Kilpailu · MAC · MAC Limited Edition · Meikit

Miss Piggy`s Pearls 4 v!

Katsoin sunnuntaina kalenteria ja tajusin missanneeni jotain tärkeää. Blogini oli täyttänyt vuosia ilman, että olin tajunnut koko asiaa! Mietin asiaa paljonkin alkuvuodesta, mutta Purkkimafian avautuminen, uuden blogialustan haasteet ja muu hässäkkä veivät ajatukset pois blogin synttäreistä. Alusta asti oli tietenkin selvää, että tuttuun tapaan järjestän jonkin kivan arvonnan synttäreiden kunniaksi, mutta en millään keksinyt, mitä haluaisin arpoa. Palkinnon piti olla sekä sellainen, jonka itse haluaisin eli blogini näköinen, että sellainen, että se olisi mieleinen monenlaiselle lukijalle. Sunnuntaina mulla välähti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos arpoo limited edition MACiä, ei voi mennä pieleen, am I right?! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toledo-kokoelma kiiri aikamoiseen suosioon kauneusbloggaajien keskuudessa, enkä yhtään ihmettele miksi. Kokoelman yllättäjä ja helmi oli mielestäni tämä Bellgreens-luomiväripaletti (jonka tippa linssissä jätin ostamatta myös itselleni). Paletilla saa halutessaan tehtyä intensiivisen smokey-meikin, erikoisen vihreän silmämeikin sekä aivan perusnuden päivämeikin. Jos tuota (ihanaa!) vihreää nappia ei oteta huomioon, paletti on todella neutraali, ja sopii varmasti useimmille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin meikkitaiteilija kertoi tehneensä itselleen nuden meikin yläluomelle kolmella vasemmanpuoleisella sävyllä ja tehneensä alarajauksen vihreällä. Oli varmasti tosi hieno!

Nyt siis yksi onnekas voittaa tämän kausipaletin itselleen, jee! :) Osallistu arvontaan seuraavasti:

– Jätä minulle kommenttiboksiin postaustoive eli kerro, mistä haluaisit lukea Miss Piggy`s Pearlsissa. Vaihtoehtoisesti voit kertoa, mikä postaus on ollut hyödyllinen/kiva/jäänyt mieleen tai kysyä minulta jotakin. Kaikki muutkin terveiset ja palaute ovat tietysti tervetulleita :)
– Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain minulle
– Osallistumisen edellytys ei ole blogini seuraaminen minkään tietyn kanavan kautta, mutta ilahdun toki, jos seuraat Miss Piggy`s Pearlsia Bloglovinissa, Facebookissa tai Instagramissa (linkit näihin blogin sivupalkissa).
– Osallistumisaikaa on reilu viikko eli pe 20.3.2015 klo 18 saakka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea arvontaan! ^_^

116 vastausta artikkeliin “Miss Piggy`s Pearls 4 v!

 1. Aaaaa mikä palkinto!
  Pidän eniten tuotearvosteluista ja -vertailuista, joten niitä toivon jatkossakin. Lisäksi sun koirista on kiva lukea, niitä lisää! :)

  Tykkää

 2. Mulla kesti tosi kauan tajuta mistä vihreästä puhut, kun ei omaan silmään tuossa paletissa ole vihreää :D Näyttää sinapin keltaiselta…

  Koirajutut on aina pop ja sitten ne söpöt käsivoiteet jäi mieleen poltteleen…josko sitä lähtis vähän itämaille reissaamaan…kosmetiikan takia :D

  Tykkää

 3. Blogisi on minulle hiukan uudempi tuttavuus, sitäkin mieluisampi kuitenkin! Puolen vuoden ajan tätä olen nyt seuraillut, bloglovinin kautta.

  Itse tykkään postauksista, joissa esitellään yksi osa jostain kokoelmasta. Esimerkiksi kaikki huulipunat, kaikki kynsilakat jne. Tuosta huulirasvapostauksesta tykkäsin. :)

  Mahtava palkinto!

  Tykkää

 4. Onnittelu vuosien kulumisesta ja blogin synttäreistä. :)
  En nyt varsinaista postaustoivetta yhtäkkiä keksinyt, mutta itsellä on kohta vuorossa uuden silmänympärysvoiteen etsintä, joten vinkkejä siihen ottaisin vastaan vaikka postauksen muodossa.
  Sinusta mieleen on jäänyt vähintäänkin yhtä suuri rakkaus eläimiä kohtaan. Kanssaihmisiä sillä saralla ei voi vaan olla liikaa!

