Joulukalenteri

Maanantaijoulukalenteri Rössölle 2016

**************************************RÖSSÖ ÄLÄ LUE!!!!!!!!!!!!********************************
thumb_pc021424_1024

No niin! Viime tippaan meni, mutta sain kuin sainkin Rössön Maanantaijoulukalenterin ajoissa kasaan! Tässäpä Rössön joulukuun maanantaiden piristäjä tulee!

Jos Maanantaijoulukalenteri-konsepti on vieras, tsekkaa lisätietoja täältä :)

chjoko

Luukku 1.
Chjokon suklaakalenteri <3 Kotimainen suklaanvalmistaja teki tänä vuonna ensimmäistä kertaa käsintehdyistä suklaistaan kalenterin. Kun näin mainoksen Facebookissa, tiesin heti, että tämä pitää saada Rössölle. Hauskaa oli, että mähän jouduin paljastamaan tämän luukun Rössölle jo etukäteen, nimittäin hänkin oli nähnyt mainoksen ja jakoi sen Facessa sydämien kera. En voinut ottaa riskiä, että hän kävisi ostamassa sen itse. Kalenteri maksoi 48 euroa eli melkoisen hintava se oli, mutta uskoakseni joka pennin arvoinen :)

thumb_pc021406_1024

Luukku 2.
”Peace of mindia Rössölle”. Tässä luukussa on kaikkea ihanaa rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun. Yankee Candlen White Tea -kynttilän tuoksu oli niin ihanan puhdas ja raikas, että se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mindfulness vanhemmille -kirja* päätyi minulle blogin kautta, ja tiesin heti, että tämähän sopii mindfulnessista pitävälle ja raskaana olevalle Rössölle kuin nenä päähän!

thumb_pc021405_1024

Philosophyn Take a Deep Breath -happikosteusvoiteesta* mulla sattui olemaan näyte mukana taannoisella Tanskan matkallamme. Rössö tykästyi siihen niin paljon, että pakotti mutkin kokeilemaan, miten pehmeältä hänen kasvojensa iho voiteen levittämisen jälkeen tuntui :D Tämä on siis varmasti mieleinen tuote kakkosluukkuun.

thumb_pc021418_1024

Luukku 3.
Polaroid-kamera oheistuotteineen <3 Hankin aiemmin Rössölle Muumilaakson vauvakirjan ja mietin, että hitsi kun nykyään valokuvat ovat niin tiiviisti tietokoneilla ja kovalevyillä, eikä niitä vaan tule tilattua paperikuvina. Ajattelin, että polaroid-kameralla vauvavuoden ja senkin jälkeiset tärkeimmät muistot saa kätevästi heti paperikuvina, eikä ole riskiä, että vauvakirja jäisikin kuvattomaksi :)

thumb_pc021416_1024

Mä olen itse himoinnut tätä Fujifilm Instax mini 8 -kameraa jo useamman vuoden. Viime jouluna itse asiassa ehdin pyytääkin tätä pukilta, mutta sitten muistaakseni huomasin tarpeen jollekin ”tarpeellisemmalle” ja jouduin vaihtamaan toivettani. Muistan Rössön silloin sanoneen, että hänkin ottaisi tällaisen mielellään. Ja luulen, että nyt tässä elämäntilanteessa kameralle on entistä enemmän tilausta :) Valkoisen kameran mukaan ostin 20 kpl valokuva-arkkeja, niin kuvaamisessa pääsee heti alkuun. Tanskasta löysin ihania valokuvan reunuksia niin vauvakirjaa saa tuunattua vielä kivemmaksi <3

Jos joku muukin on ihastunut Instaxiin, niin kameran sai edullisimmin (70 e) Kärkkäisen verkkokaupasta :) Meillähän on budjetti sovittu joksikin ihan muuksi kuin näin kalliiksi, joten olin alunperin ajatellut ostavani kameran itselleni ja antavani sen filmeineen Rössölle vuodeksi lainaan. Marraskuussa Rössö kuitenkin laittoi mulle viestiä, että hitsi hän oli keksinyt tosi hyvän luukun, mutta budjetti paukkuu rumasti yli. Hihkuin, että niin mäkin olin keksinyt! Niinpä sovimme, että budjetin saa ylittää (rumasti) ja hankimme aatoksi sitten toisillemme vain jotain symbolista. Katsotaan nyt… Viimeksi kun sovimme näin, sain YSL:n Black Opium -tuoksun :´D Mutta yritetään!

thumb_pc021420_1024

Tällaisen Maanantaijoulukalenterin Rössö saa tänä vuonna. Vuosien 2015 ja 2014 kalenterien sisällöt näet täältä ja täältä.

Onkos joku muukin ottanut Maanantaijoulukalenteri-idean käyttöön? :)

*Saatu blogin kautta.

15 vastausta artikkeliin “Maanantaijoulukalenteri Rössölle 2016

 1. Ihania juttuja :) mä sain just siskon 8-vuotiaalta kiitosviestin päivän luukusta. Tytsällä ei oo reikiä korvissa, niin kalenterissa on mm 3 paria nipsukorviksia. Niistä ekat tuli tänään :)

  Tykkää

 2. Missäs sinä olet töissä kun tarjoat niin loppuun asti mietittyjä; kokonaisvaltaisia ratkaisuja lahjoiksi ja sun juhlajärjestelytki on niin viimmeisen päälle!

  Tykkää

  1. Hih, kiitos kivasta kommentista :) Mä luulen, että organisointikyky on enemmän geeneistä saatua kuin töissä opittua, vaikka toki se hyödyttää työssä kuin työssä. Mun työ on niin kaukana tällaisesta ihanan keveästä juhlien järjestämisestä ja lahjojen miettimisestä kuin olla ja voi, ja ainakin toistaiseksi jätän ammattini vielä salaisuudeksi. Olisi tosin kiva kuulla, mitä veikkaisit minun tekevän työkseni? :D

   Tykkää

 3. Hihihiii, nyt vasta uskalsin lukea tän postauksen 😄😄 Lainkuuliaisena kansalaisena ei pidä mennä sorkkimaan, jos postaus alkaa ”Rössö älä lue” ja tuhat tähteä yms.

  Oli kyllä ihan nappisisällöt kaikissa luukuissa ja tosi hauskaa, että kamerasta, kirjasta, kynttilästä ja voiteesta on iloa vielä tosi pitkään 💗💗💗 Suklaakalenterin kanssa kävi vähän ohrasesti, kun ei itsekuri ihan joka päivä riittäny vetämään vaan yhtä konvehtia… Noo, jokainen tuli kyllä syötyä nautiskellen ja hyvän kahvin kanssa. Ehkä saan anteeksi possuilun 😇😇

  Saa nähdä, mitä ens vuonna tapahtuu, kun nyt jo vuosi vuodelta vaan pidot paranee.. Ehkä ihan hyvä, että myös ens joulukuussa on vaan kolme maanantaita 😂😂😂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s