BareMinerals · Diptyque · Joulukalenteri · Kicks · Kiehl`s · L`Occitane · The Body Shop · Yankee Candle

Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2016

Viime syksynä tekemäni koostepostaus kosmetiikkajoulukalentereista osoittautui niin luetuksi ja tykätyksi (ja koska kosmetiikkajoulukalenteri nyt vaan on paras keksintö ikinä), että halusin tänäkin vuonna tehdä samanlaisen postauksen :) Viime vuonnahan mulla oli erinäisten sattumien summana kaksikin kosmetiikkakalenteria eli L` Occitanen täältä Suomesta sekä Lookfantasticilta tilattu kalenteri. Lisäksi hankin English Tea Shopin teekalenterin Sokokselta, jonka luukkuja availin jo piristämään marraskuisia aamujani ^_^ Niin ja tietenkin meillä oli Rössön kanssa taas perinteinen maanantaijoulukalenteri <3

Viime vuoden kalentereiden sisältöä voit tarkastella täältä joulukalenteri-tunnisteen alta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mennäänpä katsomaan, mitä ihanaa tänä vuonna on tarjolla! Osa hinnoista on euroissa ja osa punnissa, minkä nyt olen kunkin kohdalla onnistunut  Sherlockina löytämään. Myös kuvien kanssa olin hankaluuksissa, koska kaikkia haluamiani en saanut yrityksistä pyytämällä ja joistain kalentereista ainoat netistä löydetyt kuvat joko paljastivat kalenterin sisällön täysin tai olivat jonkun muun blogista. Arvatkaa muuten onko ollut vaikea tehdä tämä postaus spoilaantumatta..! En ymmärrä, miksi tosi monen merkin sivuilta näkee kalenterin sisällön vahingossa samantien kun sivulle klikkaa!

Joku ehkä miettii, miksen odota niin kauan, että kalenterit tulevat myyntiin, jolloin hinnat ja kuvatkin olisivat kuosissa. Syy on se, että kosmetiikkakalenterit ovat niin hurjan suosittuja, että siinä vaiheessa täytyy jo olla sormi hiirellä kun kalenterit pamahtavat myyntiin. Toistan viimevuotisen ohjeeni: valitse suosikkisi ja kyttää merkin sivuja tai uutiskirjettä silmä kovana :D

KICKS 45 €
KICKSin kalenteri on jälleen tulossa kaikkiin myymälöihin noin viikolla 43. En ole tätä koskaan itse ostanut, mutta kivalta se on vaikuttanut! Olisikohan tänä vuonna mukana uusimpia Kicksin merkkejä kuten Smashboxia tai Tromborgia? :)10cacwe16-2

L’Occitane en Provence 49 €
Loksun kalenterista tykkäsin kovasti viime vuonna, tosin siellä oli aika paljon myös krääsää. Tänä vuonna hinta on kympin kalliimpi ja sisällön pitäisi sitten olla sen mukainen. Kalenteri tulee myyntiin viikolla 42 eli todennäköisesti 18.10. ja tänä vuonna kalentereita tulee saamani tiedon mukaan myyntiin runsaasti L´Occitanen liikkeisiin sekä Stockmannille, Sokoksille ja Emotioneihin. Mahtava kuulla, että viime vuoden härdellistä on opittu, ja kalentereita tulee tänä vuonna reippaasti enemmän :)

Kiehl` s 95 £
Myös Kiehl` sillä on joulukalenteri! Tätä en tiennytkään. En valitettavasti saanut vielä vastausta siihen, tuleeko tätä Suomen pisteisiin myyntiin, mutta Kiehl`s-fanit voivat tilata tämän ainakin Selfridgesin sivuilta.

tbs_modattu

The Body Shop 79/99/129 €
The Body Shopilta sain kuulla ilouutisia eli kaikki kolme merkin kalenteria tulevat myös Suomeen. Bodarin ystävät voivat valita STANDARD-kalenterin (79 €), DELUXE-kalenterin (hinta 99 €) tai ULTIMATE-kalenterin (129 €). Eilisestä lähtien kalentereita on voinut myös varata myymälöistä paikan päältä, sähköpostia lähettämällä tai soittamalla (klik yhteystiedot)! Tosi hyvä idea minusta, ja antaa ajoissa liikkeellä oleville nopeusedun :) Kalenterit tulevat myyntiin 17.10.2016.11194782-1074423943917947Lookfantastic 89,95 €
LF:n kalenteri oli viime vuonna lyhyesti sanottuna ihan mieletön. Paljon kiinnostavia, itselleni uusia tuotteita ja todellakin kalliin hintansa arvoinen. Kalenterin voi ennakkotilata jo nyt täältä ja se ilmestyy 1.11.2016. Itse vielä himmailen, mutta saa nähdä klikkaanko tämän vielä hätäpäissäni itsellenikin :D

