Messut

Vinkit I love me -messuille 2016!

Messut!! Apua!! Mä aloin eilen tehdä listaa osastoista, joilla (ainakin) haluan tulevan viikonlopun I love me -messuilla vierailla. Tarkoitus oli tehdä lista ihan vain itseäni varten, mutta pikkuhiljaa hikikarpaloiden tipahdellessa näppikselle tajusin, että ehkäpä tästä voi olla hyötyä teillekin :) Messujen sivujen haku on nimittäin todella kömpelö. Se näyttää pisteitä/merkkejä vain muutaman, ja koko ajan pitää klikata ”näytä lisää”, jolloin sut heitetään aina sivun alkuun. Aargh! Olen kuullut, että messuapplikaatio on sinänsä kätevä, mutta ainakaan viime vuonna se toimi joskus ja jouluna eli sen varaan en ainakaan itse laskisi. Joten tässäpä mulle ja ehkäpä teillekin muistilistaksi mun tärpit :)

Web

Naturellement 7g59
Rakastan Naturellementin merkkejä, heillähän on mm. Terre d`Oc, Alorée ja Sabé Masson <3 Nyt kuitenkin osastolla on jotain aivan extrakiinnostavaa, nimittäin uusi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva VEG UP -meikkisarja. Sarjan kauniit ja värikkäät tuotteet herättivät heti ensimmäisen pr-kuvan nähtyäni kiinnostukseni ja nyt tuotteet ovat ensimmäistä kertaa nähtävillä!

Silk Oil of Morocco 7d31
Merkillä on varmasti paljon muutakin kivaa, mutta itse aion käydä tsekkaamassa kehutun kuituripsarin! Pidennykset hylsyssä, kyllä kiitos!

Dr. Hauschka 7g51
Dr. Hauschka on ihonhoidon kuningatar. Jos en ole varma, mitä käyttäisin, käytän Hauskaa. Ständillä on ainakin Yöseerumi hyvässä tarjouksessa, ja itse aion tsekata, jos mun all time favourite kasvosuihkeesta olisi joku hyvä messutarjous.

Miraz 7f60
Miraz, tietty! Hehän maahantuovat superihania merkkejä kuten Zuii, Unique Haircare ja Eco by Sonya. Viimeiseksi mainitun IHANA Face Tan Water onkin messuilla 30 € kun normaali hinta on 42 €.

Boho 7h50
Boho!! Tämän livenä näkemistä olen odottanut! Kyseessä on tosi laadukas luonnonkosmetiikan meikkisarja, joka on aivan uskomattoman edullinen. Bohon meikkipohja on ihan ässä ja haluaisin tutustua tuotteisiin laajemminkin :)

Natural Goods Company 7f49
Madaran ihonhoitotuotteista pidän myös aivan älyttömän paljon. Mm. SOS-sarjan kosteusvoidetta on itselläni menossa jo toinen pullo ja sen saisi messuilta nyt 25 eurolla (norm. 37,50 €). SOS-sarjan seerumia kiinnostaisi testata, koska kosteusvoide ja uusi naamio ovat osoittautuneet loistotuotteiksi. Myöskin hedelmähappokuorinta ja savinaamio ovat kokeilemisen arvoisia.

Jolie 6f109
Jolien pisteellä arvotaan viisi 3kk:n Jolie Boxin tilausta..!! Riittääkö syyksi :D Mullakin loppui juuri tilausjakso, enkä juuri nyt raaski tilata lisää. Arpaonnea toivoen siis ;)

Lavera 7f61
Kaikki tuotteet -40%, tätä paremmaksi on vaikea laittaa :D Laveralla on juuri tullut paljon uutuuksiakin, mm. hiustenhoitoa ja käsivoiteita. Kiinnostaa!

KN collection 3a2
Tuttavani Katin iiiihania hattuja, pipoja ja huiveja myyjä yritys, jolta ajattelin käydä katsomassa jotain isoa ja ihanaa huivia. KN collectionin tuotteita on nykyisin myynnissä myös Stockalla, joten merkki saattaa olla teillekin tuttu. Laadukkaita ja kauniita tuotteita ja aurinkoista asiakaspalvelua :)

Foodin 6e71
Kaikkea kivaa ituhippeilyä ja viimeisimpänä uutuutena merkin Suomessa valmistetut raakasuklaat, joita aion käydä katsastamassa.

Puhdistamo 6n81
Lisää Ruohonjuuri-kamaa, erityisesti syöksyn pisteelle kookosvesitarjouksen (1 e/tölkki) ja ihanien välipalapatukoiden (sellaisia ”tuoreenmärkiä” vastapainona teollisille kuiville paperipatukoille) perässä.

Cocovi 6r78
Lisää vehnänoras-spirulina-maca-osastoa. Kaikki ”superfoodit” ovat niin käsittämättömän hintaisia normaalisti, että hyvät tarjoukset innostavat :)

I_love_me16_logo+tapahtumat_pysty_2

Onkos teillä samoja messukohteita? Mitä luulette, ehdinkö kiertää nämä (ja kaikki muut kivat matkalla vastaan tulevat haha) perjantaina vai tuleeko kaksi keikkaa? :´D Mitä pisteitä lisäisitte listaani?

Ps Mulla on VIHDOIN uusi läppäri, ensimmäistä kertaa MacBook! ”Pientä” säätöä on ollut, mutta kyllä näköjään postauksen onnistuin tekemään :D

6 vastausta artikkeliin “Vinkit I love me -messuille 2016!

 1. ProCare:n piste ainakin! :)
  Täytyykin muistaa Jolie!
  Huomasin ton saman, ku selaat aina oot alussa 8)
  Messuilla missä tahansa jos osallistuu johonkin kilpailuun aina saa odottaa! EI oo yks max. kaks kynää ja niistä tapellaan :D Oma kynä mukaan huomenna! :D

  Tykkää

  1. Hei kynä, loistava vinkki! :D Procare mua ehkä vähän jännittää kun voisin ostaa KAIKKI Real Techniquesin tuotteet ja budjetti ei anna periksi :’D

   Tykkää

 2. Tekisitkös joskus postaussarjan missä käsittelet vain ei-eläintestattua/(luonnon)kosmetiikkaa, omina osinaan parhaat rasvat, hoito&puhdistustuotteet ja meikit😎 välillä on hankala koittaa poimia eri bloggareiden postauksista sieltä täältä tuotteita kun en mitään eläimillä testattua halua käyttää….

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s