Hiukset · Hiusten värjäys

Tummanharmaa tukka violetilla twistillä

thumb_pb241314_1024

Mä olen viime aikoina vilauttanut lähes aina täällä blogissa kampaajakäynnin tulosta. Viimeiset pari kertaa mentiin historiallisesti aika saman sävyisenä, mutta yleensä mulla onkin lähes joka käynnin jälkeen jotain uutta ja jännää tukassa. Niin tälläkin kertaa :)

thumb_pb241305_1024

Mä olen aina avoin ideoille, mutta harvoin menen kampaajalle NÄIN takki auki. Siis ilman, että olisin uhrannut tukkani kohtalolle ajatustakaan. Aina ei vaan pysty tai kykene ja silloin on kullanarvoista, että kampaaja tuntee sinut, pysyy ajan hermolla ja ehdottaa jotain kivaa. Niin nytkin, Tiinalla oli idea vähän tummemmasta harmaasta ja vaikka en tosiaankaan ollut sellaista ajatellut, olin tietysti heti messissä :D Sanoin, että joku pieni violetti tai pinkki twisti olisi kiva, joten Tiina päätyi tällaiseen savuiseen sävyyn.

thumb_pb241318_1024

Näissä kuvissa meikki on ollut naamassa nelisentoista tuntia ja silmistä näkee, että oon ihan puhki. Jos nämä seikat jättää huomiotta, niin mä huomasin heti uutta päätäni katsellessa, että tämä hieman tummempi sävy kehystää kasvoja tosi nätisti ja antaa eloa kalpealle talvinaamalle. Tämä oli toki ollut Tiinan tarkoituskin, mutta maallikko tajuaa asian vasta kun näkee ;)

thumb_pb241303_1024

Tukka ehti ennen näitä kuvia jo kastuakin tässä viime viikon ah niin ihanassa syyssäässä, pakko rakastaa marraskuuta :´D Mutta siis malli pysyi kohtalaisen samana kuin aiemminkin.

Nyt sitten olen taas ylläpitohaasteiden äärellä! Ajattelin sekoittaa harmaata ja lilaa suoravärinaamiota ja katsoa mitä tulee. Tarkoituksenani oli käyttää myös edellisestä pastelli-helmenhohtoisesta tukastani jääneitä KC:n Pearl-tuotteita, mutta ne olivat muuttaneet väriään niin radikaalisti (shampoo kupariksi ja hoitoaine pinkiksi!), etten uskaltanut ottaa riskiä :P

Hyviä tuotevinkkejä violetti-harmaalle? Onko tää kiva? :)

Ps Huomenna on joulukuu!!! Kalenterit <3 Ja uskotteko, en ole YHTÄÄN helistellyt tai tutkinut niitä, for real! :D

7 vastausta artikkeliin “Tummanharmaa tukka violetilla twistillä

  1. Onpas kyllä pakko nyt sanoa, että tumma tukka sopii sulle paremmin kuin vaalea! Olet todella hyvännäköinen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s