pb258129

Diptyque 250 £ (viime vuoden hinta)
Jos saisin valita minkä tahansa kosmetiikkakalenterin hinnasta piittaamatta, niin kyllä se olisi lempparihajuvesimerkkini Diptyquen kalenteri. Merkin tuoksuista olen käyttänyt ainakin kolmea ja ostinpa kerran Bangkokista Diptyquen kynttilöitäkin, jotka näkyvät tässä kuvassa. Hinta kirpaisee, joten valitettavasti tämä jää kyllä itseltäni ostamatta :(. Selfridgesin sivuilta tätä kuitenkin pitäisi saada aikanaan tilattua Suomeen. Jos jollakin on veropalautuksia tulossa tai muuten vain halua ja mahdollisuutta panostaa, niin suosittelen kaikella mahdollisella lämmöllä <3

bareMinerals 75 £
Sitten aika jännä vaihtoehto, nimittäin bareMineralsin meikkikalenteri! Jostain syystä miellän kosmetiikkajoulukalenterit ihonhoitopainotteisiksi, mutta tosiaan, tällainenkin olisi aika ihana! Tietoa kalenterista löytyi netin syövereistä todella minimaalisesti (hinnan ja sisällön (spoileri!!) bongasin täältä), MUTTA! Saamani tiedon mukaan eleven-verkkokauppaan olisi tulossa bareMineralsin kalentereita (aiempien vuosien Décleorin (60 £) ja Ciatén (49 £) ohella!). Minulle kerrottiin, että uutiskirjeen tilaaminen täältä on varmin tapa saada tieto kalentereista heti niiden saapuessa (plus uutiskirjeen tilaamalla saa 11 % alekoodinin :).

elevenin pr-naisen kanssa intoilimme Ritualsin joulukalenterista (RAKASTAN Ritualsia!) ja apuaaaaaaaa hän lupasi yrittää parhaansa, että myös Ritualsin tuoksuva ihanuuskalenteri  (49 £) saataisiin elevenille..! Itse aion kytistää tätä mahdollisuutta silmä kovana, peukut pystyyn!

pink-advent-calendar-gift-set9305893

Yankee Candle 24,99 £
Kynttilät eivät ole kosmetiikkaa, mutta monet kosmefriikit kyllä rakastavat tuoksukynttilöitäkin, joten en voi olla vinkkaamatta tästä! Kynttiläkalenteria haikailin nimittäin jo viime vuonna, mutta en enää, nimittäin tätä postausta tehdessäni tilasin sen Yankeen UK-sivuilta :D Kalenteri on saatavilla pinkkinä tai sinisenä, mutta minulle ei selvinnyt, onko sisältökin eri. Pinkin tilasin kuitenkin tietysti ja sen voi klikkailla ostoskoriinsa täältä. Juuri nyt kalenteri näyttäisi olevan tarjouksessa vain 14,99 £..!! Kalenterissa on 25 kynttilää, muille päiville yksi ja jouluaatolle kaksi. Äääääää, odotan tätä niin innolla! <3 Aloitan tämän availun varmaan jo marraskuussa piristämään iltojani ;)

Lushilla ja Benefitillä on kalentereissaan omaan makuuni tylsästi vain 12 luukkua. Ei ole oikea joulukalenteri sellainen, sanon ma! Lushin kalenterin voi hankkia ihan Suomesta (ei vielä myynnissä) ja Benefitin kalenteri pitäisi olla aikanaan tilattavissa heidän sivuiltaan.

Dr. Hauschkan kalenteri olisi ollut ihana juttu luonnonkosmetiikan ystäville, mutta valitettavasti sitä ei maahantuojan mukaan ole tulossa Suomeen. EDIT. Lukija vinkkasi, että Kosmetikkaufhaus.de-verkkokaupasta sai viime vuonna Hauskan kalenterin ja näyttipä siellä olevan paljon kaikkea muutakin ihanaa!

Minkä te haluaisitte? Niin ja kai kaikki nyt kosmetiikkakalenterin haluaa?! :D Jos teidän mielestänne markkinoilla on vielä joku ihanampi kosmekalenteri, niin vinkatkaa toki kommenttiboksissa!

