Depend · Diego Dalla Palma · Inglot · Jurlique · Kiehl`s · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Luonnonkosmetiikka · L`Atelier des Délices · MAC · Meikkijuttuja · OPI · PATYKA · Rituals

Huhtikuun ostetut ja kulutetut

Huh, kuten kuvasta näkyy, huhtikuu oli oikeaa kulutusjuhlaa kosmetiikkaostosteni suhteen. Tein ennen kosmetiikan ostetut ja kulutetut -listauksen kolmen kuukauden välein, mutta tulin tulokseen, että kuukausi on kyllä parempi aika tähän tarkoitukseen, niin ei tulee blogiin ihan mitään kilometrin pituista listaa. Tapanani ei ole myöskään ollut säästää kuukauden aikana tyhjentyneitä puteleita ”yhteiskuvaa” varten. Säilytystila on rajallista ja tuntuu terapeuttiselta heittää vaivalla käyttämänsä purkit heti roskiin ;) Mietin, että ehkäpä kesäkuussa kokeilen, josko säästäisin kuitenkin tyhjät purkit kuun vaihteeseen, saisin loppuneistakin sitten kuvaa tänne blogiin.

Mutta nyt asiaan, eli loppuneet pienen kuvauksen kera. Lisätietoja annan mielelläni jos jokin tuotteista jäi kiinnostamaan.

Huhtikuun loppuneet:
1) Patyka silmänympärysvoide; olen huono arvioimaan sy-voiteita, koska en huomaa niissä juurikaan eroja. Siksi sanon tästäkin, että perushyvä tuote.
2) I love Strawberry milkshake vartalovoi; huumaavan ihanan tuoksuinen paksu vartalovoi kosteuttaa hyvin. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
3) OPI Drip dry kynsilakan kuivatustipat; melko hintava tuote, mutta toimii oikein hyvin. Tosin nyt ostettuani kuvassakin näkyvän Mavalan kuivatussuihkeen, olen tykästynyt siihen enemmän.
4) Rituals Bed and body mist; jokailtainen must-tuote, joka tuo ihanaa mietoa tuoksua makuuhuoneesen. En selviäisi ilman!
5) L`Atelier des Délices Sensi Lightweight cream; rauhoittava herkän ihon kosteusvoide, jota voi käyttää sekä aamulla että illalla. Ihana tuoksu ja muutenkin todella hyvä tuote, voin suositella luonnonkosmetiikan ja/tai hyvän tuoksuisten tuotteiden ystäville.
6) Helena Rubinstein Prodigy eyes sy-voide (matkakoko); ks. kohta 1. Hyvän tuntuinen tuote tämäkin.
7) Sebamed Hand&Nail -käsivoide (matkakoko); huonoin kokeilemani käsivoide aikoihin. Ei kuivu millään, ja on vielä yhdeksän tunnin yöunien jälkeenkin ihon pinnalla ja lähtee aamulla pesemällä pois.
8) Mirame kynsilakan poistoaine; perushyvä suosikkini. Ostan tätä aina, jos vain kyseisen kaupan valikoimasta löytyy.
9) Bepanthol huulirasva; hyvä ja kosteuttava tuote. Riittoisa, mutta tylsä.
10) Biozell kuivashampoo; hätäavuksi paremman puutteessa ostettu tuote osoittautuikin ihan kelvoksi. Ostan silti jatkossakin Batistea ihanan tuoksun takia.
11) MUFE Mist & Fix meikin kiinnityssuihke; miellyttävä ja helppo käyttää, pienikin pullo kesti ikuisuuden. Ostaisin toistekin.

Huhtikuun ostetut:

1) Jurlique Age defying sy-voide; ks. edellisen listan kohta 1 ;) Tykkään tästä kuitenkin enemmän kuin Patykan tuotteesta!
2) Jurlique Balancing day cream; ihana kermainen nopeasti imeytyvä koostumus, ihoni tykkää!
3) Mavala Mavadry kynsilakan kuivatussuihke; loistotuote, toimii!
4) Rituals Bed and body mist; mähän sanoin, etten voi elää ilman ;)
5) Rituals Hand Balm; olen ihan rakastunut tähän käsibalsamiin, paksu koostumus muuttuu käsissä balsamimaiseksi, imeytyy nopeasti ja tuoksuu ihanalta. Tätä ostan ehdottomasti toistekin.
6) MAC Pro Longwear Paint Pot; tuotteesta kirjoitettu täällä.
7) MAC Blush Pink Swoon; arvostelu täällä.
8) Body Shop kookosvartalovoide pienessä suihkepullossa; ihana tuoksu, kätevä suihkepullo ja pieni laukkuun sopiva koko.
9) Kiehl`s Ultra Facial Tonic; tykkään, arvostelu työn alla ;)
10) Kiehl`s Pore Refining Mask; olen kokeillut vasta kerran, joten en osaa sanoa vielä juuta enkä jaata.
11) Patyka Huile Absolue; loves it! Kirjoitusta mm. täällä.
12) Diego Dalla Palma The Lipstick sävy 56; super ihana puna, lue lisää täältä.
13) DDP kynsilakka; tykkään tosi paljon. Hyvä laatu ja ihana sävy.
14) Bliss Lovehandler; geeli jenkkakahvoille. Tuoksuu ihanan raikkaalle mintulle, imeytyy nopeasti. Tehosta en todellakaan osaa sanoa mitään ;)
15) Depend Allaround -lakka; hyvä peruslakka, joka käy sekä alus- että päällyslakaksi. Edullinen hinta.
16) Environ Alpha Hydroxy Cream; ostettu suurten ihohuokosten ”hävittämistarkoituksessa”, postaus työn alla ;)
17) Mavala kynsilakan poistoaine. Toimii!
18) Inglot AMC poskipuna; arvostelu täällä.
19) Inglot AMC huulipunakynä; juttua myöskin täällä.

= + kahdeksan tuotetta Sallan kosmetiikkakaappeihin :)

4 vastausta artikkeliin “Huhtikuun ostetut ja kulutetut

  1. Tuo Patykan öljy on varmaan pakko ostaa itselle. Kesällä en osaa niitä käyttää, mutta talveksi taitaa oman lompakon nyörit hölletä. Pullokin on ihanan simppeli!

    Tykkää

    1. Suosittelen! Itse olin viikon loman aikana jo ihan pulassa ilman öljyjäni, niin paljon niistä tykkään ja olen tottunut käyttämään :)

      Tykkää

  2. Patykan öljystä haaveilen minäkin :)Muhun iski hermoromahdus purkkimeren keskellä, ja heitin yhtäkkiä roskiin kaikki keräillyt tyhjät purkit ilman kirjaamista ja kuvaamista. Että se siitä projektista. Mutta ei se mitään, pakko oli saada raivattua vähän tilaa kaapista (ja mielestä).

    Tykkää

    1. Haha, voin kyllä hyvin kuvitella tilanteen ;) Mä kirjaan heti tuotteen loputtua sen ylös, niin ei ole sitten niin iso urakka kuun vaihteessa. Ja ensi kuussa kokeilen säästää purkit, katsotaan miten käy…

      Tykkää

Jätä kommentti