  Tykkää

 5. Palkinnolle ensinnäkin täydet pisteet!

  Olen nyt jo jonkin aikaa seurannut liki kaikkia nykyisen purkkimafian blogeja ja sinun blogisi erottuu omanlaisella positiivisuudellaan. Parasta antia ovat myös silloin tällöin kuvissa kurkkaavat koirat (kuten tuossa aikaisemmassa ponipostauksessa, ihan mahtavaa :D ). Pidän myös siitä, että esittelet paljon eri merkkien tuotteita.

  Tykkää

 6. Mäkin heitän arvan mukaan arvontaan! <3 Sulla on aivan ihana blogi; vaikka uusi lukija vasta olenkin, olen jo aivan koukussa! Purkkimafian myötä olen hurahtanut kauneusjuttuihin ihan uudella tavalla ja sinun inspiroiva blogisi on kyllä yksi syypää tähän! :D

  Aurinkoa kevääseen!
  -Noora-

  Tykkää

 7. Viimeisimmistä postauksista tykkäsin eniten tuosta sukkapostauksesta, kun olen tässä muutaman kuukauden jo arponut, raaskinko ostaa kivikovien ja rutikuivien kantapäideni iloksi noita sukkia.. Kai ne täytyy käydä kotiuttamassa :D

  Tykkää

 8. Olen löytänyt blogisi vasta purkkimafian kautta, joten en osaa vielä sanoa mitään suosikkipostausta, mutta jos postaustoiveita toivot, niin uutuustuotteista vinkaaminen on aina sellaista mieluista luettavaa… (esim ostolakossa blogin Virvellä on tällaisia) Eli kun sähköpostiin kilahtaa maahantuojalta mainoksia tulevista tuotteista, niin vinkkaisit parhaimmat tänne vaikka kerran kuukaudessa :) Mahtava palkinto ja ehdottomasti mukana!

  Tykkää

 9. Meikkikokoelmapäivitykset on aina aivan parhaita! Ja my little poneystä enemmän, ne ovat aivan ihania ja voi muistella omaa lapsuuttaan ja sitä yhtä lempiponia, joka katosi mystisesti mökkimme pihan hiekoitukseen, eikä ole vielä 20 vuoden jälkeenkään löytynyt. :( Joku aivan varmasti varasti sen!

  Tykkää

 10. Olen löytänyt blogisi Purkkimafian kautta, ja hurahtanut teksteihisi täysin. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta. Toivoisin, että tekisit joskus omaa meikkaus- ja hiushistoriaasi koskevan postauksen :) On aina piristävää nähdä, miten on kehitytty vuosien varrella (ja antaa toki toivoa itsellekin..) :)

  Tykkää

 11. Olen lukenut sun blogia n. 4 kk (rupesin miettimään että löysin joulukuun 2014 aikoihin, miten siitä voi olla noin pitkä aika jo nyt?!) ja kaikkia postauksia olen kyllä tykännyt lukea! Monia kiinnostavia kosmetiikkatuotteita kun olen googlannut niin lähes poikkeuksetta sun arvostelu on yksi mikä löytyy ja sen toki luen :D Mac-fani olet niin kuin minäkin, ja esim Lavera oli täysin tuntematon merkki ennen sun postauksia ja ir-vertailuja! Livbox arvostelut tykkään myös aina lukea just sun blogista :)

  Tykkää

 12. Ihana palkinto, ja paljon onnea!!

  Hmm.. Mulle jäi jostain syystä mieleen viimekesän aurinkorasva jne. postaukset (kesän kaipuuta?). Pidän tuotetestauksista ja arvosteluista, on kiva kuulla oikeita käyttäjäkokemuksia mainostajien korulauseiden sijaan. :) Koirista on myös kiva kuulla!

  – Jätä minulle kommenttiboksiin postaustoive eli kerro, mistä haluaisit lukea Miss Piggy`s Pearlsissa. Vaihtoehtoisesti voit kertoa, mikä postaus on ollut hyödyllinen/kiva/jäänyt mieleen tai kysyä minulta jotakin. Kaikki muutkin terveiset ja palaute ovat tietysti tervetulleita :)

  Seuraan Bloglovinin kautta (Hallah). :)

  Tykkää

 13. Ihanaa synttäriä blogille! Tykkään lukea etenkin meikkipohjista ja ripsareista, joten toivon niihin loittyviä postauksia. Huiman palkinnon olet hankkinut :)

  Tykkää

 14. Juuri nämä Mac tuotteiden esittelyt ovat parhaita. Varsinkin jos kokoelma tuotteista tulee nopeasti arvostelua ja kuvia niin helpottaa oman ostopäätöksen tekoa huomattavasti :)

  Tykkää

 15. Tykkään kovasti postauksista ihonhoitotuotteista. Erityisesti kuukauden loppuneet on suosikki!
  Bloglovinin kautta nykyään seurailen.

