Joulukalenteri · L`Occitane · The Body Shop

Mun joulukalenterit 2016 ja viime hetken ehdotus

thumb_pb051010_1024

Olen saanut muutamaan otteeseen vastata SIIS KUIN MONTA KALENTERIA SULLA OIKEIN ON -kysymykseen, joten lienee paikallaan esitellä kalenterit asiaan kuuluvalla tavalla :D

Ostin viime vuonna Look Fantasticin superkalliin mutta superkivan kalenterin ja lisäksi vielä L´ Occitanen kalenterin, koska sitä saatiin sittenkin Suomeen. Lisäksi mulla oli marraskuulle English Tea Shopin teekalenteri :) Tänä vuonna marraskuulle ostin Yankee Candlen kalenterin. Rakastan tuoksukynttilöitä ja kalenteri on täydellinen tapa tutustua Yankeen kynttilöihin ja piristää marraskuisia päiviäni :) Tomsin karkkikalenterin ostin Tanskasta, mutta olen tullut tulokseen, että se saa ilahduttaa jotakuta muuta joulukuussa. Mä vedän ihan tarpeeksi mässyä ilmankin :D

thumb_pb050991_1024

Tänä vuonna mulla on sekä L´ Occitanen että The Body Shopin kalenterit. TBS:llähän on kolmen hintaisia kalentereita, joista tämä minun on sieltä keskeltä. Kalenterin ulkoasu on muuttunut ihan mielettömän paljon parempaan suuntaan toissavuodesta, jolloin mulla viimeksi oli Bodarin kalenteri. Pahvi on jämäkkää ja jokainen luukku on oma pieni laatikkonsa, jolloin ei tarvitse pelätä, että yhden luukun avatessaan avaa vahingossa kolme muuta (kuten kävi viime vuonna LF:n kalenterin kanssa). Päätin säästää tyhjän kalenterin ensi vuotta varten, siitä saa nimittäin täydellisen DIY joulukalenterin :)

thumb_pb050993_1024

L´ Occitane sai viime vuonna kalenterin availijoilta noottia siitä, että osa luukuista oli krääsää eikä kosmetiikkaa. Minua se ei harmittanut, koska omistin myös LF:n kalenterin eli sain jokaiselle päivälle kosmetiikkaa joka tapauksessa. Mutta ymmärrän kyllä, että monia se harmitti. Tänä vuonna krääsää ei kuulemma ole! Odotan innolla, tuleeko kalenterista minulle vieraita tuotteita, koska olen tässä kuluneen vuoden aikana tutustunut Loksun tuotteisiin aika hyvin. Silti otan mielelläni vastaan myös vanhoja tuttuja, hyväksi havaittuja tuotteita :) Matkakokoisista tuotteista on itse asiassa ollut tämän kuun Tanskan ja Ruotsin reissuillani pulaa!

thumb_pb050997_1024

Näiden kahden kosmetiikkakalenterin lisäksi sain viime viikolla tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Muistatte varmaan Viilankantolupa-blogin Petran? Hänhän on nykyisin valitettavasti lopettanut bloggaamisen, mutta työskentelee nykyisin/edelleen kosmetiikan parissa. Petra laittoi mulle viestiä, että ”Salla!! Mullon idea!”

Toki olin pelkkänä korvana ja Petran idea oli, että vaihtaisimmeko joulukalentereita. Mulla lähti heti iso pyörä pyörimään ja laskin kuumeisesti, että onko mulla muka aikaa keräillä luukkujen sisältöä ensi viikonlopuksi, jolloin näemme. Pikainen stashien tutkiminen varmisti, että kyllä, saan kalenterin kasaan ja aika helposti ;) Aika sopivasti tuli myöskin tämän viikkoinen Ruotsin reissu, jossa tiesin olevan aikaa ja mahdollisuus ostaa pieniä kivouksia Petran kalenteriin.