Kuvat: Yankee Candle, Lookfantastic, L´Occitanen ja The Body Shopin kuvat merkin pr-materiaalia ja Diptyquen kuva oma ottamani.

71 vastausta artikkeliin “Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2016

 1. TBS:n kalenteria odottelen, haluan vaan nähdä sisällöt ensin, sillä parina vuonna on ollut toistoa. Teekalenteria odottelen myöskin saapuvaksi.

  Huhujen mukaan, myös Essenceltä tulee kalenteri myös tänä vuonna.

  Tykkää

 2. Mimosan mainitsema Essence kiinnostaisi jos siinä olis muutakin kuin kynsilakkoja.
  Body Shopin kalenterit on mun mielestä olleet ihan hiton tylsiä mitä olen aiempina vuosina sivusta seurannut. Saattaisin saada itkupotkuraivarit kolmannen sydänsaippuan jälkeen…

  Tykkää

  1. Mulla oli kaksi vuotta sitten TBS:n kalenteri ja silloin tosiaan saippuoita oli paljon. Nyt kun hinnat ovat noinkin kalliit (kaksi vuotta sitten muistaakseni 60 €), uskon, että sisältökin on parempi :)

   Tykkää

 3. Kiitos tästä postauksessa! Minä ostin viime vuonna ensimmäisen kerran Kicks:n kalenterin, kiitos teidän, sillä aikasemmin ”neverheard” koko tuotteista :) ja voi miten kalenteri ilahdutti minua aamuisin! Tyttäreni hankki BabyLips kalenterin mutta se oli kyllä aika turhake. Tänä vuonna mieluinen Lookfantasticin kalenteri mutta hinta vain mietityttää.

  Tykkää

  1. Jeee, ole hyvä :) Mä ostin viime vuonna Baby Lips -kalenterin serkkutytöille, ja he kyllä pitivät siitä. LF oli viime vuonna ihan mieletön, uskallan kyllä suositella sitä hinnasta huolimatta!

   Tykkää

 4. Yankee Candle lähti samantien tilaukseen :D LF-kalenteria kovasti pohdiskelen kun en sitä viime vuonna hankkinut, saattaa siis olla, että siihen päädyn tänä vuonna, mutta ihan vielä en tilausta taida tehdä koska voi muutoin käydä niinkuin viime vuonna – kosmekalentereita on vaikka muille jakaa :D

  Tykkää

 5. Ihania! Haluun ehkä nää kaikki, mitäköhän mies tuumaisi..? Kiehl’s houkuttelee ainakin ja ehkä myös Kicks jos olisi kivoja uutuuksia mukana :) Viime vuonna Look Fantasticin kalenteri oli kyllä kiva.

  Tykkää

 6. Mä tässä oonkin jo kovasti odotellut, että koska näitä alkaa tulemaan. Mulla oli kans kaks vuotta sitten se TBS saippuakalenteri, en taida toista kertaa siihen lähteä. Yves Rocheria oon miettinyt, mutta nyt houkuttais toi kommenteissa mainittu Essence myös. Tietty toi Look Fantastic ois kans kiva.. Oon marraskuun lopussa lähössä Puolaan ja mietin myös että mitä jännää sieltä löytyis. Että jos ostais jonkun halvemman niin vois sit täydentää :D

  Tykkää

   1. Mut sit mä panikoin, että kun reissu on vasta marraskuun lopussa, niin entä jos kaikki kiva on loppu jo????

    Tykkää

 7. Mulla ei oo vielä ikinä ollu kosmetiikkakalenterii.. Oiskohan nyt sen aika?! Mikä jäbän mielestä ois mulle paras? Tiiät mun maun ja tottumukset 💜😊

  Tykkää

 8. Kiitti kivasta postauksesta :) Mulla ei ole kosmetiikkakalenteria ollutkaan vielä, viime vuonna meinasin BS:n ostaa. Niinhän siinä nyt kävi, et just lähti ennakkotilaus Look Fantasticin kalenterista <3 Saas nähdä jääkö ainoaksi…

  Tykkää

 9. Haa, mä just viime viikolla muistin joulukalenterit ja kävin lukemassa sen sun viime vuoden postauksen :D Ja ihanaa, kiitos tästä postauksesta, koska nyt oli ihan PAKKO ennakkotila LF-kalenteri. Se vaikutti viime vuonna ihan supermageelta ja jäi harmittamaan, että en sillon sitä tilannut. Nyt en enää aio harmitella, joten kuului vain *klik* kun äsken laitoin ennakkotilauksen menemään. Ihanaa! <3

