Depend · Kynnet

Repaleiset kynsinauhat kuntoon!

Postaus sisältää mainoslinkkejä (merkitty tähdellä*).

Mä oon ollut aina se, jolla on, jos ei muuta, ainakin kynnet kunnossa. Mä en voi keskittyä, jos kynsilakat ovat kuluneet ja alan myös helposti nyppiä kynsiä jos lakka on repaleinen. Kynteni liuskoittuvat helposti ja kynsilakan pitäminen on tapa pitää kynnet vahvempina ja ehkäistä liuskoittumista.

Tänä talvena jostain syystä kynsinauhani ovat olleet aivan kauheassa kunnossa. Kuivat, koppuraiset ja repaleiset. Kauniskaan lakkaus ei ole päässyt oikeuksiinsa, kun huomio kiinnittyy vain kynsinauhoihin. Olen rasvannut ja rasvannut, mutta kuten ihonhoidossa yleensäkin, se ei yksinään riitä, ellei ihoa kuori.

Bongasin Dependiltä tällaisen *Cuticle Peeling -tuubin, jolla on tarkoitus kuoria kynsinauhat. Tuote on läpinäkyvää geeliä, jota annostellaan kynsinauhoille, annetaan vaikuttaa minuutin verran ja sitten käydään kynnet kynsiharjalla harjaten läpi (kokeilin myös skipata tämän vaiheen kun kotona ei kynsiharjaa ensin ollut, mutta kyllä se vaan on ehdoton tämän tuotteen kanssa). Lopuksi kädet pestään huolella ja tarvittaessa työnnellään kynsinauhat pois kynsien päältä appelsiininpuutikulla. Helppoa ja nopeaa!


Parhaiten asiaa demonstroi tietenkin ennen ja jälkeen -kuvat. Kuvien kynsissä on sama lakkaus, ja kuvien ottamisen välillä on yksi päivä ja yksi Cuticle Peeling -käyttökerta. Täydellisiä kynsinauhoistani ei tietenkään kerrasta tullut, mutta aikamoinen ero yhden käsittelyn jälkeen! Ja kuten näkyy, lakkaus ei edes kärsinyt :) Aika huippu tuote!

Ostin *Cuticle Peelingin Kicksistä ja puteli maksoi 8 euroa.

Pysyvätkö teidän kynsinauhanne kondiksessa pelkällä rasvauksella/öljyllä vai onko kynsinauhojen kuoriminen tuttu juttu? :)

6 vastausta artikkeliin “Repaleiset kynsinauhat kuntoon!

 1. Mun on varmaan pakko hankkia nää kokeiluun, kynsinauhat niin huonossa jamassa aina! Kiitos vinkeistä, tuli tarpeeseen :) P.S. ihana tuo kynsilakka!

  Tykkää

  1. No sanos muuta! Dependillä on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde :)

   Ihanaa viikkiksen jatkoa sullekin ja terveiset lentokentältä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s