  Tykkää

 16. Kuten moni muukin, olen täällä Purkkimafian ansiosta. Käväisen siellä päivittäin katsomassa uusimmat jutut ja erityisesti uusien kosmetiikkatuotteiden arvostelut ja esittelyt kiinnostavat. Parhaiten on jäänyt blogistasi mieleen iiiihana pingukäsirasvapostaus ja ponit <3

  Tykkää

 17. Mua ilahduttaa aina lukea juttuja uutuuksista, niin tuotteista kuin ’keksinnöistä’:hyväksihavaittu tapa levittää ripsari tai muotoilla kulmat ja semmosii :) palkinto mitä upein je ehdottomasti ollaan mukana!

  Tykkää

 18. Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille! :) Ihan mahtavaa, että blogi on kaikki nämä vuodet pysynyt tyylillesi uskollisena. Vaikka kosmetiikasta nautinkin ja tykkään siitä lukea, on myös jutut poneista, ihanista koirista ym. mukavaa vaihtelua eli jatka samaan malliin. Arvonta on ihan huikea, mutta jätän sen kuitenkin väliin, koska en osaa luomivärejä käyttää kaikista yrityksistä huolimatta…

  Tykkää

 19. Ihana palkinto!!

  Hyödyllisin postauksesi oli se missä hehkutit Biothermin skinbest cc-voidetta, hankin sen ja se toimii kuin unelma!!

  Tykkää

 20. Ooh, mikä palkinto! :o Onnea blogille, tullaan ensi kuussa perässä!

  Mä haluaisin tietää millainen oli pikku-Salla. Eli kaikki noloimmat lapsuuskuvat peliin, kivojen tarinoiden kera. <3

  Tykkää

  1. Awwww, tää olisi muuten ihana idea! Täytyy mennä tonkimaan äidin valokuvavarastoja, suurin osa mun lapsuuskuvista on siellä :)

   Tykkää

 21. Iihana palkinto! Olen lukenut blogiasi parin vuoden ajan bloglovinin kautta ja mieleen on jäänyt erityisesti aina hehkuva meikkipohjasi, kirkkaat huulipunat ja ponit! Ja juuri sinun blogistasi alkoi himotukseni Guerlainin meteoriitteihin! Vielä jonain päivänä ostan ne itsellenikin, kunhan saan valittua minkä version:D Lukisin mielelläni lisää erityisesti värikosmetiikasta blogissasi!

  Tykkää

  1. Oooooo, et arvaakaan miten kivalta tuntui kuulla tuo ”hehkuva meikkipohja” just nyt, kun iho on huonossa kunnossa! Ja todellakin, meteoriitit <3

   Tykkää

 22. Sait minut katumaan katkerasti sitä, että menin lahjoittamaan 80-luvun My Little Ponyni kummitytölleni… Voi, minkä tein! Luen mielelläni tuotearvioita Bloglovinin kautta ennen hankintoja. Maceja en ole raaskinut haalia, mutta tuo kausipaletti erikoisine vihreineen on niin vastustamattoman kaunis… (Ja nuo koirasi, ne ovat niin luppanoita!)

  Tykkää

 23. Edelleenkin venailen Ripe peachia ja Oxbloodia ja fiilistelin tänään Stockalla vielä vähän lisää MACia, uuh. Eli ihana palkinto! Ja sanotaan vaikka että oon aina ollu fiiliksissä siitä kuinka sä käytät (ainakin mun mielestä :-D) paljon sellaisia sävyjä meikeissä mistä mäkin pidän ja oon aina aatellut että sun meikkipostauksista löytyy aina jotain mistä mäkin saletisti tykkään! Eli jatka samalla linjalla ;-)

  Tykkää

 24. Eniten tykkään huulijutuista, punat on oma heikkouteni ja muiden kokemukset ohjaa nykyään tosi paljon omia ostoksia. Enää ei oikein edes uskalla ostaa summanmutikassa kosmetiikkaa, kiva aina kuulla mitä muut ovat tuotteesta tykänneen. Mieleen on erityisesti jääneet hehkutuspostaukset macin riri-sarjasta. Ja suuresti niiden takia omakin lompakko keveni kivasti, kiitti vaan ;)
  Vähiten ehkä kiinnostun koirajutuista, hurjan söpöjä ovat mutten itse tajua koirista mitään :D
  Postausehdotuksena voisi olla joku pirtsakka kevättuotehommajuttu.. Selkee homma ?:D

