Huulipunat · MAC · Meikit

Epämukavuusalueella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin ilmaiset huulipunat ovat hieno asia. Itse ainakin uskaltaudun hieman irroittelemaan (hahaa) ja helpommin ostamaan jonkun ei-niin omalta tuntuvan sävyn, kun punasta ei tarvitse maksaa. Tällä kertaa otin punan, josta normaalisti sanoisin suorilta, että ”ei sovi mulle”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omasta mielestäni mulle sopivat oranssit sävyt ja toisaalta punaiset, jos ne ovat viileitä. Oranssiin taittava lämmin punainen on itseni mielestä ihan nou-nou ja sellaisen tosiaan nyt sitten hankin :D MAC Dozen Carnations on koostumukseltaan Cremesheen, joka on eniten tykkäämäni koostumus. Helppo ja nopea :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä Dozen Carnations melko kevyesti levitettynä. Huomasin vasta seuraavalla levityskerralla puolivahingossa, että kerrostamalla sävystä saa paljon intensiivisemmän ja sellaisen oikein kunnon oranssinpunaisen. Se itse asiassa miellytti silmääni enemmän ja oli aika magea katseenvangitsija, kun mulla yhtenä päivänä oli töissä silmämeikitön (ja flunssainen) look ja kirkkaat oranssinpunaiset huulet :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin laittaa viikonlopun I love me -messuille Dozen Carnations -huulet :) Toisena päivänä siis. Olen tällä hetkellä kuumeessa kotona, mutta aion vakaasti parantua perjantaiksi (tai itse asiassa jo torstaiksi haha) ja tulla messuille sekä perjantaina että lauantaina. Mä en ole isoissa ryysiksissä parhaimmillani, joten minimoin ahdistuksen sillä, että olen mestoilla vain muutaman tunnin kerrallaan. Silloin to do -lista ei kasva kohtuuttomaksi ja mäkin jaksan hymyillä ;) Olettehan tekin tulossa messuille? Vetäiskää hihasta jos törmätään! <3

13 vastausta artikkeliin “Epämukavuusalueella

 1. Kyllä sopii sulle!! :)
  Mun huvia on välillä käydä katsomassa minkä sävyn otan seuraavaksi :D :D Tarvin vielä 3 tyhjää.

  Perjantaina olisi tarkoitus tulla messuille! :)

  Tykkää

 2. Hyvältä näyttää :)

  Hei muuten tuohon back2Maciin liittyen, osaatko sanoa kelpaako Prep+Prime Lip – huultenpohjustajan hylsyt tuohon mukaan? Mä oon keräillyt tuotteita vietäväksi ja nyt olisi yhtä vaille palautuskasa olemassa, mutta aloin miettimään että hyväksytäänköhän nuo siihen mukaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s