Hiukset · Hiusten värjäys · Joico · KC · Keune · L`Oreal

Vertailussa persikat suoravärit

Osa tuotteista saatuja ilmaisnäytteitä. 
Sisältää mainoslinkkejä (merkitty tähdellä).

Nyt on kuulkaa ollut työsarkaa! Olen nyt painanut menemään persikkapäänä/blorangena/korallisena sen verran, että olen saanut testattu neljän eri merkin persikkaiselle hiusvärille tarkoitetut suoravärit. Aiemmin mun persikka-aikoina ongelmana oli valmiiden persikkasävyjen huono saatavuus ja jouduin sekoittamaan omia mixejä. Onneksi nyt on tilanne toinen!

Kampaamotuotteista mulla oli testissä Joicon Color Intensity Semi-Permanent Peach, Keunen Peach Mist ja *Schwarzkopf Professionalin Igora Expert Mousse Peach.

Markettipuolelta kokeilin tietenkin hypetettyä L´ Oréal Paris Colorista Washoutia sävyssä Peachhair. En tietenkään tässä vaiheessa vielä ollut keksinyt tehdä vertailua näistä tuotteista, joten siksi Coloristaa ei yhteiskuvissa valitettavasti näy.

*Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse Peach (kuvassa vasemmalla)

– testin selkeästi vähiten pinkkiin taittava ja vähiten intensiivinen sävy, lopputulos on hyvin hento ja luonnollinen oranssiin taittava persikka
– moussemainen koostumus oli testin helpoin levittää ja tuote tuntui tosi riittoisalta
– ei juuri hoitanut hiuksia, ainoastaan värjäsi

Keune Peach Mist (kuvassa keskellä)

– oranssista sävystä huolimatta teki selkeän ”leimuavan” sävyn ja muuttuikin vaikutusajan kuluessa hiuksissa lähes pinkiksi
– ei ollut kovin hoitava, hiukset jäivät takkuun ilman erillistä (suihkutettavaa) hoitoainetta
– kului ensimmäisessä pesussa vahvasti pois

Joico Color Intensity Semi-Permanent Peach (kuvassa oikealla)

– testin pitkäkestoisin sävy
– jätti hiukset pehmeiksi ja sileiksi
– riittoisa

L´ Oréal Paris Colorista Peachhair

– pakkaus kului tyhjäksi testin nopeiten
– jätti hiukset ihanan pehmeiksi
– pigmenttinen lopputulos, joka kuitenkin lähti täysin pois kahdessa pesussa
– selkeästi testin paras saatavuus

___________________________

KC Professionalin Color Mask Paint Pinkadelic on muuten loistava lisä sekoitettavaksi persikkaisten suoravärien kanssa jos haluaa muuttaa vivahdetta pinkimpään! Mun piti aluksi saada testiin Joicon ihana savuinen roosa Rose Mist, mutta se oli maahantuojalta loppu. Color Maskin Paintit on toki jo aiemminkin hyviksi todettu :)

No mistä näistä neljästä persikkasuoraväristä mä sitten pidin eniten?!

Jos ostaisin jatkossa vain yhden, ostaisin Joicon. Pehmeiksi jäävät hiukset (eli ei erillistä hoitoainetta eli ajansäästö ;) ja ennen kaikkea sävyn loistava pysyvyys painavat vaakakupissani paljon. Suoravärillä läträäminen joka toisessa pesussa on nimittäin aika työlästä, ja Joicon kanssa väli voi olla jopa (haha) joka kolmas pesu. Jos haet maltillista vaaleaa persikkaa, osta ilman muuta Schwarzkopf Professionalin mousse. Jos taas haluat vaihtelua, eikä sävyn tarvitsekaan kestää pitkään, edullinen ja helposti saatavilla oleva Colorista voisi olla sinulle sopiva. Luulen, että näillä spekseillä myös Keune on tosi hyvä vaihtoehto, koska vaikka se on kalliimpi, se on myös riittoisampi :)

Kampaamosuoravärien saatavuus on aina ollut mulle vähän mysteeri. Jos sulla on vakkarikampaaja, suosittelen, että kysyt häneltä asiasta. Mä olen nimittäin saanut oman kampaajani ja kampaamoni kautta tosi joustavasti milloin mitäkin olen tarvinnut. Esimerkiksi tämä Keunen tuote on ostettu juuri tätä kautta.

Joko olette kokeilleet persikkaa hiusväriä? Millä pidätte sävyä yllä? :)

Keune ja L´ Oréal Paris ostettu itse. Joico, KC Professional ja Schwarzkopf Professional saatu blogin kautta.

9 vastausta artikkeliin “Vertailussa persikat suoravärit

  1. Mä olen nyt testaillut kans näitä sävyjä ja tää oli mielenkiintoinen postaus. Värisävyn ylläpitäminen on kyllä työlästä, musta tuntuu ettei mulla oo kahta päivää saman värinen tukka:D La Riche Directions ja Herman’s Professional on ehkä ne parhaimmat testaamistani mutta tän perusteella tuo Keune herätti kiinnostuksen.

    Tykkää

    1. Jaa siis MITKÄ OLI?! Koskaan kuullutkaan tuollaisista :D Mistä oot ostanut?

      Ja siis joo, ensimmäiset viikot varmaan joka päivä joku töissä kommentoi mun ”uusia hiuksia”, mutta sitten kun väri vaan jatkoi vaihtumistaan joka pesussa, niin kommentitkin loppuivat jossain vaiheessa :´ D

      Tykkää

  2. Ite en ole suoraväreihin vielä päässyt käsiksi, vaan käytän tähän kuparioranssipunahässäkkätukkaan värjääviä naamioita. Tällä hetkellä käytössä Biozellin oranssin / kuparin sekoitus, joka toimii mielestäni hyvin. Mulle ei vaaleaa persikkasävyä taida edes saaada, sillä pohjalla on jo useamman vuoden ajan punaista joka varmasti sotkisi blondausvaiheessa – sillä päädynkin ihastelemaan tätä sävyä muilla!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    Tykkää

    1. Joo, tällainen sävy kuin mulla vaatii superblondin pohjan alle. Tosin on mulla ollut persikkavivahteinen sävy tummemmassakin tukassa ja sekin oli kyllä kiva :) Ja suoravärinaamioita tässä munkin testissä oli, ainakin nyt Coloristaa ja Joicoa voi sellaisiksi sanoa :)

      Tykkää

Jätä kommentti