  Tykkää

 25. Tuo Macin paletti on aivan ihana palkinto! Tykkäsin tosi paljon huulirasvojen vertailupostauksesta, muut vastaavanlaiset vertailut eri kosmetiikoista kiinnostaisivat. Ja kahden koiran omistajana en ikinä kyllästy lukemaan koirien kuulumisista:)

  Tykkää

 26. Ooooh! Osallistun ehdottomasti arvontaan. ;)

  Pidän tuotearvosteluista joten niitä vaan kehiin. Myös loppuneet tuotteet-postaukset ovat mieleistä luettavaa koska niistä saan aina ostosvinkkejä. :D En myöskään pahoita mieltäni koira-postauksista! <3

  Tykkää

 27. Olen seurannut blogiasi pari vuotta ja tämä kuuluu ehdottomasti top kymppiin. Rakastan tuotearvioita sekä hius- että meikkituotteista ja toki eläinpostaukset lämmittävät mieltäni myös

  Tykkää

 28. Hitsi, olen kommentoinut jo kahdesti tähän ja aina kun lähetän kommentin nettiyhteyteni kyykkää!

  Onnea siis 4-vuotiaalle!

  Tykkään lukea koirapostauksia, sillä ne ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi tuotearvostelut ovat kivoja, jos eivät veny kovin pitkiksi. Olen laiska lukija sen suhteen, tykkään napakoista arvioinneista.

  Tykkää

 29. Oooooh! Mullahan siis ei ole vielä yhtäkään MACiä, mutta tää paletti houkuttelee niiin kovasti.
  Mut postausidea: koontipostaus suosikkituotteista, joihin olet tutustunut nimenomaan blogin ansiosta (joko ihan blogin kautta saatuja tai vaihtoehtoisesti tyyliin bloggers made me buy it!).
  Ja isot onnittelut blogille <3

  Tykkää

 30. No mukana ollaan! Sen violetin paletin hommasin itselleni, mutta kyllä tämä vihreäkin käyttöön tulisi <3. Tuo Annan mainitsema "bloggers made me buy it" -postaus olisi mielenkiintoinen nähdä! Ja toki jokin "nämä eivät toimineet ollenkaan/näihin petyin tosi paljon" -tyylinen olisi kans kivaa lukea :) Suuret onnentoivotukset blogille! <3 Rapsuja koirille!

  Tykkää

 31. Vaude mikä palkinto !! :) Mä olen nyt muutaman kuukauden seuraillut bloggerin kautta sun blogia ja oon aivan rakastunut noihin teidän koiriin ! Oon aina pitäny amstaffia todella pelottavana rotuna, mutta sun postaukset on kyllä muuttanut mielipidettäni. Ehkä en ensimmäiseksi koiraksi kuitenkaan hanki, vaikka mahtavalta kaverilta rotu kuulostaakin :) Eikä kosmetiikkajutuistakaan juuri mikään jää lukematta, jee ! :D

  Tykkää

  1. Hei ihan mahtavaa kuulla!! Ei amstaffi ole ollenkaan pelottava rotu. Sen kanssa pitää vaan olla jämäkkä ja hyvät hermot on plussaa pentuvaiheessa ;) Esimerkiksi Beni-bulldoggi on paaaaaaljon kovapäisempi kuin Tora, vaikka monet luulevat toisin! Iso koko vaan tekee pentuajasta hieman työlästä amstaffin kanssa. Ja itse asiassa meidän Riki oli poikakaverini ensimmäinen koira ja kaikki meni loistavasti. Joten en sanoisi, että se on ratkaiseva tekijä :)

   Tykkää

 32. Erityisesti pidän postauksista, jotka olet tehnyt koiriisi liittyen. Kahden staffin omistajana olen löytänyt paljon yhtäläisyyksiä karvalapsista. :) Viimeisimmäksi mieleen on jäänyt clarinsin lip oil-postaus, harkitsen syvästi vastaavan hankkimista itselleni..

  Tykkää

 33. tuote arvostelut ovat aina kivoja ja niistä saa vinkkejä omia ostoksia varten. koskaan ei myöskää voi olla liikaa tutoriaaleja.

  Tykkää

 34. Minäkin blogisi löysin vasta purkkimafian perustamisen yhteydessä, loistava portaali -pakko myöntää! Kosmetiikkablogeissa tietenkin uusiin tuotteisiin tutustuminen ja rehelliset arvioinnit tuotteista ovat plussaa! Suuret onnittelut myös blogin synttäreiden kunniaksi!

