MAC · Meikit · Meikkipohjat · Päivän meikki · Uutuuksia

MAC Next to Nothing – meikitön kasvomeikki

Nyt kuulolle kaikki luonnollisen näköisen meikkipohjan metsästäjät! Olen bongannut pari uutuustuotetta, joilla saa aikaan lähes meikittömän näköisen meikin!

Tuotteet ovat tietty MACin Next to Nothing Face Colour ja Powder!

Face Colour on ohutta fluidia, josta tulee välitön mielleyhtymä Lumenen Sävyseerumiin. Tarkemmalla syynillä näissä on kuitenkin erojakin. Face Colour on koostumukseltaan hieman paksumpaa, ja siinä missä Lumene on vesimäisen ohut, niin MAC on hieman öljyisempi. Kun vertaan näitä tuotteita niiden jättämän pinnan osalta, niin MACin antama lopputulos on aavistuksen kosteamman ja sitä myötä kuulaamman näköinen. Pinta ei kuitenkaan jää millään lailla tahmeaksi.

Face Colour tuntuu iholla miellyttävältä ja kosteuttavalta. Se ei korosta kuivia kohtia, mutta kerääntyy vähän isoihin ihohuokosiin, joita mulla on nenässä. Pulman saa ratkaistua blurraavalla primerilla jos haluaa, itse en ole enää viime aikoina jaksanut stressata huokosistani. Mikä on hienoa, koska vielä jokin aika sitten ne olivat mulle lähes pakkomielle ;) Nimi Next to Nothing jo kertookin, että peittävyyttä ei tuotteessa voi olla kovin paljon. Face Colour enemmänkin tasoittaa ihon sävyn ja tekee ihosta kauniin kuin peittää. Olen tehnyt tämän kanssa samoin kuin kaikkien keveiden pohjien: annan pohjan olla ohuen läpikuultava ja peitän erillisellä peitevoiteella ainoastaan ne kohdat, jotka sitä tarvitsevat. Joskus niitä on enemmän, joskus vähemmän.

Next to Nothing Powder on tuote, jota en olisi tarvinnut, mutta jota en malttanut jättää ostamatta. Tykkään kiinnittää meikin joko irtopuuterilla tai jos haluan enemmän peittoa niin mineraalipuuterilla. En korjaile meikkiä juurikaan päivän mittaan, joten kivipuuteri oli vähän outo ostos multa :D Toisaalta tämä puuteri ei mikään tavispuuteri olekaan, nimittäin se jättää aivan mielettömän heleän kuulaan pinnan! Olen huomannut, että puuteri kannattaa työstää ihoon kevyesti pyöritellen, niin lopputulokseen saa parhaan mahdollisen kuulauden.

Näissä kuvissa mulla on kasvoilla Face Colour ja puuteri. Aika hitsin luonnollinen pohja vai mitäs sanotte? :) Olen myös tykännyt käyttää tuotteita ristiin toisten tuotteiden kanssa eli värivoiteen kaveriksi hieman peittävämpi mineraalipuuteri tai sitten peittävämmän pohjan päälle Next to Nothing -puuteri tuomaan keveyttä. Kaiken kaikkiaan oikein tyytyväinen olen näihin ostoksiini.

Next to Nothing -tuotteiden sävyt eivät mene MACin yleisimmän taulukon (NC/NW 10/15/20 ym) mukaan vaan sävyt ovat Lightista Dark Deepiin. Omat tuotteeni ovat sävyä Light Plus. Värivoide kustantaa 31,50 € ja puuteri 27 €.

Jos muuten tykkäätte tällaisista keveistä meikkipohjista, niin olen kirjoittanut niistä aika monta postausta :) Äkkiseltään tulee mieleen tuon aiemmin mainitun Lumenen lisäksi ainakin IDUN, Jane Iredale, Kjaer Weis ja Clinique.

Mitäs sanotte, iskeekö meikittömän näköinen pohja? Käytättekö te muuten kivipuuteria?

6 vastausta artikkeliin “MAC Next to Nothing – meikitön kasvomeikki

  1. Sä kyllä osaat tuon kuulaus-jutun 😊 Ennenkin on saanu ihastella kuvia, missä sulla on ihana heleys kasvoilla joko meikkivoiteella tai highlighterilla tehtynä 🌞 Pitää itekki yrittää pyrkiä samaan. Kurja juttu on se, et Mac on merkkinä jääny paitsioon ja pysyykin siellä, koska ei oo mahista päästä hypisteleen tuotteita 😕 Mutta uskon että Face Colour on hyvä tuote jos vertaat sitä Lumenen ”vastaavaan”. Mulla on Lumene käytössä kun iho on hyvässä kunnossa ja se on ihana tuote ❤️

    Tykkää

    1. Kiitos kaunis <3 Kuulauteen pyritään, enemmän tai vähemmän aina :) Kyllä ehdottomasti, Lumene on todella hyvä vaihtoehto juuri tällaiseen lookiin! Kyllä mäkin varmasti pärjäisin vain jommallakummalla, mutta… ;)

      Tykkää

Jätä kommentti