Guerlain · Korostustuotteet · Limited Edition

Lapsellista iloa meteoriiteista

Tiedättekö sen fiiliksen, kun on halunnut jotain monta vuotta? Ja sitten kun sen vihdoin saa, on niin onnellinen, että voisi kaatua hymyssä suin arkkuunsa? :D Mulla on nyt sellainen fiilis, ja syynä on se, että omistan Guerlainin meteoriitteja!

Niin kauan kuin muistan, olen kuolannut Météorites-purkkien perään. Hirmuinen, noin 60 euron hinta on kuitenkin aina jäänyt minun ja meteoriittien väliin. Toiseksi olen myös miettinyt, että teenkö mä niillä oikeasti mitään? Olen ajatellut, että meteoriitit ovat vähän kuin kaunis turhake, kallis sellainen.

Viime kuukausina olen kuitenkin kehittänyt todellisen meteoriittitarpeen meikkiarsenaalissani, ja viimeinen niitti oli, kun eräs bloggaaja totesi, että kyllähän joka tytöllä pitää meteoriitteja olla. Tiedättekö, mä olen NIIN samaa mieltä! :) Se hyvä mieli, joka mulla on kauniin purkin ostosta asti ollut, on ihan käsittämätöntä ja vähän naurettavaakin. Nukkuisin purkki tyyny alla, ellen pelkäisi sen naarmuuntumista hahhaa!

Nämä kauniin leikkisässä purkissa majailevat pallerot kuuluivat Guerlainin viime joulun Holiday Collectioniin, jonka nimi oli Crazy Paris. Värikäs pakkaus ilmentää kokoelman teemaa tosi hyvin! Meteoriitit ovat nimeltään Crazy Pearls.

Meteoriitit ovat siis pieniä kuulia, joiden tarkoituksena on siveltimellä levitettynä tuoda iholle hehkua ja ikään kuin viimeinen silaus. Niistä irtoavaa hentoa hohdetta voi sutia joko koko kasvoille tai korostamaan tiettyjä kohtia.

Pakkauksessa on kuuden sävyisiä kuulia: kahden sävyisiä beigejä, vaaleanvioletteja (mauve), kullanvärisiä ja pinkkejä. Kauneuden lisäksi meteoriiteissa on toinenkin wow-faktori, ne nimittäin tuoksuvat ihan huumaavan hyvältä <3 Tuoksua on vaikea kuvailla, koska se on niin uniikki, mutta se on jotain kukkaisan makeaa :)

Mullekin hehkua, mamma!

Saako maistaa?

Crazy Pearlsit maksoivat laivalla 39 euroa. Maissa ne maksoivat kuutisenkymppiä, ja ovat luonnollisesti limited edition, eli tuskin näitä enää kovin helpolla löytää. Mutta ei hätää, Guerlainin kevätkokoelmassa (joka on ihana!) on taas uusi kombinaatio meteoriitteja uudenlaisessa pakkauksessa, joten tästä lapsellisesta ilostani pääsee osalliseksi marssimalla tavarataloon ostoksille ;)

Onko teillä meteoriitteja? Riittääkö yksi purkki vai oletteko olleet pakotettuja hankkimaan useamman?

(Malttamattomille tiedoksi, että kirjoitan toki muistakin Tukholman reissun ostoksistani kunhan ehdin :)

Ps Huomenna on viimeinen päivä osallistua arvontaan!!

14 vastausta artikkeliin “Lapsellista iloa meteoriiteista

 1. I feel you! Me sorruttiin näihin Ilonan kanssa samaan aikaan aletiskillä. Ilona kyllä pisti homman mun piikkiin, mutta en myönnä mitään. ;)Itselläni on ollut ennenkin meteoriitteja, mutta jostain syystä vuosien saatossa olin raaskinut heittää ne roskiin. Tuntuu, että kestävät ikuisuuden. Kevät-kokoelman meteoriitit on muuten ihanat, ehkä sorrun ja valitsen hieman päivettyneelle iholle tarkoitetut pallurat.

