Ihon hoito · Kauneushoitolassa · Toivepostaus

Toivepostaus: Kosmetologin tuolissa, Cindy Riera

Olen blogissa ylistänyt kerran jos toisenkin kosmetologiani ja ystävääni Cindy Rieraa. Olen luottanut itseni Cindyn ammattitaitoisiin käsiin jo reilun kahden vuoden ajan, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä asiasta postauksen. Kerrottakoon ensin taustaksi, että ennen Cindyn luo hakeutumista olin ylipäätään käynyt kosmetologilla vain pari kertaa, ja aina ihan random-paikassa. Luin Pupulandia-blogista postauksen Jennin käynnistä Cindyllä, ja tiesin, että tämä on mun paikka. Tästä ensi kerrasta lähtien olen käynyt Cindyllä kasvohoidossa säännöllisesti 2-3 kuukauden välein.

Cindyllä on oma hoitola Helsingin Kalevankadulla. Valoisassa yläkerrassa tulijaa tervehtii houkutteleva tuotemeri.

Jurlique

L`Atelier des Délices

Patyka

Diego Dalla Palma

Cindy on itse hoitolansa ja käyttämien tuotteiden paras käyntikortti. Häntä freesimpää, pirteämpää ja ihanampaa ihmistä saa hakea. Kaukaa :) Olen itsekin siirtynyt ihon hoidossa lähes pelkästään Cindyn myymiin merkkeihin. Tuotteet ovat todella laadukkaita, ihania ja ylellisiä, ja koen erittäin tärkeänä, että kiukutteleva, omaa elämäänsä elävä ihoni saa juuri sen tarpeille sopivia tuotteita, jotka asiantuntija valitsee kanssani. Italialaista Diego Dalla Palmaakin olen kokeillut huulipunien, huulten rajauskynien, meikkipuuterin ja poskipunan muodossa ja kokemukseni perusteella kyseessä on aivan ihana meikkimerkki.

Cindyn hoitolassa koko hänen aikansa on varattu vain sinulle. Ei piippaavia puhelimia, ei muita ihmisiä jonottamassa, ei mitään härdelliä. Voit oikeasti rauhoittua. Cindy haluaa olla käytettävissä yhdelle asiakkaalleen kerrallaan. Itse kiireisen työpäivän jälkeen hoitoon tulevana arvostan tätä henkilökohtaisuutta ja seesteisyyttä todella paljon.

Valoisan yläkerran vastapainona on kaunis ja rauhallinen alakerta. Asiakkaan hyvinvointiin on todella panostettu, en ole koskaan aiemmin ollut yhtä mukavalla hoitopöydällä, joka on lämmitettävä ja jonka saa säädettyä selälle juuri sopivaksi.

Kasvohoito tehdään aina ihon kulloistenkin tarpeiden mukaan. Cindyllä on uskomaton kyky muistaa, miten ihoni on milloinkin voinut ja mitä tuotteita olen milloinkin käyttänyt. Totesimme viime lauantain käynnillämme ikäväkseni, että ihoni oli huonommassa kunnossa kuin vähään aikaan :( Cindy lohdutti, että loman jälkeen iho ei monesti ole parhaimmillaan aurinkovoiteiden ja kohdemaan erilaisen veden takia. Ihoni oli kuivuessaan muodostanut pinnalleen söheröä ja muutaman näppylän. Olin ihan yllättynyt, että nimenomaan ihon kuivuus oli syynä sen epätasaisuuteen. Cindy sanoi myös, että ihoni tarvitsee aika tiukkoja rutiineita (jotka itse asiassa ovatkin mulla todella särmät ;) ja näköjään jo reilun viikon tauko niistä ei saa hyvää aikaan. Marraskuiselle Thaimaan lomalle otan muuten mukaan joka ikisen öljyn ja naamion, mitä kaapista löytyy ;) Nyt lauantaina mulle tehtiin puhdistava hoito Jurliquen tuotteilla.

Cindy lakkasi myös kynteni aivan syötävän söpöllä kynsilakalla :) Lisäksi hän laittoi kasvoni suitsait pienellä ehostukselle siihen kuntoon, että kehtasin mennä siskon luo, jonne oli tulossa vieraita.

Kirjoituksestani varmasti paistaa se, kuinka paljon tykkään käydä Cindyllä hoidossa. En kertakaikkiaan keksi naisesta tai hoitolasta mitään negatiivista sanottavaa. Olo on hoidon jälkeen hyvä sekä fyysisesti että henkisesti.

Mulla on itse asiassa sanontakin olemassa, Cindy-päivä on hyvä päivä.
Se on!

2 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Kosmetologin tuolissa, Cindy Riera

    1. No eikö vaan! Kauniit tilat hyvällä paikalla, ammattitaitoinen ja ystävällinen kosmetologi ja toimivat tuotteet. Mitä muuta voi toivoa :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s