Hiukset · Hiusten värjäys

Keijukaistukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parilla edellisellä kampaajakäynnillä olimme Tiinan kanssa miettineet mulle seuraavaksi lyhyttä pixie-leikkausta. Täällä lyhyeksi leikattu otsatukkani asetti kuitenkin haastetta tähän ja vasta nyt otsis oli kasvanut sen verran, että tällaista lyhyttä tyyliä pystyi ajattelemaan. Istahdin tiistaina Tiinan penkkiin, ilmoitin haluavani jatkaa harmaapäänä ja Tiina lähti sekoittelemaan värejä. Meillä toimii yhteistyö loistavasti, mun reaktio monesti on joojoo kuulostaa hyvältä, eikä mun tarvitse kuulla pilkuntarkkoja suunnitelmia, koska luotan kampaajani näkemykseen (enemmän kuin omaani haha).

Lisämassa tuohon pidempään otsiksen osaan olisi jees, mutta se tulee pikkuhiljaa ja nyt mennään tällä mitä on ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pituudet värjättiin entistä vaaleammiksi ja harmaassa on hento lilaan taittava vivahde. Tosi makea ja huomasin sen itse asiassa vasta kotona! :D Tyvi värjättiin puolestaan entistä tummemmaksi, että sain vähän fiilistä tummatukkaisena olemisesta mutta kuitenkin niin, että sävyssä on sen verran violettia mukana, että se haalistuu luonnollisesti.

Toinen sivu vedettiin lyhkäiseksi ja tuota lähimmäs kasvoja tulevaa osiota voi joko pitää korvan päällä tai takana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutos oli yllättävän iso edelliseen ja aluksi oli vähän omituista katsoa peiliin! Nopeasti kumminkin totuin tähän jo-hieman-keijukaistyyliseen tukkaan :) Ja ai että kun tämä harmaa tuntuu mun jutulta. Se haalistuu mulla kaikkein näteimmin ja jotenkin tuntuu eniten omalta, vaikka toki olen kaikista ”villityksistäni” pinkistä violettiin tykännyt.

Mitäs sanotte uudesta tukasta?:)

Ps Purkkimafia-portaali sulkeutuu tämän viikon lopussa, joten muistakaa käydä tykkäämässä Purkkistyttöjen uudesta sivusta Facebookissa, jotta näette edelleen meidän juttuja kootusti :)

30 vastausta artikkeliin “Keijukaistukka

 1. Ihana! Vaikea sanoa kumpi oli nätimpi, tämä vai pinkki, upeita molemmat! Sopii sulle todella hyvin ❤

  Tykkää

 2. Tosi kauniit hiukset! Väri on musta ihana, mutta erityisesti leikkaus aivan täydellinen. Se korostaa niin kauniisti sun siroa kallonmuotoa ja kaulaa. Mielestäni kauneipia hiuksia joita sulla on ollut. :)

  Tykkää

  1. Jes, kerrankin muistan, mitä käytin :D Eli pohja on Lumenen CC (siihen voi aina luottaa), kiinnitetty MAC Prep + Prime -kivipuuterilla, varjostukset Zuiin meikkipuuterilla, poskipuna yhdistelmä Benefitin Coralistaa ja MUS Cairoa ja korostus tietty mun uudella MAC Play It Properilla :) Tekeillä on itse asiassa postaus tuosta meikistä, mutta tässä sulle jo info :)

   Tykkää

 3. Voi Salla, kun olet kaunis! Ja sulla on niin oma tyyli, rakastan sitä :) Pixie on todellakin sun juttu, kun olet niin siro. Aina ihastuttaa myös tuo sinun meikkaustapasi, joka paitsi korostaa bambimaisuuttasi on myös karismaattinen ja kiinnostava.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s