Mulla on nyt Peten luukut kasassa, mutta valitettavasti en voi teille sisältöä vilauttaa. Luukkujen miettiminen on ollut niin SAIRAAN kivaa ja olen hykerrellyt niin omien jemmojeni kuin kosmetiikkamyymälöiden valikoimaa tutkiessani (olen myös ehkä saattanut näyttää Petran Insta-kuvia kosmemyyjille mahdollisimman mieleisten ja sopivien tuotteiden löytämiseksi :D), että jo tämä antamisen ilo tekee tästä ihan sairaan superia :D Petraa saattaa jo kaduttaa tämä ideansa, nimittäin mä olen harva se päivä viestittelemässä hänelle, että apuaaaaaaaa mä löysin ihan sikakivoja juttujaaaaaaa sun kalenteriiiiiiin. Mitäs läksi, vai mitä :D

Sitten mulla on tietysti Maanantaijoulukalenteri <3

Kai teilläkin on joulukalenteri? Tai useampi? Montako kalenteria on liikaa?

L´ Occitanen ja The Body Shopin kalenterit saatu blogin kautta.

23 vastausta artikkeliin “Mun joulukalenterit 2016 ja viime hetken ehdotus

 1. Sä mun instakuvilla MITÄ?! :D :D

  En kestä – murenen tämänvuotiseen joulunodotukseen! AAAAAAAAA <3

  Tykkää

 2. Aikuinen ihminen joka tienaa omat rahansa saa ostaa/ omistaa niin monta joulukalenteria ku haluaa ☺ Tämä pohjustuksena siihen, että mulla on Look Fantasticin kalenteri, Kicksin sekä Decleorin 😙 Jos vielä on rääpyä niin eiköhän The Body Shopin kalenterikin päädy mulle- jos niitä vielä on siinä vaiheessa 😁 The more the happier 😄

  Tykkää

  1. Ahahahaaa, ASIAA :D Ja vähän tuohon suuntaan mäkin ajattelin, hankin ja saan kosmetiikkaa joka tapauksessa, sitä kivempi jos se on kalenterimuodossa <3

   Tykkää

 3. Ihan parasta :D Mulla on nyt Essencen kalenteri, mutta optiona on tosiaan sieltä Puolasta hommata joku toinenkin…. :D

  Kalenterin tekeminen on oikeesti sairaan kivaa! Mulla kun on oma kalenteriprojekti siskon perheelle ja siskolle oisin keksinyt vaikka ja mitä. Siskon miehellekin on suht helposti löytynyt juttuja, samaten 8 vuotiaalle tytölle. Teinipoikien kanssa mulla on vähän haasteita, mutta ne tulee saamaan jonkun verran myös karkkia. Pitää vaan ostaa semmosia mitä ei ihan joka kaupassa myydä.

  Tykkää

  1. Vitsit sä oot kyllä paras täti IKINÄ! <3

   Jännityksellä odotan, löydätkö Puolasta jonkun superkalenterin! Tule sitten kertomaan :)

   Tykkää

 4. Joulukalenterikateus!! Toi vaihtarikalenteri on ihan mielettömän ihana idea! Tulipahan sellainenkin idea mulla tässä mieleen, että ehkä ens vuonna ehdotan systereille ettei ostetakaan joululahjoja toisille vaan kootaan kalenterit ennemmin. HMM!!!! *hieroo käsiään yhteen*

  Tykkää

  1. TE NIIN TEETTE TÄN!! Ja mähän en voi tästä ideasta ottaa pätkääkään kunniaa, sanoin vaan, että joo, Tai siis joo caps lockilla ja noin 20 sydän-, ja lahjapakettiemojin kanssa :D

   Tykkää

 5. Kirjoitin arpajaiskommenttiinikin, että missasin tuon Yankee Candlen kalenterin kun en heti tilannut sitä kun bongasin sen blogistasi. :( Se olisi ollut ihan huippu, kun olen aika laiska kosmetiikan käyttäjä. Blogisi onkin ainoa kosmetiikkablogi jota luen, löysin sen (Purkkimafian aikana) googlaillessani jonkun asian käyttökokemuksia ja jumahdin vakkarilukijaksi. Hyvä blogi siis!

