Guerlain · Kynttilät · L`Occitane · Meikit · Tuoksut

Meteoriitteja all over the place

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syvä rakkauteni Guerlainin meteoriitteja kohtaan ei ole varmaankaan jäänyt blogini lukijoilta huomaamatta. Rakastan niin niiden jättämää kevyen blurrattua lopputulosta kasvoilla kuin jumalaista orvokkista tuoksuakin. Syksyllä hullaannuin L´Occitanen Arlésienne-tuoksusta*, joka on mielestäni lähimpänä meteoriittien tuoksua, mitä olen löytänyt. Ei aivan yksi yhteen. mutta TODELLA lähellä. Aiemmin olen fiilistellyt myös Guerlainin meteoriittimeikkivoidetta <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt homma vietiin niinsanotusti nextille levelille, nimittäin meidän Liisahan se oli, joka laittoi mulle eräänä iltana lähes hengästyttävän sekopäisiä inbox-viestejä, että nyt on tosi kyseessä!! Liisa oli vahingossa kaverilleen joululahjaa ostaessaan löytänyt kuulkaa Ikeasta graalin maljan. Lugga-kynttilät! Kynttilät ovat itsessään kauniin värisiä ja varsinkin tämä lasipurkissa oleva kynttilä on vielä kaunis kuin mikä. Mutta se juttu oli kynttilöiden tuoksu, nimittäin Guerlainin meteoriitit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnän, että olin hieman skeptinen tuoksun suhteen. Voiko Ikean halpiskynttilöissä muka oikeasti olla tämä maailman paras tuoksu (Benkun naaman jälkeen tietty) ikinä? Noh, Kissiksen ja isäni vaimon suosiollisen avun vuoksi sain näitä Lugga-kynttilöitä ja kyllähän Liisalle lähti samantien viestiä, että kuule oikeassa olit! <3

Hauskinta oli se, että kun asiasta vauhkottiin kauneusbloggaajien someyhteisössä kävi ilmi, että Lugga-kynttilöitä omistivat monet muutkin, mutta he eivät olleet koskaan haistaneet Guerlainin meteoriitteja, eivätkä siten tietenkään osanneet yhdistää näitä kynttilöitä meteoriitteihin. Mutta aika ihanaa minusta, että tämä tuoksu tosiaan on tosi monen tykkäämä, oli sitten meteoriittien fani tai ei :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lugga-kynttilöitä myydään monen kokoisina, mutta nämä minun omistamani maksavat 5,99 € (kolmen pilarikynttilän pakkaus) ja 2,49 € (lasipurkissa oleva kynttilä). Kynttilät yleensä saattavat maksaa maltaita joten nämä ovat kyllä ihan killeriedullisia. Tuoksu ei ole poltettaessa kovin voimakas ja oikeastaan tuoksu on aika lailla yhtä vahva palamattomassa kuin palavassakin kynttilässä. Tarvittaessa näitä voi sitten sytyttää useamman yhtä aikaa :)

Mites, iskeekö meteoriitit puuterina, meikkivoiteena, hajuvetenä tai kynttilänä? :)

*Saatu blogin kautta.

14 vastausta artikkeliin “Meteoriitteja all over the place

 1. Mun on pitäny käydä ostamassa noita kynttilöitä siitä asti kun Liisa asiasta postasi, mutta en oo saanut aikaiseksi. Ironista, koska oon basicly kävelymatkan päässä Ikeasta….:D mutta siellä on aina niin paljon ihmisiä ja tulee ostettua kaikkea muutakin ja keikka kestää iäisyyden aina, vaikka kuinka aikois vaan ”hakea yhden jutun”. No ehkä mä vielä ryhdistäydyn.

  Tykkää

  1. Mä TIEDÄN ton. Siksi vältänkin Ikeaa viimeiseen asti. Ei ole olemassa ilmaista lounasta sen enempää kuin nopeaa käyntiä Ikeassa. I rest my case :D

   Tykkää

  1. Joo, tiedän mitä tarkoitat. Mullekaan se ei ole optimaalinen sävy, mutta tykkään siitä silti :) Pitää vaan vähän tarkemmin miettiä muut kasvomeikit, lähinnä puuterin ja poskipunan sävyt.

   Tykkää

 2. Meteoriittejä en omista, mutta kyseisiä kynttilöitä kylläkin. Kaiken kokoisina yhteensä 10. Ostin ne värin perusteella, mutta olen tykännyt tuoksustakin.

  Tykkää

 3. Ostin maltillisesti vaan yhden. Minulla taisi olla tommoinen jo ennestään. Yksi vika noissa kyllä on.. hitto ku palaa ku ulkoroihu! :D :D Sydän on nii pitkä että saa koko ajan olla leikkaamassa! :D

  Tykkää

  1. Aijaa, ei mulla vaan (toi pilari siis) :P Tosin mä nippasen aina ennen sytyttämistä sydäntä kynnellä vähän lyhyemmäksi. Täytyy katsoa, miten lasipurkin kanssa käy :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s