Kynttilät · Lifestyle · Tuoksut · Yankee Candle

Tuoksukynttilädiggarin unelmakauppa

Unique Haircaren ihanat hiusöljyt sekä liput I love me -messuille voittivat Nella, Päivi ja Hanna. Voittajille on ilmoitettu ja kaikkia muita kiitän kovasti osallistumisesta! <3

Elämässä ei ole montaa ihanampaa ja arkea piristävämpää asiaa kuin tuoksukynttilät. Kyllä, oikeasti! :D Mä olen ollut jo vuosia Partylite-fani, mutta viime aikoina olen siirtynyt muihin merkkeihin ihan siitä syystä, että kukaan kaverini ei enää ole järjestänyt kutsuja (anyone?!), enkä tunne yhtään konsulenttia itse. Tuntuu liian vaivalloiselta etsiä konsulenttia, säätää hakuja ym. Olen kuitenkin ollut vähän pulassa, koska niin ihania kuin vaikkapa Ikean Guerlainin meteoriiteilta tuoksuvat kynttilät ovatkin, ne ovat auttamatta halvan hintansa väärtejä eli huonolaatuisia. Mielelläni polttaisin edullisia kynttilöitä, jos ne olisivat hyvälaatuisia, mutta Ikean kynttilät eivät ainakaan ole. Paloaika on naurettavan lyhyt ja kynttilät palavat aivan epätasaisesti jättäen suuren osan steariinista palamattomaksi kynttilän reunoille. Mieluummin maksan kynttilöistäni vähän enemmän, ja nautin niistä pidempään <3 Usein myös tuoksu on paljon autenttisempi ja vähemmän esanssinen. Rakastan esimerkiksi Diptyquen ja Voluspan kynttilöitä (tuoksun lisäksi) juuri siksi, että ne tosiaan kestävät ja kestävät :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ollut Partylitella korvaajaa etsiessäni tiennyt, että Yankee Candle -kynttilöitä saa Suomesta! Vasta kun Henna kertoi Töölöön avatusta Sisustuskaupan myymälästä tajusin, että nämä Jenkeissä supersuositut kynttilät ja oheistavarat ovat ihan täällä lähellä meidänkin saatavillamme. Kiitos Henna vinkistä, tämä koituu itselleni tosi kalliiksi ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Satun aina yhtenä päivänä viikosta kulkemaan Töölön myymälän ohi ja olen nyt kolmena peräkkäisenä viikkona käynyt siellä hetken nuuhkimassa, ennen kuin on pitänyt jo kiirehtiä eteenpäin. Kolmen käynnin jälkeenkään en ole ehtinyt haistaa kaikkia tuoksuja, niin paljon niitä on! Päätin aloittaa kolmella ilahduttavan ihanalla tuoksulla ja sitten mikäli tykästyn kynttilöiden laatuun, uskaltaisin ostaa lisää. Yankeen lasiset kynttiläpurkit ovat uskomattoman kauniita mutta myös sen hintaisia, että en ihan heti uskaltanut ostaa. Tuikuilla ja tuoksuvahalla pääsee kivasti alkuun, ja oli mun pakko ostaa myös tällainen tuoksupullo <3 Sen voi laittaa vaikka autoon, mutta itse laitoin tämän vaatekaappiin.

Kysyin myyjältä suositusta jostain sitrustuoksusta ja tämä Vanilla Lime oli ihana kirpeän ja makean yhdistelmä. No okei, lime saisi tuoksua vielä enemmän omaan makuuni, mutta tämä on kivan tasapainoinen kokonaisuus. Clean Cotton puolestaan on Yankeen bestseller, joka oli niin uskomattoman raikas ja sellainen, miltä puhdas tuoksuu, että halusin ilman muuta senkin kokeiluun. Clean Cotton -tuoksupulloa kuulemma myydään paljon treenikassin raikastajaksi, ja en yhtään ihmettele miksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lemongrass & Ginger -tuoksuvaha pääsi myöskin kokeiluun ihanan pirteän kirpeän mausteisuutensa takia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli ennestään vähälle käytölle jäänyt tuoksulyhty, joka pääsi nyt sitten näyttämään mihin pystyy. Kaikki sujui hyvin niin kauan, kun vahan lämmittäminen ei enää aikaansaanut ihanaa tuoksua. Olin ihan kysymysmerkkinä, että kuuluuko vahan haihtua, vai mistä tietää, milloin se on käytetty loppuun. Tämä on ilmeisesti niin aloittelijan kysymys, että en löytänyt Yankeelta vastausta siihen :D Kauneusbloggaajilta onneksi saa vastauksen asiaan kuin asiaan, ja kuulin, että vaha tulee vaihtaa silloin, kuin se ei enää tuoksu. Eräs bloggaaja irrottaa kuivuneen vahan polttamalla alla olevaa kynttilää kymmenisen sekuntia ja eräs kertoi painavansa vahan reunasta, jolloin se luiskahtaa pois. Minä en saanut kumpaakaan tapaa toimimaan, joten lämmitin vahan kuumalla vedellä ja veitsellä reunasta avittamalla se vihdoin irtosi. Yllättävän vaikeaa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä kytistän Candy Cane -tuoksun tuotteita, jotka ovat jo pitkään olleet liikkeestä loppu. Mun aivan all time favourite Partylite-tuoksu oli piparminttu & vaahtokarkki ja jos tuo Candy Cane on yhtä hyvä, saattaa edessä olla pieni hamstraushetki ;)