  Tykkää

 35. no siis TSIISUS KRAIST miten houkutteleva palkinto, nyt jo kiristelen hampaitani kateudesta voittajalle koska en kumminkaan voita tätä :D Koirapostauksille ääni täältäkin, tietysti, ja toi Annan bloggers made me do it -postausidea on kans ihan tosi hyvä!

  Onnea merkkipäivän johdosta :)

  Tykkää

 36. Onnea synttäreiden johdosta! Olen hiljainen blogisi seurailija, ja pidän välittömästä tyylistäsi kirjoittaa. Koirajutut uppoaa muhun koiraihmisenä aina ja kosmepuolelta mieleen ovat jääneet esimerkiksi ne esittelemäsi söpöt pakkaukset Aasiasta, hedelmä- ja eläinhahmoiset sellaiset. Luen blogiasi oikeastaan rennon asenteesi ja hauskan kirjoitustyylisi takia, koski jutut sitten koiria, kosmea tai matkoja.

  Tykkää

 37. Onnittelut 4v :)

  Mulle on jäänyt mieleen my little ponyt ja koirajutut :)
  Samoilla poneilla oon lapsuuteni leikkinyt, muistan kun sain poneille tallin joululahjaksi ja voi sitä riemua :D harmi ettei niitä ole enää tallessa :(
  Ja koirat on lähellä sydäntä, koiraihminen kun olen myös :)

  Kosmetiikkajuttusi ovat tietysti päällimmäinen syy, miksi olen blogiasi seuraamaan. Sulla on paljon kiinnostavia kirjotuksia, jotka aihettavat armotonta ostovimmaa ;)

  Tykkää

 38. Onneksi olkoon blogin synttäreiden johdosta ! Onpas houkutteleva palkinto. Seuraan bloglovinin kautta. Koirajutut ovat jääneet mieleen ja sit tykkään hiustuotteita koskevista bloggauksista.

  Koirille rapsutuksia.

  Tykkää

 39. Seuraan blogiasi bloglovinin kautta. Erityisesti nautin siitä, että te suomalaiset kosmetiikkabloggaajat olette muodostaneet yhteisön, jossa kaikki kirjoittajat täydentävät toisiaan. Blogisi on tärkeä osa porukkaa koirineen ja poneineen erityisesti monipuolisuutensa ansiosta. Toivon saman linjan jatkamista!

  Tykkää

 40. Mulle parhaiten on jäänyt sun blogista mieleen sellainen positiivinen ja innostunut taustasävy. Siis että jos lukisit näitä tekstejä ääneen niin hymyilisit ja hihkuisit koko aika! Sellainen ilonen fiilis siis paistaa läpi, mikä on tietty ihan mahtavaa! Seuraan blogia ainakin Facebookissa, ehkä Instassakin, en oo ihan varma :D

  Tykkää

  1. Eiiiiiiii, niin siistiä!! Välillä tuntuu, että innostusta on vähän vaikea saada tekstiin näkyviin, mutta näköjään olen sittenkin onnistunut ainakin välillä :) Ja kyllä mä usein hihkunkin täällä :D

   Tykkää

 41. Heippa! En osallistu arvontaan, mutta siitä tuli mieleen, että arvoitko joulukuussa sen Terre d’Ocin ihanan kaktusviikunajutun? Luen blogiasi kyllä säännöllisesti mutta tuon arvonnan voittaja on varmaan vain jotenkin vilahtanut silmieni ohi…

  Tykkää

   1. Kiitos vastauksesta :) Mä varmaan toivoin tätä itselleni niin kovasti, että huomaamattani sensuroin itseltäni tuon tiedon :D

    Tykkää

 42. Mie oisin toivonu postausta poneista, mutta vastahan sie niistä kyllä kirjoitit :) Noh, toissijaisesti toivoisin postailuja sellaisista silmämeikkituotteista, joita todennäköisimmin kestäisi käyttää herkkäsilmäiset ihmiset. Ja loppuneiden tuotteiden listaus on aina kiinnostavaa luettavaa!

  Ja facebookistahan mie tätä blogia seuraan. Vaikken paljoa meikkaa itse, niin jostain syystä koen kovin lohdulliseksi lukea kosmetiikasta :)

  Tykkää

  1. Hyvä vinkki tuo herkkäsilmäisten silmämeikkipostaus! Itsellänikin on herkät silmät, joten on omakohtaista kokemusta aiheesta… :)

   Tykkää

 43. Mulle on jäänyt mieleen postaus sun ihonhoitorutiineista (eli että kuorit aina tiettynä päivänä viikossa yms.). Sulla on aina tosi kiinnostavia tuotteita loppuneet-postauksissa! Ranska ja Köpis -postaukset ovat jääneet myös mieleen :).

