Jane Iredale · Meikit · Meikkipohjat · Mineraalipuuterit

Luonnollisin meikkipohja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on tosi kyseessä! Mä olen löytänyt luonnollisimman meikkipohjan ikinä! Tähän asti titteliä ovat pitäneet jaetusti itsellään IDUN Mineralsin mineraali-irtopuuteri ja Kjaer Weisin kiinteä meikkivoide, mutta nyt ne saavat luovuttaa kruununsa Jane Iredalen Puristepohjalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puristepohja on kiinteä mineraalipuuteri, jota on saatavana todella monessa sävyssä. Jane Iredalen sivuilla tehtävän sävytestin mukaan mulle sopi parhaiten tämä lämmin sävy Amber, joka on tummuudeltaan kolmanneksi vaalein. Ja kyllä, Amber on tämänhetkiselle iholleni ihan nappivalinta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iso plussa puristepohjan sisältämästä aurinkosuojasta SPF20 ja uudelleen täytettävästä pakkauksesta. Joka muuten on ylellisen painava ja nätti :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hetki, jolloin mulla loksahti leuka auki oli se, kun yritin ottaa tätä swatch-kuvaa. Sipaisin pohjaa kämmenselälle, mutta se sulautui niin hyvin ihoon, etten saanut havainnollista kuvaa kuin levittämällä pohjaa korostetun runsaasti. Efekti kasvoilla on samanlainen, mun piti tuijotella itseäni peilistä aika kauan, kun etsin merkkejä siitä, että ihoni on jotain muutakin kuin tasaisen nätti luonnostaan. Ja sanoinko, että hehkuva! Tästä tuli jotenkin sellainen natural glow, ettei huvittanut laittaa edes mitään korostustuotteita kasvoille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten näistä armottomista lähikuvista huomaa, Puristepohja ei ole mikään superpeittävä. Olin kuitenkin yllättynyt, miten tasaisen näköisen ihon sillä ja Benefitin Fake Up -peitevoiteella sai (käytössä ei siis edes ollut hc-peittarini MAC Pro Longwear Concealer). Levitin peitevoidetta ensin tarvittaviin kohtiin ja sitten Puristepohjaa päälle. Nopeaa kuin mikä! Kasvomeikissä ei ole näiden lisäksi muuta kuin pieni tupsaus poskipunaa.

Puristepohja levittyi IDUNin kabukilla, joka on muuten tosi hyvä! Ohuita kerroksia vaan ja lisää sinne, minne tarvitsee, niin avot. Kyllä tykkään! Oikeanlaisella siveltimellä Puristepohjasta ei saa sellaista puuteroidun näköistä (en tykkää) millään, vaan kerrokset sulautuvat ihoon kuin unelma. Mun täytyy todeta, että IDUNin ihana mineraalipuuteri kohtasi tässä kohtaa täpärästi voittajansa. Iredalen tuote on vaan vielä luonnollisempi ja sen iholle antama hehku upeampi. Lisäksi puuterimaista pohjaa on paljon nopeampi käyttää kuin irtomallista IDUNia.

Suosittelen lämpimästi nopean ja luonnollisen kuulaan meikkipohjan ystäville :) Itsekin käytän kesällä mieluiten jotakin tällaista kevyttä pohjaa, varsinkin kun tässä on aurinkosuojakin. Entä sä?

 Tuote saatu blogin kautta.

18 vastausta artikkeliin “Luonnollisin meikkipohja!

 1. Iredalen pohja on kyllä superhyvä! :) Mulla on vaan sellainen pikkuinen näytemalli, joka kyllä häviää kauneudessa tuolla ihanalle täyttörasialle, mutta toisaalta on tosi pieni ja kevyt kantaa mukana. :)
  Vitsit, sun iho näyttää ihan hehkuvan, ja sävy on ihan nappi. :)

  Tykkää

  1. Joo niin on, todella hyvä! Nyt vaan toivon hyviä ihopäiviä, että pärjäisin mahdollisimman paljon näin kevyellä pohjalla ;) Kesällä tällainen luonnollinen no make up -iho on kyllä ihana!

   Tykkää

 2. Tosi hyvältä näyttää sulla! :)Mä en aluksi tykännyt tästä, koska sen hetkisiin ihokriiseihin ( lievä akne ) peittokyky ei ollut optimaalinen. Mutta nyt, kun iho voi paremmin eikä peitettävää ole entiseen verrattuna, niin tämä on kyllä yksi suosikeista! Ja nopea käyttää :) Jos oikein ihastut, niin suosittelen merkin omaa Handi-sivellintä, kun hankin sen pohja levittyi vieläkin nätimmin. Olen myös todennut tämän toimivaksi myös viimeistelypuuterina, kun vaan muistaa levittää maltillisen kerroksen, tosin eipä sitä paljoa tuossa tarkoituksessa tarvitse :) Mulla onkin kohta oma loppuun kulutettu, se on aika hyvä saavutus ja kertoo kyseessä olevan itselle toimivan tuotteen :D

  Tykkää

  1. Jep, en mäkään ihokotastrofin aikana käyttäisi, mutta parempina ihopäivinä ihan täydellinen :) Ja kiitos vinkistä, pitääpä tsekata tuo Handi!

   Tykkää

 3. Mä oon tota monesti miettinyt, mutta en olehommannut. Vielä ;)
  Ootko Bare mineralsin readya kokeillut, voiko verrata? Siitä mä en nimittäin kauheesti tykkää.
  Mitäs luulet, toimiiko kuivalla iholla? Mulla on nyt aknelääkitys, niin kuivun korpuksi pikkuhiljaa :D mutta koska naama on kaukana perfectosta, niin jotainhan siihen on sudittava. Nyt on käytössä Idun ja toisinaan humektanilla kevennetty lumenen cc-voide. Mutta tuo olisi niin näppärä mukanakin kuljetettavaksi.

  Tykkää

  1. En ole kokeillut tuota Bare Mineralsin tuotetta, joten en voi valitettavasti verrata. Uskon, että Iredalen Puristepohja toimii loistavasti kuivalla iholla, mm. koska se ei sisällä talkkia, joka usein kuivattaa ihoa. Mullakin on aika paljon pintakuivuutta, jota tämä ei korostanut YHTÄÄN. Jos päädyt kokeilemaan, niin olisi tosi kiva kuulla myöhemmin sun mielipide :)

   Tykkää

  1. Kiitti <3 Jos tykkäät Idunista, niin tykkäät varppina tästäkin! Vielä inan verran kuulaampi lopputulos helpommassa käyttömuodossa, me likes :)

   Tykkää

 4. On kyllä tosi kaunis pohja.
  Itsellä on ollut nyt jo pitkään käytössä Lolon pohja, mutta tekis mieli kyllä kokeilla tätä :)
  Miten muuten pysyikö tuo miten hyvin päivän mittaan?

  Tykkää

  1. Kiitos :) Lolosta olen kuullut paljon hyvää, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan. Tämä Puristepohja pysyi tosi nättinä koko päivän. Painelin T-alueen kiillon kerran-pari ihan talouspeperilla pois ja avot :D Sellaista epäsiistiä kulumista ei tullut ollenkaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s