Tuoksuvaha maksaa 2,60 €, tuikkupakkaus 12,50 € (12 kpl)  ja Car Jar Ultimate -tuoksupullo 8,90 €. Tuotteita saa myös Sisustuskaupan nettikaupasta, mutta jos vain mahdollista, niin suosittelen visiittiä Tuusulaan tai Töölöön, niin saa tuoksuista ja niiden valinnasta kaiken irti :)

Muita tuoksukynttilä/huonetuoksufriikkejä?! <3

Ps Niin ja tilansinhan mä Yankee Candlen joulukalenterinkin, jonka halvan hinnan syyksi paljastui myöhemmin se, että se oli viimevuotinen kalenteri :D No mutta mua ei haittaa yhtään, nämä ovat tosiaan itselleni vielä niin vieraita tuotteita, että mieluummin otin edullisemmalla tuoksuja kokeiluun :)

12 vastausta artikkeliin “Tuoksukynttilädiggarin unelmakauppa

 1. Mä suosin paljon Partylitea, koska naapuri on konsultti :) lisäksi ostelen yleensä Tallinnasta Joikin kynttiläpurkkeja ja satunnaisesti reissuista kokeiluun yhtä sun toista.

  Mä muuten näin tota Yankee Candelia myynnissä Dayssa, Fredan ja Bulevardin kulmassa. En valikoimaa sen kummemmin ihmetellyt, koska mun kynttiläkaappi on just nyt täys, mutta siellä on joku hylly kuitenkin :)

  Tykkää

  1. Lucky you, mullakin oli kaveri ennen konsultti niin oli aina Partyliteja kotona :)

   Kiitos vinkistä, pitää muistaa jos kävelen ohi!

   Tykkää

 2. Kiitos vinkistä, yritän muistaa käydä tuoksuttelemassa! Tuoksupullot houkuttelis, vaatekaapissa ja vaatehuoneissa alkaa helposti tuoksua semmoiselle epämääräisen tunkkaiselle. Mä en ole koskaan ollut partyliten ystävä niiden ihan tolkuttomien hintojen vuoksi ja muutenkin mulla on Partylitesta jotenkin TODELLA keski-ikäinen mielikuva :D:D

  Tykkää

  1. Joo TIEDÄN! Se on aika mystistä, kun kumminkin kaapissa säilytetään vain puhtaita vaatteita, että miten ne voi alkaa haista!? Pahimpia on pitkään käyttämättöminä olleet lakanat :P

   Muhahaaaa!! Mun Partylitesta pitävät tuttavat on kaikki mua nuorempia niin en oo osannut pitää keski-ikäisenä :D Kalliita kyllä ovat!

   Tykkää

 3. Mä rakastan tuoksukynttilöitä! Yankee Candlet on kyllä yksiä lemppareitani tällaisista hieman arkisemmista. Jos haluan jotain hienompaa, niin sitten ostan Toccan kynttilöitä. :)

  Tykkää

 4. Olin innoissani että kerrankin voitin mutta en se ollutkaan minä :/ :D

  Mun on niin tuhat kertaa pitänyt mennä tonne liikkeeseen. Kun menen keskustaan en muista tota liikettä :O Seuraan heidän instaa, joulukalentereita oli tullut sinnekin.

  Tykkää

 5. Miekään en yhtään konsulttia tunne, mutta olen tilannut Partyliteä ihan itse niiden verkkokaupasta :D Joutuu maksamaan kyllä postikulut, kun konsultin kautta saa ilman.

  Tykkää

  1. Ahaa, eli silloin saa tuotteet kotiin/postiin? Mua on rassannut juurikin se toimituksen/haun sopiminen jos olen tilannut jonkun puolitutun kautta. Hyvä siis tietää! :)

   Tykkää

   1. Mä olen myös tilaillut Partylitea verkkokaupasta (tosin mun mielestä silloinkin pitää hakea joku konsultti vaikkapa postinumeron perusteella), mutta tuotteet tulee tosiaan postiin tai kotiin, eikä kyseisen konsultin kanssa olla missään tekemisissä.

    Sisustuskaupan verkkokaupasta olen tilannut melko useinkin ja toimitus on ollut aina supernopeaa. Eniten olen tilaillut noita YC:n vahoja, sillä pelkään vähän kynttilöitä, kun on pieniä lapsia ja eläimiä. Tuoksulyhdyt (4 kpl) mulla on sähkökäyttöisiä, ettei tarvi niihinkään kynttilää.

    Mun mielestä sellaiset tuoksulyhdyt ovat kätevimpiä, missä on sellainen erillinen ”lautanen/kuppi”. Sitten kun haluaa vaihtaa vahan, laittaa kupin pakastimeen vartiksi, niin vaha lähtee usein ihan vain kallistamalla, eikä kuppiin jää mitään töhniä. Joskus en jaksa odottaa varttia, jolloin kaadan kuuman sulan vahan muovirasiaan, jonka olen vuorannut foliolla ja pyyhin kupin talouspaperilla. Sekin on ihan helppo tapa ja muovirasiaan mahtuu aika monetkin vahat. Sitten kun loota alkaa täyttyä, nostan vaan folion vahoineen pois ja laitan uuden tilalle.

    Toivoisin, että Suomesta saisi vielä Scentsyä, kun niillä on myös niin herkullisen kuuloisia tuoksuja!

    Tykkää

 6. Joskus mua niin harmittaa, että pitää olla tämmönen herkkis, joka tulee pahoinvoivaksi tuoksukynttilöiden poltosta. Ku ois kaikkia ihania tuoksuja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s