  Tykkää

 44. kiva postaus oli kerätä lempparit menneeltä vuodelta eli sopiva tiivistelmä hyvistä jutuista, joita vois kokeilla itsekin. ja koirajutuista tykkään kans…

  Tykkää

 45. Toivoisin juttuja selektiivisestä kosmetiikasta, siitä jaksaa aina vaan lukea!
  Toi sinappivihreä on kyllä aika hurja väri, en tajua miten sen saa meikkiin jotenkin järkevästi kun on tämmöinen perusmeikkaaja.

  Tykkää

 46. Suurenmoiset onnittelut Sallanen ja sen blogsu! Hieno saavutus! Hei, mikä ihana palkinto, nytkö on vähän pakko osallistua. Apua! Mä nyt tylsästi tykkään kaikista postauksista, mutta viime aikoina on kyllä lifestylet olleet etusijalla kun oon harvakseltaan blogeja lukenut (ei koske MPP:a). Niinkun esmes kassinsisälmykset ja ponit ovat aivan superjee postauksia. Voisitko tehdä mulle käsienhoitotutoriaalin, mun handut on kauheessa kunnossa ja sulla on aina niin hyvinhoidetut ja nätit. Pitääkö kauniita käsiä hoitaa niinkun joka päivä?

  Tykkää

 47. Löysin blogisi oikeastaan vasta Purkkimafian kautta, mutta olen kolunnut vanhoja tekstejä kiitettävästi jo läpi :) Kyllä saa kivasti aikaa kulumaan.. Kirjoitat kyllä jo nyt monipuolisesti ja nuo tuollaiset kuin ponipostaus oli, on kivoja poikkeuksia joukossa. Jatkat samaan malliin, niin ainakin tämä lukija on tyytyväinen :)

  Tykkää

 48. Onnittelut 4 -vuotiaalle! Tykkään erityisesti loppuneet-postauksista ja myös koirapostauksia on kiva lukea kun niitä harvemmassa kosmetiikkablogissa on. Samoin ponijutut, koska keräilen itsekin My Little Ponyja. :)

  Tykkää

 49. Löysin blogisi aivan hetki sitten, ja ihastuin tyylisi kirjoittaa! Pidän erityisesti ’tuotteet loppuneet’-päivityksistä. Kivaa kevättä!

  Tykkää

 50. Ihana paletti! Seuraan blogiasi fb:n kautta, minulle ”vaivattomin” tapa.
  Olen kaikkiruokainen, pidän blogisi yleisilmeestä ja positiivisesta otteesta. Uutuksista ja tuote-esittelyistä pidän kovasti, saa mukavia vinkkejä.
  Onnea ja aurinkoista kevättä :)

  Tykkää

  1. Hauska juttu oli käsilaukkusi sisältö ja varsinkin huulipunien määrä…Piti oikein miettiä mitä kaikkea itse roudaa mukanaan päivittäin.
   Koirajutut on mukavia ja täytyy vielä sanoa, että otat hyviä kuvia!

   Tykkää

 51. Onnea! Vaikka tämä ehkä ensisijaisesti on kosmetiikkablogi, niin pidän paljon myös muista jutuista. Käsilaukun sisältö, kaikki koirajutut, MLP jutut (vaikka en itse edes ole MLP fani!) jne. Siksi toivonkin vielä enemmän juuri näitä ei-kosmetiikka juttuja. Kirppislöytöjä, kaikki omistamasi kengät/laukut/kosmetiikkalaukut/korut/huivit esittelyssä, sisustusostoksia tai hyviä alevinkkejä esim.

  Tykkää

 52. Eikä Salla mikä palkinto!!!! :O :D TODELLAKIN osallistun :B

  Mä oon tykännyt lukea sun blogista mm. MAC-juttuja, mutta tykkään yleisestikin sun tavasta kirjoittaa :))

  Tykkää

 53. En ehkä kestä että arvot tän! Musta on ihana lukea koirien kuulumisia ja tuotearvosteluita. Joten niitä toivoisin :) Blogiasi seuraan ainakin bloglovinin ja facebookin kautta :)

  Tykkää

 54. Onnittelut 4-vuotiaalle! :)
  Vaikka kosmetiikkablogi onkin, ensimmäisenä mieleen tulee nykyään aina Kun säikähdin kuoliaaksi-postaus. Koirajuttuja on kiva lukea kosmetiikkapostausten lisäksi, varsinkin kun ne päättyvät onnellisesti! :)
  Ihan mieletön palkinto, haaveilen itsekin omistavani edes jotain MACia. :3

