Huulipunat · Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Päivän meikki

Trollimeikit in action

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trolli-meikkikuvia pyysitte ja saamanne pitää :) Kuten vihjaisin jo tuotteiden esittelypostauksessa, yllätyin tämän Play It Proper -puuterin sopivudesta, ja saanko sanoa, täydellisyydestä omalle iholleni! Olen huomannut, että pinkin hohtoiset korostuspuuterit eivät ole omalle ihonsävylleni se paras juttu, mutta näköjään tällaisessa hienovaraisessa ”kauneuspuuterissa” hennon vaaleanpunainen sävy kaunistaa todella kasvojani! Vai mitä olette mieltä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toki huonoa pohjaa ei kauneuspuuterilla pelasteta, mutta hyvä pohja muuttuu tämän kanssa loistavaksi! Ainakin minusta :) Ihan muljahtaa rinnassa kun mietin, että meinasin jättää tämän ostamatta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Entäs tämä ”Seppälän ysäripuna” sitten? Vitsit mä tykkään siitäkin! En ehkä yhdistäisi vahvaan silmämeikkiin, mutta itselläni kun silmät ovat nykyisin useasti nudena, niin kyllä Dance Off, Pants Off on aivan ihana piristysruiske! :)

Ja jos joku miettii saatavuutta, niin en ole huomannut, että Trollit olisivat vielä edes tulleet Stockmannin verkkoon myyntiin! Korjatkaa toki jos olen väärässä. Mutta siis verkkoa kyttäämällä saattaa vielä hyvinkin olla mahdollisuus saada Trolleja, jos jokin tuote jäi kiinnostelemaan :)

Miltäs nämä teistä näyttävät? :)

Ps Muistakaa iiiiiihana arvonta!! <3

8 vastausta artikkeliin “Trollimeikit in action

  1. Tuo poskipuna näytti ensin melkein liian vaalealta tuossa pakkauksessa ja huulipuna taas vähän liian räikeältä, mutta sun kasvoilla molemmat näyttää todella hyvältä! Joskus se ulkonäkö voi siis todellakin pettää :D Kivan väriset nuo pakkaukset!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s