  Tykkää

 10. Kiitos taas mainiosta yhteenvedosta! Tänäkin vuonna taitaa lopulta olla kalentereita ainakin kolme niinkuin viiime vuonnakin. :D Tilasin muuten vuosi sitten Dr. Hauschkan kalenterin Saksasta ja homma sujui helposti. Kosmetikkaufhaus.de oli paikkana (muitakin toki on), hinta vain 44e ja siitäkin tuli vielä 10% alennusta.

  Tykkää

   1. Näytti tulleen tänäkin vuonna myyntiin, hintaan 49e, kun brittisivuillaan dr. Hauscka pyytää tuosta 75 puntaa. Nyt 13.11. asti saa tuon tai muun joulukalenterin tilatessaan koko tilauksen arvosta 10% alennusta. Tän tarjouksen käytin viime vuonna ja sain valmiiksi edulliset Santen yms. tuotteet niin halvalla verrattuna Suomen hintoihin, että joulukalenteri tuli melkee ilmaseks. :) Alkoi nytkin tehdä mieli, pitänee mennä kylmään suihkuun tai jotain. :D

    Tykkää

 11. Minä kävin yllä mainitusta saksalaisesta verkkokaupasta shoppailemassa tyttärelleni Technic merkkisen kosmetiikkakalenterin. Hinta ei ollenkaan ollu paha ja tytär on onnesta soikeena. Tuolla oli vaikka minkälaista kalenteria tarjolla, itse kuolailin kahvikalenterin perään ja sellaisen missä olisi meikkien lisäksi kaikkea muutakin. Mut vielä sain hillittyä itseni. Pitää tarkkaan harkita minkä haluan, kun tarjolla on niin monenlaista kosmetiikkakalenteria. Jotenki niitä täpinöissä olen, kun minulla aikaisemmin ei ole ollut kosmetiikkakalenteria. Aina vähän myöhästyny sesongista ja alkanu ettimään vasta marraskuussa.
  Ehkä kallistun L’Occitanen ( siinä olis varmasti tuoksujakin joita yli kaiken rakastan) tai The Body Shopin kalenteriin, tuohon 99 euroa maksavaan. Harmittaa vaan kun Emotions/Sokos liikettä ei ole tässä lähettyvillä mistä vois käydä ennakkoon varaamassa vaan pitää koittaa ehtiä diilaaja.

  Tykkää

  1. Saisiko Stockan verkosta L`Occitanen kalenterin?! Ihan hyvin mahdollista!

   Ja ai että tuolla Kosmetikkaufhaus.de-kaupassa on paljon kaikkea..!! <3

   Tykkää

 12. Mä haluaisin sen Essencen, koska kynsilakkahörhöys. Itse asiassa juuri tämän postauksen luettuani saatoin laittaa Kosmetik4lessille pyynnön ilmoittaa kun sitä on taas varastossa :D LF olisi ihana, mutta en kyllä pysty perustelemaan itselleni tollasta hintaa siitä vaikka olisi miten ihania uusia juttusia. Niin, ja se teekalenteri olisi ollut aivan ihana viime vuonna, mutta olin myöhässä enkä enää saanut sitä. Tänä vuonna skarpimpana, pitää laittaa kaveritkin kärkkymään. Kerro säkin heti jos näät sitä! Vitsit kyllä blogit on pahimpia, mä just oon ollut tyytyväinen että nyt on shoppailut hetkeksi shoppailtu enkä tarvi mitään, mutta jep jep. En tarvi toki en, ainakaan joulukalenteria syyskuussa.

  Tykkää

  1. Muhahahaaa! Jep, just kävin tsekkaamassa, eikä ollut vielä teekalenteria Sokoksella…Mähän otan tuon kynttiläkalenterin käyttöön jo marraskuuksi, niin on jotain kivaa silloinkin :´D

   Tykkää

 13. Tilasin saksalaisen ystäväni kautta Douglas-firman kosmetiikkakalenterin, sillä he eivät toimita Suomeen. Hinta 30 € (plus paketin toimituskulut) ja sisältää laadukkaita merkkejä. En malttaisi millään odottaa! :) Itsekään en missään nimessä halua tietää sisältöä etukäteen. Kelpaisi kyllä hyvin useampikin kalenteri, mutta en edes käytä hirveästi kosmetiikkaa, joten ihan turha kuolailla montaa. :D Kahvikalenteri olisi ihana lisäksi, tai joku laadukas suklaakalenteri. <3

