Hiukset · Hiusten värjäys

Teräs-granny

Dodii! Kerroinkin jo suunnitelmistani pysyä viimeviikkoisella kampaajakäynnillä harmaahapsena. Tykkäsin viime kerralla tehdystä väristä ihan älyttömän paljon, ja oikeasti KERRANKIN katsoin hiuksiani kampaajan peilistä ja ajattelin, että vitsit, olisin ihan hyvin pärjännyt vielä pari viikkoa! Siis värin puolesta, en leikkauksen ;) Harmahtava viileä sävy on niin lähellä mun omaa hiustenväriä, että tyvikasvua ei näe oikeastaan yhtään, mikä tietenkin on tosi bonusjuttu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt sitten pysyimme samalla linjalla kuin edellisellä kerralla, eli laitettiin paljon vaaleaa raitaa ja sitten sävytettiin tukka pesupaikalla. Koska pohjalla oli jo aiemmat raidat, tuli niitä nyt sitten lopputulokseen entistä enemmän. Harmaa sävy tarttuu tietenkin parhaiten näihin raitoihin, joten tuloksena on harmaampi pää kuin viimeksi. Huomasin myöskin, että harmaa väri jotenkin saa hiukset näyttämään tummemmilta kuin ne oikeasti ovatkaan! Ainakin tietyssä valossa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leikkaus mukaili samaa tyyliä kuin edellisellä kerralla eli otsatukan annettiin kasvaa, mutta vastapainoksi niska vedettiin ihan lyhyeksi ja malli tosi cropatuksi. TYKKÄÄN! <3 Mallista ja väristä! Niin ja värjäys muuten tehtiin nyt ilman Olaplexiä, mutta silti hius näyttää ja tuntuu tosi hyväkuntoiselta. Peukku ammattilaiselle hyvästä, onnistuneesta vaalennuksesta hiusten kunto säilyttäen. Ei ole nimittäin mikään itsestäänselvyys, oikeasti. Olen viime aikoina nähnyt ja kuullut sen verran pelottavia tarinoita nimenomaan vaalennukseen liittyen (ja onpa mulla itselläkin vuosien takaa yksi huono kokemus), että en vaihtaisi kyllä omaa luottokampaajaani mihinkään.

Tällainen teräsksenharmaa granny tuli, mitäs tästä sanotte? Vai joko mun ainaiset hiusjutut alkavat kyllästyttää?! :D

4 vastausta artikkeliin “Teräs-granny

  1. Luonnollisesti harmaantuneena yksilönä ei ole mennyt meikäläisellä jakeluun, että ihmiset haluaa harmaasävyiset hiukset ihan vapaaehtoisesti, vaikka trendi on ollut päällä jo pari (?) vuotta.
    Leikkaus näyttää hyvältä ja hiukset tosi hyväkuntoisilta. Makuasioitahan nää on, joten hiusväristä voi olla vain eri tai samaa mieltä, mutta oikeaa vastausta ei liene kellään. Itsellä menee aikaa ja rahaa aika merkittävästi harmauden hävittämiseen näkyvistä :-D

    Tykkää

    1. Mä ymmärrän sun näkökulman oikein hyvin :) Mulla taas on aina ollut harmahtava hiusväri, niin en samalla tavalla yhdistä harmaata ikääntymiseen, mihin ilmeisesti sinä sen liität. Mua harmittaa jo valmiiksi, että vaaleatukkaisena en tule saamaan coolia teräksenharmaata tukkaa vanhempana, kun käsittääkseni se tulee yleensä tummatukkaisille :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s