Joe Blasco · Meikit · Peitevoiteet · Primerit · Zuii

Punaisuuden peittoa

En varmaan ole ainoa, jonka kasvoilta löytyy peitettävää. Ja nimenomaan punaista peiteltävää. Jollain on couperosaa, jollain ihottumaa ja toisilla näppylöitä tai niistä jääneitä arpia. Tai kahden viimeksi mainitun lisäksi vielä syntymämerkki, niin kuin mulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syntymämerkkini sijaitsee otsassa kahtena pysty”viivana”. Lapsena merkki oli paljon paljon tummempi ja muuttui tulipunaiseksi kun itkin :) Nykyisin se on vaaleahko, mutta kyllä se siellä vaan edelleen on. Mulla tosin on hiukan epätasainen iho all over the place, joten luulen, että kun mulla on vielä yleensä otsatukkakin, niin moni ei ole edes tajunut mulla olevan syntymämerkkiä. En mä sen peittämiseen arkena kiinnitä mitään huomiota, mutta joskus vaikkapa kampauksen kanssa juhlissa olisi nastaa, että iho olisi täysin tasavärinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin I love me -messuilta Zuiin Colour Corrective Primerin sävyssä Mint. Vihertävä sävy on tarkoitettu taittamaan nimenomaan punaista pois. Olin kuullut Zuiin ”perusprimerista” paljon hyvää, joten uskalsin messutarjouksen siivittämänä ostaa tämän punaisuuden poistajan. Nyt kun vielä hiljattain sain eräästä pr-tapahtumasta punaisuutta taittavan Joe Blascon Special Red Neutralizer -peitevärin päätin, että on aika dokumentoida, pääseekö punaisuudesta oikeasti eroon. Blascon neutraloijista olen kuullut paljon hyvää, niillä saa aikaan todella kunnon peittävyyden jos sellaisen haluaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zuiin primer on mintunvihreää voidetta, jossa on ilmava, hieman moussemainen koostumus. Tuote tuntuu tosi kosteuttavalta ja tuoksuu ihanasti ruusulle niin kuin monet tämän kukkaismeikkisarjan tuotteet. Blascon neutraloija on kiinteää, hieman vahamaista peiteainetta, jota riittää todella maltillinen annostelu.

Katsotaanpa, mitä näillä sain aikaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levitin Zuiin Primeria kasvojen oikealle puoliskolle eli kuvassa vasemmalla näkyvälle puolelle. Primerilta on turha odottaa peitevoiteen tasoista peittoa, enemmänkin kyse on juuri ei-halutun värin taittamisesta pois. Kasvoilta, varsinkin otsan alueelta, näkee selvästi, että punaisuus on vähentynyt.

Isoin epäilykseni tuotteen toimivuudesta liittyi siihen, että näkyykö sen tuoma ero enää meikkivoiteen alta mitenkään. Katsotaanpa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvan vasemmalla puoliskolla siis edelleen primerilla käsitelty kasvojen puoli, kun koko kasvoille on lisätty Lumenen CC-voide. Ero on toki hienovaraisempi kuin ilman meikkivoidetta, mutta silti selvästi havaittavissa! Sellaisena hentoisena kuulautena ja tasaisuutena omasta mielestäni. Lumenen CC-voide on itse asiassa vähintään keskipeittävä, joten varmaankin esimerkiksi mineraalipohjan tai ohuen peiton meikkivoiteiden kanssa Zuiin Mintistä olisi vielä enemmän hyötyä. Täytyy sanoa, että ihan yllätyin lopputuloksesta, että kyllä, eron tosiaan huomaa :)

Entäs jos kasvojen toiselle puoliskolle levittää meikkivoiteen päälle Blascon neutraloijan? Tuleeko lopputuloksesta peitetympi kuin primerilla ja meikkivoiteella?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toki tulee :) Nyt hienoinen puoliero on oikean puolen hyväksi. (kuvassa oikella ohimolla on joku outo ruskea varjo, jota ei näkynyt muissa kuvissa, ignooratkaa se :D)

Jos kasvojesi väri on kauttaaltaan (punaisen) epätasainen ja haluat saada siitä nopeasti tasavärisemmän, Zuiin Mint voisi olla sinun juttusi. Jos taas kasvoillasi on selkeämmin tiettyjä kohtia, joihin haluat saada peittoa, toimii peiteaine paremmin. Toki hc-neutraloija laittaa ensin primerin ja vielä meikkivoiteen päälle punaista taittavaa peitevoidetta. Zuiin tuote on niin kosteuttava ja hoitava, että sitä voisi helposti käyttää ihan sellaisenaankin jos ei aio (muuten) meikata. Taidanpa itse asiassa ottaa tämän käyttöön meikittömiin koiralenkkipäiviini Laveran valoa tuovan silmänympärysvoiteen kanssa! :)

Kiinnitättekö te huomiota kasvojen pienten virheiden peittämiseen? Vai jaksaako sellaista miettiä? :D

Joe Blascon tuote saatu.

10 vastausta artikkeliin “Punaisuuden peittoa

 1. Menee vähän aiheen ohi mut mitä sä suosittelisit couperoottisien poskien suojaksi saunaan? Tykkään saunomisesta mut posket ei mut en oo koskaan oikeen pohtinu että mitä niitten suojaksi vois laittaa jotenkin tuntuu et kai se suojaksi levitettykin kuumenee saunassa ja onks siitä sit lopulta hyötyä vai haittaa. Terveisin tyhmä :)

  Tykkää

  1. Aina saa kysyä :) Tosin jouduin nyt turvautumaan muiden kauneusbloggaajien tietämykseen, kun itselläni ei ole yhtään kokemusta couperosasta. Kosteuttavaa naamiota suositeltiin tai sitten reilua kerrosta kosteusvoidetta, esim. Avenen Cold Creamiä :)

   Tykkää

 2. Kuulostaa tosi kiinnostavalta tuo Zuii! Mun punaisuusongelma rajoittuu pääosin poskiin. Mulla on aina tarkkarajaisen punaiset posket, eikä todellakaan mitenkään söpöllä tavalla. Poskilla ei oo mitään finnejä eikä muuta peitettävää, mutta silti se punaisuus tulee tosi vahvasti läpi peittävilläkin meikkivoiteilla. Ja auta armias jos erehdyn juomaan yhtään alkoholia, niin posket on ihan violetinpunaiset ja tulikuumat….SWEET.

  Tykkää

  1. Muhahahahah SWEET indeed :`D Tosin en mä kyllä ole koskaan kiinnittänyt miiteissä huomiota, että sulla posket punottaisi. Eli joko sä et ole juonut tai sitten mä todellakin olen AHAHHAHAHAAH!

   Tykkää

 3. Herranjestas, Zuiilla saa oikeasti tosi tehokasta jälkeä aikaan! Olen suhtautunut vähän skeptisesti tällaisiin tuotteisiin, mutta niin ne vaan toimivat :)

  Tykkää

  1. No tiedätkö, niin mäkin! Ajattelin, että Zuiin uskallan skeptisenäkin ostaa, koska se on varmasti ainakin hoitava, jos ei muuta. Ihan yllätyin itsekin näistä vertailukuvista, kun näki selvästi puolieron kasvoilla. Hyvä tuote! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s