kiinteyttävää hehkua eli Kuulas-tehotuotteet

 1. Olen vähän hitaasti käynnistyvä, kun en ole vielä päässyt oikein kiinni kaikkiin Lumenen uutuuksiin. Niitä on tullut niin paljon markkinoille, ettei tällainen verkkaisempi täti pysy kaikessa mukana. Lähde-sarjan yövoidetta ja misellivettä olen kokeillut, mutta en koe niissä mitään ihmeellistä. Mutta Kuulas-sarja ainakin kuulosta paljon kiinnostavammalta. Seerumit kiinnostaisivat:)

  Tykkää

  1. Mä taas en ole Lähteestä kokeillut muistaakseni mitään! Sisu oli kovasti mun makuun ja samoin tämä Kuulas :) Seerumit on aina jänniä <3

   Tykkää

 2. Hmm.. Tää Kuulas-sarja ei ihan muhun iske, mutta sen Sisu-voiteen kävin nappaamassa :D Se on kyllä aika ihana, ja siitä voin sen myyntihinnan kyllä pulittaa (vaikka usein Lumenen tuotteita tarjouksillakin saa) :) Muuten tämä Lumenen uudistus ei ole vielä oikein napannut mua ihonhoidossa tai meikeissä, ehkä koska en aiemminkaan ole ollut mikään Lumenen suurin fani, eikä näihin uutuuksiin ole oikein mitään ”hypeä” vielä kehkeytynyt :)

  Tykkää

  1. Ymmärrän täysin, Sisu-sarja on IHANA. Ja tiedätkö, en mäkään ole mikään suuri Lumene-fani ollut. Meikkivoiteista olen tykännyt kovasti aina, mutta vasta noiden Invisible Illumination -hohtopisaroiden myötä sekosin Lumenesta kunnolla <3 Pisaroista joku on päivittäin mulla käytössä ja ne avasivat tilaa kiinnostukselle muita merkin meikkejä kohtaan. Sisu-sarja taas oli tosiaan mulle niin mieleinen, että sen jälkeen suhtaudun suurella innostuksella muitakin Lumenen ihonhoitosarjoja kohtaan :)

   Tykkää

 3. Punainen eliksiiri on ollut vuosia yksi lemppari ihonhoitotuote Lumenelta. Hyvä, että se sai jäädä. En kyllä itsekään laittaisi toista seerumia yöksi, ihan hukkaanheitetty heleytys.

  Tykkää

  1. Jep :D Osaatko muuten Jonna verrata eliksiiriä ennen ja nyt? Olenko ymmärtänyt oikein, että koostumusta kuitenkin ”tarkistettiin”? :)

   Tykkää

 4. Mielenkiintoisia nämä(kin) Lumenen uutuudet :) Itse olen kokeillut vasta miselliveden (en tykännyt) ja sen purkissa olevan jellymäisen kosteuttavan naamion. Naamiosta tykkään kyllä. Seuraavaksi hankintalistalla olis ainakin Sisu-sarjan päivävoide ja miksei jonkun seeruminkin voisi napata kokeiluun.

  Tykkää

  1. Hih, mä taas en ole noista kumpaakaan kokeillut! Taitavat sitä Lähdettä olla? :) Sisu on NIIN ihana, että siitä voin suositella kaikkea :D <3

   Tykkää

 5. Eihän nämä mitään uutuuksia oikeastaan ole, vanhoja tuotteita uudella nimellä ja pullolla varustettuina. Itse hankin tuo v-shape kuultoseerumin reilu vuosi takaperin, mutta sen tuoksu tai jokin raaka-aine ärsytti herkkää ihoani niin paljon että jäi käyttämättä.

  Tykkää

  1. Hei joo, kiitos korjauksesta! Tosiaan tuttuja tuotteitahan nämä ovat, mutta käsittääkseni ulkoasun lisäksi myös sisältöä on muutettu/tarkistettu :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s