  Tykkää

 55. Onnea onnea! :) Löysin blogisi purkkimafian myötä ja tykkään!
  Seuraan feedlyn kautta. Tuotearvostelut on kaikkein kiinnostavimpia, niitä siis toivon. :)

  Tykkää

 56. Onnea 4 vee, hieno ikä! Purkkimafia on ihan huippu, siitä ensin kiitosta :) Toivoisin juttuja ihonhoidosta ja siitä, miten erilaista se on kun ihon kunto vaihtelee. Itsellä on ollut paljon ongelmia ihon kanssa ja olisi mukava kuulla, miten muut hoitavat omaansa. Koirajutut sekä vaaleanpunainen väri ovat aina plussaa :)

  Tykkää

 57. Koirajuttuja olen välillä lukenut sydän syrjällään ja välillä nauraen. Kosmetiikkapuolelta kaikenlaisista uutuuksista kertovat jutut ovat olleet aina hyviä ja niitä toivon jatkossakin! Onnea 4-vuotiaalle blogillesi!

  Tykkää

 58. Moni postaus on jäänyt mieleen ja ollut hyödyllinen! Mua innostaa erityisesti kaikki Guerlain -ja MAC-jutut, mutta kaikkia postauksia on kiva lukea, koska niistä kuuluu läpi sun pirskahteleva ja positiivinen persoona. Olet inspiroiva! Mä tykkäisin lukea sun vaatetyylistä, koska olen aina kiinnittänyt siihen huomiota kun ollaan nähty livenä. Sulla on älyttömän kivoja vaatteita ja asusteita aina! Ää mua kiinnostaa vaikka mikä!

  Onnea 4-vuotiaalle! <3 Tämä palkinto on ihan – sinua lainaten – to die for! :D

  Tykkää

  1. Äääääääää miten kiva kommentti! Ihan liikutuin <3

   Mä yritin blogin alkuaikoina kirjoitella päivän asuista ja vaatteista muutenkin, mutta jotenkin se kuvaaminen oli niin työlästä ja aina kuvat epäonnistuneita :D Mutta voisin kyllä ihan hyvin tehdä vaikka jonkin kevätvaatepostauksen tms :)

   Tykkää

 59. Ensinnäkin; onnittelut synttäreistä! :)

  Jonkun toisen bloggaajan linkistä joskus löysin sun blogisi, harmi etten nyt muista kenenkä kautta. Useakin postauksesi on aiheuttanut kivoja fiiliksiä ja uusia lääh-mun-on-pakko-saada -kohtauksia.
  Huulipunan käyttöhistoriani on aika lyhyt ja arka, mutta eräänä kauniina päivänä marssin MACin pisteelle, täräytin myyjälle notta sellaisen haluan, tosi tosi punaisen yksilön. Etsittiin, katseltiin, kokeiltiin ja nyt oon Ruby Woon (plus Cherry-rajauskynän ja huuliprimerin, oho hups vain…) onnellinen omistaja sekä ennen kaikkea käyttäjä. Tuo episodi sai alkunsa siitä, kun olin lukenut sun huulipunajuttuja :D Niin että ne on selkeesti jääneet mieleen.

  Tykkää

 60. Onnea 4v!!:) Olisi kiva nähdä sinun MAC kokoelmasi! Pidän eniten tuotearvosteluistasi, koska ahah!<3 Mielestäni tekstisi on todella selvää ja kivaa lukea, rakastan blogiasi paljon!:)

  Tykkää

 61. Onnea 4-vuotiaalle blogille! <3 Hieno saavutus!!

  Tämän paletin mä niin kovasti haluaisin, joten mukana ollaan! ;) Oon seuraillut sun blogia noin vuoden verran ja parhaiten on jääneet mieleen kaikki sun huulipuna- ja heleytystuotepostaukset! Molempia ehdottomasti lisää jatkossakin! :) T. toinen heleytystuotehullu ja huulipuniin hurahtanut

  Tykkää

 62. Ohhoh! Miten tämä meinasikin mennä ohi? Pakkohan tähän on lähteä mukaan ja koettaa onneaan. :)

  En ole ehtinyt seurata sinua vielä kovin kauaa, vaan taisin löytää sinut Purkkimafian kautta. Tällä nimimerkillä kuitenkin seurailen BlogLovinissa, ja tähän mennessä oon tykännyt kovasti. :) Kosmetiikkajutut kiinnostaa aina, mutta siltikin päädyn useimmiten toivomaan enemmän eläinpostauksia. Siispä, koiria lisää! <3

