Kahvi · Kahvilat · Ruoka ja juoma · Testiryhmä

Uusi ihana kahvila Café Kuppi & Muffini

Haluan ehdottomasti vinkata teille viime lauantaina bongaamastani upouudesta kahvilasta! Kosmetologini Cindy oli jo aiemmin kertonut, että hänen naapuriinsa Helsingin Kalevankadulle avataan uusi kahvila. Mietin jo tuolloin, että ihana saada Cindyn hoitolan viereen ”ajantappopaikka”, koska olen lähes aina etuajassa, mutta Cindyn luo ei voi mennä ennen ajanvarauksen alkamista (hän palvelee vain yhtä asiakasta kerrallaan). Tai ehkäpä voisi mennä, mutta haluan kunnioittaa Cindyn tapaa palvella asiakkaitaan ja samalla luoda muille asiakkaille ihanan rauhallisen hetken. Ei tunnu mukavalta, jos itse makaat hoitopöydällä laput silmillä alakerrassa, kun yläkerrassa koputtelee 20 minuuttia etuajassa oleva asiakas.

Kun viime lauantaina kävin Cindyllä hän kertoi, että Café Kuppi & Muffini oli avattu kahta päivää aiemmin. Joimme kahvit jo hoitolassa, ja olin menossa siskoni luo syömään, mutta Cindy kehotti silti käymään katsomassa kahvilan. Marssin kahvilaan sisään, ja katsoin silmät pyöreinä isoa vitriiniä täynnä toinen toistaan ihanamman näköisiä leivonnaisia ja juuri tehtyjä mehuja.

Mitään tarvetta sen enempää ruoalle kuin juomallekaan ei ollut, mutta halusin kuitenkin ehdottomasti maistaa jotakin. Intohimoisena kookoksen ystävänä otin kookossmoothien ja mukaan peanut butter -cupcaken.

Smoothie meni parempiin suihin hetkessä, aivan taivaallisen hyvää! Voin myös kertoa, että maapähkinävoimuffinssi oli rehellisesti sanottuna yksi elämäni parhaista. Mutustin sitä hymy korvissa tuossa sohvalla :)

Mielestäni kahvilan hinnat ovat varsin kohtuulliset. Tuotteet tehdään alusta alkaen kahvilassa paikan päällä, sijainti on mahtava ja mummolamainen sisustus ihana. Näin kahvifriikkinä en voi tehdä ihan lopullista tuomiota Kuppi & Muffinin kahvia maistamatta, mutta olen kyllä ihan varma senkin olevan hyvää :)

Jos en vielä hehkuttanut tarpeeksi, niin sanonpa vielä, että myös palvelu oli erittäin ystävällistä. Olen ihan varma, että tulen vierailemaan Kuppi & Muffinissa myös muulloin kuin kasvohoitojen yhteydessä! :)

4 vastausta artikkeliin “Uusi ihana kahvila Café Kuppi & Muffini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s