  Tuo Yankee Candle oli siis loppu, löysin sitä vain sellaisilta sivustoilta jotka ei toimita Suomeen. Nyt mietin, raaskisiko ostaa jonkun kosmetiikkakalenterin, kun karkkia tulee tosiaan syötyä ihan tarpeeksi ilman kalenteriakin. :D Ja kyllähän nyt joku kalenteri pitää saada!

  Ja tosiaan, joulukalentereita ei voi olla liikaa. Mikäs sen ihanampaa kuin pitkittää jouluaaton lahjafiilistä koko joulukuuhun! :)

  Tykkää

  1. Apuaaaa, mun on pitänyt päivittää postausta siltä osin, että tuo minun linkkaamani kalenteri osoittautui viime vuoden kalenteriksi! Siis itsellenikin vasta jälkikäteen! Tämän vuoden kalenteria on vielä, toivon mukaan se kelpaisi sulle:

   http://www.yankeecandle.co.uk/product/_/R-1521558112?green=4A01E32E-DB4A-545B-0263-1F1967C6328F

   Nyt mua jännittää niin paljon, että näetkö tämän kommentin, että taidan joutua laittamaan sulle mailia, ellet pian kuittaa lukeneesi tämän :) <3

   Tykkää

   1. Heippa, kiitos tuhannesti vastauksesta ja meilistä! Kävin klikkailemassa sen kalenterin nyt itselleni. :)

    -Maija

    Tykkää

 6. Multa löytyy tänä vuonna Look Fantasticin ja mahdollisesti sitten vielä TBS:n jos hyvin käy 😊 Viime vuonna tehtiin muutaman bloggaajan kanssa tuollainen kalenterien vaihtorinki ja se oli kyllä superkiva!

  Tykkää

  1. No vitsit joo, mä olen aiemmin ajatellut, että 24 kivan jutun hommaaminen on liian kallista ja työlästä, mutta ei ole näköjään :)

   Tykkää

 7. Mulla on L’occitanen kalenteri vain, mutta olen siitä niin onnellinen. Ensimmäinen kosmekalenteri mulla ikinä 😀
  Toivon saavani teekalenterin synttärilahjaksi 👍

  Tykkää

  1. Ei se ole vain, yksi riittää hyvin kun se on ihana, ja L´Occitane aivan varmasti on <3

   Toivottavasti saat teekalenterin, se oli viime vuonna ihana :)

   Tykkää

 8. ”Montako kalenteria on liikaa?”
  Anteeksi, en nyt ymmärrä kysymystä. :D
  Olen samaa mieltä Tuulin kanssa lukumäärän sopivuudesta.

  Minä hankin ensimmäistä kertaa kosmetiikkakalenterin tänä vuonna ja valitsin L’Occitanen kalenterin. Vaikka Body Shopin kalenteri olisi kyllä myös ollut kiva. :)

  Tykkää

 9. LF, Essence ja MakeUp Revolution. MUR tuli tilattua paniikissa kun luulin missanneeni LF:n, ja sit kun en missanutkaan niin aattelin vaihtaa sen (siis MURin) Lokkitaneen, mut sen ma missasin ihan oikeesti. Joten MUR sai jaada. Naa samat mulla oli viime vuonnakin. :D

  Tykkää

 10. Mulla on kuus kosmekalenteria. Ja ajattelin hommaa vielä Haribo- ja suklaakalenterin… (Haribo ollut vuodesta 2004 varmaan, eli jo traditio)
  Kosmekalenterit: Bodyshop, Kicks, L’Occitane, LookFantastic, Asos ja Selfridges.

  Sanomattakin selvää et mies ei ymmärrä vaan valittaa kun kalentereita pursuaa joka hyllystä. 🙈

  Tykkää

 11. Minulla on Douglasin kosmetiikkakalenterin ja Essencen kosmetiikkakalenterin lisäksi olutkalenteri, karkkikalenteri, pari kuvakalenteria… :D Voisi melkein nolottaa, mutta olen ihan samaa mieltä, että jos omia rahojaan käyttää ja saa niistä mielihyvää, niin voi omistaa vaikka sata kalenteria. :D Voi kun tulisi jo joulukuu!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s