Blogitapahtumat · Hiukset · Hiusten värjäys · Schwarzkopf

Raidallinen aprikoosi 

Mulla oli tiistaina superkiva iltapäivä! Sain tilaisuuden päästä Schwarfkopfin kouluttajan penkkiin laittamaan tukkani uuteen uskoon. Pakko myöntää, että jännitti jonkin verran luovuttaa hiuksensa ihan vieraan kampaajan käsittelyyn ja saatoin esimerkiksi tiedustella etukäteen tilaisuuden järjestäjältä minua palvelevan kampaajan nimeä :D

Hiusvelhokseni tuli Järvenpäässä sijaitsevan Kauneusstudio Fabin toinen omistaja Krista ja takapiruilemassa ja jutskaamassa (ja kuvaamassa :D) pyöri paikan toinen omistaja Hanna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin jo etukäteen päättänyt, että ennen kuin kerron kampaajalle mitään omista toiveista tai mieltymyksistäni, kysyn ammattilaiselta, miten hän värjäisi ja leikkaisi tukkani. Halusin hyödyntää tuoreet silmät tukkani kanssa, oli jännä kuulla ihan uudelta ihmiseltä, millainen hiusväri ja -malli mulle sopisi parhaiten. Krista kysyi ensin, että saako tukkaani lyhentää reippaasti. Olin vähän epätoivoisesti yrittänyt kasvatella tukkaani, mutta kasvatusvaihe tuntui niin ikuisuuden pitkältä ja malli alkoi olla jo ei-minkään näköinen, joten sanoin, että anna palaa :D Uusiutuvaa luonnonvaraa. Väriksi hän ehdotti heti aprikoosia, joka laitettaisiin vaaleiden raitojen päälle.

Näytin Kristalle instasta, että mulla oli viime syksynä ollutkin persikkainen sävy, joka oli aivan ihana. Sävyn ylläpito vain oli ihan mielettömän haasteellista, koska persikkainen sävy syntyy pinkin ja kuparin värisiä suoravärejä yhdistämällä ja mukana pitää olla vielä pastellisuutta. Sanoin silti, että antaa mennä, katsotaan, miten tämä hiusväri pysyisi. Krista värjäsi ensin tyven tummemmalla sävyllä ja sitten raidoitti hiukseni kauttaaltaan. Päälle hän laittoi vielä pesupaikalla aprikoosin sävyisen suoravärin ja tadaa, lopputulos näytti tältä :) Värin kanssa käytettiin Fibreplex-hoitoa, joka jätti hiukset mielettömän pehmeiksi ja hyväkuntoisen näköisiksi ja tuntuisiksi. Sain Fibreplex-kotihoitotuotteen mukaan ja sitä yritän nyt muistaa tunnollisesti käyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otsatukkaa Krista leikkasi reilusti lyhyemmäksi ja mallista tuli tällainen tosi skarppi ja särmä. Hiuksista tuli heti puolet runsaamman näköiset sekä leikkauksen että monivivahteisemman värin ansiosta. Mutta vitsi, miten tämä uusi look muutti mun ulkonäköä! Mulla ei ole vuosiin ollut tällaista monivärisempää, elävää lookia ja on kyllä tosi kivaa vaihtelua. Enkä kyllä muista, että kampaajalla käymistäni olisi vastaavalla tavalla huomioitu töissä koskaan. En saanut käytävällä kulkea rauhassa, kun huoneista huudeltiin, että Sallaaaaaa sulla on uusi tukkaaaaaaa :D

Ainoa miinuspuoli tässä persikkaisessa värissä on se, että sitä on ihan mahdoton saada tallennettua kuvaan! Väri näyttää erilaiselta jokaisessa kuvassa ja jokaisessa valaistuksessa, varsinkin näin talvella kun on aika lailla keinovalojen varassa. Näistä kuvista oikeastaan puuttuu tukan pinkki vivahde kokonaan, se näyttää enemmän vain vaalean kupariselta. Mutta kyllä se pinkki siellä näkyy livenä :)

Onneksi olen lähipäivinä ottamassa meikkikuvia, niin yritän saada hiuksetkin kuvattua vielä luonnonvalossa niin näette oikean sävyn. Ja mallin myös edestä päin. Kampaajalta kotiin tullessani meikkini ei (päivän aikana neljän?) kastumisen takia ollut enää esittelykunnossa ;)

Mulla oli Kristan ja Hannan kanssa ihan mielettömän hauska iltapäivä kun juttelimme matkustelusta, meikeistä, koirista ja tatuoinneista. Sanoinkin tytöille, että heissä on ihan mieletöntä energiaa ja värikkyyttä! Ihan omakin nuutunut olemus piristyi. Joten jos etsit hyvää kampaajaa ja rentoa fiilistä Järvenpään suunnalta, voin lämmöllä suositella näitä naisia! :)

Mitäs pidätte tällaisesta skarpimmasta mallista ja uudesta väristä? :)

Kampaajakäynti saatu blogin kautta. 

12 vastausta artikkeliin “Raidallinen aprikoosi 

 1. Ihana väri ja leikkaus :) Sopii hyvin sinulle! Se on kyllä mahtavaa kun löytää sellaisen kampaajan joka on taitava, kuuntelee asiakasta ja on vielä sellainen jonka kanssa juttu luistaa. Itselläni oli sellainen luottokampaaja vuosia sitten, mutta hän muutti paikkakunnalta pois ja sen jälkeen olen käynyt muutamalla eri kampaajalla. Lopputulos on ollut aina ”ihan ok” ja ”ihan kiva”, kampaajat ovat olleet kyllä todella mukavia mutta en ole sen poismuuttaneen luottokampaajan veroista vielä löytänyt. Nyt tammikuussa kävin taas eräällä uudella kampaajalla ja hän oli kyllä taitava. Lopputulos oli pitkästä aikaa omasta mielestä super ihana ja hänellä oli jo ideoita seuraavaa käyntiä varten :) Se on jännä miten tärkeä hyvä kampaaja voi naiselle olla :D

  Tykkää

  1. No siis luottokampaaja on yksi top10 asia onnellisen elämän edellytyksissä :´D Mä olen omani löytänyt jo aiemmin, mutta on ihan supernastaa huomata, että tällaisia taitavia ja ihania kampaajia on useita! Tietää, että jos oma kampaaja vaihtaa alaa niin on yhtä hyvä vaihtoehto olemassa :)

   Ihanaa, että löysit uuden ihanan kampaajan itsellesi :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s