Hiukset · Hiusten värjäys

Uudet ponihiukset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oops! Mulla oli eilen kampaaja-aika ja olin saanut fiiliksen, että olisi kiva jatkaa ponitukkaisena, mutta vetää sävyä vähän enemmän violettiin. Mun Stage 11:n vakkarikampaaja Tiina oli lomalla, mutta kävi varsinainen tuuri, sillä pastelliasiantuntija Eva oli töissä. Eva on mm. Jannika B:n pinkkien kutrien takana oleva kampaaja, ja Jannika B toimi inspiraationa aiemmille pinkeille hiuksilleni. Eva sai heti kiinni siitä mitä hain ja hän ehdotti, että laitettaisiin tyveen vähän tummempaa sävyä kuin latvaan. Mä vaan nyökyttelin tyytyväisenä, on ihanaa kun kampaaja kertoo suoraan, miten hänestä olisi paras toimia. Luotan pitkälti kampaajan näkemyksiin, koska hän se ammattilainen on. Tosin mulla on ollut niin hyvä kampaajatuuri, että voin luottaa kampaajaani. Valitettavasti aina ei ole niin. Mutta siis, tällä kertaa haluttiin tehdä sävystä vähän viileämpi ja huurteisempi. Ja sitä saatiin :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä sävyä on hitsin vaikea saada kameraan oikein, koska oikeasti se on enemmän pinkihtävä kuin monessa kuvassa näyttäisi. Silti mun mielestä valossa kuin valossa tämä on ihan poskettoman siisti! Tykkään tästä vielä enemmän kuin pinkistä, vaikka sekin oli IHANA. Olen tosin saanut yhden kommentin, jossa varmistettiin, ettei tämä sävy ollut vahinko ja erään bloggaajakaverini reaktio oli yksisanainen ”Oho” :D Äitini sen sijaan totesi, että tämä on hieno ja kuulemma vielä hienompi kuin pinkki. Go MUTSI! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaivoin tietenkin violetit huulipunat heti esiin, ja niistäkin on tulossa Mun lempparit -postaus :)

Mitäpä sanotte tukasta? Mä pelkään, että kohta mulle ei riitä enää mikään, kun olen tälle värjäystielle lähtenyt :´D

32 vastausta artikkeliin “Uudet ponihiukset!

 1. NO VOI PERKELE. Se ”Oho” oli ihan vaan että onpas erilaiset! :’D Hienothan noi on! Ei ois mun juttu (omaan päähän), mutta sulle toki sopii! <3

  Tykkää

 2. Vähänkö on siistit! Mä niin haluisin kans jonkun siistin värin päähän, mutta 1,5 vuotta oman värin kasvattamista takana.. ei sit vaan raaski. Ainakaan ennen ku oon saanut viimesetki värjätyt latvat leikattua pois :D

  Tykkää

 3. No ON HIENO! Siis miten voikin sopia noin hyvin ihosi sävyyn?! Jotenkin jopa *kaunistava* sävy, mitä en olisi osannut odottaa tältä sävyltä etukäteen :-O Kampaaja on tehnyt todella hyvää työtä. Toivottavasti sävy myös säilyy kauemmin kuin viimeksi pinkin kanssa :)

  Tykkää

  1. Kiitos! Oon samaa mieltä, tosi hyvin sopii tähän snadiin rusketukseen ja Eva on kyllä todella pro :) Jännityksellä odotan ensimmäisiä hiustenpesuja… ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s