  Tykkää

  1. Oi, kuulostaa ihanalta! <3

   Ja kyllä, ihan harmittaa kun mulla on kahvikapselikeittimenä Dolce Gusto kun Pauligin koneelle olisi kapselikalenteri :P

   Tykkää

 14. Uudessa Kicksin lehdessä mainostetaan Cliniquen kalenteria, hinta 75e ja sisältö 262e arvosta meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

  Tykkää

   1. En tiiä, ei mainittu. Pitänee käydä kyselemässä ihan mielenkiinnosta.

    Päädyin tänään tonne kosmetikufehateveriin surffailemaan, sielläkin oli jotain kivoja. Mut vitsit kun tulis se douglasin kalenteri puolaan myyntiin kans. Tässä jo arvoin että oisko Krakovassa joku kaverin kaveri kelle sen vois tilaa odottamaan tai saisko jonkun myymälän jemmaamaan mulle yhen :D

    Tykkää

   1. Hei, voisitko kiltti antaa linkin muista tuon Cliniquen kalenterin voisi tilata💕 Kiitos!

    Tykkää

   2. Enpä valitettavasti tiedä löytyykö enää mitään :( Ainakin Selfridgesiltä oli loppu. Soita johonkin Kicksiin ja kysy, onko missään myymälässä jäljellä?!

    Tykkää

 15. Innostuin tuosta LF:n kalenteista… postimaksutkin näyttää olevan ilmaiset. Mutta tuleeko noihin LF:n tilauksiin jotain veroja päälle vai missä kyseinen firma nykyään sijaitseen? Olen koittanut pitää aiemmin tilaussummat pienempinä, mutta nyt ei pysty :)

  Tykkää

 16. Tänään lähti tilaus Rituals-kalenterista, joka olikin yllättävä löytö mutta vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta BodyShopille ja L’occitanelle! :) Ja kun LF on myös jo varattuna, enää tarvii saada se kolmas kalenteri. :D Mieli tekis lakkakalenteria mutta Essencellä onkin tänä vuonna meikkikalenteri, joten pitääpä miettiä vielä. Ehkä Ciate? Oisko tietoa, onko sitä myyty jossain Suomessa vai etsinkö taas ulkomailta? Pistin muute kyselyä Marks&Spenceriin, saisko kalenteria tänä vuonna ostettua Suomesta, saisko niitä jotenki tilattua Suomen M&S:n kautta (kun sitähän ei saa brittiverkkokaupasta) ja voisko sen saada ees tulevaisuudessa valikoimiin. Vastaus oli ei, ei ja ei. Kosmetiikan maahantuontiin liittyy kuulema sellaisia hankalia juttuja, kuten etikettien kääntäminen, joten kalenteria ei ole tulossa. :(

  Tykkää

   1. Elevenin huomasinkin mutta siellä Ciaten kalenteri maksoi jonku 25e enemmän, joka on suhteessa niin iso hintaero, että jos muualta kotimaasta ei löydy, tilaan vaikka LookFantasticilta. Ciaten omilta sivuilta ei selvästi kannata kun postimaksut ovat siellä niin korkeat. Yritin katsella myös OPIn ja Cheekyn kalentereita mutta niitä ei lähetetä Suomeen. Ja Avonin kalenterista ei ole vielä mitään tietoa.
    Ritualsin kalenterin tilasin omilta sivuiltaan. Postikulu Suomeen kympin ja sain sitä jakamaan muutaman muunkin kalenterista innostuneen. :) https://eu.rituals.com/en-nl/the-ritual-of-advent-5389.html?utm_campaign=20161007_advent_non-openers&m_i=ehGexPkIoQrzgcUCdT_mBljUfu9j7bU7SjTkWQJVUIMZZcvBtt4l7icvEzNZFxoQ6G2v1xA8izGpxygw7SYQAQ_xtoiOez&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_content=ARTICLE_FULL_WIDTH_advent_order

    Tykkää

   2. Ensi vuonna kun teen tätä postausta niin pyydän sua konsultiksi, oot ihan törkeän hyvin perillä näistä!!! :D Tuo Rituals kyllä kuumottelisi mua, että saas nyt nähdä… ;)