  Tykkää

  1. Voi kiitos <3 Itse asiassa ajattelinkin ensi kampaajakäynnille ottaa kameran mukaan, niin saadaan myös kuvia mun hiusväristä juuri ennen ja jälkeen värjäyksen. Ennen-kuvat on meinaan not so perfecto ;D

   Tykkää

 63. Onnittelut! Ihana arvonta sinulla!

  Täällä myös yksi koiraihminen kirjoittelee, joten niitäkin juttuja luen mielelläni. Mutta erityisesti tuotearvostelut ja -vertailut ovat aina mielenkiintoisia :)

  Tykkää

 64. Woah. Propsit noin hyvästä palkinnnosta.

  Eniten pidän tuotearvosteluista :’D helpottaa tämmöisen kosmetiikka-noobin elämää huomattavsti. Lisäksi kaikenlaiset meikkaushaasteet ovat tosi mielenkiintoisia.

  Tykkää

 65. Hieno paletti, olisi mahtava lisä omaan kokoelmaan. En ole vielä kovin pitkään blogiasi lukenut, mutta parhaiten on jäänyt mieleen postaus, jossa esittelit tyylejäsi eri aikakausilta. Tuotteiden esittelyt kiinnostaa myös, samoin kuin matkapostaukset.

  Tykkää

 66. Ehdottomasti parhaita on tuotearvostelut. Ainakin itselleni kuluttajana blogiarvostelut on paljon hyötyä ostopäätöksiä tehdessä. Eli niitä lisää. Ja KOIRISTA LISÄÄ!! Rakastan koiria <3 Kuukauden loppuneet on yks mun lemppari aiheista sun blogissa. Ja tottakai seuraan facebookissa ja instagramissa. ;) pidän myös uuden blogisi ulkoasusta, toimii!

  Tykkää

 67. goldwellin tuuheuttava naamio- juttu on mieleenpainuvin! Seuraan sivuasi mm. Facebookin kautta. Tuotearvostelut on mieluisimpia ja nimenomaan kun arvostelet niiden käyttötuntumaa. Joissakin blogeissa on usein vain tuote ostettu/saatu ja ne esitellään, mutta ei kerrota käyttökokemuksesta paljoakaan, sellasia blogeja ei sitten jaksa kauaa seurailla, kun sisältöinformaatio jää niin köyhäksi. Olet onnistunut välttämään tuon sudenkuopan :)

  Tykkää

 68. Onnea samanikäiselle blogikämppikselle! <3 Meinasi jo unohtua arvontaan osallistuminen. Mulle käy jatkuvasti niitä. En heti ehdi/pääse paneutumaan ja sitten ehdin jo unohtaa. :(

  Mitähän minä haluaisin lukea? En osaa toivoa sinulta erityisesti mitään. Jos nyt jotain, niin meikkilookeja minä haluaisin nähdä vielä useammin. :) Tykkään katsella meikkauksia. Oot niin ihanan pirteä ilmestys, että hymy tulee huulille sun meikkikuvia katsellessa. <3

  Tykkää

 69. Onnea 4-vuotiaalle! Ja upea palkinto, wau! :)

  Musta olis kiva aina välillä lukea ”pihistä/panosta”- juttuja, sellaiset on kiinnostavia ja hyödyllisiäkin meille, joilla on harvemmin mahdollisuus hankkia selektiivistä kosmetiikka. :D

  Tykkää

 70. Heissan! Aloin seurata blogiasi klikkailemalla Nonnulan linkkejä (en muista oliko hänellä suora linkki?). Vajaan vuoden olen lukenut. Minä tykkään hyvän mielen jutuista ja niitä blogisi tarjoaa. Olen vastikään saanut koiran, joten nyt myös koirajutut kiinnostavat.

  Tykkää

 71. Ooh neljäkö vuotta jo, onneksi olkoon, mahtavaa mikä saavutus. Meitsillä kohta vasta vuosi….

  Ehdottomasti mukana mielettömässä arvonnassa, ihana arvonta.

  Upeaa viikonloppua Salla ja on ollut ilo törmätä, toivottavasti jonain päivänä ehditään jutellakin. :)

  Tykkää

 72. Jos oon jo tähän osallistu niin unohda :D

  Onnea synden johdosta! Ja palkinto on kyllä aikas namu!

  Mulla ei ole mitään erityistoiveita vaan se riittää kun jatkat samaan malliin :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s