Biozell · Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten värjäys · IdHAIR · KC

Vertailussa violetit suoravärinaamiot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte ehkä tämän ponitukkaisen tytön muutaman viikon takaa. Koska pinkki väri katosi hiuksistani yhtä nopeasti kuin meikkipohjan teko tapahtuu meikkimunalla ja koska mun hiuksissa tunnetusti ei pysy mikään väri ikinä muutenkaan, varauduin violetin ylläpitoon oikealla superarsenaalilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ollut käytössä kolmen eri valmistajan suoravärinaamio, yksi ”lantrausnaamio” vaalentamaan sekä helmiäissävyä hiukseen tuova shampoo ja naamio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pinkin tukan hoidosta poiketen aloitin väristä huolehtimisen jo ensimmäisessä pesussa käyttäen KC Professionalin Color Mask Pearl -tuotteita. Omistin jo ennestään Pearl-shampoon, mutta sen käyttö oli jäänyt vähäiseksi blondin tukan aikana, koska tartuin lähes aina mieluummin hopeashampooseen. Pastelliselle tukalle nämä sen sijaan olivat ihan napakymppi! Eivät riittäisi yksinään pitämään yllä violettia sävyä, mutta toivat sävyyn ihanaa huurteista helmiäisen hohtoa ja sain näillä myös taitettua yhtä epäonnista värisekoituskokeilua reilusti viileämmäksi jo yhdessä pesussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shampoo (tuo ihana kimmeltävä kuvassa) jättää hiukset melko takkuisiksi, mistä fiiliksestä en pidä, mutta onneksi värinaamio teki hiuksista suht helposti selvitettävät. Tämän duon jälkeen huomasin kyllä tarvitsevani extralorauksen hiusöljyä ja suihkutettavaa hoitoainetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biozellin Color Mask -naamioita olin kokeillut jo pinkin tukan kanssa (pinkki Raspberry). Nyt käytössä oli violetti Plum ja sitä lantraamassa vaaleampaan ja helmiäisempään Soft Ice. Biozellin ehdottomat valtit ovat lyhyt, max viiden minuutin vaikutusaika, hyvä saatavuus marketeista ja edullinen hinta. Pigmenttiä piisasi Plumissakin, mutta en ole vielä löytänyt just oikeaa violetin sävyä tämän kanssa. Kokeilin sekoittaa joukkoon vähän Raspberrya, mutta se on NIIN pigmenttistä, että tukasta tuli ihan fuksia. Onneksi mulla on nuo KC:n Pearlit, niillä sai helposti yhdessä pesussa taitettua sävyä viileämmäksi ja lilammaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa taitaa olla jo yhdessä pesussa haalistunut Plum + Soft Ice :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IdHAIRin POW´R Lavender vilahti jo loppuneet-postauksessa. Siitä voi jo päätellä, että olen tykännyt, koska se on ollut niin kovassa käytössä. Sävy on täydellinen lila, tosin pastellien ongelma on juuri siinä, että niissä ei sitä haalistumisvaraa kauheasti ole. Vaikutusaika on 15-30 minuuttia, ja itse olen pitänyt tuon puoli tuntia ja levittänyt naamion vielä kuiviin hiuksiin mahdollisimman intensiivisen lopputuloksen toivossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä kuvissa näkyy Lavender mun hiuksissa. Ihana huurteinen pastelli, tykkään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KC:n Color Mask Paint Deep Purple oli selvästi porukan pigmenttisin ja voimakkain värinaamio. Onneksi olin tehnyt hieman taustatyötä ja huomasin mm. tästä Martinan postauksesta, että Deep Purple näkyy melko voimakkaana jopa tummassa hiuksessa.  Niinpä sekoitin sitä Lavenderiin ja heitin mukaan vielä tipan Soft Icea, jolloin lopputulos oli selvästi intensiivisempi kuin pelkällä Lavenderilla mutta kuitenkin tosi kivan sävyinen! :) Myös Deep Purplen vaikutusaika on 15-30 minuuttia, joten kärsivällisyyttä tarvitaan ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä hämyisestä räpsäisystä saa vähän osviittaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä kuva itse aineista. Vasemmalta lukien kuvassa on Biozell Plum + Sotf Ice, KC Paint Deep Purple, IdHAIR POW´R Lavender ja KC Color Mask Pearl Shampoo + Color Mask. Biozellia saa marketeista ja KC Professionalia ja IdHAIRia kampaamoista.

Yleisesti täytyy sanoa, että violetin tukan ylläpito vasta iso homma onkin! Käytän oikeastaan joka pesussa joko suoravärinaamiota tai Pearl-shampoota tai -naamiota. Violetti on kuitenkin jostain syystä pysynyt tukassa paljon tasaisempana kuin pinkki, eikä sitä efektiä ole tapahtunut, että tummat alueet tummenisivat ja vaaleat olisivat jo ihan blondit. Sävy on myös pysynyt tosi viileänä, mikä on suoranainen ihme ottaen huomioon, että viileinkin blondi muuttuu mun hiuksissa lämpimäksi hopeatuotteista huolimatta.

Mulla on ensi viikolla kampaaja, mitähän hitsiä sitä tekisi? Ehdotuksia? :D

Biozellin ja IdHAIRin tuotteet saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Vertailussa violetit suoravärinaamiot

 1. Tuo Deep Purple on kyllä upea! Se ei oikeastaan kai ole värinaamio, vaan enemmänkin nimenomaan suoraväri, vaikka tosin teknisesti ottaen myös värinaamiot ovat suoravärejä. Violetti on kyllä kaunis väri, mutta mun osalta se taitaa olla ainakin toistaiseksi nähty tällä kertaa. Ensi viikolla sitten kattellaan jo uusia tuulia tukan kanssa ;)

  Tykkää

  1. Hahaa! Tietkö mitä, mullakin on kampaaja ensi viikolla ja just kun tää violetti alkaa pysyä, niin totean, että haluan vaihtaa :D Mikähän mun ongelma on, aina käy näin! Kaipaan haasteita, näköjään myös hiusten kanssa hahahaaaa

   Tykkää

  1. No sepä se ongelma onkin, kun haluaisi sävyn olevan vaalean huurteinen, niin joko sen ylisävyttää tai sitten sävyä ei ole juuri yhtään. On tää kyllä sellaista suoraväripuljaamista ollut, että näinköhän vedän jo takaisin blondiksi… ;)

   Tykkää

 2. Mun pitää vissiin tuo Deep Purple hankkia, vaikka nyt ajattelinkin sinistä heittää tukkaan. Tykkään ponitukasta (vaikkakin itsellä hieman tummempana kuin sulla oli) mutta tää ylläpito on hanurista. En yhtään ihmettele että kokeilit pinkkiä ja persikkaakin. Mä tosiaan ajattelin mennä sinisen puolelle ja mahdollisesti jotain vihertävääkin testailla. :D

  Tykkää

  1. Sanos muuta, se ylläpito on ihan kokopäivätyötä :P Aikaa ja energiaa meni niin paljon noihin pastellihiuksiin, että oli pakko hylätä ne nyt syksyksi ja talveksi. Saa nähdä, intoudunko taas kesän ajaksi värjäämään ponitukan ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s