  Tykkää

  1. Hahhaaa, miten mun on vaikea kuvitella, että Ilonaa tarvitsisi yllyttää yhtään :D Paljonko maksoitte meteoriiteista alennuksen jälkeen?Mä en ole nähnyt kevät-metskuja livenä, mutta kuvissa näyttävät ainakin ihanilta :)

   Tykkää

 2. Oi meteoriitit! Ne on ihania! Mulla on nyt kolmet-yksi perusrasia joka on jo muutaman vuoden ikäinen, sitten viime kesänä ostettu isompi versio ja tää sama! Jonna yllytti ostamaan sen, sen vika vaikkei myönnä!

  Tykkää

 3. Tää on niin namu! Tsiis, että silmä lepää! Ainoa asia mikä mua riepoo meteoriiteissa on se, että ne liikaantuvat käytössä. Kai sitä pitäisi vaan opetella uskomaan, että se kuuluu asiaan. :/

  Tykkää

  1. Ou nou. Kiitos varoituksesta, täytyy pestä sivellin joka kerran ennen metskupurkille menemistä :)Ja kyllä, silmä todella lepää <3

   Tykkää

 4. Ihanaa! Juuri nuo Crazy Pearlsit sopivat sinulle niin hyvin, pakkaus on ihan näköisesi! Itselläni on Guerlainin Pucci-kokoelman Perles d’Azur -meteoriitit kesältä 2012. Ne on koristeltu Puccin Winter Capri -kankaan printillä. Ne ovat itselleni arvokkaat, sillä en valitettavasti (vielä?) omista Puccin mekkoa, ja Riviera eli Cote d’Azur on minulle tärkeä paikka. Ihana Guerlain, kun meikit eivät ole vain meikkejä, vaan niihin liittyy myös näitä merkityksiä!Olen muuten kuullut että Meteoritesit tuoksuisivat orvokeille, mikä onkin parfyymitalolle oikein sopivaa. :)

  Tykkää

  1. Mietin itse ihan samaa, pakkaus on mulle kuin tehty :) Toivottavasti sinä saat Perles d´Azureiden kaveriksi Puccin mekon, jonka voit laittaa päälle kun kävelet Rivieran katuja lämpimässä kesäillassa. Ah, mikä mielikuva, tuli ihan ikävä Ranskaan :)Ja olet muuten oikeassa, orvokkihan se tuoksu on. Se on kyllä ihan täydellinen!

   Tykkää

 5. Onnea meteoriittien omistajalle! :D En tiedä miksi mäkin olin aivan erityisen iloinen näiden hankkimisesta, kun en loppujen lopuksi edes käytä näitä. Kai noissa on sitä jotain erityistä.

  Tykkää

  1. Kiiiiiiitos! Hihii, vieläkin hymyilen joka kerta, kun mietin ihania meteoriittejani. Näin innoissaan jos on jostain, se oli todellakin ostamisen arvoista! :)

   Tykkää

 6. Kiitos kauneusbloggaajien innokkuudesta meteoriittejä kohtaan kaivoin omani esiin ja olen niitä käyttänytkin vuosien tauon jälkeen enemmän. Omat meteoriittini ovat 2000 luvun alusta tai jopa vanhemmat. Olen saanut ne äidiltäni :-) noissa crazyissä ei olekaan vihreitä kuulia ollenkaan? Mielestäni perinteinen on monikäyttöisempi. Hieno rasia kuitenkin! Terv marjo K

  Tykkää

  1. Vau, ihanaa! Mäkin aion säästää omani ikuisesti :)Muakin vähän ihmetytti, kun pahvipakkauksessa on vihreän(kin) kuulan kuva, mutta niitä ei tosiaan Crazy Pearlseissa ole! Itselläni ei ole kokemusta muista väriyhdistelmistä, mutta eilen ensimmäistä kertaa kokeiltuani tykkään tästä omastani ihan älyttömästi! Tosi kaunis ja kuulas lopputulos. Ja se tuoksu <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s