    Tykkää

   3. Hih, oikee mielelläni alan kosmetiikkajoulukalenterikonsultiksi. :D Piti tulla heti tänne kehumaan, että tilasin juuri M&S:n joulukalenterin! Tilasin sen briteissä asuvan kaverinkaverin osoitteeseen ja hän postittaa sen mulle. Piti vaa ensin kysellä M&S:n asiakaspalvelusta tarkat mitat, jotta varmistui, ettei lähetys Suomeen tuu maksamaan järjettömästi. Ei tule, hyvin jäi mittoihin 2cm varaakin. ;) Eli joulukalentereiksi päätyivät Rituals, LookFantastic ja M&S beauty, nyt olen jo muutaman luukun avannut marraskalenteristani eli L’occitanesta. Pitänee pitää alkuvuosi kosmetiikanostopaastoa ja tässä kyllä olivat mun joululahjat. :D

    Tykkää

   4. OMG, sulla on kyllä TODELLA hyvät valinnat!! <3 Tuo Rituals olisi itsellekin ollut tosi mieleinen ja LF nyt oli viime vuonna ihan helmi ja kuulemma spoilaantuneiden kavereideni mielestä tänä vuonna vielä parempi!! Ja M&S… vitsi saat varmasti kaikkea uutta jännää :)

    Tykkää

 17. Voi että mitä ihanuuksia. Itselle olikin jo LF:n kalenteri tilattuna mutta tuli vielä sorruttua YC: kynttiläkalenteriin.. Ei malta nyt odottaa että saan nämä kotiin ja pääsee sitten joulukuussa availemaan. Normaalisti en raaskisi ostaa. Mutta JOULU mikä ihana tekosyy.

  Tykkää

 18. Ainiin. Ihana teidän maanantai kalenteri. Minulla ja siskollani vähän samanlainen nyt toistavuotta. Adventtikalenteri,sovitaan budjetti ja jokaiselle adventille oma teema. Paketteja on ihana kasata ja saada.

  Tykkää

 19. Kiitos tästä postauksesta! :)

  Onko tuo 18. päivä muuten oikein? Siksi vain kysyn, kun se on tiistai, ne L’occitanet ei siis tule myyntiin jo maanantaina? Sellaisen yritän saada, jos vain onnistuu, tuota LF:n kalenteria olen miettinyt elokuusta saakka… Kun minä en pahemmin meikkaa, en oikein tiedä, tulisiko sieltä sitten liikaa sellaista, jolle ei ole käyttöä… Varmaan viidesti olen jo ollut tilaamassa sitä, mutta sitten kuitenkin taas muuttanut mieleni… Et sattunut vahingossa näkemään sen sisältöä? :D

  Tykkää

  1. Hahaa, olisin voinut spoilaantua for my reader, mutta sä ehdit jo ensin :D Ja kyllä, ilmeisesti Loksun kuorma tulee tiistaisin, josta tulee tuo 18.päivä! :)

   Tykkää

 20. Joko muuten sait oman YC:n kalenterisi? Kauanko kesti lähetyksestä että oli sinulla?
  Itse jännäilen ennättääkö ensiviikon aikana meille sillä tilattiin siskoni kanssa samantien tuplapakkaus. Toinen hänelle ja toinen minulle ja olisi mukava saada kalenteri siskolleni kun pian näemme.

  Tykkää

  1. Sain! Mutta kesti niin kauan (15 arkipäivää jos oikein muistan!), että ehdin jo kysellä peräänkin ;) Sieltä se kumminkin lopulta tuli ja muut kalenterin tilanneet ovat sanoneet samaa, että hidasta on. Toivon mulaan ehtisi ajoissa siskosi tapaamiseen :)

   Tykkää

   1. Voi että. Sitten voi olla ettei ehdi siihen. Mutta ehtii varmasti joulukuuhun siskolleni. Ja minullekkin tietenkin.
    Ompas tylsää kun joutuu odottamaan.

    Tykkää

 21. Minä kävin tänään hakemassa oman Sothys-joulukalenterini suoraan Helsingin Kaisaniemen liikkeestä :-)

  Tykkää

 22. Tilasinpas muuten Eleveniltä miehellekin yllätykseksi kalenterin, ettei ole niin huono omatunto viimeaikaisten melko reippaiden kosmetiikkaostosten vuoksi 😉 En voinut vastustaa The Bearded Man Companyn kalenteria, jonka luukuista löytyy 24 erilaista partaöljyä 😍

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s