Flow kosmetiikka · Jolie Box · Luonnonkosmetiikka · Naturativ · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Kotispa eli lokakuun 2016 Jolie Box

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska sain oman lokakuun Jolie Boxini vasta viisi (!!) päivää ensimmäisten jälkeen, uskallan paljastaa tässä ensimmäisessä kuvassa vähän sisällöstäkin. Jos tätä kuvaa ei syynää (silloin jo vähän haluaakin spoilaantua ;), niin sitä ei vahingossa tapahdu. Lokakuun boksin teema oli kotispa ja tuotteet oli valittu teeman ympärille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luulin ensin, että boksissa on sukkahousut! Ruskea kangasjuttu paljastuikin Kassa-kintaaksi, jolla saa kropan kuorittua tehokkaasti. Se on kuulemma perinteinen hamam-kuorintakinnas ja teholtaan erittäin hyvä. Ennen kinnaskuorintaa suositellaan käytettäväksi Charme d` Orient Mustasaippuaa, joka tuoksuu ihanasti eukalyptukselle. Lämpö tehostaa Mustasaippuan vaikutusta, joten se suositellaan levitettäväksi ennen saunaan menoa. Ihana ajatus lepäillä vartti saunassa saippuaa kropassa, mutta omat suihkuhetkeni tietäen tulee onnistumaan ehkä kerran vuodessa :D Kerran kuukaudessa kinnas-saippuakuorintaa vain suositellaankin kuorinnan tehokkuuden takia, eli sinänsä ajatus harvoin käytettävästä kuorinnasta istuu omaan tyyliini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavana boksista paljastui jalkojenhoitoa Naturativ Salt Foot Scrubin ja Flow kosmetiikan Peppermint Foot Butterin muodossa. Jalkojenkuorinta. Aivan järkyttävän vaivalloista puuhaa! Jalat muuttuvat liukkaiksi, pitäisi pystyä istua jossain ja ääää. Naturativilla on aivan sairaan hyväntuoksuisia suihkugeelejä, olisin tosi mielelläni ottanut vaikkapa sellaisen. Plussaa kuitenkin merkistä, joka kiinnostaa ainakin minua. Piparminttu jalkavoi on tämän boksin ainoa tuote, joka jää varmasti itselleni. Rakastan piparmintun tuoksua ja tätä Flown tuotetta en olekaan kokeillut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pussinäytteitä oli naamio Patykalta ja kasvovoide Cimeltä.

Yhteenvetona mun on pakko todeta, että petyin boksiin. Jouduin tonkimaan tyhjää laatikkoa hetken ennen kuin tajusin, ettei siellä ollut mitään kasvoille (pussinäytteitä lukuun ottamatta), hoitotuotteita saati meikkejä, joita eniten odotin. Laiskana vartalonhoitajana pelkkä vartaloboksi ei ollut riemunkiljahduksia aiheuttava asia, mutta saattoi tämä olla ihana boksi toisten mielestä? Jos vähän kärjistän, niin itse tällä kertaa maksoin 24 euroa kokeilukokoisesta jalkavoista ;) Boksiin ei olisi välttämättä tarvinnut lisäksi kuin kunnonkokoisen kasvotuotenäytteen joltain ihanalta merkiltä tai jonkun kivan meikkituotteen. Nyt tuntui, että boksissa ei juuri edes ollut Joliella myynnissä olevia merkkejäkään, vaikka suureksi osaksi juuri siksi boksia olen tilannut.

Se, mikä oli tässä kuussa minulle ehdottomasti boksin paras, oli koodi Jolie Spahan, jolla saa lokakuussa varatun ajan yhteydessä May Lindstrom Skinin The Good Stuff -vartaloöljyn. Öljy on arvoltaan 118 euroa ja sitä myydään Joliessa. Mun olisi muutenkin pitänyt varata aika, joten tämä oli ihana juttu ja sai kyllä ainakin minut klikkaamaan itseni Jolie Span sivuille! :)

Mitä te tykkäsitte boksista? Onko vartalonhoitotuotteet jeejee vai nääh? :)

 

10 vastausta artikkeliin “Kotispa eli lokakuun 2016 Jolie Box

 1. Mä taas voisin tilata boksia, jos siinä olisi aina kivoja vartalotuotteita. Jalkakuorintakin toimii jos kylppärissä on penkki ja toinen ihminen mukana. Me käydään miehen kanssa 9,5 yhteisen vuoden jälkeen edelleen pääasiassa yhdessä suihkussa, joten käskytän aina huuhtomaan jalat ja lattian ennen kuin nousen penkiltä :D

  Tykkää

 2. Mä olisin tykännyt tästä koska rakastan erilaisia kuorintoja ja siihen liittyvää välineistöä. Toisaalta en varmaan sais ikinä käytettyä loppuun noin isoa pänikkää jalkakuorintaa:o

  Tykkää

 3. Nuo boksit on tosiaan näyttäneet olevan siinä mielessä jänniä, että monet tuotteet eivät löydykään Jolien valikoimasta. Pohdin pitkään pitäisikö tilata, kun kuulin että tulee luonnonkosmetiikan boksi, mutta vielä ei ainakaan ole tullut suunnatonta harmistusta, että en tilannutkaan. :)

  Tykkää

 4. Minä tykkäsin tästä boksista :) Mua harmittaa, että Livboxissa ei ole enää selkeitä teemoja. Joten oli kivaa saada Joliebox, jossa kaikki tuotteet liittyivät tiettyyn aiheeseen. Mutta ymmärrettävästi tällaiset yhden aiheen boksit ovat riskaabeleja, sillä osa tykkää, osa ei.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s